Fem trender Therese startat på YouTube

Therese har har fört in många trender till den svenska youtube-communityn och jag har listat några av dem.

1. Mukbang. Detta är från början en sydkoreans trend som hon startade i Sverige. Skärmavbild 2016-08-18 kl. 07.51.53

2. Gråta framför kameran. Efter videon där hon berättar att Anders har gjort slut med henne blev det mer acceptabelt att gråta på youtube vilket resulterat till att fler svenska youtubers vågat visa sig sårbara.
Skärmavbild 2016-08-18 kl. 08.01.34

3. 100 lager-videos. Therese var först med sin 100 lager nagellack i Sverige och några dagar senare började andra svenska youtubers ta efter idéen.
Skärmavbild 2016-08-18 kl. 07.53.53

4. Dagens fråga. Nästan alla svenska youtubers svarar på en fråga i sina vloggar, en trend som Therese startade.
Skärmavbild 2016-08-18 kl. 07.59.15

5. Fira. När Therese nådde 200.000 prenumeranter valde hon att fira det med en vloggmånad vilket vi nu också ser bland andra svenska youtubers.
Skärmavbild 2016-08-18 kl. 08.23.24

 

77 thoughts on “Fem trender Therese startat på YouTube

 1. Om jag inte minns fel var väl Therese först med att i början av videon ha videons titel med blurrig bakgrund och musik. Alltså innan själva videon börjar.

  Gilla

 2. Carl stanley började med dagens fråga inte yomi o tomu eller Therese!! Carl gjorde det LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGT innan!😤😤

  Gilla

 3. Sluta favorisera Therese! Hon har inte kommit på allt och är defenitivt inte ”Queen of youtube” finns många svenska YouTubers som är bättre än henne.

  Gilla

  • Ja du, har du svårt att tänka dig att alla tycker olika? Eller att alla inte tycker som dig? Vem som är bästa youtubern kommer ingen någonsin enas om, för smaken är subjektiv. Men min favorit är Therese, jag tycker hon är överlägset bäst, så jag kommer fortsätta se henne som the Queen of Youtube.

   Liked by 1 person

   • Jag skrev att JAG tycker hon är bäst, jag har inte skrivit DU tycker fel. Jag skrev att ALLA TYCKER OLIKA! Var har jag påpekat att din åsikt inte stämmer, hahaha? Du framstår bara som totalt ointelligent om du inte kan förstå det jag har skrivit. Hahaha snacka om löjligt.

    Gilla

  • Vi favoriserar inte henne. Hon är ju bäst så… Kan du nämna 3 YouTubers som är bättre än Therese. Snälla, hoppas du inte är en Jocke och Jonna fan. Då skrev du ju kommentaren för du är avundsjuk.

   Liked by 1 person

   • Haha varför får jag inte skriva Jocke och Jonna? Nu bevisar du ju bara att man verkligen inte får ha sin egen åsikt!!!
    Men nej, jag skulle väl säga RMM, Kammi och Ijustwant2becool

    Gilla

   • Menade inte att dom är större, menade att jag tycker dom är bättre. Men uppenbarligen så får man inte tycka något annat än att Therese är bäst på den här bloggen, så lägger ner denna diskussionen nu.

    Gilla

  • ”Therese är dock större än kammi och rmm… Snälla de stog större YouTubers.”

   Måste bara fråga, vart står det ”större YouTubers”?

   Gilla

   • Jag läste fel, förlåt!
    Men kan ni förstå att alla har egna åsiketer?
    Bara för vissa tycker att Therese är bättre så behöver ni inte kränka henne.

    Gilla

   • Citerade bara en kommentar som skivits, och jag kan då inte se att det står ”större YouTubers” någonstans i diskussionen

    Gilla

  • Men läste du inlägget ordentligt eller?
   Det står inte att hon kom på det. Det står att hon startade trenden. Om du nu vet vad det innebär.

   Gilla

   • ”Jag läste fel, förlåt!
    Men kan ni förstå att alla har egna åsiketer?
    Bara för vissa tycker att Therese är bättre så behöver ni inte kränka henne.”

    Man får inte säga att man inte tycker att Therese en den bästa svenska YouTubern för då blir det ett jävla liv, men det är frittfram och hata på Jocke och Jonna, hur går det ihop?
    Ja alla har olika åsikter osv, men då ska man väl få säga vad man tycker från båda hållen också.

    Gilla

  • Exakt! Bara för att Therese sa att hon gillade denna bloggen kommer vi aldrig få se något
   negativt ”skvaller” om henne även om det finns! Sluta favoritisera

   Gilla

 4. Vilket jävla tjafs of Therese… Man märker verkligen hur du som driver bloggen favoriserar henne och får andra att se sämre ut bara för att du inte gillar dem. Denna blogg är inte objektiv

  Gilla

 5. Det var Yumi och Tomu som var först med dagens fråga, men när Therese började med det så blev det en trend! Hela det här inlägget handlar om TRENDER!!!

