Jockiboi är utbränd och lider av extrem näringsbrist

Jockiboi berättar på instagram att han lider av extrem näringsbrist vilket resulterat till en viktnedgång på 10 kg.

Han har bränt ut sig på grund av allt arbete och har utmattningssymptom. Den enda utvägen är att han sjukskriver sig.

För att underlätta hans arbete kommer han använda sig av en kameraman och Jonna kommer redigera videos.

Aftonbladet har skrivit en artikel om detta som ni hittar HÄR.

Skärmavbild 2016-07-29 kl. 18.13.07

Skärmavbild 2016-07-29 kl. 18.14.26Skärmavbild 2016-07-29 kl. 18.14.30

Fick idag ett väldigt tråkigt besked efter att jag var hos doktorn 🚑😢 Jag lider av extrem näringsbrist vilket gjort att jag gått ner över 10kg totalt och är helt utbränd och har tydliga utmattningssymptom så hade inget val än att sjukskriva mig då doktorn sa att det inte finns en annan utväg då läget var så pass illa 🤕 Så måste vila nu då jag jobbat dygnet runt i snart 1 år och lagt hela mitt liv och själ i våra videos 😰 Så för att jag ska kunna fortsätta så kommer Jonna redigera videos tills vidare och vi har köpt in helt nya datorer och kameror för att underlätta och göra ett lättare och faktiskt bättre jobb 👍🏼 Så jag kommer inte försvinna utan Jonna kommer sköta jobbet mer för att låta mig vila upp mig så att jag kan komma tillbaka starkare än någonsin 👏🏼☀️ Men nu kommer vi ibland använda kameraman också för att ge er bättre material och jag kommer finnas med och producera alla videos så det blir personligt och vår stil på dom 🐝🍌 Så nu vet ni läget och glöm aldrig att jag gör allt för er och inget kommer att försvinna eller mindre videos utan jag kommer att vila mer och det blir inga uppträdanden med musiken nu alls tyvärr då det skapar otrolig stress för mig😫 Så hoppas alla ni som velat se mig live på scen och fanträffar kan förstå detta för kör jag på nu så går jag in i väggen helt och då försvinner allt istället 😓 Så nu vilar vi upp oss lite och sen kan jag lova att ni ska få bättre videos än någonsin 👌🏼 Så idag ska vi och bada med Batman och bada så kommer en video upp på det så fort Jonna kan redigera den 😚 Älskar er 💕💦

Ett foto publicerat av Joakim Jockiboi Lundell (@jockiboi) Jul 29, 2016 kl. 6:04 PDT

 

76 thoughts on “Jockiboi är utbränd och lider av extrem näringsbrist

 1. Resulterat TILL? Allvarligt… Men vad fan förväntar man sig av nån som inte kan skilja på ”hans” och ”sin”? Du behöver nog tyvärr gå om mellanstadiet.

  Gilla

 2. Annica Englund(Från Big Brother) har ett kamera team bakom säg, kolla bara på vissa av hennes youtubesklipp om vilken kvalitet där är på dom. Men hon filmer också själv med den där Fish Eye kameran. Men det där är Jocke är utbränd det undrar jag. Min mamma blev utbränd och gick in i väggen för sitt jobb så hon vart tvungen att sluta jobba och började ta såna här lyckotabletter. Och att Jocke han festar och dricker då undrar jag om han verkligen är utbränd.

  Gilla

 3. På jockiboi ask så skrev han för 8 månader sen att han inte ville ha barn just nu men om 2-3 år skulle dom vilja ha barn, kolla hans ask själv. Men endå så säger han att dom har försökt i 1 år, jag skulle bara kalla det rena rama bullshiten .
  http://ask.fm/jockiboi

  Gilla

  • Hahaha….ta på dig nattpyjamasen nu, märks du borde sova nu, inge elakt menat:)..
   Finns väll massa olika förklaringar hur ett sår kan uppstå…hahahahahahaha….du har just nu blivit PRANKAD…Det är nästan lite sött…Jockiboi,måste ändå gratta dig… Vilken ENORM tacksam grupp följare du har…sväljer allt med hull och hår…hahaha..

