Youtubers diagnoser/syndrom

Jag tänkte lista youtubers diagnoser och syndrom i termer som dom själva använder.

Therese Lindgren – Generellt ångestsyndrom, Paniksyndrom, Posttraumatiskt stressyndrom, Egentlig depression, Agorafobi

Tova Helgesson – Panikångest, ADHD, Depression, Social fobi

Bente – ADHD, Asperger

Jockiboi – ADD, Dyslexi

istock_000005623147medium

36 thoughts on “Youtubers diagnoser/syndrom

 1. trodde inte att jocke hade dyslexi, tycker faktiskt han har rikt språk och är duktig på att formulera sig. säger inte att alla dyslektiker är sämst på sånt här såklart. men tycker han hanterar det väldigt bra! gillar inte hans youtube så mycket egentligen men om jag ska berömma honom för nåt så skulle det nog vara hans språk.

  Gilla

 2. USCH på detta inlägget, vad har deras diagnoser för betydelse? VAD är ditt argument för att publicera ett inlägg bara för att skriva youtubers diagnoser? Ta bort detta äckliga blogg inlägget nu, kan ni inte förstå att det kan vara skitjobbit att berätta din diagnos för någon. Samhället är så jäkla sjukt att folk slår ner folk bara för att de har adhd, Aspbergers och andra diagnoser. Jag har fått höra flera gånger ”Men uuuusch han har adhd visste du inte det” ”det är bara för att hon har Aspbergers hahahha”. Varför skulle det spela någon betydelse om dessa youtubers hade en diagnos och varför behöver du uppmärksamma det? Om någon skulle veta om en youtuber hade en diagnos så är de don själva som får kolla upp det om det nu är så HEMSKT viktigt.

  Gilla

  • Jag tycker att diagnoser borde avdramatiseras i samhället. Man sätter diagnoser egenligen för att man ska förstå tillexempel: jaha, det är därför jag har svårt att koncentrera mig, det är därför jag är impulsiv osv. Diagnoser kan också användas för att få andra att förstå: att såhär är det, såhär lifger det till. Så jag tycker att du överdramatiserar dethär för mycket.

   Gilla

 3. Har funderat varför man ska prenumerera på JockiboiTV (prank), den kanalen står helt still. Medans Jocke och Jonna kanalen rullar på i vanligt tempo, där har de lagts upp ca: 6-7 ggr vloggar. Och allt detta efter han uttalat sig vara utbränd. Men pranka orkar han inte. Eller är det för allt motstånd på YT med avslöjande prank exposer och fejk jockiboi många gör video om och skriver?. Eller skiter han i vilket?. Huvudsaken den hovar in pengar utan fortsatt prankande?. Om man är sjukskriven och valt bort en kanal, kanske man borde välja lägga båda kanalerna på is. Känns som det bara är pengar som betyder något för Jocke. Jag kommer avsluta prenumerera. Jocke lovar mycket men håller inte ens hälften. Vi skulle lyfta honom i musiken, nu lägger han ner den. Lyssna sönder hans låtar och sprida dom. Komma på hans spelningar. Sorry Jocke och Jonna,ni lovar mer än ni kan hålla och för mycket skit om er har kommit upp på ytan. Har inte sett någon YT som näckat sig som er, varför? Vem vill se sånt?. Usch!!! Nu är jag fd. jockiboi följare.
  Besviken…:(

  Gilla

  • Exakt, han sa att han skulle lägga mer tid på Jocke & Jonna kanalen, men så lägligt, precis när det blivit bevisat att deras pranks är fejk.

   Jag tror inte att han skiter i vilket, när ingen trodde att han var utbränd så gjorde han ju en video och visade sitt ”intyg” som är så uppenbart att han skrivit ut själv.
   Han ser inte direkt utbränd ut överhuvudtaget.
   Han ljuger om precis allting hela tiden för att han är rädd att han ska tappa sin status.

   Gilla

   • stackars dom som fortsätter köpa de där team jockiboi och tema jonna tröjorna..känner mig blåst:(.
    vi är hans inkomst som ska sprida honoms liv..men vad får följarna..de tycks bara se sig själva och komma med massa bortförklaringar till allt..jag har verkligen öppnat ögonen.. verkar vara många YT som har diagnoser fast dom behöver aldrig bortförklara sig..de är så stormig kring jocke och jonna hela tiden och saker verkar vara mer sant som kommit fram..de är inte rimmligt att så många kan ha missuppfattat jockiboi, och varför ska han försvara sig och plocka bort det kort efter..fattar ingenting..stormigt hela tiden…

    Gilla

   • Javisst han skyller alltid på sina diagnoser så for han gjort bort sig.
    Det äckliga är ju att Jonna sitter och försvara honom, hon ska sitta där och se gullig och klok ut. Att så här är det bla bla bla.
    Hur kan hon ens vara tillsammans med honom, han hade ju kontot slynstämplad under tiden dom var tillsammans. Såklart sitter hon väl och svarar det också.
    Folk som säger att han ändrat sig, jag undrar lite hur dom tänker med tanke på att han var ju 28-29 med kontot slynstämplad.

