Jockiboi vann Barnens pris på Barncancergalan

Idag sändes Barncancergalan där Keyyo var med som programledare.

Bröderna Norberg  framförde en sång och fick dessutom ta emot priset ”Årets webbhumor”.

Jockiboi blev framröstad som ”Barnens pris” och under hittar ni bilder från kvällen.

ska%cc%88rmavbild-2016-10-03-kl-21-55-49ska%cc%88rmavbild-2016-10-03-kl-21-56-20ska%cc%88rmavbild-2016-10-03-kl-21-56-45ska%cc%88rmavbild-2016-10-03-kl-21-56-27ska%cc%88rmavbild-2016-10-03-kl-20-57-49ska%cc%88rmavbild-2016-10-03-kl-20-57-46ska%cc%88rmavbild-2016-10-03-kl-21-54-28ska%cc%88rmavbild-2016-10-03-kl-21-57-09

74 thoughts on “Jockiboi vann Barnens pris på Barncancergalan

 1. Tror att Foppa och Sarah blev lite missnöjda över att Jockiboi fick ta emot priset haha! Även om jag kollar på hans videos o så tycker jah inte riktigt han passar in att få ett pris i barncancergalan.

  Gilla

 2. Detta är ju helt sinnesjukt att ni skyller hur Jonna mår på Jocke!
  Ni vet INGENTING om deras relation och det enda ni gör här är att samma personer inlägg efter inlägg kastar skit, Detta kan bli ett nytt forum istället för en skvallerblogg ”Hat mot Jockiboi”. Börjar på riktigt bli pinsamt och över gränsen när ni ska beskylla honom för hur hon mår! Varken jag eller ni vet ett skit hur dom har det bakom alla kameror och ingen av er vet hur deras beslut tas osv.
  SKÄRPNING NU!
  Jag kan ta att ni granskar honom och lägger åsikter i hur han beter sig men räckte efter 3e gången nu efter 100 gånger med konstant skitsnack så kanske ni borde gå vidare med era liv?

  Gilla

 3. Hoppas jonna kommer ur depressionen, känns inte som att en serie på tv3 är vad hon behöver nu, men kanske jocke som bestämde att dom skulle göra än? Vet inte men tycker hon kanske skulle behöva en stor paus från allt sånt där nu då hon får fokusera på sig själv

  Gilla

 4. Det märks väldigt tydligt att Jonna är utbränd och har hamnat i en djup depression. Hon försöker sköta företaget professionellt men det går inte eftersom hon mår så dåligt. Jag kollar inte på Jocke & Jonna så mycket längre men jag såg den videon nu ikväll när hon förklarar hur hon mår och jag kan inte annat än tycka synd om henne att hon hamnat där nu. Jag har själv varit där och det är väldigt läskigt. Hon borde få en timeout från allt det där, dom kan knappt smälta deras upplevelser innan nya kommer och nya saker dom måste göra. Klart hennes känslor och mående slår henne ett spratt…

  Gilla

  • Tror också de ligger en depression bakom hennes mående. Det har gått för fort från att vara okänd till igenkänd. Detta är Jockes dröm hon får leva. Han är en obotlig narcissism och hittar näring i uppmärksamhet. Bra som dålig. Det känns som om Jocke aldrig skulle lägga offentligheten åt sidan för henne. Då skulle han gjort de för länge sedan. Fattar inte varför han är ett så stort ego.
   Och kliv ner från din hybris och fortsätt ett familjeliv utanför strålkastarljuset.
   Detta liv är Jockes. Han vet inget annat än göra skandaler för att synas. Att komma från lugnt liv obevakat, till ett liv som är konstant omskrivet. Är tvära kast. Speciellt om man kan känna skam och skuld. Att det finns annat utför Youtube, ett liv utanför offentligheten.
   Jonna hamna snabbt på fel sidor efter Jocke läckte P-rullen och sedan styrde in henne på Scandalbeautey. Tycker det är oförlåtligt. De finns där för all evighet.
   Hoppas Jonna får hjälp.
   Jockiboi känns utom räddning.

   Gilla

 5. Blev mest irriterad över att han ber sina följare rösta på honom, istället för att ta sin chans att be folk stödja barn cancer fonden. Han verkade bara bry sig om priset och under hela galan så satt dom och la upp oseriösa snapchat nedanstående folk grät av alla cancer barn. Huga..