   Gilla

   • Ja han kan ju absolut inte fått såret på nåt annat vis än att han lyckades flyga in med en drönare rakt mot sig själv i benet !!! de låter ju mest logiskt 👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽

    Gilla

 4. för två år sen så led jag av extrem näringsbrist, jag fick ligga inne på sjukhus och få näring genom en slang, jag orkade inte göra någonting, jag sov för de mesta, ja la inne i 2månader innan jag fick åka hem, läkarna ville inte att jag skulle åka hem då de trodde jag skulle kollapsa, väl hemma så la jag bara i sängen i ca 5v innan jag kunde börja ta mig runt. Allt detta för att jag gick in i väggen.. Jag tror inte jocke lider av näringsbrist, det skulle vara fysiskt omöjligt för honom att åka t.ex bada, som han gjorde i i videon, det sårar mig att han säger att han har extrem näringsbrist, han förlöjligar det och får det låta som om alla som har gått ner lite i vikt lider av näringsbrist. Jag blir rädd, jag menar hur kan man ens säga så? Jag visste att han ville ha empati, men jag menar hur fan kan man sjunka så lågt och ”skoja” om näringsbrist? det sårar faktist personer som lider av utbrändhet och näringsbrist på riktigt, han var såklart tvungen att lägga till extrem.. huh. Men om man konfronterar honom så lär han skylla på sin ADD. Äh fyfan vad ledsen jag blir, detta sårar mig verkligen, han lurar sina 12åriga fans, han leker god, och oskyldig men sanningen är att han forfarande är samma äckliga Joakim som runkade i bloggen för 3år sedan..Han förtjänar inte en enda av de 500k fansen, så som han beter sig. Fyfan, låt han brinna i helvetet.

  Gilla

  • Jockiboi känns som en självcentrerad olustig person, som inte drar sig för NÅGOT i jakt på rubriker. Bra som dåliga. Känns som han inte har tillräckligt skam i kroppen att skämmas. Fast samtidigt, vad har han att förlora, han är redan stämplad. De obehagliga är att han aldrig slutar förvåna hur lågt han kan förnedra sig och sjunka.

   Till alla er som verkligen lider av näringsbrist och är utbränd eller upplevt de på nära håll.
   Försök koppla bort detta fenomen (Jockiboi). Han förblir en WT media*pip* figur som kommer fortsätta sätta rubriker av icke normala beteenden. Låt de passera. Han är inte värd mer uppmärksamhet.

   Gilla

 5. Är man utbränd kan man inte festa, umgås med kompisar eller någonting. Kolla Jonnas mystory.
  HAHAH HERREGUD VILKEN PAJAS HAN ÄR. Han vill ha empati.

  Gilla

  • Om man har EXTREM NÄRINGSBRIST och är HELT UTRBÄND går man ju säkert och festar samma dag 😜😜👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😘😘😘👏🏽👏🏽👏🏽 han hånar alla som nånsin varit utbrända på riktigt .

   Gilla

   • Snälla SE-YT skriv om detta haha, han vill ba att folk ska tycka synd om han så fucking sorglig människa

    Gilla

 6. Hahahah näringsbrist och utbränd, det har han fan inte, är han såpass sjuk fysiskt och psykiskt då går man fan inte på kalas fester eller är aktiv i vardagliga livet. Har själv vart utbränd och man kan fan inte göra så mycket. jag kunde inte ens ta mig ur sängen, och att han skriver ett sånt långt inlägg på insta är ganska förvånade måste jag säga. Jag kunde inte ens fokusera min blick på något utan att jag blev yr och trött… uppmärksamhetshora är vad han är!!!!

