#1 - Anonym

Förmodligen otrogen

#2 - klara

dem var så fin söta tsm, kommer sakna att se dem som ett par. Men tror inte att han varit otrogen tror snarare det handlar om kanske lägenheten för det är många par som gör slut efter dem köpt sin första bostad tsm. Tror säkert att dem har känslor för varandra fortfarande och älskar varandra men just nu fungerar det inte.

Kanske i framtiden fungerar det jag hoppas det menar Therese och anders, kamme och nico

#3 - Anonym

Torsgården är gravid igen

#4 - Anonym

Helene Torsgården och även Jessica Pamlin är gravida!

#5 - Anonym

Kan du snoka lite i varför Margaux och Emil inte dejtar längre!? Sen när slutade de?

#6 - Anonym

Hahaha så jävla fake alla andra influencers är. Alla kommentarer är likadana. Ingen av dem bryr sig ett skit egentligen... och detta bygger de nätverk och samarbeten på för att lura små barn till att gilla, sprida och konsumera deras skit. Patetisk bransch för patetiska människor.

#7 - Anonym

#6 Med "alla andra" så menar jag självklart inte att Antonija inte är fake. Hon är precis lika fake som alla andra. Så att ingen missförstår.

#8 - Anonym

antonia har avgöljt jack på instagram men jack har inte avföljt antonia

#9 - Anonym

ganska säker på att de båda knarkar

#10 - m

#9 - Vad får dig att misstänka det?

#11 - m

#9 - Vad får dig att misstänka det?

#12 - Anonym

Dom träffades väl under 2016 dock

#13 - Anonym

#12 Nej det var 2017

#14 - Camilla.P

Jag tycker att Thomas Sekelius är äcklig. Speciellt att han beter sig tjejigt och när han filmar när han äter. Ljudet när han tuggar är så otroligt äckligt.
Therese Lindgren tjatar hela jävla tiden om psykisk ohälsa. Blir. Så. Less.
Anty är 100% fake. Pratar engelska hela tiden, tror hon är någonting. Ful är hon också.
No hate.

#15 - Anonym

#14 mår du bra av att sprida hat? Jävlar vilken pinsam människa du är.

#16 - Anonym

Camilla.P..snälla människa, skärp dig!
Om du inte tycker om olika youtubers, sluta skriva hat och behåll det för dig själv.
VÄX UPP!

#17 - Troll-Marie

Kan någon förklara för mig om Thomas Sekelius? Är han gay, bi eller hetero? Eller dejtar han inte den där kvinnan vi fått se? Orkar inte titta på videor för de är så ospecificerade med babbel och floskel. KOM TILL PUNKT!!!

#18 - Clara

#17 Thomas är en människa. Det spelar ingen roll vad han har för läggning faktiskt. Han har dock själv gått ut med att han är pansexuell och att han och Chloe varit tillsammans. Ett tips är att inte titta på hans videos om de är jobbiga 😊

#19 - Anonym

Ändå skönt att detta kom ut. Då slipper vi den eviga frågan om de gjort slut!

#20 - Anonym

#17 Hade du gett honom en chans och faktiskt tittat några minuter på hans video så hade du fått reda på att han är pansexuell. Han säger det rätt fort.

#21 - Anonym

ni två var så söta med varandra hoppas ni kommer till varandra igen

#22 - :)

#14
Trodde du på riktigt att det skulle vara okej att skriva så eftersom du skrev "no hate" i slutet? Haha patetiska människa.

#23 - Anonym

Den här bloggen har förvandlats till att endast handla om relationer bland alla influensers 😅

#24 - Anonym

#14 Du kan inte kalla folk för fula och äckliga, sen skriva ”no hate” och tro att du ska kunna komma undan med det. Det funkar inte så.

#25 - anynom

#14 Therese Lindgren pratar mycket om det för att hon har haft det plus att det kan hjälpa andra (mig) när hon pratar om det förstår att du blir less på det men hoppa över dom delarna då :)

#26 - anynom

ett tilägg till det jag skrev innan och varför skriver du no hate i slutet lägg av påritktigt

#27 - Amir

Vem är taggad för ny video??

#28 - Fatima

Det var fan på tiden. Int orkar jack vakna upp vid den spinkiga ödlan nått mer. Har ni sett hennes ådriga pinnben som hon springer runt på, och en näbb till tryne. Käften ser int klok ut och int heller kan hon hålla den stängd, det käbblas tamefan konstant. Verkar på jack som han ändå är glad (vilket han borde). Grattis jack lev livet nu.

#29 - Anonym

Alltså tycker så synd om alla ph deltagare som skaffar barn. Speciellt de som snuskat sönder sig framför kameran. Typ Josie, paow, Marcelo och inte minst rövslickarn Andrea norrman. Tänk när ungarna ska se skiten som permanent ligger ute på nätet. Ingen som tänkt på detta??

#30 - Hav

#29 jo för fan! Blir många terapitimmar för de barnen. Det påminner mig om moster Grete! Grete var en sån husvagnsentusiast som tillbringade hela somrarna på olika campings. Minst tre karlar i varje campingby avverkades och barnen fick glatt vänta utanför när det satt en strumpa på dörrhandtaget. Alla pratade om Grete och barnen tog stryk. Idag har barnen vuxit upp, en knarkar, en har svår social ångest och en försvann spårlöst i våras. Grete? Jo, hon bor i en förort och står mest under fläkten i köket och röker och klagar på samtiden.

#31 - Linda

Byt domän till svenskaförhållanden istället xD

#32 - Anonym

#28 Mår du bra eller?

