Dagens fråga

Motivera gärna! Fråga

168 thoughts on “Dagens fråga

 1. Jocke & Jonna heeelt klart bäst på YouTube för deras personligheter är underbara och deras kärlek mot världen och varann är goals 👌
  Sen Tova Helgesson, Therese Lindgren, Lin Ahlborg, Emil & Wilma dem allra mest💛

  Gilla

 2. Felicia Bergström helt klart
  Tycker hon liksom är så rak med saker, ljuger inte, är glad jämt och är vacker
  Är en bra förebild till skillnad från alla andra svenska youtubers😄

  Gilla

 3. Kollar inte så mycket Svenska youtubers kollar mer på Engelstalande så jag börjar med dom.
  Stooor favorit är verkligen LDshadowlady aka Lizzie. Om ni inte har sett henne rekomenderar jag henne stark hon är en tjej som spelar spel med sina kompisar eller själv. Hon spelar oftas Minecraft med ibland andra spel också. Hon har också hjälpt mig genom mycket t.e.x mobbning.(Så klart pratar hon engelska )
  Stark 2a är henne pojkvän Smallishbeans aka joel.( som också snackar Engelska ) han är verkligen en kul kille som också spelar spel.
  3 ligger en till engelsktalande youtuber som heter Joey graceffa en riktigt cool och rolig kille

  Och till det ingen har längtat till
  Svenska youtubern (ja jag kommer bara säga en)
  Montefjanton eller Felix recenserar som serie
  Bara kul serie!!:)
  (Vet att montefjanton är flera personer)
  Hoppas det är en shadowcadet som ser detta isåffal kul (har aldrig sett/hört en svensk shadowcadet)
  Sorry för lång text:)

  Gilla

 4. Therese Lindgren: för att hon enligt mig har varit/är ansiktet utåt för svenska tonåringar och ungdomar genom att prata väldigt öppet med en humoristisk twist om jobbiga grejer som t.ex. psykisk ohälsa, sexism, djurrättigheter, kroppskomplex etc.
  en riktigt klok människa med en enorm mängd humor som har lärt oss massor.

  Helen Torsgården: för att hon är grym på att redigera och gör underbara skönhetsvideos och vloggar. dessutom superkui att följa hennes liv på landet med alla djur, och all fantastisk inredning och småfix som hon är så duktig på.

  Sandra Lindahl: den roligaste svenska youtubern enligt mig! så härlig och underbar. jag kan tänka mig att lite yngre människor inte riktigt har hennes humor, men att 15+ älskar henne. kan inte titta på hennes videos utan att det bubblar i hela kroppen av glädje.

  Gilla

 5. Jessica Clements och hennes pojkvän Erik Conover! De är inte svenskar men Jessica är så otroligt vacker och klok och Eriks vloggar är så underhållande och han lägger ut en ny vlogg varje dag från New York där de för tillfället bor

  Gilla

 6. Ben mitkus underbar, snäll och duktig kille, sjunger gudomligt. Månar om sina följare. Sedan Vlad och Daniel, så omtänksamma fina personligheter. Dom gör en glad. Therese Lindgren, otroligt stark person med hjärta på rätt plats. Mycket fin och inspirerande tjej. Tycker dessa fyra är så naturligt bra på de dom gör. Känns så naturligt då de är bakom kameran. Dom behöver inte fejka eller göra sig till. Kärlek till er ❤ Fortsätt vara er själva:)

  Gilla

 7. Ben Mitkus är den första och det är för att han är sååå j*vla omtänksam, han bryr sig verkligen om sina följare, o han e snäll, han har ett stort hjärta, tacksam, rolig, söt o snygg och dem andra är Lakidoris, 2Chis1Cola, Therese Lindgren, Thomas sekelius och det är för att dem är så roliga, snälla , söta osv..

