Jockiboi upprörd över att Clara Henry presenterades som den största youtubern i Norden

För tio månader sedan var Clara Henry på besök hos Nyhetsmorgon och där presenterades hon som den största videobloggaren i Norden då hon hade flest prenumeranter.

Jockiboi tyckte att det var missvisande och en lögn att mäta vem som är störst i flest prenumeranter.

I en kommentar skrev han att Therese Lindgren är långt före Clara Henry som knappt har 200 tusen visningar per video längre.

Flera av er diskuterade detta i ett tidigare inlägg och nu har Jockiboi raderat sin kommentar.

js2js

ska%cc%88rmavbild-2016-09-29-kl-19-13-57

67 thoughts on “Jockiboi upprörd över att Clara Henry presenterades som den största youtubern i Norden

  • …. Enbart Therese som levererar. Och klarar sig själv. ❤
   Många kanaler skapas i ett syfte. Snabb genväg att nå ut för de har en vän eller familjemedlem på Youtube . Opersonligt
   Smart på ett sätt. De får mer reklam och prenumeranter. Enkel Wanne Be "köpt" sponsrad av den kända Youtuben i gengäld de samarbetar å talar gott om dem. Värdelöst. Uppgjort.

   Gilla

   • På riktigt! Tycker dessa som filmar då de gör Challenger de förtjänar lön? eller då de fjantar sig framförkameran. Sjukt samhälle. Så fel. Så fel förebilder unga får. Finns det inget ansvar????? Prioritering borde ligga alla till lags. En bra vård/omsorg barn och skola?
    Jockiboi ger unga fel verklighetsuppfattning, Han påvisar i alla sina video pengar och prylar är allt. Fy fan

    Gilla

 1. Nu vet jag int om du vill ha in tips men jag tror inte bara att det är jag som har lagt märke till att Jocke använder inte sin vigselring i deras senaste videos på Jocke och Jonna kanalen

  Gilla

 2. OT: Är det bara jag som reagerar på hur oprofessionell Anty är? Hon har alltså fått ett nytt jobb som programledare, som enligt henne själv är en dröm som går i upplevelse. Hon börjar då sitt nya jobb med att åka utomlands två gånger under loppet av 1 månad? I don’t get it… Hon verkar vara supertrevlig och go men hon verkar inte ha så jättehöga ambitioner…
  Nu låter jag kanske rätt dryg i min kommentar men jag tror att hade det varit någon annan så hade den personen fått rätt mycket kritik för detta.

  Gilla

 3. Varför ta upp såhär pass gamla inlägg? Hahha ska det inte vara NYHETER och inte saker som hände för 10 månader sen. Och ja där hade Jocke rätt, Therese är en jättestor och fantastisk youtuber. Större än Clara.

  Gilla

  • Jocke & Jonna för 59 minuter sedan

   Jag lyssnar och tar åt mig av det du säger 🙂
   Tänkte förklara lite varför jag tar bort gamla saker.
   Det handlar inte om att jag inte står för det utan jag pratar öppet om det.
   Utan handlar mer att bloggar som svenska youtubers använder dessa saker för att måla fram mig som en dålig person hela tiden.
   Så fort den bloggen hittar något lägger bloggen ut det direkt för att skapa hatstorm emot.
   Jag är snarare mer glad över mitt förflutna som har skapat den jag är idag 🙂
   Är bara tråkigt att alla inte kan se det och ständigt försöka trycka ner mig genom gamla saker!

   Och tack för en bra video 🙂
   Du är en otroligt duktig Youtuber och en av mina favoritkanaler oavsett vad du tycker om mig!
   Önskar dig en bra helg <3

   Gilla

  • Gillar verkligen MrSverigesT. ❤ ❤ ❤ Denna video är sååå bra och saklig. Bästa sättet att få bort sin stämpel är att stå för det. Att bädda in sanningen i någon förskönad version, funkar en stund.
   Nästan 99% säkert de inte kommer vara lika kul gräva och granska efter sanningen om Jockiboi ger den. Brutalt och ärligt *BOOM* som Jockiboi skulle sagt.
   Slynstämplad-veckans knull- mytomani- ålder- fejkade tävlingar. Ge svaren.
   De kommer storma upp till en början. Men det kommer lägga sig snabbare.
   Folk kommer fortsätta fråga Jockiboi varför? Då det pratas.
   Det har redan uppkommit frågor i kommentarsfältet på videon om varför sluta du med ugly hotel. Frågorna finns där ute.
   Ärlighet vara längst. Lämnar sällan frågetecken.

