Jockiboi och Jonna ljuger om att dom försökt skaffa barn i 2 år

I videon som Jockiboi och Jonna gjorde angående att dom kanske inte kan få barn berättar dom att dom inte kunnat få barn i 1,5 år.

När Jockiboi senare blev intervjuad av Nemo i ett podcast-avsnitt berättar han att dom försökt få barn i 2 år.

Tittar man back på Jockibois ASK ser man att han för 8 månader sedan inte ville ha barn men skulle tänka sig att skaffa barn om 2-3 år.

Jockiboi ljuger alltså att han försökt få barn i 1,5-2 års tid när han för 8 månader inte alls tänkte tanken att skaffa barn.

Skärmavbild 2016-07-31 kl. 00.14.37Skärmavbild 2016-07-31 kl. 00.35.10

62 thoughts on “Jockiboi och Jonna ljuger om att dom försökt skaffa barn i 2 år

 1. Har en fundering angående jockibois försök att skaffa barn. Den 15 juli 2015 lades en video ut där Jonna försökte pranka Jocke med att hon var garvid. Jocke som tydligen hade sett kameran spelade med och vände pranken mot Jonna och lurade henne att han var steril, vilket hon trodde på.

  Men det är något med detta som inte stämmer. Eneligt Jocke har de försökt att skaffa barn i två år. Klippet lades ut för ett drygt år sedan. Antingen är pranken fake då Jonna borde ha vetat att Jocke inte var steril eller så han Jocke helt enkelt överdrivit tiden de har försökt skaffa barn. Något av det lär ju inte stämma, eller?

  Gilla

 2. Jag har tänkt på en sak… Ni vet de där planket Jonna gjorde på Jocke att hon var gravid? Var det då inte lite elakt av henne att pranka honom med det… Och jockes reaktion? Om de så gärna har velat haft barn i 2 år och försökt? Skulle inte Jocke reagera annorlunda? Antingen var pranket uppgjort eller så saknar Jonna en själ och Jocke hade glömt att de försöker skaffa barn…

  Gilla

 3. Hur kan du dra slutsatsen att dem ljuger om att dem har försöker få baran i 2 år bara för att dem skriv på ask för 8 månader sedan att det inte vill ha baran?! Hur är den slutatsen logisk? Ja någon av gångerna ljög dem men det kan ju lika gärna vara på ASK som dem ljög. Alltså komigen tänk lite

  Gilla

 4. Vad fan är erat jävla problem som ska hacka ner Jocke?!
  Jag förstår för fan inte hur ni orkar leva med er själva.
  Jocke och Jonna sa helt klart och tydligt i videon att nästan INGEN visste om att de försöker att skaffa barn. Så varför i hela helvetet skulle han skriva ut på en Ask sida att dom försöker skaffa barn?! Jag blir så
  JÄVLA lack på er som ska hacka ner honom. FÖR NI ÄR FAN INTE BÄTTRE MÄNNISKOR. Och du som äger denna skvallerblogg borde fan ha en sån större koll på vad som sägs i videos!!!!!
  Blir helt jävla galen på er som håller på.

  Gilla

  • Där dem köpte den kanske den kostade 20 000kr. känns som att det finns större saker att hata jockiboi för än att han råkade säga fel pris på en drönare :p men förstår din poäng.

   Är inget jockiboi fan om någon skulle tro det, ogillar han lika mycket som alla 🙂

   Gilla

 5. Hahahaha, gud vad folk skall blanda in ålder på alla ”fans”, Therese 10 åringar ”fans”, Jockes 10 åringar ”fans”. Låt folk kolla på vad sjutton dem vill :p OBS, blev visst 10 år yngre och ett fan nu, pga att jag tycker Jockes pranks kan vara en aning underhållande, Hahaha.

  Gilla

 6. På Tovas senaste snap så sa hon att hon trodde det var en mardröm men när hon vaknade så insåg hon att det var sant, vad kan det betyda?
  Enligt mig tror jag att det kan betyda att Raed typ har gjort slut på sms. Och Tova blev jätte ledsen så hon trodde det var en mardröm men när hon vaknade var det sant?!
  Blir fan lite orolig nu, 110% att det hänt något mellan dem..

  Gilla

 7. Men de sa ju i videon att de försökt undvika att svara på frågorna om barn eller att de när de fått frågorna försökt tramsa bort de. Antagligen försökte han väl dölja för han tyckte det var jobbigt. Varför skulle han ljuga om en sån sak? Skärp dig för i helvete och visa respekt.