  Gilla

 8. Helt klart Felicia Bergström!
  1. Hon är en sån glädje spridare man blir alltid glad av att se hennes videos

  2. Man märker att hon älskar det hon gör och gör bra och väl arbetade videos

  Gilla

 9. JOCKE O JONNA<3, IJWTBC, HELEN<3, TOVA, ELIN<3, CLARA, LIAM,NormelTV, STHLM Panda, BEN<3 VLAD<3,Thomas, LINN, Felicia, Manfred, Beas OCH Misslisibell<333333❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤3333 …..NEVER THERESE USHHHH-.-

  Gilla

 10. Tessan. Hon är som en storasyster, hon ger synlighet till psykisk ohälsa och försöker heela tiden att bli bättre på att inkludera folk och kämpa för bra saker. Förr var det bara veganism osv, nu har hon lärt sig mer och mer om våldtäktskultur, transpersoner, pride osv, alltså hon vill veta mer och hon vill bry sig om jorden och göra det till en bättre plats.

  Gilla

 11. Jag kollar på nästan ALLA svenska youtubers, Therese, Felicia, Manfred, Bea, Anty, Keyyo, Helen, Tova, Thomas, Jocke och Jonna, Vlad och daniel… Alltså många fler…
  Jag tycker väldigt mycket om Thereses kanal. Har sett att många klagar på att Thereses kanal handlar om sponsrade videos BARA… Men nej, hon har gjort sååå mycket vloggar, mukbangs, chatroulette, asså så mycket mer än sponsrat iaf. Jag fattar inte ni som verkligen tror att Jockiboi och Jonna gör allt deras jobb för att de älskar sina 12 åriga ”fans”. Hur själviskt låter det egentligen inte det att kalla sina följare/tittare ”fans”? Och ”fanträff”? Ni som inte sökt på kanalen ”The Prank Exposer” borde verkligen göra det, för att se att Jockiboi verkligen fejkar sina pranks. Jag vill egentligen inte vara sån, men har tröttnat totalt att det skrivs och snackas om Jockiboi helaaa tiden.. Överallt.
  Jag kollar på deras videos för att jag tycker det kan vara kul ibland, även fast jag stör mig jäkligt mycket på Jockiboi. Jonna är jag chill med, men att hon ska peka ut Therese för att hon STÖDJER BARNARBETE? Alltså what the fuck, VARFÖR skulle Therese stödja barnarbete BARA för att hon har någon gång för flera månader sedan handlat något från H&M? Bara för att man handlar därifrån, måste det betyda att man stödjer barnarbetet? Jonna är ju helt… JaJa, har fått nog av all snack hit och dit, och verkligen trött på att Jockiboi kommer med bortförklaringar hela tiden. Han beter sig som ett småbarn. Och okej?… Jag bryr mig inte om han har ADHD/ADD eller nåt sånt shit… Hatar hans beteende bara.
  Förresten hatar jag att Jockiboi ska hålla på vifta med händerna heeela jääkla tiden i hans videos. Hatar när det är han som ska stå framför kameran och prata, helt ärligt, så tyckte jag att kanalen var mycket bättre hos Jonna. Varför ska Jockiboi komma in i allting? JAJA LOL min lilla åsikt…

  Gilla

 12. Therese Lindgren för att:
  1. Hon är så otroligt duktig på det hon gör och lägger så mycket energi och kreativitet i sitt jobb Youtube.
  2. Samtidigt som hon är en riktig glädjespridare så har hon inga problem med att prata om seriösa saker som hon och andra går igenom, vilket är superbra och viktigt att det uppmärksammas och tas upp, t ex panikångest.

  Det va bara två anledningar, skulle kunna rabbla upp hur många somhelst, men känner att dessa är de största anledningarna till varför just hon är min favorit Youtuber!

  Älskar den här bloggen förresten. ❤

  Gilla

 13. Mina favorit youtubers är Jocke och Jonna, Helen, Anty, Tova och IJustWantToBeCool.
  Absolut inte Therese eftersom jag uppfattar henne som självgod och att hon tror att hon är bättre än alla andra. Men även för att jag tycker att hon är falsk och har dubbelmoral.