   Trevlig helg:) 🙂 🙂

   Gilla

 4. Han är ju bara avundsjuk för att inte HAN får vara med, även om mens kanske inte är något speciellt för honom. Men jag tycker att nyss HATADE han Therese och sedan kommer han och säger att hon har fler visningar. Jag förstår verkligen inte hur han kan orka bry sig ens. Det spelar ingen roll.

  Gilla

 5. Har du sett Jocke och Jonas porrvideo? Finns fortfarande kvar på nätet och det förstörde jocke och Jonna för mig. Är alla som tittar på de medvetna ?

  Gilla

  • fattar inte att alla ba ”fyfan dom har gjort porr”? gillar inte jocke och jonna för fem öre men man är inte en dålig/äcklig/sämre person för att man gör porr? blir så jävla lack, sluta upp med era jävla barn sinnen. De är vuxna och spelar in när de har sex om de vill. Hata dem för att de är idioter, inte för att de har gjort porr. hejdå

   Gilla

   • Dom får spela in hur mkt patetiska videos dom vill, men de dom gjorde va att lägga ut den för att få lite 5 minuters fame. Och sa att dom la ut den av misstag. tycker inte de är något en förebild för barn gör men de är min åsikt bara

    Gilla

 6. Den största youtubern i världen är ju svensk (pewdepie) o har typ en 45miljoner prenumeranter så ingen av dem är det ju om det ska vara korrekt.

  Gilla

 7. Jag tänkte inte kommentera detta, men blev så ledsen av detta inlägg, så jag svarar ändå. Jag har inte sett inslaget, inte läst Jockes kommentar och inte pratat med Jocke om det, men jag känner Jocke. Väl! Jag har levt nära honom och har lärt mig hur han fungerar. Jag skulle nog t o m sträcka mig till att jag kan läsa honom väldigt bra. Det beror på att jag känner honom väl, men också på att jag vetat om hans förutsättningar i livet i flera år.

  Nu tänker ni att jag försvarar honom för att han är familj. Ni kan inte ha mer fel. Jag skriver detta för att ni också ska få en förutsättningslös bild av Jocke. Ni som bestämt er för att hata Jocke och bara se hans fel, kan sluta läsa här och gå vidare. Ni som tror att det finns något gott i alla och som är villiga att försöka sätta er in i andras situation är välkomna att läsa fortsättningen.

  Till att börja med har Jocke i hela sitt liv fått slåss för att göra sig hörd och för att någon ska se honom. Tidigare i livet kände han att all uppmärksamhet var bra uppmärksamhet. Därför startade han sin blogg och blev bloggvärldens mest hatade bloggare. Han gjorde allt för att synas, för ju äckligare och elakare han var, ju mer uppmärksamhet fick han. Han lyckades ju, för hans blogg var stor och känd.

  Där nånstans brakade han ihop och började ta droger och förstöra både sitt och andras liv. Den onda cirkeln bröts när han blev tillsammans med Jonna. Jag ska ärligt säga att jag ALDRIG sett Jocke påverkad av något annat än alkohol. Han slutade tvärt med droger. Nu började han så smått göra små videos och lägga upp på youtube. Mycket av det filmades här hemma i vardagsrummet, med bara en liten sketen kamera med ett litet, litet minneskort. Jag kommer ihåg när han satt här vid köksbordet och lyste som ett ljus för att han hade haft 3000 visningar på två dagar.

  Ser ni den killen framför er? Han som drogat och förstört sitt liv, men som plötsligt såg att det finns annat än negativ uppmärksamhet?! Han som startade nästan helt utan förutsättningar, men har jobbat sig upp till det han är/har idag? En sak ska ni veta – Jocke är smart. Han vet hur man växer och han vet hur trenderna går. Han ligger ofta steget före, vet hur man förhandlar och låter sig inte köpas om det inte är något han kan stå för.

