LISTA: Mest googlade youtubers 2016

Skärmavbild 2016-12-23 kl. 22.26.09.png

Här är en lista på youtubers som flest människor sökt på under 2016.

1. Jockiboi

2. Linn Ahlborg

3. Therese Lindgren

4. Jonna Lundell

5. Misslisibell

6. Tova Helgesson

7. Clara Henry

8. Annica Englund

9. Keela

10. Keyyo

11. Ida Warg

12. Helen Torsgården

13. Thomas Sekelius

14. WilmasBeauty

15. Ben Mitkus

Faksimil: Google AdWords

 

101 thoughts on “LISTA: Mest googlade youtubers 2016

 1. Konstigt att jockiboi inte är med i headern eller typ ijwtbc? Då de är betydligt större youtubers än de flesta i headern?? Och Sasha är inte ens en svensk youtuber??

  Gilla

 2. Oerhört barnsligt beteende av bente.. ”finns en ny video ute på min fittkanal”.. hon förtjänar inte sina följare alls!! Enda anledningen att hon lyckades är ju typ för hon är en del med Tova. Fattar inte varför hon har kvar sin kanal och är så lat och inte söka andra jobb när hon helatiden klagar på youtube.. tror hon folk vill kolla på henne då? Hon tar verkligen inte ansvar för sin kanal, sover till typ 14 varje dag, snackar skit om youtube osv. Vore det ett jobb i typ butik eller på kontor hade hon blivit sparkad direkt!

  Gilla

  • Agreed. Och att hon suttit i flera dagar och sagt att ”jag kan inte sluta med youtube pga pengarna” och nu ba ”KLART DET INTE BARA ÄR FÖR PENGARNA” fast det är sjuukt obvious att det är det. Hon har ju noll engagemang, och det skulle verkligen inte hålla på ett vanligt jobb. Hoppas alla bojkottar henne.

   Gilla

 3. Förlåt men om ni tycker Bente är så jävla jobbig o så barnslig varför kollar ni då på hennes snapchat eller hennes youtube kanal? Bara ta bort henne från snapchat och kolla inte på henne?! Det är inte så svårt. Sluta klaga på allt hon gör dåligt o sluta lägga energi på henne

  Gilla

 4. Alltså du få fett mycket tips av oss följare men din uppdatering suger verkligen. Förlåt men 1/2 inlägg om dagen borde du hinna

  Gilla

 5. Usch blir så ledsen av Jockes video, över hans berättelse om julen:( Tyckte så himla synd om honom när han berättade om julen 2012.

  Gilla

 6. Hur gammal är Bente egentligen? Sitter och gnäller i flera timmar om ett jävla filter på Snapchat. Om hon ändå la lika mycket tid på ett reflektera över vad de senaste shitstormarna mot henne berodde på så hade det kanske kunnat ske en förändring i hennes beteende men nä hon ska sitta och grina över ”Uhh bertyfiltret är borta, det enda som gör mig lycklig är det filtret”. Så himlaaaa barnsligt.

  Gilla

   • Hon mår uppenbarligen skit över att finnas på youtube så jag tycker verkligen hon borde överväga att stänga ned sin kanal och fokusera på nåt annat som gör henne glad.
    Hon sitter och slösar bort den bästa tiden i sitt liv på att må dåligt. Bara för att hon är för lat för att söka andra jobb och därför måste fortsätta med youtube för överlevnad. Fattar inte vad hon håller på med.

    Gilla

 7. gör ett inlägg om piken Jocke gjorde mot sina bröder i sin video ”jag hatar julen ” han sa att han har ingen riktig familj, att på julen 2012 så mobbade hans bröder honom osv osv

  Gilla

   • först skrev hon två tweets som var hintar, den första löd så här: ”Kan folk sluta försvara sina vänner som beter sig problematiskt och ist ta sitt ansvar som vän och säga till människan vad hen gör fel” Den andra löd så här: ”SJÄLVKLART reagerar folk när samma beteende hos en människa repeterar sig? Sen ber hen om ursäkt igen o igen men ingen förbättring sker?” sedan skrev hon en tredje tweet som löd så här: ”Och ja jag menar youtubern bente”

    Gilla

 8. Jag kollar aldrig på svenska youtubers längre, det känns som att inga är riktigt de dem brukade vara, vilket förstört mycket av känslan för mig!