  Gilla

 8. Men det vill få artiklar och efter det bli mer kända. Herregud, det har säkert inte ens varit hos läkaren och kollat om något är fel. De hittar bara på för att få mer publik och få mer röster till guldtuben för att ”ÅÅH jocke och jonna har de SÅÅ svårt”

  Gilla

 9. Exakt allt Jocke gör har han en baktanke med. När han posta ett inlägg om hur utbränd han var så var tanken att han skulle få röstningar på guldtuben då han har insett attTherese vinner gång på gång för att folk ser att Therese kämpar även hennes diagnoser och då tänkte Jocke att gör jag videos fast än jag har gått ut med att jag är utbränd kommer folk appricte att jag postar videos ändå. Guys öppna era ögon!! Vissa utnyttjar makten med att vara kända helt enkelt!!

  Gilla

 10. antagligen fick han många frågor om det,men vill hålla det privat,och därför erkännade han inte att de försökte skaffa barn

  Gilla

 11. Det har fan hänt nått mellan Raed och Tova, dem umgås inte längre, Raed har kvar dejtingsappen, båda beter sig konstiga, Tova har varit ledsen senaste dagarna, på snap sjöng hon typ fuck u och sånt som ”kanske” var menat till Raed. Hoppas dem gör slut så Tova inser vilken fuckboy han är.
  Nu vill han lämna Tova när han blivit lite känd på YT och hans ursäkt är: Men jag var ju en tidig känd bloggare med 10 läsare, asså aaah, ännu ett tecken på att han ville ha henne för status..

  Gilla

  • Tänkte på de också! Hon sjunger grejer som ”i hate u i Love u”, ”youre a cold hearted snake”, ”i dont need to spend more time with you” och rader från Kärleksbrev bland annat. Känns inte som om de var en slump att de var just sådana låtar hon lyssnade på

   Gilla

  • Fy fan stackars Tova. Jag hade känslan direkt av att Raed bara var efter hennes status för att bli känd igen och man såg ju i hans vloggar att han inte hade samma kärlek i ögonen som Tova. Även så kommenterade han bara hennes booty i den första vloggen. Javisst han kan tycka att hennes booty ser bra ut, men det är inte normalt om en pojkvän kommenterar om den hela tiden.

   Gilla

 12. De skrev även för 9 månader sen på ask när någon frågade: Borde inte du och Jonna bli föräldrar snart? ”Vi är fortfarande lite för unga för det faktiskt 🙂 Jonna fyllde precis 21 liksom! Om 2-3 år är det dags typ.. 😀 😀

  Liked by 1 person

  • HAHAHA VAD SKÖN HAN ÄR. Att båda är lite för unga? Visst, i dagens samhälle kanske JONNA anses som ung, iom att hon är 22 nu. Men Jocke? Han ska ju snart fylla 31. Herregud vad leker han?

   Liked by 1 person

 13. Ska Jocke och Jonna ha stora kanaler ska SANNINGEN FRAM! Deras unga följer förtjänar VETA VAD SOM ÄR PÅHITTAT FÖR TITTARSIFFROR. De behöver hjälp att öppna ögonen. DE VILL SÅ GÄRNA TRO HAN ÄR ÄRLIG. De skulle inte läggas ut sånna här inlägg på skvallerbloggar och flaschback, OM INTE PERSONEN IFRÅGA DÖLJER NÅGOT!

  Kolla in hans följares nivå i kommentarsfältet. Kolla in hur de går samman med grundlös fakta på andra youtubers. Kolla in hur Jockes följare skriver på andras sidor. Expel: HORA; DÖ; TA IHJÄL DIG; FITTA; DIN MAMMA BORDE GJORT ABORT: DU FÖRTJÄNAR HAT OSV: . Och hatet han startar genom offerkofta videos från Jocke. Hans följare är så hjärntvättade, att de hatar se sanningen.

  FINNS INGEN ANNAN YOUTUBER SOM HAR DET SÅHÄR STORMIGT!!!!!!!

  Liked by 1 person

 14. Men vad i helvete är erat problem?
  Kolla videon igen!
  Jonna är skitnervös när hon ska berätta om sin graviditet för Jocke i videon, Jocke kommer in och Jonna berättar, Jocke prankar då henne om att han inte kan få barn, och hon frågar han varför han inte sagt något för! I samma veva så hade dom varit hos läkaren för att kolla så Jocke kunde få barn, samma
  Med Jonna.
  Så hela videon va ett plank, från Jonna om graviditeten, och från Jocke om att han inte kunde få barn!