  Gilla

  • Exakt när man är utbränd orkar man knappt av att göra vardagliga saker som att gå upp och duscha , laga mat osv

   Gilla

 7. för två år sen så led jag av extrem näringsbrist, jag fick ligga inne på sjukhus och få näring genom en slang, jag orkade inte göra någonting, jag sov för de mesta, ja la inne i 2månader innan jag fick åka hem, läkarna ville inte att jag skulle åka hem då de trodde jag skulle kollapsa, väl hemma så la jag bara i sängen i ca 5v innan jag kunde börja ta mig runt. Allt detta för att jag gick in i väggen.. Jag tror inte jocke lider av näringsbrist, det skulle vara fysiskt omöjligt för honom att åka t.ex bada, som han gjorde i i videon, det sårar mig att han säger att han har extrem näringsbrist, han förlöjligar det och får det låta som om alla som har gått ner lite i vikt lider av näringsbrist.

  Gilla

 8. Drönaren har förmodligen gått sönder för att ”vingarna” eller vad det heter lossnade och den såg ut att vara sönder. Dessutom så säger Jocke att Alex är otroligt vimsig ( glömmer att släcka grillen när dem grillar, glömmer bort vad han heter osv) Och i och med att han aldrig styrt en drönare är ännu rimligare att den gick sönder så sluta… Omg ni är ju sjuka varje Jocke och Jonnas video ska ni diskutera om vad som är fel asså ni är ju fkn från helvete

  Gilla

  • 1. Nej dom propellrerna lossnar inte. Oavsett hur vårdslös du är med den, du måste ta av dom. Och absolut inte allihopa ?
   2. Oavsett hur vimsig Jocke vill framställa Alex så tror jag inte Alex skulle vara oförsiktig med nåt så dyrt.
   3. Även om han skulle vara så oförsiktig hade den inte gått sönder så pass att man inte hade kunnat använda den, dom klarar väldigt mycket. Och hade de varit så att den tagit skada (på vilket sätt förstår jag inte) så kanske någon propeller brytits av på sin höjd vilket är väldigt lätt att laga. Hade nånting i själva drönaren gått sönder så går också de att laga utan att köpa en ny.
   3. Tror faktiskt inte Jocke ens skulle låta Alex pröva köra den där då han tjatar så jävla mkt om hur dålig han är på allt, hur borta han är osv, därför skulle han aldrig riskera att nånting skulle hända med med den.

   Gilla

 9. Varför drar ni in Therese? Hon har inget med de att göra. Detta handlar om Jocke, inte Therese on ni inte fattade de. All kärlek till Therese <3<3

  Gilla

 10. Jockes senaste video där han säger att drönaren gått sönder, En sån drönare går inte sönder bara av att man flyger in i ett träd. Och tror knappast han lyckats ha den i vattnet då dom är väldigt lätta att hålla på rätt höjd. Min pappa har flera drönare därför jag vet. Sedan i videon när han sitter och berättar att den e sönder har han plockat av propellerna så att den ska se trasig ut? Vf skulle han plocka av dom ? va den helt trasig på riktigt hade han nog haft kvar dom på och visat skadan för då hade dom nog varit avbrutna osv. videon på slutet spela dom in när dom köpte den. Patetiskt va han för att få tittare / verka rik

  Gilla

 11. Orkar inte att alla ”haters” håller på, SLÄPP DENDÄR JÄVLA THERESE GREJEN! Alla vet att ni bara skriver hat för dedär med Therese, shit kan ni lägga av ni är sjuka på riktigt!!!! Therese är en jävla hjärntvättare jag är glad att jag slutade prenumera på henne innan jag vart lika dum i huvudet som ni. Puss o kram från ett ohjärntvättad 22 åring😘

  Gilla

 12. När man har extrem näringsbrist så är man så pass illa att man måste läggas in på sjukhus. Jag var sjukligt underviktig som tonåring jag vägde under 30kg. Till slut hittade läkaren vad som var fel, men läkaren sa att jag skulle inte ha gått länge hemma till om inte jag skulle fått rätt medicin så snabbt. Pyttsan heller att han lider av extrem näringsbrist om han har gått ner 10 kg. Om han nu också är utbränd, då skulle han inte heller ha ork till att jobba.

