Tovas pojkvän strippar på en tjej

Jag fick in bilder på när Tovas pojkvän Raed strippar på en tjej och enligt tipsaren var detta när han var tillsammans med Tova.

I natt berättar Tova på sin snapchat att hon är upprörd och ledsen samtidigt som hon mimar till pikande låtar.

Hon mimar bland annat ”Fuck the new girl that you like so bad”, ”He is a cold hearted snake”, ”Jag gav dig dig allt, fick inget tillbaka” och ”I don’t want you back”.

Det är ganska självklart att det är riktad till Raed men om det har någonting med bilderna vet vi inte.

På instagram frågar någon om detta och hon svarar att hon bara lyssnar på låtar och att man ska sluta spekulera så mycket.

Skärmavbild 2016-07-31 kl. 13.23.34

raa

38 thoughts on “Tovas pojkvän strippar på en tjej

 1. Känns inte som ett riktigt förhållande när Raed både suger och flörtar på andra tjejer och har sitt konto på Tinder kvar öppet.

  Gilla

 2. NU LÄGGER NI AV. Jag var på den festen och såg allting! Han gav sin bästakompis en dans inget mer med de. Tjejen på videon har tillochmed skrivit till Tova och berättat allting så lägg ner. Dom va inte ens tillsammans.

  Gilla

 3. Mohammedi Al debis sa att han såg raed på studentfest på en klubb o han sa hej du vet väl att jag är ihop med din kompis o jag har skapat en ytkanal så kan du sprida den o mohammedi sa det på periscope men tyvär raderade han sändningen

  Gilla

 4. Asså seriöst, har aldrig litat på Raed och kommer aldrig. Han är så falsk. Han kommer tappa många prenumemranter när alla får reda på detta.

  Gilla

 5. Jag vill dela min åsikt; det är det dummaste jag sett och hört. Raed, ifall du ser eller läser detta, skärp dig. Jag tänker inte vara omogen och använda svordomar men vad håller du på med? Du har en flickvän och strippa på en annan tjej när du faktiskt är i ett förhållande är inte okej. Tova mår redan dåligt, och med tanke på bilden, försämrar du fördmodligen hur hån mår. Det spelar ingen roll ifall det är din ”underbara kompis” och att det är hennes födelsedag, du ska ändå inte göra så. Du har en flickvän. Skärp dig Raed. Visa att du är mogen för din ålder, då detta är ett tecken på att du faktiskt misslyckats och du har dåliga argument och förklaringar. Tack för mig

  Gilla

 6. När Tova och Raed gör slut, undra hur många prenumeranter/följare han förlorar med tanke på att 95% av hans följare är ”chokladbitar”(Tovas tittare). Dem följer ju honom endast för att deras förebild har en pojkvän.
  Hoppas i alla fall att Tova mår bättre snart och glömmer denna snubbe.

  Gilla

 7. Vrf skulle Alma ljuga?
  Fan inse att den här Raed är ett svin bara. Det är säkert pga detta som hände på festen som Tova är nere.
  Och nu vågar inte hon berätta det för hon orkar inte höra att vi som såg igenom den här famekåta snubben hade rätt.
  Men Tova ingen dömer dig. Kärleken är blind helt enkelt.

  Gilla

 8. Nu har TheBentish också gått ut med att hon har diagnoser. Det finns på ett Youtube klipp där hon pratar om det så skriv om det också på sidan.

  Gilla

 9. Hej tjena! Anmäler detta nu då detta är falsk information. Den där bilden var tagen för någon månad sen på min bästa tjej kompis födelsedag. Det där var också en födelsedagsdans tillsammans med andra till min underbara vän på hennes födelsedag. Så denna bilden har absolut inget att göra med hennes mående idag, så SKÄMS på er. Fy fan men får börja vänja mig med sånt här o skylla mig själv lite grann då jag är offentlig.

  Gilla

  • Tycker du ändå borde tänka efter när du väljer att dansa så för en tjejkompis när du har en flickvän.
   Din flickvän kan tolka det HELT fel, och jag tyckte du borde tänkt till 2 extra gånger innan du valde att strippa för en annan tjej, OAVSETT om det är en kompis eller ej.