  Så sluta upp med erat jävla skitsnack och kolla videon istället!

  Gilla

   • Skrev aldrig att de va fake!
    Skrev att Jonna pranka Jocke om att hon va gravid, men han fattade att de va ett prank och prankade tillbaka på Jonna, så… Vart skrev jag att de va fake? Dom pranka varandra..

    Allt hat ni sprider om andra visar bara att ni är så jävla avundsjuka på andra som faktist lyckats här i livet!

    Och nej, jag är inte fan av dom,
    Anledning till att jag försvarar dom är för att ni sprider hat hela jävla tiden, och ni snackar om en video som ni förmodligen inte ens sett utan bara hört talats om.

    Gilla

  • men det är ju therese som hjärntvättar inte jockiboi. *skämt*

   förstår inte hur man kan ha en förebild som har tatuerat ”I LOVE VODKA”, vet att han har strukit men man ser ju fortfarande tydligt vad som står. Men i den här takten så kommer dem nog inte vara kvar såååå länge eftersom de hamnar i blåsväder hela tiden samt att 10-åringarna växer upp 🙂

   Liked by 1 person

   • Du är nog den dummaste personen:) Ja han har en tatuering som står I Love Vodka på? Förstår du hur otroligt dåligt han mådde på den tiden? förstår du att han försökte ta sitt liv??? Nej det fucking gör du inte. Du förstår inte att man kan må så jävla dåligt så det är sjukt så man börjar göra dåliga saker. Det förstår du absolut inte. Utan du lever i din äckliga lilla bubbla och tror att livet är en dans på rosor. ÄCKEL. Vi har han som förebild för att han har fallit så djupt till botten och ändå orkat ta sig upp igen. Sånna människor som dig asså usch finnar inga ord. Vem fuck är du och sitta här och hata anonymt?

    Gilla

 15. Skriv istället att Jonna gjorde ett prank på Jocke där hon skulle låtsas vara gravid och hon liksom antog att han skulle ta det fel då hon både spela nervös och ledsen, sen kan det va så att pranket va fejk men å andra sidan är det bara en exposer på att Jonna och jockes prank är faktiskt fejk. Sen att ni fortfarande köper allt jockiboi säger e sjukt då gång på gång har det han sagt vistats varit för uppmärksamhet eller nått annat vrickat. Sry men kan inte se det äkta i Jocke, känns bara fejk, allt han gör känns fejk.

  Gilla

 16. Får man fråga dig hur du finner glädje i att bara skriva massa ren skit på internet.
  För det första så rotar du i andras privatliv vilket är så jävla respektlöst.
  Sen så skriver du en jävla massa skit som du inte ens tagit reda på fakta om.

  det här är rent slöseri av tid som du lägger på en rentutsakt respektlös och elak skvallerblogg,så jag tycker att för allas bästa inaktiverar du bloggen,som bara skapar massa problem.

  Gilla

  • Jättemånga som uppskattar den här bloggen. Dessutom rotar hon inte i någons privatliv då ALLT hon lägger upp redan finns på internet/sociala medier. I det här fallet t.ex ask.
   Snälla om du inte klarar av det kan du bara sluta läsa den här bloggen.

   Liked by 1 person

   • ”Rotar inte i någons privatliv”
    Jaha för senast jag kollade så är det väldigt mycket som läggs upp på bloggen som handlar om ”ANDERS ÄR THERESES CRUSH”
    ”VEM ÄR THERESES CRUSH”
    och innan Tova och raed ens var tillsammans så skrev denna människa om vem tovas Crush var.
    Varför saga och Adam gjorde slut.
    det skulle jag gärna kalla att rota i någons privatliv OAVSETT om det finns ”bevis” för det på internet

    Gilla

  • Alva Hedberg: Jockibois Privatliv HAR HAN VALT BLOTTA SJÄLV!!!!, Han lever för sitt EGO ska ut i alla möjliga medier. Han ljuger EXTREMT mycket som biter honom i svansen gång på gång nu. Han väljer dra bort och lägga till sin egen sanning för mer intressant utlägg. Han ger en bild av sig själv som i verkligheten speglar något helt annat. Om han postar och blottar ut sitt liv i alla detaljer och lägen som han vinklat till sin fördel, får han ta detta att bli synad och granskad. Skvallerbloggar ska granska, ta upp saker läsare undrar över. Detta är inte att sprida hat. Detta var Jockiboi före med att sätta i print. ÅTERIGEN han skriver alt. säger något som efter en tid blir granskad, hur sanningsenligt uttalande var. Och då tror hans fans det är hat. Det är inte HAT. Det är fakta som ska fram. Varför behöver han ljuga.
   Tycker han kan stänga ner sina kanaler, då han vilseleder sina naiva följare.

