Lika som bär?

Tycker ni att instagram-tjejen till vänster är lik Sascha?

lika

lika.png

Faksimil: Instagram @ Thereallialovee

49 thoughts on “Lika som bär?

  • Härligt att Mia som är en offentlig person kan AV romantisera dagens ideal. En förebild som ifrågasätter detta galenskap på självbekräftelse. Unga som växer upp nu får så skev bild på livet. Och tror verkligen nätet är allt. De tror verkligen lyckan ligger i andras ögon. Andras bekräftelse på deras existens. De sätter etikett på förebilder efter deras antal prenumeranter eller följare på instagram. Har du lite likes osv då är man ingen. De är inte konstigt ATT så många unga mår psykiskt dåligt i detta samhälle som pumpas med status uppdateringar. Och allt skryt om materiella inköp större Youtubes delar med sig av är beklagligt. Resultat blir en måttstock hur ”dyra inköp av materiella saker” gör dig lycklig. Tycker synd om unga som växer upp till detta…”citerar Mia – Bekräfta mig. Gilla mig. Lajka mig. Haschtagga mig. Lägg upp mig”. En masspsykos. Men vart är den egna självkänslan.
   .

   Gilla

 1. De enda intressanta på denna blogg nuförtiden är kommentarerna som hämmar på varje inlägg…

  Du borde börja uppdatera mer😒

  Gilla

 2. Alltså på riktigt, hur kan Jocke och Jonna ha så många prenumeranter? Dom läger ju upp riktigt kassa klipp. Ingen tanke bakom, sitter bara och snackar massa långdraget och är verkligen världens mest ointressantaste människor.

  Gilla

  • Håller med dig att de lägger upp kassa video inlägg. Men de gör ju allt för att bli årets youtubers(2017) och skall vinna över Therese Lindgren. Tycker vloggarna är kassa och för det mesta så är det ju grannen Alex som filmar dom. Kommer dessutom sluta titta på deras youtubekanal från och med nu.

   Gilla

   • La dom inte ner sitt liv på youtube hade dom inte haft nåt liv att lägga ner? Det är tack vare yt dom ens har nå pengar eller eget hem. Så det är klart dom lägger ner varje dag till att filma kassa ointressanta 17 minuters videos med utdraget prat om ingenting , pengar måste ju rulla in 😜

    Gilla

   • Dom har inget val lixom. De måste få in pengar. Och lättaste vägen är att sjunka så lågt där man förlöjliga sig själv framför kamera, öppenbart.:) 🙂
    Man kan babbla om skit och ingenting, pengarna rullar in ändå. Man kan kleta in sig i lossas bajs och lossas kissa på någons hår, funkar också. Äta olika äckliga saker, dreggla, snora och spotta på matbordet om man inte gillar smaken. Allt funkar om du har ett namn. Vägen dit är kanske inte så strålande ren, men de funkade. Ser dock fånigt ut då man vet Jocke är 31 år och ändå väljer så låg nivå. Men kul han hittat ett forum som passar honom.
    Sedan får man tycka ålder på Youtubers som fjantar på är lägre, men han lyckas vara i samma fas i livet som dem.

    Gilla

 3. kan inte du skriva ett inlägg och fråga folk vad dom tycker om lisas smink? asså folk som har det och testat det, om det faktiskt ät något bra? skulle vara bra att veta. och skriv att typ bara dom som har sminket ska säga om det är BRA eller inte. inte snacka om att hon ej gjort en mörk färg (vilket jag tycker suger men) vill höra om det är något bra alls

  Gilla

 4. Tycker hon är jättelik sascha! Dock så var bilden på sascha lite konstig, men tittar man bara på den andra bilden påminner de mycket om varandra. Dessutom är båda så jävla snygga!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s