Så många videos har youtubers publicerat under 2016

Skärmavbild 2016-12-20 kl. 19.14.57.png

Året närmar sig sitt slut och under hittar ni en lista på antal videos som youtubers publicerad i år.

Jockiboi och Jonna 293

Ida Warg 274

Therese Lindgren 247

Thomas Sekelius 202

Helen Torsgården 197

Wilma 189

Misslisibell 182

Felicia Bergström 169

Anty 167

Kammi 152

Sabina Deciree 126

Moa Murderess 125

Linn Ahlborg 124

Felicia Aveklew 120

Bente 119

Manfred 117

Sascha 115

Lakidoris 114

Sara Songbird 100

Ben Mitkus 87

Clara Henry 66

Heja Internet 62

Daniel H 55

Tova Helgesson 54

Bröderna Norberg 54

Hampus Hedström 42

Keela 36

36 thoughts on “Så många videos har youtubers publicerat under 2016

 1. Vad är det här för jävla falsk lista?
  Vi har haft våran kanal i 5 månader o har postat 49 videos.
  Ska verkligen Keyoo va med då?

  Gilla

 2. Tycker inte alls det är konstigt att J&J ligger i topp på hur många videos de publicerat under 2016.
  Har man pengar kan man köpa personal som avlastar och hjälper till med mycket. Även städ hjälp och säkert någon som hämtar saker från posten m.m. Se även vänner som hjälper. Klart de kan kasta upp flera klipp.
  Säger inte att de är fel. Säger att därför kan dom kasta upp klipp på klipp.

  Vet ingen annan Youtuber som har personal. Någon som vet?

  Thereses fixar allt själv:) och Keeyo:) ❤ Bästa

  Gilla

 3. Kvalitet före kvantitet snälla jämför kvalitén på Jocke och Jonas videos och Clara Henrys Liksom. Det är inte direkt bra att ligga högst upp på den listan om man bara publicerar challenge och överspelade videos . Och varför är inte ijwtbc med dom har ju flest prenumeranter i hela Sverige väll

  Gilla

 4. Att Tova inte gjort så många videos i år beror ju helt enkelt på 2 saker

  1. Hon har mått så dåligt att hon inte klarat av vara en aktiv youtuber

  2. Hon har varit den Youtuben som varit avstängd från Youtube flest gånger p.g.a Youtube ansett hon brutit mot YT regler. Och varje gång har nätverket hennes fått gå in och rädda Tovas skinn så hon inte blir permanent avstängd på Youtube

  Är Tova Helgesson inte för sjuk för göra videos så är hon avstängd thats is varför Tovas statistik är så jäkla kass.. Hon måste dock ha extremt trogna följare som stannar kvar med tanke på hon knappt aldrig gör några nya videos .. Dock har hon bättrat sig denna månaden men får se hur länge det håller i sig innan hon mår för dåligt igen

  Gilla

  • En till negativ kommentar om Tova o jag kommer döda er alla…. Fan skriv om någon annan än fkn Tova… Herregud, hon gör sitt fkn bästa med allt. Tycker hon är sjukt stark som får ta så jävla mke skit hela jävla tiden!! Gå o lägg din onödiga kommentar nånstans där någon bryr sig eller skriv inte alls om du ska säga något negativ.. Tack o adjö 😁 Jävla idiot

   Gilla

 5. Therese är så bäst ❤ Hon fattar kvalité och kvantitet. YouTubers som bara lägger upp bara för att är enbart för ett syfte. Egen vinning. Hon var en av de första stora och ser kvalité som viktig. Inte bara leverera, man ska kunna vara stolt också. Ärligaste på Youtube. Du förblir bästa YouTubers oavsett hur många följare eller manipulerade unga en del har…skit i dem…de är osäkra och måste skryta om siffror och tänker inte på kvalité. Enbart bekräftelse som de själv inte har och måste få från andra.
  Wanna be YouTubers går bort med skryt. De har bara sin egen spegelbild. EGO. Och måste ha andras uppmärksamhet för att överleva. Oavsett de har förhållande, de räcker uppenbarligen inte. Dom blir aldrig nöjd. Sökare

  Gilla

  • Bättre att nå ut till en bredare publik. Istället för se impulsiva påverkbara grupptrycks unga som är i en fas i livet där grupptryck av intresse är stort. (om åldersgrupp är att nå ut till. Var sanningsenlig) Smöra och manipulera undanhålla sanningar för unga naiva är falskt och fult. Komma med klipp i försvarstal på saker man själv sagt, men som visa sig vara osant. Ibland har lögnen t.o.m. blivit ens verklighet. Att man kan fabla om ålder och göra Draw my Life. Sedan ta bort de. Men benägen att själv kommentera då andra kommentera deras ålder. Som en mognad. Otroligt. Men själv köpa sig fri fast man strulat till sitt liv i vuxen ålder. Fantastiskt. Samvete? Då är ålder helt plötsligt angenämt att kommentera som en YouTubers gjorde på en nyhets tidning eller skvaller. Mognaden ska ske med den sena YouTubers utveckling. När den mognat ska alla rätta sig efter dens. mognad. Insikt och handlade. Krav och respekt. Lev och var som du själv vill bli ihågkommen. Var ärlig från början så slipper du försvara dina lögner och göra en scen av allt.

   Gilla

 6. figgehn & whippit då? På deras kanal är det 1 varje dag 355, och sen lägger whippit ut 1 per dag, det är 355 och figgehn lägger ut 3 per dag och det är 710 st!

  Gilla

 7. Men snälla människor här.. hon kan väll för f,n inte ta med Alla Youtubers. Hon tog med några stycken och genast börjar ni klaga istället för att va tacksamma att hon ens tar sig tiden att göra listan.

  Gilla

 8. Hahah herregud, ta med Yumi och Tomu! De har vloggat nästan varje dag i över ett års tid så du missar personer som förtjänar sin sak. De har ju gjort flest videos av alla youtubers i Sverige

  Gilla

 9. Märks ju tydligt vilka youtubers du följer…..har du någonsin skrivit om yumi och tomu? Dessutom har de lagt ut fler videos än någon på din lista..

  Gilla

 10. Kan ni skriva om misslisibells mamma också tycker faktiskt hon e en bra youtuber och hon har ju bloivit ganska känd faktiskt!!

  Gilla

 11. Vill man ha kvalité eller kvantitet? De märks med dagliga upplägg. Att leverera varje dag ger skåpmat att se på, noll klass och stil. Icke originella innehåll av klipp. Samma vuxen dagis.
  Svenska YouTubers är inge vidare. Jakten på att synas, höras tycks vara största behovet. Se mig, bekräfta mig. Kollar mest på utländska kanaler mer kvalité.
  Kanske därför många Svenska YouTubers enbart blir känd i Sverige, och på sin höjd något grannland.

  Gilla

 12. Varför skriver du/ni inte om till exempel Simon Lussetti, 2 Chips 1 Cola, binahoney, montefjanton creations osv? De är ju också youtubers, de har allihop varit på guldtuben i kategorin youtubers och är med i nätverk så jag tycker att ni borde skriva mer om de. Simon Lussetti är tex välldigt aktiv och förkänar mer uppmärksamhet.
  Älskar denhär bloggen💗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s