  Gilla

 14. MonteFjanton (Deras videos gör mig alltid glad), Therese & Helen är så mysiga och gulliga. Typ hahh. De är iaf mina topp3 ❤

  Gilla

 15. Kan inte bara varit jag som reagerade på jonnas hår och smink på bröllopet? Kallt blont hår är jättefint, men att ha nästan grått hår på sin bröllopsdag är la ganska idiotiskt då de antagligen kommer vara ute om några år. Och hennes smink har aldrig sett så dåligt ut enligt mej:( kanske oviktigt men man vill väl vara som finast på sin bröllopsdag:)

  Gilla

  • Håller med . Hennes hår såg hemskt ut.. Svart utväxt och grått blont hår. Hade aldrig velat att mitt hår såg ut sådär på mitt bröllop. Lika sminket med såg ut som det alltid gör

   Gilla

  • Håller med så jävla hårt, fy vilken dålig sminkning för en sån speciell dag… Hennes ögonbryn var ifyllda över hennes riktiga ögonbryn, såg bara tråkigt och fult ut!

   Gilla

 16. Jag kollar inte på några svenska youtubers förutom Therese Lindgren och Linn Ahlborg. Själv kollar jag på amerikanska/brittiska youtubers. tycker de är mycket roligare och inte lika fake. om du inte har en favvo svensk youtuber så rekommenderar jag till 110% utländska! du lär dig också mer engelska:)))

  Gilla

 17. Jag tycker många YouTubers gör videos för pengar idag och inte för sina tittare vilket är tråkigt. Men en jag gillar är Helen Torsgården. Som många tidigare skrivit så är hon inte som alla andra i ”storstaden” utan det blir lite annorlunda med lantliv etc 🙂

  Gilla

 18. Kollar knappt på svenska youtubers längre men när jag gjorde det var det mest clara henry för att hon var en av de få svenska youtuberna då haha… gud vad gammal jag låter trots att jag är 00.

  Nu är min favorit Sup3rfruit för att dom är roliga, underbara och genuina helt enkelt. Älskar allt med dom. Annars är Joe Suggs kanal underhållande också, och Joey Graceffas.

  Gilla

 19. Alltid Therese Lindgren ❤️ Hon är så jävla grym, öppen och bryr sig inte om vad andra tycker om henne, kör sitt eget race. Hon bjuder in en på ett helt annat sätt jämfört med andra YouTubers som har hemligheter. Therese kör ”om man säger A får mam berätta B”, antagligen har hon saker hon inte sagt men då säger hon inte att hon har hemligheter.

  Lisette Alfredsson är också en favorit! Öppen och även hon kör sitt eget race. Älskar dom!

  Gilla

 20. Ja men Jonna gjorde sponsrade videos DÅ men hon tröttnade och gör det inte LÄNGRE fast Therese fortsätter och har gjort det hela sin karriär.. Blanda inte in saker som hände förr utan titta på saker som händer nu!!!!

  Gilla

 21. Therese och Lisette Alfredsson! Båda håller på med skönhet men på två helt olika sätt. Therese är så öppen och go och lisette är så rolig och duktig! <3<3<3

  Gilla

 22. 2chips1cola, Ben Mitkus, Therese Lindgren, jocke och jonna, kammi, rmm, rackartygarna och Jon Olsson och Janni Deler

  Gilla

 23. Sverige har så många duktiga YouTubers! Men om jag ska välja några så är det IJustWantToBeCool, jag tycker de är grymt underhållande, samma gäller min andra favorit Keyyo.
  Min absolut största favorit på youtube är nog Helen Torsgården, så himla go och jordnära tjej som är otroligt duktig på smink och skönhet. Blir så glad av att kolla på hennes videos 🙂

  Gilla

 24. Jocke och Jonna såklart, det är liksom självklart att Jocke och Jonna är bäst, jag menar liksom hallå? Det är 2016 inte 1916 som Tant Thereses
  Sponsrade kanal? Sjukt sköna människor dem är

  Gilla

  • Hahaha lol du vet att den kanal som är deras gemensamma kanal var FULL av sponsring när jonna styrde den själv? Gå tillbaka i historiken på den kanalen så får du se. Samt när väl jonna gör smink/klädrelaterade videos på den i dagsläget är den i princip ALLTID sponsrad.
   Tant Therese? Du vet att Jocke är äldre än henne va?