  Gilla

  • Jag håller med. Tror han inte förstår innebörden av utbrändhet. Tar flera års rehabilitering för att återhämta sig helt från det.
   Ett riktigt hån mot folk som faktiskt lider av utbrändhet.
   Dessutom är det för mig sjukt hur folk lyckas gå på hans jävla snyfthistorier på instagram gång på gång. Jockiboi är en riktig manipulativ person.
   Som någon annan skrev är detta säkert ett sätt att vinna sympati inför nästa Guldtuben då han är fast besluten om att vinna årets youtuber. Helt sjukt att typ 500k+ följare som han har inte kan läsa mer mellan raderna… men å andra sidan är det stackars småbarn som inte förstår saker och ting, utan går på allt han säger. Riktigt obehagligt.

   Gilla

  • Oj såg att du skrev om näringsbristdelen, my mistake. Håller ändå med dig!
   Tar säkert flera år att återhämta sig från näringsbrist också.

   Gilla

 13. Vad fasen vet ni om utbrändhet som kommenterar? Ja, ni kanske har en farmor eller vän som varit det och reagerat på ett sätt när dem blivit utbrända men det krävs inte en Einstein nivå för att fatta att vi alla människor är olika. VEM ÄR NI som ska uttala er om någon annans välmående och sätta ord på vad den människan känner när han säger själv att han mår dåligt. Det är inte så direkt att den platsen han befinner sig på idag med stress är ett paradis, sticker det i ögonen på er kanske? Folk är så himla okunniga när det kommer till just detta området. Ni tror väl säkert också på att dem som går runt och ler utåt alltid mår bra? Eller vad säger ni? Ta hand om er själva och sluta ifrågasätt någon annans hälsa & liv, ni bör nog jobba på er själva först innan ni ska stämpla någon annan när ni inte har någon som helst aning om hur en annan individ mår. Jag blir så jäkla ledsen när jag ser era komentarer. Hur MÅR NI egentligen?

  Gilla

  • Sara: Ställer du samma frågeställning Hur MÅR NI egentligen? då Jocke skriker på Snapchat, skriver hat till Adde om barn, gör förnedringsklipp av paradise hotell, slynstämplad, alla valörer av inlägg där han kallar folk idioter, efterblivna offentligt i diverse kommentarerfält. Frågar du då Sara dig själv, Hur MÅR JOCKE egentligen?. Nä för han får man inte tillrättavisa.

   Gilla

  • Till Sara: Vem är du att sitta och säga att folk i kommentarsfältet inte har nån insyn i utbrändhet fast närstående har drabbats av det? Du vet lika lite om deras situation som de vet om Jockes isåfall.
   Det påverkar en jävligt mycket när en närstående drabbas av det och det sitter du rent av och bagatelliserar. Utbrändhet kan förstöra hela familjer så det är liksom alltid fler än en person inblandad. Sitt inte själv och snacka om saker du inte har en aning om.

