Tova och hennes pojkvän svarar på kommentarer

På instagram har både Tova och hennes pojkvän Raed svarat på kommentarer. Tovas fans anklagar Raed för otrohet men Raed skriver att det inte är otrohet att ge sin bästa kompis en dans på hennes födelsedag. Tova skriver då ironiskt att hon ska gå och suga av sin bästa killkompis eftersom han bara är en vän. Hon tycker inte att det är okej att ge en strippdans även om det är hans bästa kompis. Raed fortsätter att skriva att dom inte var tillsammans när det inträffade men Tovas kompis Jessica har bekräftat att han var tillsammans med Tova. Raed skriver att dom ska bara veta vad Jessica gör mot Tova och han tycker att det är fel att anklaga honom för något när han dragit upp Tova från djupa hål. Håll en god ton i kommentarsfältet  Skärmavbild 2016-07-31 kl. 18.02.011
#1 - Anonym

Så jävla jobbigt att läsa hans kommentarer då han bara skriver "hahahahahahaha", föreställer mig hur han nervöst skriver så medans han är hur rädd som helst för att tappa sin status.

Svar: +1
Freia

#2 - I

Men usch vad osmaklig han är som förlöjligar det på det sättet.

Svar: Äcklig kvinnosyn har han tyvöör
Anonym

#3 - Bella

Det är inte okej? Han bokstavligt låg på tjejen och Gud vet vad som hände. Även fast det var innan dom offentligt blev tillsammans så var dom på g? Ge henne blommor eller nått annat men en lapdance är väldigt fuckd!! Så mycket luft som han har skulle han kunna andas under vatten och vi alla vet att utan Tova skulle han inte vara här han är nu!!

#4 - Argtjej

1. Dem var visst ihop då.
2. Det är en strippdans, inte en födelsedags dans.
3. Tova har rätt, fortfarande inte okej att göra så trots födelsedag eller inte. Kolla på andra, gör Daniel i NormelTV det mot sin bästa tjejkompis? Nej det så.
4. Dessutom så gör Raed det på ett sexuellt sätt, ligger på henne, sitter på hennes könsorgan, tar henne på brösten och magen och har ingen tröja, det är bara fuckboyen Raed som döpt det till "dans"

#5 - M

Sunt förhållande! Keep it up. En fuckboy i kombo med en osäker tjej som förtjänar allt annat än just det.

#6 - :

ohhhguuud, han försöker med allt🙄

#7 - A

Om man tittar på hans senaste intstagramsinlägg går alla emot honom nu. Raed har även tappat flertal följare pga detta.

#8 - Anonym

Förstår inte varför hon fortfarande är tillsammans med honom trots detta beteende, förhoppningsvis gör de slut snart för hennes skull. Jäkla asshole??

#9 - Anonym

Roligt att han nämner att de är fel och anklaga honom för något när han hjälpt henne psykiskt, som om de skulle va okej och bete sig hur som helst för de... Usch usch usch, denna kille bryr sig bara om sig själv!!! Han älskar sig själv så äckligt mycket 😷

#10 - Anonym

Nu säger Raed bland kommentarerna att han ska ta bort sin youtube kanal och börja en ny kanal. Jisses xD

#11 - Anonym

Dessutom så kan man se på en av bilderna att Raed har sina byxor uppknäppta, då borde väll den dansen heta öppengylfs-dansen. Och han smeker henne över brösten också!

Svar: En kille som älskar sin tjej på riktigt skulle aldrig göra så, finns inte på kartan. Smuts är han
Anonym

#12 - Anonym

Amen så säger han bara att vi ska tro att han inte behöver Tova och sen när vi har "förstått" det så kommer han typ säga nej det går inte youtubes regler är osv.

#13 - En jävligt arg tjej!

Usch vad äcklig raed är. Bara ännu ett tecken på han är en fuckboy. Han sitter på sin tjejkompis fitta och smeker henne på brösten vadå bara en födelsedags dans?! Av följer nu honom på alla sociala medier! Tova förtjänar bättre

#14 - Anonym

tror att deras förhållande är över inom ett halvår.

Svar: Halvår? Snarare inom en vecka, säkert om någon dag.
A

#15 - Anonym

Fuckboy💩

#16 - Anonym

skriv ett inlägg om jockibois tävlingar som han har haft men att ingen har vunnit något

Svar: Han hade såna "tävlingar" på den gamla goda tiden när han hade sin runkblogg och då var det ett sätt att få upp bloggstatistiken... genom att "likea, följa och dela" blablabla. När vinnaren utsågs fick den aldrig nåt pris. Han skyllde på nåt vanligt. ALLTID URSÄKTER. Classic Jockiboi hahaha.
Anonym

#17 - Hanus och Amus

Jockiboi luktar peniskomplex.

#18 - Anonym

Det är så otroligt fel av Raed att hålla på såhär. Gud vet bara vad han faktiskt håller på med. Dessa bilder må nog vara offentliga just nu, men vem vet vad för andra bilder det finns som inte är offentliga. Det spelar INGEN roll ifall Raed och Tova inte hade sitt förhållande öppet just då, det viktiga är att de faktiskt hade inlett ett förhållande. Han "är" mogen & ger sin bästa tjejkompis en födelsedagsdans, men är jag den ända som aldrig hört något om födelsedagsdanser? Jag har aldrig sett eller hört att någon har gett någon annan en födelsedagsdans....vilket får hela hans förklaring att låta dummare. Tova förtjänar så, så mycket bättre. Raed må nog ha varit en känd bloggare förut, men han använder Tovas igenkänellese för att få sig själv mer känd. Jag förstår att Tova är kär i honom, & det är svårt för henne att göra slut. Men jag hoppas innerligt, från djupet av mitt hjärta att Tova inser snart att han inte är värd hennes dyrbara tid. Ingen är värd någons dyrbara tid

#19 - Anonym

Ellerhur jag håller med, vadå födelsedagsdans. Finns inte ens något som heter så! Det räcker med bara en present och en kram. Och det där är inte ens en dans, det är sex!

#20 - Emma My Larsson

Snokar i Youtuber's privata liv och hänger ut "nyheter" som vem som helst kan se, och ändå har ni mage att skriva "Håll en god ton i kommentarsfältet". Det är som att sätta plåster på ett avsågat ben, vafan.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com