Youtubers är prisutdelare för Rockbjörnen 2016

Imorgon är det dags för Rockbjönen och förra året fick Manfred äran att dela ut ett pris.

I år är det Hampus Hedström, Sara Songbird, STHLM Panda och Sascha som ska dela ut ett pris.

Skärmavbild 2016-08-15 kl. 13.11.02

10 thoughts on “Youtubers är prisutdelare för Rockbjörnen 2016

 1. asså herregud sacsha är inte någon svensk youtuber OCH skiter i sina svenska fans nu när hon bor i USA hon säger inte änns ETT ord på svenska framför youtube asså blir så jävla lack på henne DET VILL SÄGA ÄR ATT HON VILL HA MÅNGA PRENUMERANTER asså fan jäg ÄLSKADE hennes kanal asså hon svarar inte änns på svenska kommentarer NEJ DETTA ÄR INGET HAT MOT HENNE MEN ASSÅ SNÄLLA SKÄRP DIG det var dina SVENSKA följare som gjorde dig så BIG ASS FUCK

  Gilla

  • Det är väl ganska naturligt att hon pratar engelska i sina videos. Hon bor ju ändå i USA. Dessutom har hennes mål alltid varit att ha en engelsk kanal. Ni får väl kommentera på engelska om ni vill att hon ska svara, hur svårt kan det vara?

   Gilla

  • Lär dig engelska så ska du se att det blir lite lättare för dig att titta på hennes videos, man märker inte direkt nån större skillnad på svensktalande Sash och engelsktalande Sash om man kan språket. Sen bör du googla vad ”näthat” innebär, för att skriva nånting sjukt otrevligt och rätt elakt o sen säga ”det är inget hat” räddar inte det faktum att du faktiskt skrev en jävligt ofräsch kommentar.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s