   Gilla

   • Ellerhur, Jonnas videos var såååå tråkiga… Therese verkar iallafall vara sig själv, hon är glad i sina videos. Och ja, therese har ju sponsrade videos ibland men hon kanske får slut på videoidéer ibland också. Och varför många älskar Therese är ju för hennes vloggar, och hallå?! det kommer en ny vloggmånad!! <33

    Gilla

 25. Jockiboi, Jocke och Jonna och Helen Torsgården. Jockiboi: Han lägger ner mycket pengar på pranksen, han gör pranks som dem övriga ej brukar göra och han sticker ut mycket på ett underhållande sätt. Han kan göra ett ”ointressant” prank väldigt intressant. Jocke och Jonna: Dem är roliga, är otroligt aktiva, lägger ner super mycket tid på videosarna och har en vloggkanal som jag älskar, och dem är underhållande. Helen: Otroligt mogen och mysig person, hon bryr sig inte så mkt och lägger sig inte i ”i” folks problem, hon har underhållande vloggar och skönhetstips trots att hon ej gör något speciellt på vardagarna. ❤

  Gilla

 26. Tova Helgesson och Jocke&Jonna<333 Tova för hon vågar vara sig själv och är så jävla amazing<33333 Jocke&Jonna för de lagar väldigt mycket tid på sina videos, och de är så awesome<33333

  Gilla

 27. Jocke o Jonna ALLA RÖSTA PÅ HONOM I GULDTUBEN 2017 för han förtjänar det han lägger ner extremt mycket pengar på videosarna är ni blinda eller?

  Gilla

 28. Jag tycker om många, har helt ärligt igen jätte favorit. Men några är Sam, Anty, Therese, Andrea hedenstedt, Melinda J och ”Vlad och Daniel”

  Gilla

 29. IJustWantToBeCool (och deras andra kanal) för att de är ett gäng härliga killar med liknande humor som mig. Therese Lindgren, för att hon är så härlig och är en sån bra person. 2chips1cola är också en favorit för att Sam är så sjukt rolig.
  Utöver dessa gillar jag en massor av utländska youtubers, som Shane Dawson och Colleen Ballinger.

  Gilla

 30. Såklart THERESE LINDGREN THE QUEEN OF YOUTUBE! Behöver man ens motivera hon är bäst. Allt hon gör hon är så mogen, fin och bra. Hennes videos är så himla bäst man ser att hon kämpar med varje video. Varje gång jag har fråga till något så är det Therese man ska fråga för att hon är mogen och bra hon vet vad hon gör! Therese videos är bäst man ser att hon kämpar och sliter för att få dom sånna och hon lyckas med det såklart❤️❤️ ALLA RÖSTAR PÅ HENNE I GULDTUBEN 2017 ÅRETS YOUTUBER!!!!

  Gilla

 31. J-boy and J-girl haha nej skoja, gud vad barnslig jag är. Men Jocke och Jonna är as bra, det är en nummer ett. Sen gillar jag Helen också, sjukt skön och mysig person. Therese är nog inte min typ direkt men hon är OK

  Gilla

 32. 1. 2chips1cola- Huniiiiiieee.Den bästa asså hans videos är goals! Han är fan det skönaste personen på jorden, mer behöver man väll inte säga. Han har samma humor som mig så ja lol, pankåkaaaaa. Redigeringen är också bäst asså döööör. Plus är han så mogen för sin ålder:) Men aa kan skriva en skit lång lista fast orkar inte för egentligen måste jag skriva en uppsats. Men som sagt en lätt 1:a!!!
  —————————————————————————
  2. Therese Lindgren- Mogen. Smar. Ido., Hon pratar som om hon vore din bästis men också stora syster. Och sen kan man inte glömma att hon är så öppen om hennes privatliv och hennes ohälsa och ångest! Plus hennes engagemang angående kvinnor och djurs rättigheter! Girl power ragt av!

  Gilla

 33. Linn Ahlborg lätt..!! Hon är en sån skön person, inte över positiv som många andra youtubers, utan hon känns mer äkta. Sjukt snygg klädstil också.

  Gilla

 34. Det är inte så många av Jockes fans som läser denna blogg för att dem vill inte läsa ett skit om Jocke vilket denna blogg gör. Däremot är det alla Thereses följare som läser denna blogg för att bloggen håller med Therese. Pga så är det flera som skrivit Therese som favorit youtuber, skulle flera av Jockes fans läsa denna blogg så skulle alla kommentarer vare Jocke och Jonna haha Therese

  Gilla

  • Ägaren av bloggen kanske kan ta bort den här kommentaren? Man går inte till personligt angrepp mot någons utseende såhär.
   Fyfan asså.