   Gilla

  • Så du tycker det är helt okej att stå och strippa mot en tjejkompis när du har en flickvän? NEJ, det är inte okej. oavsett om det är din släkting eller en nära vän, accepterar inte din flickvän det så gör du inte det.

   Gilla

  • Du är ju ba offentlig tack vare Tova tror inte någon skulle bry sig om D inte va för Tova. Skäms på dig du är ändå en fuckboy och det märks att du är bara ute efter hennes status äckligare människa får man leta efter

   Gilla

  • Hahah ”offentlig” va leker du 😂😂😂 och va spelar de för roll om de va en tjejkompis? Va hade du tyckt om din tjej gjorde sådär mot en killkompis på en fest? Tror intr du hade tyckt det var okej men tjejer och killar får ju inte göra samma saker tyvärr

   Gilla

  • Haha alltså på riktigt Raed? Offentlig? Du är en sån fjant. Uppenbart att du googlar dig typ hundra gånger om dagen och tror att du är snygg som fan. Ärligt, när inläggen har handlat om dig har du inte läst kommentarerna? Sluta vara en sån jävla tönt och väx upp. Du är inte känd, du är en nolla.

   Gilla

  • Gubben, du är inte offentlig? Du och nisvet var på samma nivå. Båda var wannabes och la upp massa sketna inlägg på Facebook där ni rent ut sagt tiggde för likes som om det var det ni levde på. Du är inne i bilden igen pga Tova och ingen annan, dina prenumeranter kommer från tovas kanal.

   Gilla

  • Jävla fuckboi du utnyttjar bara tova för hon är en känd youtuber, bara för du själv vill bli känd. Du är ett svin som inte ens älskar tova

   Gilla

 10. Tova har lagt upp en bild på snapchat nu när hon skivar gurka och har skrivit ”practice”. Helt klart en pik mot pojkvännen.

  Gilla

 11. Tycker så jävla synd om Tova. Det sista hon behöver i sitt liv är en fuckboy som förvärrar hennes mående.
  Har alltid varit misstänksam om den där snubben. Det enda han verkar vara ute efter är likes, views och prenumeranter.

  Gilla

 12. Fy fan vill nästan spy när jag ser dessa bilder. Fy fan vad jag lider med Tova. Raed har från dag 1 endast varit efter för att få fame, usch vidriga personer som gör sånt. Om jag skulle se såna här bilder på min pojkvän då skulle det inte ens vara snack om saken att dumpa.

  Gilla

 13. Så fort jag såg han såg jag direkt att han är ett äckel 🙂 när man är lite äldre lär man sig se sånt lätt, hoppas Tova gör slut med honom för han förtjänar ej henne

  Gilla

 14. Nääää seriöst Usch FYFAN va äcklig när ska Tova inse att han är en fuckboy som försöker få status från henne slår vad om att han kommer göra slut me henne när han får 100K subs

  Gilla

 15. Kärleken är blind, kan inte passa mer på Tova. Man ser inte den man älskar rätta färger då kanske enligt henne är han perfekt. Tycker det är så synd att (vissa) killar ska va på den nivån. Tova e supersnygg och har en underbar personlighet, ser ingen anledning varför han håller på så som han gör. Kändisskap gör en så dum, verkligen.

  Gilla

   • Han var på en fest jag var på igår och höll på med några tjejer.. Han strulade med 4 tjejer och försökte slicka en tjej och gjorde ett sugmärke på en tjej samt att han pratade skit om tova.

    Gilla

   • Pga att hans handlingar är hans problem, jag har redan berättat till tova. Men andra folk på festen försökte stoppa honom men det hände ändå. och varför skulle jag vara mytoman? Var du eller jag på festen?

    Gilla

   • Kan försäkra dig om att jag vill bara tova gott i livet, just därför jag jag berättade det för henne. Tänk om hon hade fortsatt och vara tillsammans med honom helt ovetandes om att han strulat med 4 tjejer, försökt slickat en tjej och gjort sugmärke på en tjej?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s