Mest sedda klippen på youtube 2016 i Sverige

Nu finns det uppgifter om vilka klipp på youtube som setts flest gånger av svenska tittare och flera youtubers har hamnat på listan.

1. För andra året i rad hamnar Bröderna Norberg på första plats och denna gång med sin video ”Melodifestivalen 2016 PARODI – Finalen”.
1.png

2. The Late Show with James Corden – Adele Carpool Karaoke

3. IJustWantToBeCool – Sparka på bollen (EM-LÅT 2016)3.png

4. JockiboiTV – Gmx & Jockiboi – #FML (Official Video)4.png

5. The Late Show with James Corden – Sia Carpool Karaoke

6. RandomMakingMovies – EX ON THE BEACH – PARODI
6.png

7. Keyyo – ENGELSKA LÅTAR PÅ SVENSKA #2
7.png

8. Therese Lindgren – WHAT I EAT IN A DAY | vlogg
8

9. CHEE YEE Teoh – PPAP Pen Pineapple Apple Pen

10. America’s Got Talent – Grace VanderWaal: 12-Year-Old UkulelePlayer Gets Golden Buzzer

 

Faksimil

28 thoughts on “Mest sedda klippen på youtube 2016 i Sverige

 1. Är det bara jag som tycker att Jocke&Jonna har en dålig kamera?? alla videos är gråa och lite oskärpa, typ som en samsung telefonkamera, dom tjänar ju mycket har jag hört? varför inte köpa en bättre kamera. Vet youtubers som endast har 100 000 prenumeranter som har bättre kvalite samt kamera. Tycker alla youtubers har bra kvalitet förutom deras kanal, underligt? :/ Vet att många har reagerat på det här också. Om man jämför med Therese lindgren eller Thomas Sekelius så är det som att Jocke & Jonna filmat med mobilen

  Gilla

 2. Tror inte det där stämmer, Jonnas video ”Jag är inte den flickvän ni tror” eller vad den nu heter har ju mycket mer än Thereses video? Vissa av Thereses videor har ju mer än det där med.

  Gilla

  • Eftersom dom var där med honom för att spela in till sin TV3 serie och inte ville visa allt utav de dom gjorde i vloggen lägg ner med din negativa skit ist o ta reda på fakta om du ska smutskasta när folk gör fina saker

   Gilla

   • hahahha gör fina saker? enda anledningen Jocke och Jonna träffade honom var för att verka som snälla, bra människor. Annars hade dom väl kunnat skänka han pengar bara och inte filmat allting till 377383 olika saker? inte fan verkade dom bry sig om honom eller nån annan av de dödande barnen på barncancergalan iafl då dom satt och snapade att folk skulle kolla på deras nya video istället för att vara delaktig i galan. Privatpersoner (bland annat jag) gjorde en grupp dagen efter galan och samlade in över 100.000 till honom. Var det nån som filmade det eller? la ut på sin Facebook , Gud vad snälla vi är!! nej för det är väl inte syftet att värka snäll utan för att försöka stödja Alexander på något sätt, den korta tiden han har kvar här med oss. Jocke och Jonna är så jävla vidriga

    Gilla

   • inte för att allt handlar om pengar, det jag menar är att det är fult att utnyttja en döende ung kille för att verka god.

    Gilla

   • Det jag inte förstår är varför de gör en video med ”Liseberg för oss själva” (och klippets bild är bara på de två?!), för att sen visa det i sin TV3-serie?! Klart som fan folk misstolkar det!! De gör verkligen allt för pengar och tycker det är så vidrigt gjort att dra in en sjuk kille i deras skit! 😞😞 visa bara TV3-serien isåfall och visa va underbara ni är!! 🙄🙄

    Gilla

 3. Bara jag som har tänk på Keela att hon ställde in tubcon men hon kan gå ut och supa ist?
  Känns som om hon inte prioriterar sina fans

  Gilla

 4. Det var då fan vad Bente ska tjuta på snapchat. ”Stress över youtube”. Nej, hon är stressad över tanken på att behöva skaffa sig ett riktigt jobb och inte kunna sitta hemma hela dagarna och pilla sig i naveln. Det handlar om att hon är lat och omotiverad, inte att hon älskar sitt jobb som youtuber. Hon har haft lite tur och lyckats skaffa sig en skara fans, men nu när dom en efter en börjar inse att hennes innehåll är skräp, hon är en dålig person och inte ens anstränger sig på youtube så avprenumererar dom och hon får väl panik för att hon inte kan ha kvar sitt bekväma jobb. Jobbigt läge Bente, det kanske är dags att växa upp nu? Välkommen till den riktiga världen.

  Liked by 1 person

  • Alltså JA!! och att hon ba ”folk ser inte ens mina videos längre pga Youtubes uppdatering”. Varför inte bara inse att det inte ens handlar om DET, utan att folk tröttnar. Och ja, alla ska kunna vara sig själva, men beter man sig som henne och säger rasistiska/homofobiska/funkofobiska grejer och är sjukt respektlös och elak mot folk stup i kvarten får man fan räkna med att bli kritiserad. Man får vara sig själv så länge det inte går ut över andra, vilket hennes personlighet och ”humor” gör.

   Gilla

   • Hahaha ellerhur! Sen kommer hon med att man automatiskt avprenumererar. Nej. Jag avprenumerade självmant. Hon har definitivt börjat gå över gränsen.

    Gilla

   • håller helt med och det är så trist att hon ALLTID hittar anledningar att ta en paus tex ”min sysslings hunds valps mask blev söndertrampad jag är så ledsen nu behöver en paus och tänka”.
    Iallafall jag fastnar för folk på youtube som uppdaterar mycket så man känner sig delaktig i deras liv men hon gör 3 videos sen försvinner hon i en månad osv.

    Gilla

 5. Fast finns massor av klipp som har högre än Thereses video? Typ Jocke och jonnas zombie video, hajattacken osv? Och massor av andra youtubers också

  Gilla

 6. Vänta jag fattar inte.
  Varför tar du med klippet med Adele och James Corden?
  Det klippet har över 136 miljoner visningar.
  Samma sak med Sia.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s