Jockiboi lyssnar inte på doktorns råd

Igår skrev Jockiboi ett inlägg där han berättar att han är utbränd, har extrem näringsbrist och utmattningssymptom.

Hans doktor rekommenderar att han vila men samma dag väljer han att gå på en födelsedagsfest där vi kan se att han inte alls tar det lungt.

På instagram skriver han att festen är en rehab för själen.

gggg

26 thoughts on “Jockiboi lyssnar inte på doktorns råd

 1. Det jag inte kan förstå är vart föräldraransvaret har tagit vägen?
  Varför låter man sina barn kolla på människor som jockiboi?
  Efter allt den här människan har gjort Och fortfarande gör?
  Hur kan man tycka att det är lämpligt för barn att kolla på?
  Och hur kan man inte övervaka vad sina barn skriver på internet?
  Har sett så många sjuka kommentarer om mord/hot/hat /svärord från 8-12 åringar .Inte undra på att världen ser ut som den gör. .

  Gilla

 2. Om Jocke skulle haft ett ”vanligt” jobb ex. Butiksjobb eller liknande och bli sjukskriven för ”extrem näringsbrist och utbrändhet” skulle hans arbetsgivare nog sparka honom illa kvickt om denne fick se fest bilder mindre än 24 timmar efter sjukskrivningen…
  Orkar man inte jobba, orkar man inte festa.

  Gilla

  • Undrar om du någonsin har varit utbränd. Jag har, att umgås med folk som gör en glad är en positiv grej enligt läkarna, då utbrändhet kan leda till depression. Att Jocke är ute och umgås med sina kompisar är bra! Fattar inte varför alla ska hacka på Jocke hela jävla tiden! Var glad över att han har kompisar som vill göra hans liv bättre istället.. >.<

   Gilla

 3. Jocke ljuger förmodligen om sin ålder för att han skäms, när han var 26-27 så hade han bajsbloggen och var med i kungarna av Tylösand osv! Andra 26 åringar är mogna men Jocke var inte det och är inte heller det längre. Seriöst asså Sam som är typ 18 år eller nått är seriöst utan tvekan mognare än Jocke..

  Gilla

 4. Återigen idioter i kommentarerna som blandar in Therese och klagar på Jocke. Kan alla sluta hata på Jocke och blanda in Jocke och Therese i kommentarerna på varje inlägg. Har ni inget bättre för er? Herregud.

  Gilla

 5. Han hånar folk som lider av utbrändhet och näringsbrist när han håller på med det här jävla skådespeleriet. Fyfan alltså. När ska folk inse sannimgen? Man går inte ut och festar dagen efter man fått besked om utbrändhet och extrem näringsbrist. Men det är klart… det fanns aldrig någon doktor med ett besked från början, för allt är en stor ihopdiktad lögn.
  Jocke kanske borde börja skriva manus till filmer istället, ser ut som att han är bra på det. Hitta på historier som det inte finns nån sanning i. Precis som 99% av alla filmer.

  Gilla

 6. Asså Jocke är ju sjuk!
  April 2016 tittade jag både på Therese och Jocke men jag älskade Therese mer. Sedan när Therese sa att hon inte ska vlogga slutade jag titta på henne och ansåg henne som självisk.
  Så jag kollade på Jockiboi men jag började gilla honom lite mindre för allt han började göra ( fejk pranks, det där med Adde, Feminism bråket, ljuga att han är utbränd och förstört drönare, ljugit att dem har försökt få barn i år.) Men jag har alltid försökt övertala mig själv att det är en skvallerblogg och allt är falskt, även fast jag visste att det var sant. Men nu kan jag inte hålla mig längre, fan jävla Jocke!
  Jag kommee fortsätta titta på Thereses videos, kära, fina, underbara Therese, hur kunde jag svika dig? ❤
  #sanningenkommertillslutfram

  Liked by 1 person

  • Håller med dig om allt men tycker verkligen inte Therese var självisk när hon valde att sluta vlogga. Hon gjorde det för hon var rädd, för sin egen säkerhet men också sin familjs, det om något är inte själviskt! Men bra att du kommit till insikt om Jocke iallafall.