   Gilla

  • Therese har inte gjort nånting få in de i din fkn pisshjärna. HON FRÅGADE OM PRINTEN VA ÄKTA???? De va de enda. får flipp

   Gilla

 35. Jocke och Jonna är mina idoler, anledningen till varför Jocke behöver en kameraman är för att han är UTBRÄND. Hur fucking svårt ska det vara att förstå???? Omg

  Gilla

 36. Min all time favorit youtuber är Ijustwanttobecool därför tycker dom är väldigt roliga och har en humor som är väldigt lik min!
  Annars brukar det skifta mycket för mig då jag hittar nya youtubers hela tiden. Men jag älskar Uddevallarobert för deras ordvitsar är så tråkiga så dom blir roliga Hahaha. Jag älskar även Helen Torsgården, har följt henne i ca ett år nu och tycker hon har ett lugn i sina videos då hon har en ganska lugn och mjuk röst, hon delar med sig mycket av sitt privatliv vilket ger ett mys över hennes kanal precis som Therese Lindgren. Tycker de är väldigt lika! Älskar båda två! T.ex om man jämför med t.ex HejaInternet eller Manfred som oftast vloggar vid speciella tillfällen på t.ex fanträffar så kan det bli lite hektiskt att titta på.
  Älskar även Linn Ahlborgs videor, speciellt hennes vloggar. Tycker hon känns väldigt proffsig även om hon inte gör något annorlunda i hennes kategori eller vad man ska säga.
  Jag kollar inte på svenska youtubers annars kollar mest på internationella tycker de har bättre innerhåll och mycket proffisgare än de flesta t.ex Caspar Lee och ThatcherJoe.

  Gilla

 37. Alltså snälla människor. Kan alla sluta jämföra Therese Lindgren och Jockiboi. Så fort någon pratar dåligt om Jocke tar någon upp Therese och tvärtom. På riktigt vilken nivå ligger alla på här som hela tiden ska dra upp någon annan människa?
  Om din favorit youtuber är t.ex Jockiboi och du ser att någon här skriver något skit om honom. Dra inte upp något skit om Therese bara för att dem två bråkade(nämn ingen annan heller om den personen inte har med ämnet att göra). Skit i om det står något elakt om Jocke, du som skriver hat om Therese gör det ju inte bättre i alla fall(såklart vice versa). Alla här klagar hela tiden på att Jocke får mycket hat, men hälften av er som säger det skriver ju något om Therese för att ge igen och då blir det bara värre.

  Gilla

 38. Therese Lindgren – hon verkar rak och ärlig. Bjuder in tittarna till hennes liv och verklighet på ett väldigt verklighetsförankrat vis. Hennes vloggar är inte förskönade.

  Helene Torsgården – lite samma som med Therese, hennes videos känns nära verkligheten. Personliga. Väldigt mysigt att få följa med hennes liv på landet.

  Känner att jag som 24årig
  tjej med hus kan relatera till tjejerna ovan. Det blir liksom ett utbyte att höra deras tankar, se ”renoveringsvloggar” m.m. Tycker bägge tjejer har så sjukt bra kvalité på sina videos också.

  Utöver de ovan som tillhör mina två ABSOLUTA favoriter gillar jag Carl Standly, STHLM Panda och Clara Henry. Dock väldigt besviken på Clara (och Helene…men mest Clara som faktiskt byggt sin kanal på feministiska åsikter) angående tystnaden om Joakims uttalande om feminism.

  Gilla

 39. skulle nog säga Vlad & Daniel, samt Jocke och Jonna. Vlad och Daniel ger mig nästintill alltid ett skratt på läpparna. Jocke har jag följt sedan lång tid tillbaks, 5 år tillbaks i tiden, älskar och se hur folk utvecklars, vilket han verkligen har gjort på en sådan kort tid. Sedan har han verkligen fått mig att acceptera min diagnos (add), älskar dessutom även att han kan prata öppet om hans diagnoser och problem.

  Therese är ingen jag kollar på längre, & absolut ingen favorit. Men jag älskar hur passionerad hon är för djurens rätt. En stor tumme upp för det!