   Gilla

   • Undra vad han va hos för doktor för om han har extrem näringsbrist så ska han nog ligga på sjukan nu:/

    Gilla

  • Till Sara den okunniga: Hur fan kan du säga att vi pratar när vi inte vet något om det? Jag har läst så mycket om utbrändhet så det bara går pågrund avmin kusin har blivit helt utbränd av skolan. Hon hade MVG+ i bokstavligen ALLA ämnen (hon bor inte i Sverige). Hon kom in i Amerikas största Universitet som är PRIVAT. Vilket gör att det kostar pengar, riktigt mycket pengar. Deras familj var inte alls miljonärer så de skulle aldrig haft råd med det om inte hon fick läsa där HELT gratis. Vilket inte alls är lätt, det är max fem som kan göra det i HELA världen (alltså komma in gratis på det universitetet). Hon plugga till Hjärt kirurg, väldigt svårt jobb och utbildning. Men efter två år BAM gick hon i väggen och blev utbränd. Hon blev psykiskt sjuk. Hon fick en sjukdom, minns fan inte vad den heter. Men det gjorde så hon inte kunde lita på någon och hörde röster i huvudet. Hon trodde verkligen starkt att hennes familj inte var hennes familj utan att var ute efter henne och jobbade med maffian. Aa skratta ni men det är så jävla tufft. Hon kunde inte se sin familj och behövde leva ensam bryta utbildningen i flera år. Hennes liv förstördes (dock mår hon lite bättre nu). Men det var verkligen grovt. Alltså det var inte bara att hon misstänkte så om andra människor utan hon TRODDE verkligen så.😞 Det är därför jag iallafall blir så JÄVLA piss att Jocke säger att han har gått in i väggen är är HELT utbränd. Det är fan ett hån mot människor som blir det. Jag kommer inte acceptera det. Så du borde läsa på om utbrändhet, näringsbrist och att gå in i väggen. Anledningen varför jag inte skriver något om näringsbrist är för jag inte har läst något om det! Det är bäst att du också hållertyst om du verkligen inte har läst om det. Jag säger bara saker jag VET är sant och som jag har LÄST om. Kom inte hit och säg att VI är okunniga. Ja, vi människor är olika men utbrändhet är inte olika på det sättet. Iallafall inte ”hel utbrändhet”. Så läs på du och alla andra innan ni skriver! Jag skriver inte hat mot Jocke utan det är ren sanning. Vet du hur mycket det påverkar familjen med utbrändhet så ja, jag kan inte tillåta att han skriver saker han och ni andra som håller med honom inte vet!

   Gilla

   • Helt på din sida Kevin.
    Min mamma gick in i väggen 2005 när jag var 12 år. Hon klarade ingenting. Pendlade i vikt (många gör det pga stressen) fick utslag i ansiktet som också var pga stressen. Hon blev också allmänt nedstämd och det påverkade oss barn jättemycket att se vår mamma så dålig. Jag var också påväg att bli tonåring så jag var ofta svajig i humöret och det drogs på ännu mer när min mamma blev utbränd. Så om du Sara tror att inte anhöriga påverkas har du helt fel. Förstår inte ens hur du kan påstå nåt sånt.

    Gilla

 14. Detta är ett trick av jockiboi för att kunna vinna på guldtuben, som försvar kommer han säga att han var utbränd. Om han så utbränd som han säger så kmr vi ej se honom på länge. Man kmr märka om han talar sanning eller inte…

  Gilla

 15. Men är han på riktig????? De ska t.o.m. upp en bild på instagram, denna gång nerbäddad. Skriv en mening, tar en paus då saker och ting varit hektiskt en tid. Nä bild och lååååååångt inlägg…. Hur uppslukad av sig själv får man bli?????? Antingen är man utbränd och har näringsbrist och helt enkelt inte orkar lägga ut bilder och göra klipp. Lägg ner!!! Känns som en jättebäbis alla ska ge uppmärksamhet.

  Gilla

 16. Fyfan att en 31 årig man kan säga ”extrem näringsbrist” & ”helt utbränd” när han fortfarande mår bra och kan göra videos och allting. Människor kan psykiskt sjuka av utbrändhet så fattar inte vad han riktigt gaggar om? Min närstående (26 år gammal) blev väldigt utbränd, dock på grund av skolan. Men hon kunde varken se eller röra en bok utan att skaka och få svårt att andas. Såklart kunde hon inte läsa mer i universitetet och behövde stanna upp läsåret. Det har gått cirka 4 år och det äe NU hon börjar kunna öppna en bok och prata LITE om skolan i huvudtaget. Sedan vet & känner jag att det finns de som har blivit helt utbrända . Det har gått värre för de. Har också läst att människor har förlorat sina liv. Så att han säger de sakerna är helt sjuk. Nu börjar man även inte tro på hans historier om hand uppväxt. Han tjatar alltid om att han kan vissa papper och sånt om det och det vill jag gärna, TACK.