   Liked by 1 person

   • Detta jag skrev handlar knappt om jockiboi men aja.
    Det verkar som att du inte släpper saker han gjort för FEM ÅR sedan,mycket händer och människor förändras på FEM ÅR.
    Och detta med att han ”ljuger” om att dom försökt skaffa barn behöver fan heller inte vara sant.
    Dom är ju säkert jätteledsna över att dom ännu inte lyckats som dom sagt på videon.
    Och därför var jockiboi kanske inte redo att berätta förut då är en väldigt privat grej.
    Har jag nånsin sagt att detta är hat nej,men riktigt respektlöst det som skrivs på denna blogg.
    Tacohejleverpastej

    Gilla

   • Till Alva Hedberg: inte släppt saker han gjort för 5 år sen? Det här är saker för 8 månader sen !! 😃

    Gilla

   • Det är INTE FEM ÅR SEDAN!!!! Finns massa skit han pumpar ur sig, titt som tätt. 2016, 2015, 2014, 2013…snälla googla och du vet innerst inne. Men DU VÄLJER att inte inse Alva Hedberg.
    Hur kan du ens försvara Jocke. Han ljuger, sprider hat. Adde, Therese, mfl. fick 2016 nyligen hans bittra avundsjuka att agera i hat mot dem. Slutet av 2014 bedrev han förnedrings video Ugly hotell. Där han kränkte deras utseende och uttalande. Okej tycker du Alva. Fina söta oskyldiga Jockiboi.
    Finns sjukt mycket. Men lönlöst få dig inse vem som i är otrevlig på nätet. De är Jockiboi. Han kunde inte ens bekräfta att han är ett nättroll på FB sidan slynstämplad. Här snackar vi 2 år sedan. Inga fem år. Se de du vill. Men sanningen kommer du aldrig kunna försköna.

    Gilla

  • Misstänkte det också, gick in på bådas facebook men verkar stå att förhållandet fortfarande är kvar där. Handlar väl säkert om ett gräl isåfall.

   Gilla

 17. Men största anledningen till att det bara är fejk är ju att dom har gjort en prank-video om att Jonna är gravid och Jocke blir ju inte glad! Ta upp det istället! Det är ju bevis på att antingen är deras prank fejks (uppenbart att det är det) eller så ljuger dom att dom så gärna vill ha barn och har försökt länge!

  Gilla

 18. Han kan ju bara vart så less på att det inte gick, så han bara putta undan all glädje. Jocke har gjort det flera gånger. Snälla tänk igenom artikelns innehåll innan du postar

  Gilla

 19. Kanske säger så pga att dom försökt i över 1 år och då kanke känner att dom inte ska säga något förens dom lyckas för att inte få frågan, för vad hade hänt om dom sa ”jaa vi försöker faktist”

  Gilla

 20. Försöker man få barn men inte kan så kanske man ljuger för att slippa frågorna från alla håll och kanter. Då är det lättare att säga ”ja men inte just nu”.

  Gilla

   • Tycker det pranket bara var konstigt. Dom gjorde den videon för nästan exakt 1 år sedan (15 juli – kollade upp det), och i sin story time har de försökt skaffa barn i 1,5 år, alltså enligt min beräkning sedan nån gång i början på 2015. Varför väljer Jonna att ens göra ett sånt prank när dom isåfall försökt i ett halvår? Sen när hon berättar det borde hon ju ha låtit jätteglad isåfall om dom försökt så länge?
    Sen när han säger i det pranket att han är steril är det typ nada reaktion från Jonna. Helt ärligt om dom försökt få barn i ett halvår redan så borde inte Jonna ha reagerat annorlunda än som hon gjorde i pranket? Typ blivit jätteledsen? Luktar fake över hela situationen. Vet att Jocke bara spelade med i det pranket för han visste att det var ett prank men Jonna visste ju inte. Antingen ljuger de om barndelen eller så är pranket fake… haha då har man fått det bevisat iallafall 🙂

    Gilla

   • Exakt, du tog orden ur munnen på mig 🙂

    Varför skulle hon se ledsen ut om dom försökt få barn så länge.
    Pranket är så jävla uppgjort

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s