Kissie bjuder in Jockiboi i ett poddavsnitt för att prata om trolljägarna - nekar i rädsla för att bli vinklad

För två år sedan medverkade Kissie i TV3's program Trolljägaren där en kille blev konfronterad för att ha drivit instagramkontot "Slyn Stämplat". Efter programmet avslöjade Kissie på sin blogg att killen som blev konfronterad var Jockiboi. Nu berättar hon i sitt senaste poddavsnitt "Skapa Skillnad"(spola fram till 22:40) att hon försökt bjuda med Jockiboi till ett avsnitt. Hon tänkte prata med honom om trolljägarna men hon berättar att han var så rädd att hon skulle vara taskig mot honom och vinkla honom negativt och ville därför inte vara med. Hon försökte förklara för honom att hon skulle vara snäll men han trodde inte på henne. Skärmavbild 2016-07-25 kl. 02.07.10 Skärmavbild 2016-07-25 kl. 02.34.51Skärmavbild 2016-07-25 kl. 02.30.32Skärmavbild 2016-07-25 kl. 02.31.27
#1 - Anonym

Han vågar väl inte vara med för att han som vanligt är konflikträdd och flyr istället för att ta ansvar för sina handlingar.

#2 - Anonym

Det vore mer rakryggat om Jockiboi kunde göra en sanningsenlig Youtube video. Han har gjort sagan om jockiboi och draw my Life. Där ljuger han först om ålder sin då han är född och annat. Tänk om denna självgoda människa kunde stå för sitt förflutet. Visa hur illa han gjort människor som han hängt ut. I dagens knull, slyn stämplad, och massa annat. Men nej, han är ingen MAN han är en MUS. Likadant med tatueringarna han tutar i han gjort då han var ung. 26 år, då är man inte ung. Älskar horor, moget. Han förblir i mina ögon en feg ynkrygg som mjölkar småbarn på pengar genom som falska fasad.

Svar: Han gjorde en video om att Robert Aschberg var välkommen hem till honom från lägenheten han och Jonna bor i nu. Han stod i sitt vardagsrum och brösta upp sig. Men dessa video bevis har han tagit bort. I hemmet bakom karman och tangentbordet är han kaxig. I verkligheten liten osäker människa. I interjuver är han helt stakande i sina svar och flackande blick.
Anonym

#3 - Anonym

Den människan blir bara värre och värre, jag tycker inte att han förtjänar 500k på youtube. Han leker god, men gång på gång kommer nya bevis att han är en stor fet lögnare och ynkrygg. Att han kallar sig feminist är bara ett stort skämt, haha vet han ens vad det betyder? Han trycker ner andra för att komma längre upp, en barnunge är vad han är.

#4 - Julia

https://www.youtube.com/watch?v=RgcTbpiCdYY

Tova bakar ett könsorgan nu o.o

Svar: "Jag är inte så barnvänlig" så är hon ett barn själv, lol.
Hon kommer helt klart få en till strike snart. Hoppas hon inte börjar böla över att hennes kanal kommer bli borttagen när hon själv orsakat det
Anonym

#5 - Anonym

För 2 år sedan hängde han ut alla deltagare i Paradise hotell på Youtube som Ugly hotell. De gick ut på att förnedra deras utseende offentligt i hans Youtube kanal. Dumförklara deras repliker, håna och vara allmänt vidrig i sina uttalande om dem.
Predikanten Jockiboi, predikar kärlek, inte hata. Bullshit!!!! Han är inte godhjärtad. Han är manipulativ och förstör för Youtube världen och har bidragit med så mycket skit i sociala medier att han borde portas från att ens använda sig av dessa.

Svar: Och sedan var saga scott brudtärna på deras bröllop, skrattretande
A

#6 - Anonym

Vad är Trolljägarna?

Svar: Ett program där näthatare, nättroll/mobbare hängd ut och konfronteras.
Anonym

#7 - Anonym

För typ ett och ett halvt år sen la dom upp på Jockiboi tv när Jonna körde upp dildos i rumpan på Jocke och han fick suga av dildon sen. ETT OCH ETT HALV ÅR SEN!!! Han är pch kommer alltid vara lika störd

Svar: Finns att se när han suger av dildon på youtube, sök på Jockiboi suger av dildo
Anonym

#8 - Anonym

Tovas video är borta nu

#9 - Anonym

http://youtu.be/IzcmWujO0q0

#10 - Anonym

I hans "fuck marry kill" video han gjorde för över ett år sedan så säger han att han utan tvekan hade dödat Robert achberg (stav) och att han hatar människan. Vrf skulle man hata någon som gör bra saker på tv? Så det kissie säger är nog 100% sant

#11 - :

hmm, undrar vad nästa ursäkt från honom blir?:)

#12 - Anonym

Skriv om att Tova säger hon tänker sluta me yt pga att videon togs bort

#13 - Sofie

Men euw... Gång på gång bevisas det att han inte är den man trott eller tror, han förtjänar inte sin fame.

#14 - Anonym

Jag vet inte vad jag ska tro, synd att alla barn och ungdomar måste vara med om att höra så mycket skit, och lögner, och sanningar och sina idoler..

Svar: ja så du menar de med Therese eller ? Herregud är du 10? "Vet inte vad jag ska tro" Ganska uppenbart vad man ska "tro" . hjärntvättad av Jocke är du som köper allt skitsnack och äckliga bortförklaringar han har .
Anonym

#15 - Naddis

Vad heter själv podd avsnittet? Hittar inget avsnitt som heter "skapa skillnad" det ör det podden heter inte avsnittet?

Svar: De är senaste avsnittet av den
Anonym

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com