  Liked by 1 person

 6. Therese har startat dessa trender på Youtube inom Sverige och INTE hela världen! Ganska uppenbart eftersom denna sida heter svenskayoutubers. Jag menar liksom, hur svårt kan det vara att förstå? Och jag tror faktiskt att det var Helen Torsgården som startade trenden Beautyhacks eller gjorde att den blev större inom Youtube i Sverige..

  Liked by 1 person

 7. Therese har startat dessa trender på Youtube inom Sverige och INTE hela världen! Ganska uppenbart eftersom denna sida heter svenskayoutubers. Jag menar liksom, hur svårt kan det vara att förstå? Och jag tror faktiskt att det var Helen Tordgården som startade trenden Beautyhacks eller gjorde att den blev större inom Youtube i Sverige..

  Liked by 1 person

  • Elin gjorde sin första i juni 2015 och Helene i juli men det spelar ingen roll vem som var först. Jag älskar Elins glädje och spontana härliga sätt och tycker Helens videos kan bli lite långa och tråkiga. Därför gillar jag Elin bättre och nån annan gillar Therese och nån Helen. De är bra allihop.

   Gilla

 8. ”Fem trender Therese har startat på YouTube” är dock fel titel. Det är många på YouTube som gjort alla dessa saker innan henne. Möjligtvis att hon var först i Sverige, men inte på hela YouTube.

  Gilla

 9. Ja, Yumi och Tomu startade dagens fråga. Ni har rätt! Men det blev ingen trend då utan det blev en trend när Therese gjorde det så man kan säga att Therese startade dagens fråga. Dessutom så ställde Yumi alltid frågorna till sina tittare men Therese började svara på dem istället. Och nu gör dem flesta Youtubers samma sak, dem svarar på frågor från tittare, dem ställer inte frågorna. Så man kan säga att Therese började med dagens fråga..

  Liked by 1 person

 10. Ja, Yumi och Tomu startade dagens fråga. Ni har rätt! Men det blev ingen trend då utan det blev en trend när Therese gjorde det så man kan säga att Therese startade dagens fråga. Dessutom så ställde Yumi alltid frågorna till sina tittare men Therese började svara på dem istället. Och nu gör dem flesta Youtubers samma sak, dem svarar på frågor från tittar, dem ställer inte frågorna sä Therese började med dagens fråga..

  Gilla

 11. Hon gör dock ingen mukbang… En muknabng är extremamängder mat som någon äter och man ska göra så mycket ljud som möjligt när man äter. Typ surpla och smaska.

  Gilla

 12. Världens bästa och finaste Thereseeee ❤️
  Åh vad jag saknar hennes vloggar! Men mina favorit videos av henne är nog ändå hennes mukbang. Bara sitta i en lång video och lyssna på allt hon har att säga. Önskar BA man kunde ta en fika med henne irl.😕✨

  Tack för allt du gör Therese om du ser detta. ILYSM💕

  Gilla

 13. Kan du inte nämna i ett inlägg p bloggen om Felicia bergströms senaste video där hon i slutet tar upp hur hatad hon blir för sin kropp. Och för att att hon är plus-size (Tänkte på om Du ville ha inläggsideer) ❤

  Gilla

 14. Yumi och tomu var kanske först med det men det var inte förens Therese gjorde det som de andra youtuberna började med det. Alltså startade Therese trenden även om hon kanske inte var först

  Gilla

  • ja det tänker jag med, själv vet jag inte ens vilka yumi och tomu är? tror inte att dagens fråga blev populärt från deras kanal/kanaler (?) trots att de kan ha varit först med det

   Gilla

   • Therese har dock själv sagt att hon tittar på Yumi och Tomu så hon kan absolut ha fått idén från dom 🙂

    Gilla

 15. du glömde skriva att Therese har startat trenden att vara vegan, för det har hon verkligen. Alla dessa tio tolv åringar som inte vet vad vegan innebär, som blir det för Therese är det & inte bryr sig om djuren.

  Gilla

 16. Therese började inte med att fira??!? Asså wtf. Och inte mwd dagensfråga. Snälla ge inte Therese cred för något yumi och Tomu började med

  Gilla

  • Fast Yumi och Tomu ställer sina frågor till sina tittare, Therese’s tittare ställer frågor till henne, det är inte samma sak. Therese började med dagens fråga där tittarna frågar frågor. Yumi och Tomu ställer frågor till sina tittare. Det är skillnaden som inte alla verkar förstått..

   Gilla

   • Jag märker att du inte tittar på Yumi och Tomus kanal så mycket för isånna fall skulle du veta att det du skriver är fel. Yumi och tomu började med dagens fråga, inte med att ställa frågor till tittarna utan att tittarna får ställa frågor till dem som dem svarar på i en vlogg. Sen får Therese idén att hon också vill göra det. MEn det var inte Therese som började med trenden.

    Gilla

 17. Häftigt att se hur många trender Therese startat bland svenska youtubers! Hon är också en av få som aldrig varit ”bitter” och klagat över att andra tagit efter och härmat hennes upplägg.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s