  Gilla

  • Ellerhur. Han som har så stort inflytande på yngre, ta den chansen att lyfta ämnet! Hade säkert blivit mkt pengar till Cancerfonden om han hade pratat om dom och inte sig själv.
   Regerade också på att dom la upp oseriösa snaps när alla andra var ledsna…

   Gilla

 6. Videon som Jocke och Jonna la ut nyss , bara jag som får känslan att dom vill styra av uppmärksamheten från Jocke ? 🙂

  Gilla

  • Det där var ju bara taskigt. Alla människor kan faktiskt gå igenom jobbiga saker och det syns ju tydligt att hon gör det just nu.

   Gilla

   • Då kanske hon ska prova att ta medicinerna som hon har fått utskrivna av läkare. Förstår inte riktigt hur hon kommer må bättre att gråta ut på youtube.

    Gilla

   • Hon sa väldigt många ggr hur bra och snäll och bl.a. Bl.a. Jocke är så därför känns det som dom vill att Jocke ska se lite bättre ut.

    Gilla

   • Tror inte hon törs ta medicinerna av olika anledningar. Säkert för de hon berättar, rädsla att må sämre. Men främst för att inte sabba för Jocke om hon provar. Tror han bestämmer deras framtids riktning. Fatta pressen att ha en överspelt sambo som ska dokumentera allt och lägga ut på nätet. Bra som dåliga dagar. Filma, pranka, lägga upp selfie ha gäster hemma var och varannan dag. Vart finns det andningshål att återfå energi ifrån.
    De viktigaste borde verkligen vara att lyssna in hennes hälso- situation NU.

    Gilla

   • Håller faktiskt med här. Är själv mycket kritisk till Jocke som profil men det syns att Jonna är i riktigt dåligt skick.

    Gilla

   • Fast dom har ju varit tsm i 5 år satt hans personlighet är nog inget problem för henne. Blir man tillsammans med en person som han måste man nog ha liknande drag/personlighet/värderingar själv.

    Gilla

  • Jag har svarat på detta 2 ggr innan, men Ida verkar inte vilja att det kommer ut då båda kommentarerna tagits bort. Men man kan säga att om det stämmer så är Raed ett jävla svin och jag tycker så otroligt synd om Tova.

   Gilla

  • Fyfan, hann se kommentarer om det. Efter allt Tova gått igenom skulle man hoppas hon blir lycklig i stället för att sånt här skit händer. Om det är sant hoppas jag hon får stöd av familj och nära vänner.

   Gilla

   • Lillamy94: Ja, det här är ju en _skvallerblogg_. Jag tror att hon valde att ta bort inlägget om Tova då Tova är mycket skör i nuläget och hade det blivit en snackis så hade hon nog mått mycket sämre så jag förstår att Ida tog bort det. Det är nog bra om vi låter Tova vara ett tag tills hon är mer stabil. Då kanske man kan ta upp det igen om det inte är för känsligt.

    Gilla

 7. Kollar inte på Jockes och Jonnas youtubekanal. Men fy vad där är hat och barn som hoppar på varandra i deras kommentarsfält! Utlänska barn hoppar på svenska barn och tvärtom så hoppar svenska barn på utlänska barn. Tycker det är dags att de stänger ner sina kommentarsfält, är lika mycket skit på deras instagramkonto.

  Gilla

 8. Brukade gilla att kolla på Jocke och Jonnas videos, men sen hans bröder är med i ca varje video klarar jag inte av det längre… snubben med långt hår och keps är så jävla överspelad så det finns inte, klarar verkligen inte av att kolla på honom…

  Gilla

 9. Skämtar bara….hahah…lite kul ändå…tänk om Jockiboi vart prisutdelare…då skulle inga priser delas ut… hahahaha…minns hans fejkade webb tävlingar….där vinster lottades ut aldrig skickades ut…hahaha
  barn är så godtrogna…

  Gilla

 10. Stort grattis till bröderna Norberg. Fantastiska människor.
  Och hatten av för Keyyo. Vilken fin tjej. Hon syns överallt snart i TV-rutan. Vår tids nya stjärna har födds:) Mycket bra insats på barncancer galan. Dubbel plus i betyg.

  Gilla

 11. Men alltså ni som säger att folk ska sluta hata, är ni bakom flötet? Om folk skulle sluta ifrågasätta och kritisera så skulle vi inte leva i ett demokratiskt samhälle.