  Gilla

 9. Vem fan bryr sig om Ben Mitkus låt? Överproducerad smörja. Killen har lika mycket charm som en champinjon och hans musik är komerciell prudukt exakt som Rebecka Black haha

  Gilla

  • Min syster är youtuber och hon säjer att Hydra gör dom andra youtubersarna ledsna. Han är rolig men jag önskar han inte gjorde sina vidios på andras bekostnad bara för att det ska gå bra för han själv

   Gilla

   • Dkkdkdjd: Det tror jag inte. Hennes syster skulle inte direkt reagera på att någon gör något på någon annans bekostnad… Hon är jävligt kaxig och har ”I don’t give a fuck”-attityd, i alla fall på hennes ask.

    Gilla

 10. Är det bara jag som slutat kolla på typ alla svenska youtubers?
  Kollar inte ens på Therese längre. De enda svenska jag kollar på är Lakidoris, Ben, Hydra, Tova, Clara Henry och Ijustwanttobecool.

  Gilla

 11. Älskar Therese …enda renodlade YouTubers som fattar vad de är. Klarar allt själv. Smutsig väg kan alla gå för kändisskap. Som blottar allt för sin kändiskåt het. Respekt får bara vissa, andra kan tro de får genom mörka sitt förflutna, radera köpa sig lös sin bild, blir respekterad, ärlighet varar längst. Ljuga för sig själv å andra är fult. Tror den som fatta förstår. End el blir smutsigt. Medans andra kör den rätta vägen. Där unga vet den riktiga sanningen.

  Gilla

   • Håller med Negativ Människa. Alla videos hon lägger upp är i princip sponsrade. Och hon snackar tyvärr bullshit där hon påstår att hon MÅSTE ha sponsrat innehåll på sin kanal för att överleva. Kanske förut när hennes kanal var mindre. Men nu med snart 500k subs behöver inte 95% av alla videos vara sponsrade.

    Hennes kanal skulle förbättras om hon drog ner på den sponsrade skiten.

    Detta är absolut inte en hatkommentar btw, älskar Therese men kollar inte på hennes sponsrade videos, vilket har lett till att jag i princip slutat kolla helt och hållet på henne, då som sagt majoriteten av det hon lägger upp är sponsrat.

    Gilla

 12. Jockiboi gör sin egen Youtube familj. länkar sig själv. hyr in folk anställer vilt familj medlemmar/vänner som filmar, städar, hämtar paket, bokar, allt. redigeringar, Jämför inte honom med andra YouTubers. andra gör allt själv inte jockiboi. Förvänta mer av honom= hans hjälreda

  Gilla

 13. Fattar ingenting var Sabina Decireé inte vegan? Hon köpte honung häromdagen och några kommenterande ang det och folk blev nästan arga och frågade hur de kunde tro att Sabina var vegan??

  Gilla

  • Nej hon är inte vegan, hon har tagit upp det i en video en gång. Hon äter mestadels veganskt men ibland äter/använder icke veganska grejer.

   Gilla

   • ”Ja fuck djurs rättigheter”

    En kan inte tvinga någon annan att bry sig om djurs rättigheter, tyvärr. Om en verkligen bryr sig om djurs rättigheter så sitter man inte och klagar på någon annan över Internet, nuff said.

    Gilla

   • Bryr mig inte direkt om hennes kost, ville bara ha svar eftersom jag var förvirrad.

    Men tack Anonym nr 2 för svaret!

    Gilla

 14. nån annan som märkt att alla svenska youtubers härmar therese? menar typ, har therese paus, då tar dom paus. slutar therese vlogga ett tag, då slutar dom vlogga ett tag. kör therese vloggmånad, då kör dom också vloggmånad haha

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s