  Gilla

  • Så sant. Min mamma är inne på femte året av utbrändhet nu och NU har hon börjat kunna jobba typ 40%. Innan skakade hon och grinade i sängen, hon kunde knappt gå första året, hon kan fortfarande ej titta på tv, datorskärmar, läsa böcker osv. Hjärnan blir enoormt skadad av utbrändhet och det tar år att bygga nya celler som gör att en kan fungera normalt.

   Gilla

   • Ja exakt! Men väldigt sorligt att höra angående din mamma. Hoppas hon mår bättre så snart som möjligt❤️ Anledningen varför min närstående som jag skrev om blev utbränd var på grund av skolan som jag sa. Hon hade straight A, alltså MVG i ALLA ämnen. Hon fick massor av pris och ja så myclet mer. Hela hennes rum var som ett bibliotek på grund av att det var så många böcker. och hon älskade det😞 Det är så jävla svårt att se henne nu som hon är utan att tänka tillbaka. Nu är hon LITE bättre (efter fem år tid) men hon kunde innan inte höra ordet skola och bok utan att få svårt att andas, darra och mycket mer. Nu är det inte lika illa men hon är långt ifrån frisk och kan verkligen inte börja utbildningen. Så det är som sagt att se henne gå från älska skolan till inte ens kunna höra ordet💔

    Gilla

  • Tror inte han är ett dugg utbränd Ska han sitta och grina nu för att folk (varför kan ja inte förstå) vill titta på hans patetiska videos ? Var glad för helvete att folk ens är intresserad av dig och gör så han får in pengar och inte lever på soc längre ? 🙂

   Gilla

 17. Ni säger att Jocke vill ha uppmärksamhet ellerhur? Och ja, det kanske han vill. Men om det är någon som ger honom uppmärksamhet är det ni, haters. I love haters, they make me famous ❤

  Gilla

  • Finns få individer som behöver omhuldas så hårt som Jockiboi. Hur orkar hans följare ta honom i försvar gång på gång. Då det finns tillgängliga bevis på nätet hur Jockiboi iscensätter sina egna bråk/rubriker?

   Gilla

  • En 31 åring som behöver allt stöd han kan få från 10 åringar som ska försvara han på sociala medier . Spyr haha så sjukt

   Gilla

 18. Den här bloggen är inte en skvallerblogg längre utan en hatajocke blogg. Det har inte gått ett enda inlägg utan att Jocke ska vara i komentarerna. Förstår inte att folk inte förstår.
  När en person redan är nere så trycker ni honom ännu längre ner.
  Om ni nu har hjärtan så är era hjärtan små,svarta och extremt kalla..

  Gilla

  • Ni som tycker om Jockiboi…Antar NI följare vägrar ta in. Ser de NI vill SE. Finner ingen logik mer än så. De enda svar NI följare ger, utav en kommentar av sämre dag för Jockiboi ÄR: Uppväxt och diagnos. Tror ingen som lägger fram fakta hatar Jockiboi. De har tröttnat på hans valsande. En person som ljuger mycket, blir sällan betrodd. Han förfalskar konversationer på sociala medier han för mellan han och någon. Lögnare å 31 år. Han blir aldrig vuxen.

   Gilla

  • Detta är en SKVALLERBLOGG om youtubers och synd nog är jockiboi den patetiskaste youtubern. Det är JOCKIBOI som gör allt det här.