  Det är inte alltid en dans på rosor och man får bli förbannad när en person med fruktansvärt språk, enorm självupptagenhet, vidrig kvinnosyn och vulgära sätt att vara vinner ett pris (och dessutom låter det handla om honom själv?) på en gala som lägger fokus på barn och en hemsk sjukdom.

  Och hör och häpna, det är BRA att framföra den kritiken på ett forum där många läser, det är så man påverkar! Hur hade det sett ut om ingen kritiserat kring järnrörskandalen? Eller i politik överhuvudtaget? Om ingen hade ifrågasatt när politiker, chefer, ambassadörer och kändisar gör fel, säger konstiga saker eller inte gör sitt jobb ordentligt? Hur hade det sett ut då?

  Joakim är en förespråkare av tysta kritik och ”hat” för att han ska slippa ta ansvar för sitt sätt, förstår ni inte det? Han och Jonna får skrika mongo till varandra, såra en himla massa barn som tar åt sig men dessa barn ”får” inte bli arga på J&J i kommentarsfältet för att då hatar de på J&J? Bisarrt. Stackars barn som växer upp med detta.

  Gilla

  • Håller helt med Ida. Det är en sån stark kontrast på folk som är lite äldre och dessa 11-årig fans som bara säger att allt är ”hat”. Det är inte hat för att man kritiserar en människa som konstant ljuger och manipulerar och är en extremt dålig förebild. Man är ingen hater för att man inte vill se sina småsyskon eller barn se upp till denna vidriga människa. Vi som är lite äldre VET vem denna människa är och hur mycket han vill slå in i folk att han är en helt ny människa (trots att han visar gång på gång att han inte är det) genom att tysta och hota personer. Jockiboi är en vidrig människa med vidriga åsikter och fortsätter bete sig som ett as.

   Gilla

   • Det du och Ida har framfört i era kommentarer ger iallafall mig hopp om mänskligheten. Tack för att ni visar att det finns smarta människor, klarar inte av små snorungar på internet längre, på riktigt.

    Gilla

  • Därför att det som skrivs här är hat. Alla har rätt till en egen åsikt men man kan formulera dom på olika sätt. Det är aldrig okej att öppet kränka någon och det har inget med ett demokratiskt samhälle att göra utan det är rent av olagligt att skriva kränkande saker om andra. Det är inte okej nånstans. Alla är välkomna att framföra sin åsikt sålänge den inte kränker någon annan. Att bara skriva att man hatar honom och dylikt är inte okej.

   Gilla

   • Jag har inte skrivit något om att kränka någon. Men man får inte kritisera utan att vara en hater.

    Men om vi ser på situationen i sin helhet då? Är det illa att man skriver att man tycker illa om en person som hänger ut barn? Eller som gör allt det som nämns i kommentarerna här? Är hat fel i den situationen? Är inte det snarare en sund reaktion på en eskalerande situtaion?
    Jag tycker att de barn och unga som faktiskt kan gå mot strömmen och öppet säga att de inte tycker att J&J inte är bra förebilder är förnuftiga barn. Sedan håller jag definitivt med om att man alltid kan formulera sig på ett bra sätt utan att kränka. Men det är inte det som är det viktiga i den här situationen. Att lägga tygnd på hur barn formulerar sig på nätet är viktigt hemma, viktigt på skolan. Men det är inte prio ett här och nu. Det viktiga är att se över vad våra barn och småsyskon har för förebilder. Med dessa förebilder kommer barns språk och uppförande definitivt inte att gå mot det bättre. Jag står stenhårt fast vid min åsikt kring dessa människor.

    Gilla

  • Det är så utstuderat detta. Kolla in J&J s nivå på kommenterare under galan. TROR NI DET HANDLADE OM CANCER????? Absolut inte!!!! För vad J&J gör är att visa sin ytlighet och EGO värld. De ber unga följare att kolla på DOM under programmet. De lär ut att DOM är viktigare än insamlingsgalor och varför man har en gala som denna. Är detta bra. J&J skriver håll tummarna för oss. Och hänvisar under programmet att kolla in deras YT- kanal, under galan??????. DE GICK FÖR SITT PRIS AV Narcissism.
   Deras kommentarsfält fylls dagarna före och under programmet med unga följares kommentarer
   – heja Jocke – jag har röstat på Jocke – hoppas Jocke vinner. Så magstark felvisande från deras förebilder. Det handlade om cancer. Inte om Jockes stora ego ska fyllas av manipulerade röster.

