Felicia Bergströms video får mycket kritik

I Felicas senaste video testar hon godis från USA tillsammans med Mikael, Daniel H och Marcel.

Många har reagerat på att Marcel blir ignorerad och får upprepa sig i videon.

Felicia har svarat på en del kommentarer och berättar att videon blivit skevt klippt då det var mycket som inte togs med.

På instagram har hon skrivit ett inlägg och berättar att hon kan förstå om man får uppfattningen att Marcel blir ignorerad men det var inget hon gjorde medvetet för att vara elak.

ska%cc%88rmavbild-2016-09-28-kl-20-14-02ska%cc%88rmavbild-2016-09-28-kl-20-14-09ska%cc%88rmavbild-2016-09-28-kl-20-14-46ska%cc%88rmavbild-2016-09-28-kl-20-14-31ska%cc%88rmavbild-2016-09-28-kl-20-15-41ska%cc%88rmavbild-2016-09-28-kl-20-15-04ska%cc%88rmavbild-2016-09-28-kl-20-15-26

 ska%cc%88rmavbild-2016-09-28-kl-20-24-18
ska%cc%88rmavbild-2016-09-28-kl-20-24-21

OBS VIKTIGT, i dagens video så är det jag och ett gäng av mina bästa vänner som testar godis. Videon spelades in under stressade omständigheter i 20min. Videon klipptes ned till 6min. Detta betyder alltså att ni inte fått sett allt kom ihåg det. När ni ser en video så kan ni inte göra förhastade slutsatser som fler av er gjort denna gång. Ni påstår att vi/jag iggat Marcel/ är elak mot han osv. Detta är så jävla tråkigt att folk får den synen för så är det verkligen inte. Jag kan förstå att man kan se videon på det sättet men ni känner mig, jag skulle aldrig va medvetet elak mot någon och absolut inte en av mina bästa vänner… Marcel är en av de bästa människorna jag lärt känna och skulle aldrig vara elak mot han. Jag backar Marcel oavsett vad! Han är som min lillebror. Ja Marcel pratar i videon och får ibland inga svar, jag kan förstå hur det kan se ut men om jag inte gillade Marcel så hade jag inte ens haft med han i videon från början? Det är mycket som klipptes bort där vi alla ”iggar” varandra omedvetet för att alla snackar i munnen på varandra eller är för upptagna med sig själva och godiset. Snälla ni tro inte dessa saker. Tänk snälla steget längre innan ni kommenterar. Detta händer inte bara i mina videos utan detta sker hos andra youtubers med att folk inte tänker liiite liiite längre. Snälla fina ni detta gör mig så ledsen. Mina vänner är som min familj. Det finaste jag har. 😞❤️

Ett foto publicerat av Felicia Bergström (@fellsis) Sep 28, 2016 kl. 10:58 PDT

 

33 thoughts on “Felicia Bergströms video får mycket kritik

 1. no offence men marcel är så jävla kändiskåt och hybrisen är heeeelt sjuk. varför tror ni han hänger med massa store youtubers, konstant lägger ut bilder på/med dem osv? har träffat honom några gånger och får så mycket fake-vibbar av honom. han snackar endast om visningar och hur många prenumeranter han vill ha och hur han ska göra för att få fler. tror att alla som har träffat honom kommer känna igen det jag säger.

  Gilla

  • Nej jag gör faktiskt inte det. Jag var funktionär på Tubecon i Västerås och då var han hur trevligt som helst och undrade hur vi mådde och hjälpte även till att jobba lite. Han verkar vara en jätte positiv och gullig människa. Synd att du upplevde det som det då han var jätte trvlig mot mig och de andra.

   Gilla

   • Jag var med Funkis och håller med Marcel var sjukt trevlig och kände inga vibbar alls om att han var fake, så håller med Emilia 🙂

    Gilla

 2. Men asså seriöst förstår du ingenting elr titta på Felicia Bergströms Snapchat där hon säger tydligt att hon inte vill vara med på flax elr svenskayoutbers eller nån annan skvarllerblogg eller nån youtube som håller på med sånt

  Gilla

  • Felicia kan tjata hur mycket hon vill om att hon inte vill vara med här eller på Flax kanal, men faktum är att hon är en offentlig person och kan inte bestämma det själv. Tror ni att alla kändisar vill vara med i blaskorna ni ser i affären? Nej. Så det är bara för Felicia att bita ihop eller helt enkelt sluta bry sig.

   Gilla

 3. Jag tycker det är konstigt att hon säger ”ja men ni var inte där, dessutom är detta bara 6 minuter av 22” Det är ju ändå detta hon valt att klippa med för att hon förmodligen tyckte dessa situationer var roligast?

  Jag tror inte att hon är en hemsk person eller så jag tycker bara det är ett konstigt resonemang

  Gilla

 4. Kan du inte skriva om att mer eller mindre varje video/vlogg som Therese lägger upp nu är sponsrad på ett eller annat sätt? Kan hon inte bara göra en vanlig vlogg från hennes liv utan företags påverkan på innehållet.. börjar bli tröttsamt

  Gilla

  • Vad är problemet? Det är ju en vanlig vlogg ändå? Det är ju om hennes liv bara att t.ex kläderna hon har på sig är sponsrade. Hon delar ju ändå med sig om hennes vardag på ett generöst sätt.

   Gilla

  • Själv är jag trött på detta ständiga klagande på sponsrade videos. Hey, youtubers behöver också pengar för att kunna försörja sig! Therese är smart och känns väldigt business av sig och jag tycker hon hanterar de sponsrade inslagen väldigt bra. Och till Johanna, allt här i världen handlar redan om pengar. Om Therese har chans att tjäna extra pengar på små korta sponsrade inslag här och där så är det väl klart att hon kör på det. Precis som att vem som helst (läs: de flesta) vill arbeta sig högre upp inom alla (läs: de flesta) yrken. Det går faktiskt jättebra att skippa den lilla delen av videon som är sponsrad om du tycker det är jobbigt.