   Gilla

 19. varje gång det kommer ett inlägg om Jocke så ska folk hata så sjuukt mkt, och många ska hålla på säga att det är 10åringar å sånt som kollar på honom men jag är äldre än 10 och Jocke är en av mina favvo youtubers, jag tror inte på all bullshit jag läser om honom. visst han har gjort massa konstiga saker men still i mina ögon har han förändrats.
  kommer säkert få massa hat nu hah.

  Gilla

 20. Är så fruktansvärt trött på alla Thereses 10 åriga fans som kommenterar på den här bloggen. Therese har hjärntvättat dom, spridit saker som inte är sant osv. Och att hata på någon som inte ens mår bra och lider av näringsbrist och är utbränd? Skärp er förihelvete, känns som det här är en hata på Jocke blogg.

  Gilla

  • Det handlar inte om att Therese har hjärntvättat sina fans, det handlar om att Jocke är full av skit och gör bort sig gång på gång på gång och nu börjar folk inse det. 🙂
   Kram

   Gilla

  • Till Maja:
   Hur kan du dra in Therese i det här? Har någon sagt någonting om Therese här förutom DU som försöker skapa något? Försök inte få någon oskyldig människa att se skyldig ut.
   Det är mycket skitsnack om Jockiboi på denna blogg nu, men det beror endast på att han hela tiden vill ha uppmärksamhet vilket börjar bli skamset nu. Därav får han mycket hat.

   Gilla

   • Maja… vad tragiskt att du måste använda en oskyldig person som syndabock för att försvara din idol.
    Det finns en anledning till att den här SKVALLERBLOGGEN skriver om Jocke mycket, det är för att han är i blåsväder just nu. Man skriver ju om det som är aktuellt? Ge dig förfan.

    Gilla

  • Det beror på vad du ser som ”YouTuber”. Det finns jättemånga YouTube-kanaler som har ett kamerateam, redigeringsteam osv. Det är inte ovanligt. Däremot om man bara tittar på vloggare som kör Follow Me Around’s så kanske man har svårt att se skillnad på kanaler 😉

   Gilla

 21. Vem behöver se uppträdande som är förinspelat???? Han sjunger ändå Playback. Bara stora artister som sjunger live. Men hoppas han kurerar sig.

  Gilla

 22. Helt plötsligt säger Jockiboi…- Jag gör allt för er, älskar er (läs, manipulera sina följare)
  För en månad sedan, JAG SLUTAR med Youtube och allt!!! (läs, hotar sina följare) VID MOTGÅNG.
  Otroligt svajig 31 åring det där. Hela han är som ett helt Tivoli.

  Gilla

  • Hahahha du tog orden från mig , har haft svårt att komma på ett passande ord för att beskriva han men dedär va väldigt bra , som ett helt tivoli hahhahaha

   Gilla

 23. UPPMÄRKSAMHETSBRIST

  Han hade väl inte fått en artikel i nyheter24 de senaste dygnet så då lärdes åtgärder tas 😂 mer underhållande människa finns ej , man undrar verkligen vad som rör sig i hans huvud ?? Man har verkligen ingen aning vad som händer näst

  Gilla

 24. HAHAHAHA Vilket skämt!!!! ”EXTREM NÄRINGSBRIST” vet han ens vad det betyder? För två år sen led jag av extrem näringsbrist, jag fick ligga på sjukhus och få näring genom ett rör in i kroppen, (gick in i väggen) Hahha extrem näringsbrist in my ass, du gick ner 10kg?? på ett år eller? HAHAHHA Kändiskåt så det bara skriker om det.

  Gilla

  • Samma sak hände min kompis hon hamnade oxå på sjukhus…men då säger väll Jocke typ ”Ja jag skulle igentligen va på sjukhus men om jag va de så skulle ni aldrig typ att se mig,jag älskar er för mycket så jag stannar hemma”😂😂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s