  Gilla

 40. Therese Lindgren!!!
  Inte Jocke och Jonna iaf, om någon hjärntvättar sina fans är de ju dem. Deras 10 åriga fans som inte har något bättre för sig än att skriva skit till Therese. De tror att de är så bra för att de har pengar, pengar så att de kan köpa nya kameror till deras videor. De spelar ingen roll hur många kameror man har hur dyra de är. Vissa YouTubers har inte råd med de. Fast de är mycket bättre. De filmar iaf sina videos själva och behöver ingen jävla kameraman som filmar åt dem. Vem tror dem att dem är?

  Gilla

 41. Matgeek och Monte fjanton. För att de tar youtube seriöst och inte gör tramsiga videos som riktar sig till 10-åringar 🙂 *host* jockiboi *host*

  Gilla

 42. Therese Lindgren, hon är en bra förebild, rolig, snäll. Jag är inte hjärntvättad som alla säger att Therese Fans är. Är det nån som är hjärntvättad är det jocke och Jonnas fans. Deras 10 åriga fans eller de flesta beter sig som 10 åringar.

  Gilla

  • Hon är fucking dubbelmoral, gör en hel video om djur i bur och sen har hon kaninen i bur? Wtf ens hatar henne så fucking mycket hon suger de enda bra hon gjorde var vloggar

   Gilla

   • hon har förklarat 1000 ggr varför hon har tagit hem en kanin som bor i bur. Hon har inte köpt den, hon är jourmamma. Vilket betyder att hon tar hand om den åt ett jourhem eftersom familjen som köpte den från början inte ville ha den längre. Hon har sagt hur många gånger som helst att hon aldrig skulle köpa en kanin och ha i bur men denna har inget hem.

    Gilla

   • Hör du ens vad du säger? Du säger att du hatar henne och att hon suger. Varför? Hur kan du hata en sån fin individ som Therese? För att hon räddade livet på en kanin? För att hon stod upp för våldtäktsoffer? För att hon är en mycket bättre person än vad du någonsin kommer bli?

    Gilla

 43. Jockiboi och Jocke och Jonna för att dem lägger ner sitt hjärta och sina själ på videosarna. Dem gör nästan aldrig sponsrat under bara underhållande vilket Therese med gris näsan inte gör (sorry men e för mogen för att hon ska kunna hjärntvätta mig som hon gjort med alla andra) Även fast Therese är en sponsor kanal så tjänar Jocke och Jonna mer än henne för dem lyckas.
  Jocke och Jonna får mig må bra när jag mår skit och alltså deras dialekt är bara perfekt ❤

  Gilla

  • Gris näsa ? 🙂 Jocke och Jonnas näsor är ju så mkt finare ?? Hahha elr ( inte för att de e nån mening att sitta och jämföra folks utseende ? , och skulle man göra de här så skulle de bli ganska taskiga kommentarer om Jocke och komma :PPPP)

   Gilla

  • HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA är du ”för mogen” för att bli hjärntvättad??? Ja jävlar va mogen du verkar va när du kommenterar folks utseende 😂😂

   Gilla

  • De kanske tjänar mer för att de har 2 kanaler och för att Jocke är artist. Det kan jag egentligen inte förstå för det låter pissdåligt. Vadå en grisnäsa? Verkar som att du inte vet skillnaden mellan en grisnäsa och en människa.

   Gilla

 44. Fick inte ens säga min åsikt utan att få hat, jag kanske hade fel okej jag erkänner men jag lovar jag går i sexan och fick A i engelska båda terminerna trust me men om du inte tror är det OK

  Gilla

 45. Av de svenska så är det Therese Lindgren, Matgeek, Kammi och Helen Torsgården.

  Therese gillar jag för att hon är mogen, förespråkar om bra saker, har något innanför pannbenet och levererar videos med kvalitet.

  Gillar Helenes vloggar. Hon verkar vara en mysig person. Hennes vloggar blir intressanta då hennes liv blir kontrast till de övriga som bor i storstadsområdena. Tycker att det är intressant med hennes djur, livet på landet och renoveringarna. Blev dock besviken på hennes tystnad ang Jockes dumma uttalande.

