Jockiboi betalar Google för att ta bort pinsamma bilder

I Jockibois senaste video om pinsamma historier så berättar han att han försökt radera saker som finns på nätet från hans förflutna.

Han berättar också att han betalat pengar till Google för att dom ska ta bort grejer som fortfarande kan finnas kvar.

Skärmavbild 2016-09-28 kl. 17.17.12.png

27 thoughts on “Jockiboi betalar Google för att ta bort pinsamma bilder

 1. Först och främst. Google är en söktjänst, inte något webhotell. Ergo, han kan inte betala Google för att få bort sina gamla synder. Han måste kontakta VARJE ställe där bilderna ligger för att få bort dom, men eftersom ALLT som hamnar på internet finns på tusen och åter tusen ställen, så kommer han ALDRIG att få bort dom. Detta innebär att han som vanligt trollar. Det går inte att få bort något som hamnat här ute i rymden. Man får stå sitt kast.

  Gilla

 2. Finns kvar på andra sökmotorer med bild sök där även konversationer och inlägg fastnat.
  Han har NO LIMITS för att bli känd, vilket går att söka fram i delade konversationen. Man måste våga konstaterar han.

  Gilla

 3. Skrattar varje gång Jonna på 22 år jollrar då hon pratar till sin man på 31 år. Och verkligen behandlar honom som en jätte bäbis. Nu säger han själv sin ålder inte går ihop med den mentala utvecklingsnivån. Så det kanske inte är så konstigt. I videon nämner han ungefär att vid 25 års ålder var han mentalt ca 15 år. Men vid 27 år börja han komma ikapp och mogna. Nu vet alla vad som hände efter 27 års ålder ändå trots mognad.
  Lite charmigt blir då hans vilsenhet i födelseår. Då allt är upp och ner.
  Inge hat bara en reflektion på uppträdande och förståelse varför 1985 blir 1987 istället.

  Gilla

 4. Hur kan han sitta och säga att han betalar Google, när man klickar fram flera äckliga bilder(bajsbilder), och när han har grejer i rumpan och en tjej suger av honom(det är inte Jonna). Och där är bilder på han och Hanna Widerstedt också. Men jag undrar vad som hände med hans kompis Martin som vart med i jockeboi och hans vänner. Har inte sätt han i sågen vlogg, instagram mm. Om det är en som har en massa om Jocke så är det nog Martin. Men Jocke utnyttja han gång på gång och behandla han illa. sen vet man inte hur mycket de spela framför kameran. Så jag tror Martin är en av dom som kan ta upp Jockes förflutna.

  Gilla

  • Här tafsar han på en tjej som står och kräks. Förebilden och feministen Jockiboi.
   Anledningen till att folk skriver ”hatiska”, vilket egentligen bara är kritiska inlägg om Jocke är för att detta är personen som små barn ser upp till.

   Liked by 1 person

  • . Det finns så mycket snuskigt där ute på honom som går att söka fram på ett par sekunder, och tänk den dagen ett barn googlar fram det? FyFaan. Vi som är mitt i 20årsåldern var med när han ”inte skötte sig” och la ut allt på internet, 10-12åringarna var inte det så majoriteten av dessa barn har nog ingen aning om vad som finns där ute på sin idol.
   Verkar som att arrangörerna till barncancergalan inte heller har så stor koll på vad han pysslat med tidigare, för mig är detta helt jävla absurt!

   Gilla

 5. Han betalar Google för att radera hans förflutna. Men behåller Tylösand Jockiboi och Låt Jockiboi får runka ifred kontona på Facebook där han själv kan radera. Därefter hoppar han på Scandalbeauties chef jobb efter han försökt radera skit. (feminist dessutom) En sexistisk sida män betalar för att se brudar på. Åkte på turné med SB 2015 runt om i landet (i ålder som 30 år). Förvirrat.
  Face on Face off

  Liked by 1 person

 6. Asså förlåt om jag är heelt ute och cyklar men när jag hittade den här bloggen första gången så tyckte jag att den var bra för att den var objektiv och bra på att informera. Nu känns det som att bloggen handlar om att visa alla vilken ”hemsk” människa Jocke är och hur underbar Therese är. Känns inte som att du hade formulerat inläggen om Jocke på samma sätt om det hade handlat om Therese. Tråkigt om det är så då jag tycker att den var bättre när den var objektiv. Tycker att det är fel att alla går emot en person här istället för att hålla det för sig själv. Hata mindre, älska mer!

  Gilla

   • Jepp håller med det här är ju bara en blogg för folk som hatar jocke vilket är jävligt lågt att typ ha en blogg om det och en fanblogg om Therese

    Gilla

  • Du är helt ute och cyklar. Inläggen är objektiva, men kommentarerna är det inte.
   Personer som är lite äldre och vet vad Jocke står för diskuterar det gärna, för man vet att någon som spenderat år med att hänga ut tjejer, tafsa på dom och kalla dom för horor blir inte en helt ny människa på bara ett år.
   Anledningen till att det inte finns så många kritiska inlägg om Therese är för att hon aldrig har uttryckt sig på ett sådant sätt, och gör det inte nu. Hon säger inte elaka saker och ”tar tillbaka det” eller hotar sina unga fans.

   Liked by 1 person

   • Vill först och främst bara klargöra att jag på inget sätt tycker att Therese förtjänar kritiska inlägg. Min poäng var att jag får känslan av att inlägg inte hade formulerats på samma sätt om det gällde Therese och inte Jocke. Jag får känslan av att bloggaren inte tycker om Jocke. Det behöver hen absolut inte göra, det var bara en känsla jag får. Tycker att kommentarerna är väldigt omogna och tycker att det är fel att det skapas så mycket hat mot en människa. Om man nu inte gillar Jocke så tvingar ingen er att göra det, det är helt frivilligt. Tråkigt att se att så många tvunget måste sprida sina hatiska åsikter istället för att hålla dom inom sig. Jag står inte bakom allt som Jocke har gjort men jag hatar honom absolut inte och jag sitter inte på nätet och skriver om allt dåligt han har gjort. Bättre att fokusera på att själv bli en bättre människa istället för att trycka ner andra, det blir man enbart en sämre människa av att göra.

    Gilla

  • Alla inlägg här ÄR objektiva.
   Objektivt = opersonligt, inte blanda in åsikter osv, vilket Ida inte gör i sina inlägg.

   Det är i så fall DU som tolkar inläggen, för nog fan är de objektiva. Ida återberättar bara vad någon annan sagt, gjort eller liknande. Att det står negativt om Jocke har ju ingenting med bloggen i sig att göra, utan snarare Jockes uttalanden och handlingar som skapar diskussion och blir saftiga nyheter. Det är ju klart att Ida väljer att skriva om sådant som är intressant.

   Jag som inte brukar kolla på Jocke och Jonnas kanal visste inte om det här och det var ganska intressant att läsa om här eftersom jag annars helt hade missat det. Det är det jag älskar med den här bloggen, att kunna hänga med i vad som händer på ett effektivare sätt än att behöva gå in och titta på varje youtubers videos för att inte missa något spännande.

   Gilla

  • Kan det kanske handla om att Jocke fuckar upp gång på gång och Therese inte gör det? Har då aldrig sett denna blogg blanda in egna åsikter…

   Gilla

 7. Barnens humor pris. Förbilden Jockiboi vloggar alltså om hur han tillfredställer sig själv. Och hur han använder sin snopp i denna video. Hans följare är barn. Snygg gubbe de där, äcklas

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s