    Eller hur,hur många kan ha missuppfattat honom egentligen, han är en falsk människa som manipulerar sina följare så att han kan tjäna mer pengar.

    Gilla

   • Något jag stör mig på är skrytet han kör med. Hans konstanta hävdelsebov.
    Tycker detta är intressant. Är det någon mer än jag som tänk på att Jocke ofta har behov att berätta hur högpresterande och duktig han är .Tänker på hur han väljer att berätta arbetstimmar- sovtid- inkomst- tittarsiffror – följare- uppspelningar av låtar- kostander för prank osv det finns som inget STOPP på skrävleri. Nu vet vi de Jockiboi, svårt att bli förskonad ifrån då man ska kika på dina klipp.
    Vet inte om jag missat något fast tror inte mig hört andra YOUTUBER skrytit sådär eller har behov av lägga ut sånt.
    Och de senaste. VÄRLDENS BÄSTA VATTENKRIG. En video egen titulerat. Som han önskar tar hem ÅRETS YOUTUBE KLIPP på guldtuben nästa år.

    Och på instagram titulerar han sig som .”YouTube star in sweden” **hahahahahaha**
    Alltså vem gör så?????

    Gilla

   • Haha vad rolig du är, vem gör så 😀
    Jag håller med dig i allt du skriver.

    Jag har också tänkt på det, han säger att han jobbar dygnet runt.
    I the doorbell prank så ser man på datorn att han tittar på serier så tror inte han jobbar så mycket som han påstår. Det är väl därför dom gör fejk pranks för att slippa planera och lägga mycket tid( som han säger att han gör ). Han sa säkert att han var utbränd för att så många kommit på att hans prank är fejk och han är rädd att han ska tappa tittare.
    Att han säger att han har gått ner 10 kilo alltså herregud det ser väl vem som helst att han inte har gjort.
    Han är ändå för rolig Jocke, att han inte fattar att folk ser igenom hans ”utbrändhet” när han gör EXAKT samma sak nu som när han inte var utbränd. Förutom på bilderna då får då ska han ju se så sjuk ut, USCH hemska människa.

    Gilla

   • Ny video ute. Där presenteras alla elektronik prylar för 200.000 kr de använder sig av. De glömde dock spionkamerorna, de där är mini-pytte-fisköge små filmkamerorna, dom där kamrarna som alltid kommer på tal, då någon kommenterar fejk pranks 🙂 hahaha:) Fast dom var säkert för små för att se i video förmodligen hahahaha..eller så har dom lägligt gått sönder, så var de. Poäng till mig:)

    Gilla

   • Poäng till dig 🙂
    Spola fram till: 1:21:35 så kan man se hur smååå dom är 😉

    Anledningen att jag inte skickar länk från Jockes kanal är att jag inte vill stödja dom med mina views.

    Alltid lika roligt när ett fan skriver men dom har spionkamrer som inte syns.

    Gilla

   • Är detta en spionkamera, man knappt kan se??????Driver du med mig…hahaha…herregud.
    Fisk- öge – mått- liten kamera, spionkamera, IN MY AS Tror det är dags för skojaren Jocke att boka tid hos optikern. Vad fan är detta ett skämt..jaja..
    SÅ FEJK

    Gilla

   • Japp där är den.
    Så känns lite konstigt om Jocke inte såg den när Jonna ” prankade” honom med att plinga på dörren eller vänta konstigt att dom inte ALLTID ser den.

    Hahaha ja han borde verkligen gå till optikern 🙂

    Gilla

 4. Hampus Hedström är väl färgblind och har dyslexi? Eller jag kommer inte ihåg om det är han som har sagt det men tror att det var Hampus!

  Gilla

 5. Thomas Sekelius har sagt att han tar medicin för ADHD och Ben Mitkus att han har ADHD/ADD & Dyslexi. Tror att han sa det i ett avsnitt i ung och bortskämd.

  Gilla

 6. Vet ni att jag tror att Jocke också har Aspberger för när han skickade sitt läkarintyg till mig så stod det Asp och sen kunde man inte se mer och han sa att han inte heller ville visa läkarintyget på Youtube och sånt för att det är för känsligt..

  Gilla

  • Ofta han skulle skicka sitt läkarintyg till dig.
   Det som han visade upp på kanalen är från försäkringskassan och tjänar man så mycket som han gör så får han inga pengar av dom så varför har en intyg därifrån och visa upp?
   Utskrivet från och fejk.

   Gilla

   • intyget som du skriver låter trovärdigt de kan vara fejk. är inte så kunnig på om intyg är äkta eller inte. Tror däremot Jockiboi och Jonna inom 1 år är totalt genomskådade. De sprids hur mycket som helst på Youtube, Twitter och barnförbjudna sidor som INTE är NICE! Verkar som många fått nog av detta par.

    Gilla

 7. Åh älskar att du bryter av allt drama med ett neutralt inlägg eller vad man ska säga, så att man inte läser om samma händelse hela tiden. Kram! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s