  Kammi gillar jag för att hon är rolig och är bra på att redigera. Vi delar sällan åsikter men hon är underhållande! Gillar dock bara vloggarna och Kammi testar.

  Matgeek vet vad han pratar om och hans kanal är väldigt lärorik. Bra kvalitet också!

  Gilla

  • Skulle ha sagt henne om hon fortsatt göra samma kvalitet på sina videos som förr. Nu innehåller de för mycket snusk och gap för min smak, det funkade förut i små mängder men har blivit alldeles för groteskt nu.

   Gilla

 46. Bob! :3 (Claras katt) För hon är en katt! Och jag blir kallad Crazy Cat Lady av en anledning! 😀 Och ska jag ta en mänsklig så tar jag Jockiboi! 😀 För jag tycker om hans pranks. 😀

  Gilla

 47. Keela, för hon vågat säga ifrån gällande ”veganhetsen”, för hon är så sprallig och flummig i sina videos och inte har en jävla massa diagnoser som hon sitter och lipar över.

  Gilla

  • Eeeh ja gud så modigt att säga emot veganism och framstå som en idiot som nog minsann ska få bidra med tortyr och mord OM HON VILL!!! Jävla bekväma människor som bara ser sig själva på den här jävla jorden.

   Gilla

   • Hon står upp mot människor som tvingar sina åsikter och värderingar ner i halsarna på folk, kommer med personliga påhopp och beter sig fruktansvärt illa. Bara för att du tycker illa om kött-och mejeriindustrin, betyder inte det att alla håller med – och det är bara att acceptera.
    Dessutom kan de mest hetsiga veganerna inte förvänta sig att vi andra ska respektera deras kostval om de inte kan respektera vårt. Allt handlar om ömsesidig respekt.

    Gilla

 48. Therese Lindgren för att hon fjäskar inte bara för sina tittare, hon gör det hon själv tycker är rätt och hon anpassar sig inte bara efter vad tittarna vill se, hon står upp för sina åsikter och kan vara den större personen och erkänna att hon har gjort fel (t.ex. när hon sa något i stil med att man var en idiot om man hade djur i bur. Hon kunde erkänna att hon hade fel och bad om ursäkt.) Tycker att Therese visar att hon inte bara är en blond ”bimbo” utan att hon också är väldigt smart, hon är ju med i Mensa vilket man måste ha en iq över 148 för att vara med i. Jag tycker också att det är bra att Therese försöker lära utbilda hennes tittare om veganism och djurs rättigheter.

  Många kommer säkert inte hålla med mig och säga att Therese försöker manipulera hennes tittare till att bli veganer osv. Jag tror inte att det är Therese mål, jag tror bara att hon är passionerad om veganism och djur osv.

  Ni behöver inte hålla med mig om något av det överstående, ni får gärna tycka annat.

  Gilla

  • Tycker att Therese blivit bättre på senare tid, hon pratar om veganism på ett mer moget sätt och uppmuntrar till att alla ska få välja själva.

   Gilla

  • Håller med dig om allt.
   Stör mig som fan på de som säger att alla veganer försöker ”tvinga” sin livsstil på folk. Som vegan är man bara grymt passionerad och ser verklugheten för vad den ät och det är att djurhållningen överallt, även i sverige, är vedervärdig. Och det tycker jag Therese får fram på ett sjukt bra sätt.

   Gilla

 49. Therese Lindgren. Enda svenska youtubern jag kollar på också. Har försökt med dom andra stora men deras videos intresserar mig inte. Tycker svenska youtubecommunityt är rätt kefft annars.

  Gilla

  • Haha äntligen nån som tycker som jag 🙂 dom flesta svenska youtuberna är väldigt skumma / udda figurer och ointressanta

   Gilla

  • Din engelska makes no sense. Weekend = helg. Alltså 2 dagar på veckan. Lol. Jocke och Jonna är alltså dina 2 favoriter 2 dagar i veckan. De andra 5 då?

   Gilla

   • hahaha, hon skrev att hon går i 6an och har A. dock så kan man vara inavlad och fortfarande ha A när man går i 6an, 8-9 och gymnasiet däremot. Då kan man skryta med A

    Gilla

 50. Therese Lindgren!

  Hon är smart, snygg, och en underbart varm och öppen person. Dessutom har hon lite humor också 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s