   Och Jockes tal. Vad har hans hemlöshet och knarkande för betydelse att ta upp.
   Var det så svårt att säga något fint till alla anhöriga och dom som lider av cancer i tacktalet?????

   Då kunde du likagärna sagt du hängde ut unga tjejer och slyn stämpla dom på nätet. Hur du betygsatte unga i sängen. Hur du betalat Google att ta bort allt smuts om dig.

   Berätta vem du var om du ändå ska prata om dig själv.

   Gilla

 12. Röstade på Ijustwanttobecool i årets webbhumor men bröderna Nordberg förtjänade priset också, så grattis till dem!❤

  Gilla

 13. ” jag vart hemlös blablabla jcockiboi

  Folk dör i dena sjukdom. Ingen. IIIIINGEN bryr sig en om din historia.
  Du är inte fokuset i denna gala.

  Utan youtube är du INGET.
  Du är inget med youtube heller förutom pinsam

  Gilla

 14. Så jävla tragikomiskt att en person som sitter och hänger ut och trashtalkar barn ska ta emot ett pris på en gala som handlar om BARN. Fyfan. Vidrigt. Kanal 5 skulle ha satt stopp för det.

  DANIEL OCH EMIL THOUGH!!! vilka fantastiska människor och så fruuuktansvärt förtjänta av den vinsten. Bästa.

  Gilla

 15. Folk är väl antagligen förbannade för att en person som inte är särskilt barnvänlig för det första ljuger för att bli röstad på (det var egentligen helt andra personer som vsr förslagna till att vinna priset) och sedan vinner priset. Det här är alltså en kille som för bara några veckor sedan i sitt eget kommentarsfält i kommentarer med BARN hetsade mot invandrade barn. Vidrigaste jag sett. Så trött på honom vid det här laget.

  Gilla

  • Ja sa ju det!! Inte fan var han ”nominerad” . Usch kunde han inte låta bli denna galan iallafall.. Kändes så jävla fel att han ens var på plats.

   Gilla

  • Hur fan kan Jocke vinna? Han är absolut inte Sveriges roligasteperson. Folk rösta på han för att han satt och bad dem jag ser ingen annan youtuber som har gjort det. Han är inte direkt barnvänlig och absolut inte rolig. Han lever på sina haters för det är dem ända som han bryr sig om. När det kom fram att Jockiboi var Sveriges rikaste youtuber tacka han inte sina fans utan hoppade på haterserna. Hur fan kunde han vinna?

   Gilla

  • Du menar som i princip alla youtubers och bloggare gör när det gäller ett pris dom är nominerade till? Varför är det värre när han gör samma sak?

   Gilla

   • för nu gäller det en fucking cancergala. Han skiter fullständigt i sjuka barn han vill bara ha uppmärksamhet han är så jävla pinsam att man kräks.

    Gilla

   • Jag tycker att du är rätt pinsam nu också som sitter här och hatar. Håll det för dig själv och säg snälla saker istället. När har han sagt att han skiter i sjuka barn? Klart att han blir glad när han vinner ett så hedersvärt pris, skulle väl du också bli? Enough with the hate, helt seriöst!!

    Gilla

   • Ja klart han är glad!! Va ska han annars va? Han är glad att han inte hetsat dom små barnen till att rösta i onödan.

    Gilla

 16. Jonnas status under galan på sin instagram
  2 h
  sessanoJust nu sitter vi på Barncancergalan, så in och titta på kanal 5 så kanske ni ser oss och håll tummarna för Jocke ikväll ❤️ det finns även massor nya videos på kanalen, in och kika! 😍

  vilket skämt.

  Och jocke. fy f_n vad vidrigt tal. skäms på dig

  Gilla

 17. Jag är inte glad att han vann, och jag hatar inte honom. Men hur kan han dra upp saker om säg själv när där sitter barn som kämpar dagligen om en hemsk sjukdom om olika sorters cancer. Och jag tycker att han inte förkännar det priset!

  Gilla

 18. Snälla börja inte hata nu
  Visst är inte största fanet direkt men han förtjänar verkligen inte så här mycket hat kan inte Ni ba va glada för en gångs skull

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s