   Liked by 1 person

   • Fast i just denna videon idag var det sponsrat inslag var pch varannan minut (eftersom hon böt till olika kläder under hela dagen) , inget illa mot Therese klart hon ska tjäna pengar men när jag kollade dagens video stängde jag ner den ganska fort när jag hoppat till olika delar och hon pratade om sponsrade kläder i varje snutt jag hoppade till

    Gilla

  • Klart alla youtubers behöver göra sponsrade videor ibland men det känns som Therese tror att youtubes storhetstid snart är över och försöker tjäna så mycket pengar som möjligt just nu. Säger inte att det är fel men hon bryr sig extremt mycket om pengar. Klart hon vill skriva en bok nu när hon är som populärast, startar webshop och säljer produkter från ebay 10 gånger dyrare osv. Har inget problem med det men precis som Jockiboi så förstår inte deras unga fans hur sponsring, reklam osv fungerar och dras säkert med lättare utan att reflektera varför youtubers gör som de gör.. Om therese säger att något från madlady är fint, tycker hon verkligen det eller är det helt enkelt reklam? Kan vara svårt för en 12-årig tjej att veta

   Gilla

   • Man vafan håller ni på med jävla 12 åringar? Om spons stör er så mycket är det inte svårt att skita i att kolla på videon. Det ni håller på med är som att gå till donken och köpa samma burgare varje gång och varje gång klaga på att den inte är god. Väx upp och inse verkligheten, hon gör vafan hon vill i sina videos, om det inte passar er så kan ni kolla på någon annan video. Svårt? Nej

    Liked by 1 person

   • Till Isabelle: jag tänker fortsätta titta på hennes videos. Jag har inte brytt mig om hennes sponsrade inslag innan, därför valde jag att kolla på hennes video idag med , men reagerade på att det var sponsrade inslag i nästan hela vloggen..Varför tycker du jag ska sluta kolla?

    Gilla

 5. Det är så roligt att gänget börjar släppa in marcel nu när han börjar växa på yt och bli ”någon” (i deras ögon). Fyfan vilka ruttna människor. Felicia och co gjorde exakt så mot diverse andra youtubers och nu helt plötsligt syns en del flitigt i deras videos. Spyr på sättet att utnyttja andra för fame, mer visningar, clickbaits som resulterar i mer pengar. Så sjukt falskt i grund och botten.

  Gilla

  • Okej ”Herregud”, först och främst – vad menar du med ”släpper in”? Det är väl inte som att youtubers är en sekt? Haha de har väl bara hittat varandra iom tubecon eftersom de tydligen umgås rätt intensivt?
   För det andra – när ska folk sluta prata om ”en viss youtuber & co”? Det är väl olika människor som gör olika saker?
   Fattar inte ditt resonemang eftersom ingen jag följer är en ”fame hunter” utan verksr genuint vara kompisar och det fattr väl vem som helst att det är mer som händer ”behond the scenes” än vad vi får se?

   Gilla

 6. Men Gud!! Den där killen känner jag igen. Han gick i samma skola som min lilla syster (hon är 14år). Hon kunde komma hem vissa dagar ifrån skolan och berätta att en kille samt hans tjej kompisar skrattat åt min syster och sagt väldigt taskiga saker bakom ryggen på henne, och oftast så högt för att hon skulle höra. Och detta flera gånger, åt just min syster samt hennes kompis. Så det var inte någon ”engångsgrej” utan det var ren mobbning. Och är helt säker på att det är han Marcel det var. Inte så svårt att blanda ihop honom med någon annan direkt.

  För att ”bevisa” att mina uppgifter stämmer så var det i Trångsund skolan dom gick tillsammans. Tycker det är väldigt komiskt att han pratar om mobbning och hur mycket han hatar det men ändå så mobbar han folk? Vill även påpeka att detta var innan sommaren/1 år sedan. Lite osäker. Men han har ju pratat om mobbning och hur synd det är om honom i flera års tid så det kan inte försvara honom ifall han påstår att han var ”liten” under dådet då mobbningen skedde. Blir faktiskt sjukt förbannad att folk kan stötta honom, i mina ögon så är han så sjukt falsk och gör tvärtemot vad han säger, det är tydligen OK att mobba andra men inte att mobba honom? Enligt honom då. han är därför inte så snäll som han visar, vilken falsk människa.

  Gilla

  • Började han gymnasiet i år då? Alltså 00:a?

   Tycker du ska skriva till honom för det är ju verkligen inte okej, särskilt inte om han själv förespråkar anti-mobbing… Tycker hans fans har rätt att veta vem han är som person i så fall.

   Gilla

 7. Sjukt respektlöst att lägga upp detta då Felicia tydligt säger på sin snapchat att hon bara mår dåligt när det är skriverier om henne. Tycker att du ska respektera det och ta bort inlägget.

  Gilla

 8. Men det är väl bara bra att folk reagerar, eller?
  Att folk blivit mer vaksamma för eventuell mobbing. Har svårt för att hon går åt så hårt med taggarna utåt så fort hon får kritik (min uppfattning) istället för att ta det på ett lugnt och moget sätt. Jag vet att hon och övriga youtubers faktiskt får stå ut med mycket skit, men hon måste ju på något sätt kunna agera moget och sansat och inte skylla ifrån sig på bland annat dålig klippning, för nej, när Marcel nämner nötter som typiskt amerikanskt x2 så noterar ingen det.

  Och ja, de kanske har sån jargong när de umgås, men nu har folk noterat att det är märkligt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s