   Gilla

 7. Otroligt vidrigt av Jocke. Man får hoppas Aftonbladet, Expressen, Nyheter24 skriver en uppföljare av hans skådespeleri. Först sätter det ut extrem näringsbrist och utbränd artikel på sina sidor. Jocke sympatisörer att manipulera genom en nerbäddad säng bild. Sedan BOOM!!! ALLT VISA SIG VARA SKÅDESPELERI, bevis att han inte är det minsta sjuk. Festerbilder har kommit fram dagen efter snyftbilden och bad från klippa, knepigt han hoppar på djupt vatten då han gått ut med han inte kan simma, haha..Hela hans liv håller på att avslöjas, LÖGN!!!!!!!

  Liked by 1 person

 8. Är man utbränd ORKAR man inte festa sådär, man orkar inte göra saker i samma ustreckning. Min mamma har varit sjuk i fem år och nu först kan hon tex ha besök runt 14-15, finns inte på kartan att hon skulle kunna ha besök på kvällen eller göra saker. Liksom alla andra utbrända jag känner har extremt svårt för ljud som kommer när man samlas flera st osv

  Gilla

 9. Han följer inte doktorns råd för Om jag skulle gissa finns det ingen doktor med några jävla råd 🙂 han gör allt för att bli känd, att hitta på att man Lider av saker som folk ligger på sjukhus för och sedan gå på fest? Den människan äe ju sjuk i huvudet

  Liked by 1 person

 10. Jag började följa Jockes kanal 2014, jag trodde då att han hade förändrats sen Kungarna av Tylösand och hans bajsblogg. Försvarade honom inför mina vänner som inte tyckte att han hade förändrats osv. 2014 la han fortfarande upp lite kontroversiella videos som t.ex. när han körde vem har aldrig och spydde som en gris, gillade honom mer då för att då kunde stod han iaf. för saker han gjorde och brydde sig inte om han fick symapti från hans 12 åriga fans. Tycker det är otroligt synd att han känner att han behöver förstora upp saker (jag tror inte att han helt har hittat på hans utbrändhet för att han har verkligen slitit och lagt ner all sin kraft på youtube. Däremot tror jag att han har förstorat upp det hela för att få empati.) Tycker verkligen att han har hög kvalité på sina videos även fast hans pranks sannolikt är fake. Förstår heller inte varför han känner att han behöver ljuga för sina tittare att han t.ex. är född 1987 när han egentligen är född 1985 tror ingen skulle bry sig ett dugg om han sa att han var född 1985, däremot bryr vi oss om att han ljuger om det. Tycker det vore bättre om han skrev att han BÖRJADE bli utbränd och att han och Jonna tog en vecka eller mer ledigt från Youtube istället för att han skriver att han är utbränd och har akut näringsbrist, för om det var fallet skulle han verkligen inte kunna vara och festa (detta vet jag av erfarenhet.)

  Gilla

 11. Nu får han ta och ge sig, utbrändhet är något han inte har. Jag har själv vart utbrända och jag lovar att man absolut inte pallar gå ut genom dörren, jag orkade inte gå upp från sängen för att hela min kropp var vinglig och svag så utbränd är han absolut inte, och om han nu har gått ner 10 kg
  ( näringsbrist ) vrf ligger han inte på sjukhus och får näring och hjälp, lider man utav näringsbrist, då kan man ju göra vardagliga saker, liksom var finns orken? Jag tycker att han överdriver i vad han säger, och är man såpass utbränd fysiskt och psykiskt då behöver han hjälp av läkare ( näringsbrist ) och psykolog för utbrändheten…

  Han vill ha så mycket uppmärksamhet så det inte är sant!!!

  Liked by 1 person

   • Jag har också varit utbränd, vissa dagar mår man bättre, andra sämre. Så jag som var sjukskriven för utbrändhet över jul/nyår skulle då inte orka träffa min familj och vänner enligt dig. Du vet ju inte om Jocke har legat i sängen halva dagen innan han åkte iväg, det gjorde jag innan jag skulle göra någonting, samlade kraft för att kunna vara iväg en stund…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s