  Oj, nu fick ni veta en massa som egentligen inte skulle vara med i denna kommentar. 🙂

  Det jag skulle komma till (om ni har orkat läsa ända hit) är att Jocke har fått hävda sig i hela sitt liv. Om någon säger något elakt/dumt om honom så känner han att han behöver bevisa att den har fel. Blanda in hans ADD och Asperger i det och ni har Jocke i ett nötskal; en kille som alltid varit ”mindre värd”, som tagit tag i sitt liv och byggt upp (läs rätt nu) två av sveriges största youtubekanaler och plötsligt, på bara ett par fjuttiga år, blivit någon. Någon som de flesta vet vem det är, och som plötsligt tjänar mer pengar än han kan göra av med. MEN, hans diagnoser finns kvar, hur mycket ni än menar att man inte kan skylla allt på diagnoser, så reagerar han utefter dem, helt utan vilje. Säger någon att en kanal är större pga prenumeranter tar han det bokstavligt, Asperger. Lägg till en dos ADD och du har hans snabba reaktionen där.

  Jag vet inte om jag gör mig förstådd, men kort sagt, om vi ska ta exemplet här i inlägget i denna blogg – Jocke tar uttalandet bokstavligt, reagerar snabbt med att svara på sitt sätt, det hans aspergerhjärna tänker, skriver/uttalar sig snabbt med sin ADDhjärna. Efter en stund, när han ser att han tänkte lite för fort, förstår han hur andra tänker och tar bort det mr Asperger och Mrs ADD har skrivit. Då är det självklart för sent och ni haters har fått ännu en historia. Blev ni lyckligare av det?

  ( Sen kan Jocke bli bättre på att be om ursäkt, men det är jag övertygad om att det kommer med tiden.) 🙂

  Gilla

  • Vad var hans ursäkt i allt du skrev ? Hans diagnoser ? Alla andra med add och aspberger och ännu mer diagnoser ? Som kanske haft tom ännu jobbigare barndom? varför beter sig inte dom så vidrigt som han gör? han har fått ursäkter i tio år nu.

   Gilla

   • Hur vet du att de inte beter sig så? Du TROR så, för att du inte känner dem/vet vem de är. De kanske beter sig ännu värre.

    Nu handlar ju detta om Jocke, eller hur? Hur Kalle med diverse diagnoser reagerar är ju oväsentligt här.

    Sen är ju inte alla med en diagnos precis likadana och tänker samma saker. Då kanske vi skulle haft tusentals Jockiboiar. En drömvärld för alla perfekta haters! 😉

    Vem är ni att bestämma vad andra ska jobba med? Låt dem göra det de vill och det de är bra på. Ingen tvingar _dig_ att bli taxichaufför. Låt Jocke göra det han vill, precis som du.

    Jag tror att de som vill förstå, förstår hur jag menar. Jag har sagt mitt och är det något ni undrar eller vill diskutera vidare finns min mejl på min kanal.

    Gilla

  • Om han inte kan hantera sina diagnoser Lottie. Borde han inte vara offentlig. Han påverkar i många fall unga följare att skriva och flippa ur som han gör. De får en bild av pengar är makt. För då får du säga vad du vill utan påföljder. Förklara varför alla andra Youtube kan behärska sig som har dessa diagnoser. Förklara varför han dumt ut andra människor med diagnoser? Han har pengar och kan välja stå bakom kameran. Men tydligen är uppmärksamheten för liten för hans ego.

   Gilla

  • kvittar väl för fan vilken diagnos man har. Man beter sig helt enkelt inte så som han gör. Och att du ursäktar honom är bara pinsamt! Han får oss andra som lever med add att se dåliga ut. För jag lever med ADD och jag beter mig inte som han gör.

