Ben snor video från en mindre youtube-kanal

Nu har det gått ut att Ben tagit en video skapad av en mindre youtube-kanal och lagt upp den på sin egna kanal.

Ben gav ingen cred till skaparen av videon förrän idag men skaparen är inte nöjd med att han bara skrev det under videon.

ska%cc%88rmavbild-2016-09-27-kl-20-40-33

ska%cc%88rmavbild-2016-09-27-kl-20-45-06ska%cc%88rmavbild-2016-09-27-kl-20-45-35

 

24 thoughts on “Ben snor video från en mindre youtube-kanal

 1. Oavsett så är ju Sanningens video-idé rakt kopierad från en youtuber vid namn Peladophobian…

  Roligt när någon annan youtuber skrev på Bens video att han var så kreativ… att sno en idé är inte kreativt för 5 öre, oavsett vem som gjorde videon. Det är dock mer patetiskt när det gäller Sanningen eftersom hen endast lägger upp sådana videos och säkert tjänar pengar/kommer börja tjäna pengar på en idé skapad av någon annan. Det är en sak att inspireras och göra någon annans idé till sin egen, men att göra exakt samma sak fast om svenska youtubers är ju inte direkt att göra sin egen version. Själva grunden är ju exakt densamma.

  Gilla

 2. OMG therese ska visa sin crush och bli jourhem, hon ska vinna barncancer galan och allt sånt för jocke fötjänar det inte niiii.. allt hat mot jocke får mig att hata på therese säriöst..

  Gilla

 3. ben Mitkus la ut videon dagen innan men tog bort den efter 20 minuter eftersom han fick mycket hat då han använda kycklingar i sin video, vilket var opassande. Sen såg jag att ”sanningen på youtube la ut hans video” förmodligen eftersom Ben tog bort den. Han la ut den något timme efter.
  Ben la upp videon sen nästa dag och då hade videon bakrundsmusik samt en annan bild på kycklingen och en ny outro. Det är nog sanningen på youtube som försöker ta cred för något. Försöker skapa konflikt så att han får följare, wow.

  Gilla

 4. Såg en kommentar på Jockibois senaste video om en kommentar han lämnat på ett annat klipp, den löd såhär:

  ”Jag såg att du hade kommenterat på en video där Clara Henry blev intervjuad om sin bok då de säger att Clara är den största svenska kvinnliga youtubern. Du hade tydligen blivit upprörd utav det. Det var en väldigt viktig intervju om att avdramatisera mens. Och då ifråga sätter du något sånt! Jag fattar inte hur du kan bry dig om något sådant!? Tacksam för svar”

  Kollade upp det och hittade hans kommentar under detta klipp:

  ”Jockiboi Tvför 10 månader sedan
  Skulle säga att Therese Lindgren är bra mycket större…
  Är så jävla missvisande och lögn och mäta vem som är störst i prenumeranter!
  Är den som har mest tittare som är störst och där är Therese Lindgren långt före Clara Henry som knappt har 200 000 per video längre..”

  Gilla

 5. intressant med jockibois nya videos ”pinsamma historier” när han försöker måla upp sitt förflutna som roligt och busigt istället för sorgligt och fyllt med droger som det faktiskt var…

  Gilla

  • Hahaha älskar att den videon i princip bara var försök till försvar mot vad som skrivs/pratas om i denna bloggen osv. Dom e så jävla rädda för vad folk tycker så dom måste ständigt försvara sig

   Gilla

   • Han är väl typ 31? Och pratar om att han kletat bajs på hans kompis som om det vore något roligt?? USCH.

    Kan även tipsa om att i Andrea Hedenstedts podd men Therese Lindgren som gäst som nämner hon att hon hatar en youtuber för hans uttalanden. Alla som följer henne på twitter vet att hon pratar om jocke.

    Liked by 1 person

   • Alltså det han berättar och skrattar åt låter som saker en riktigt störd människa skulle göra. Ärligt ingen frisk i huvet gör sånna saker oavsett hur mkt man knarkar super osv.. 😳

    Gilla

  • Alltså. på riktig? Ni som säger att alla människor kan förändras och hit och dit, men på riktigt, vad är man för slags människa i grunden om man:
   Tatuerar in att man älskar horor.
   Kletar in sig själv i bajs och filmar och fotar det för att visa andra
   Gör porrfilmer och lägger ut
   Skapar ett konto ”slynstämplat” för att hänga ut och kalla tjejjer för slampor och horor.
   Dessutom har han inte förändrats ett dugg, precis samma manipulativa skitstövel med dålig kvinnosyn. Han lyckas bara lura folk eftersom det är folk under 13 som ser upp till honom!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s