   Gilla

   • Ni som har diagnos som Jockiboi. Skit i vad hans svärmor skriver. Bara patetiskt en 31 åring som måste ha försvar av sin svärmor. Å han kastar skit att Adde och Anna- Lisa borde skaffa barn. Barn ska inte ha barn skriver han. Och massa svammel om förebild. Vilket självinsikt han har. Han är en jätte bäbis som inte kan kontrollera sig själv…..

    Gilla

  • Lottie, du som vuxen människa borde väl förstå skillnaden på kritik och hat, och för all del undvika att använda uttrycket ”haters” om du vill bli tagen seriöst. Alla som skriver kritiskt om Jocke är inte 12. Jag förstår ditt inlägg helt och hållet, men eftersom Jocke är offentlig kommer folk alltid att reagera, speciellt när han betér sig som han gör, gång på gång. Det är fel på alla andra inte på honom och Jonna.

   Fördelen med Youtube är ju att materialet man filmar inte åker upp i offentligheten på en gång, om man nu inte väljer det, så jag har fruktansvärt svårt att förstå hur han kan göra misstag efter misstag i redigerat material (om vi nu bara ska ta videos som exempel), speciellt när Jonna står brevid och ser på. Om du förstår vad jag menar? Jag menar att det är ju inte enbart Jocke som ror skutan.

   Och det handlar inte om att kritisera Jocke för att göra honom illa – det handlar om att man inte kan beté sig hursomhelst och sen gapa och skrika om att folk reagerar jämt och ständigt utan att lära sig av det, oavsett diagnoser. Speciellt med tanke på hans målgrupp.

   Gilla

  • Lottie 🙂 Stämmer detta på flaschback. Att jockiboi skapade tävlingar för barn men skickade inte det han lovat?. Handlade om en Iphone bland annat. Bara undrar?

   Gilla

  • Lottie, jag tycker det är rent ur sagt PATETISKT att du sitter och försvarar Jocke. Han är över 30, och behöver sin svärmor att skriva långa försvarsinlägg åt honom. Dessutom är det inte ”haters” som skriver kritiska kommentarer om Jocke, utan vuxna människor som tycker Jocke beter sig illa. Det är inte hat, det är kritik. Det får man ta om man fläker ut sitt liv offentligt och beter sig illa.
   Jag förstår inte vart du vill komma, ja, han tar inte droger längre och har add och adhd? Och? Han ljuger, hittar på och hotar. Inte för fem år sedan utan NU.
   Klarar han inte av att ta kritik, för uttalanden han gör (och sedan snabbt raderar) kan han skaffa ett vanligt arbete, det gör dom flesta människor. Vill han fortsätta vara i offentligheten måste han ju lära kontrollera sig, sluta ljuga och manipulera. Annars får han ta att folk kritiserar honom!

   Gilla

 8. Therese har ju gått om Clara henry i antalet prenumeranter + att hon har fler visningar. Betyder detta att Therese nu är nordens största kvinnliga youtuber(eller iaf sveriges)???

  Liked by 1 person

  • Noll självinsikt. Vad är det för fel på spektaklet, ursäkta men hallå!!!!!!? Märker han inte varför folk reagerar? Tror han på fullaste allvar han är felfri, har han ingen spegel? Tror han på allvar att han kan bete sig hur som helst?. Driver han eller är han rent ut sagt korkad?
   Om en person inte fattar vad en handling kan ge för konsekvens, och är benägen att betala Google radera hans skit men fortsätter jävlas på nätet och göra bort sig. Meningslöst. Han ska skrävla och skryta, trycka ner folk, håna, å hänga ut folk, uttrycka sig fult. Största haters är han själv.
   Han ska alltid jävlas med folk och tycka till.

   Gilla

  • Det där är så himla sant. Han skryter ju om att han är den största kanalen i Sverige hela tiden, bl.a. för att ”visa sina haters att han är bättre än dem”. Vi är inte haters. Vi motsäger bara hans oinkompetenta och inte hållande argument.

   Liked by 1 person

 9. 😂😂 jag som skrev att han skulle radera kommentaren så fort han så den, eftersom för 10 mån så försökte han bli vän med henne men nu hatar han henne så dedär står han verkligen inte för , hahaha han e så rolig

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s