#33 - Anonym

#27 Inte jag

#34 - Anonym

#28 Haha lagom avundsjuk

#35 - Meg

Stämmer det att Antonija dejtar mcuze eller hur han nu stavar??

#36 - Anonym

Har Amanda och Dante gjort slut?
Dom har slutat följa varandra på insta och har tagit bort bilder

#37 - Anonym

#36
Skulle inte vara förvånad men Amanda har kvar bilder på Dante dock...Så man ska inte svära på de.Helt ärligt så tror jag de.Känns som dem var för olika

#38 - anynom

#23 japp det har du helt rätt i

#39 - anynom

#30 mår du bra?

#40 - Hav

#39 tackar som frågar! Jag mår prima. Har precis tömt kattlådorna och gormat åt grannens skrikiga ungar. Fy fasen att de inte kan vara tysta och leka som folk! De kommer säkert bli kriminella hela högen. En av dem drog en katt i svansen igår, det såg jag allt. Man vet ju att det oftast barkar åt helskotta när man uppvisar ett sånt beteende i unga år. Annars mår jag bra ja.

#41 - Anonym

Är det någon mer än jag som tycker misslisibells kille verkar så tråkig? Eller så är det bara deras jargong jag inte klarar av 😅 han verkar typ trött på henne hela tiden.

#42 - Anonym

#41 Håller med helt ärligt, folk säger ju att han inte är kameravan men tror inte det är det... men vill heller inte hata på honom, vissa är människor är lugna och det är ju bra det med

#43 - Lea

Är det någon som faktiskt vet vad som har hänt ??

#44 - Anonym

#41 - Ingen aning. Tycker han verkar vara en lugn och cool kille. De verkar passa utmärkt tillsammans.

#45 - Anonym

#42 Nä precis, så kan det vara, men han verkar genuint ointresserad. Haha när hon visar upp grejer hon handlat osv. Ska Det är nog bara deras jargong med varandra jag inte klarar 😂 tål inte hennes Anders och Therese.

#46 - Anonym

Det är bekräftat nu att Dante och Amanda har gjort slut.Amanda la ut de på sin story

#47 - Anonym

#43 nej men Antonija ger några hintar om det i sin video på youtube

#48 - Anonym

Jaha och hur går det för Amir då? Nån som vet?

#49 - Anonym

#48 Säljer väl sin kropp någonstans för att få bekräftelse och pengar. Alla vet att han inte kan leva utan de sakerna

#50 - Anonym

Lol på de som påstår att Misslisibells kille inte är kameravan, han har ju en egen youtube kanal?

#51 - Anonym

#49 Haha spot on! Förmodligen till ortengrabbar som vill sätta på snubbar i röven men inte vågar inse att de är gay. Det verkar ju vara Amirs typ.

#52 - Anonym

Varför är Sandra Lindahl alltid glansig i ansiktet som att hon har smort in hela ansiktet i vaselin? Gör hon det? *förundrad*

#53 - anynom

#49 haha inte helt omöljigt

#54 - Anonym

#52 Skulle mer tro att hon strävar och också lyckas uppnå så kallad ’Glass Skin’. Då använder man mycket syror och serum för att nå felfri och en väldigt glowig hud.

#55 - Anonym

#41 ja han är ju säkert så uttråkad på henne och de därför han friade till henne också lol

#56 - Anonym

Ben Mitkus har verkligen kommit av sig sista tiden, och det har hans visningar också. Vilken jäkla underhållning han bjöd på förut.

#57 - Anonym

Gymmar ens Amir fortfarande?
Allt han lägger ut är om Black Pink, och lite om Belle. Inget om vänner, familj, träning eller om sitt liv.
Jag undrar också var han får sin bekräftelse ifrån, är det bara från 12åriga Black Pink fans som hypar deras musik tillsammans med honom?

#58 - Anonym

Det är jävligt synd hur alla slutar med youtube senaste åren. Vlogs är det enda som är kul för mig.
Sara Songbird slutade, Tova Helgesson slutade (dock jävligt förståeligt). Felica Bergström, Laki och Thomas slutade tillfälligt men har börjat igen.
Kammi är den enda som tar sitt jobb på allvar, så det är henne, Laki och Thomas som faktiskt gör en effort och pungar ut videos med kvalite och inte sviker.

#59 - Anonym

#58 Jävligt synd? Haha det är ju helt fantastiskt! Äntligen slipper vi alla dessa narcissister som hjärntvättar och lurar våra barn, har väntat så länge på detta :D Hoppas bara att de försvinner helt från sociala medier snart!

#60 - Anonym

#58 Tova har ju dock börjat igen.
Tänk dock på att det där är ju dom du kollade på, jag kollade bland annat på William Spetz, Tora, Linnea Näslund, Dennis Widehammar. Alla dom har slutat, för de var unga och youtube kändes troligtvis inte aktuellt som heltidsjobb. Idag finns det ju massor av andra som har youtube som heltidsjobb och tar det seriöst, handlar bara om att vidga sitt perspektiv.

#61 - Anonym

#59. En fråga. Vad gör du HÄR?

#62 - Anonym

Lakidoris senaste fylle vlogg. Bara jag som tkr det verkar som hon struntat i hela Coronasituationen?

#63 - Anonym

#61 För att se hur dåligt det går och garva åt dessa personer som jag hatar, duh?

#64 - Anonym

Varför just ni jack var otrogen det är därför de gjorde slut stakkars antonija antonija har avföljt jack men jack har inte avföljt antonija 😢😢

#65 - Anonym

#64 Är du Antonija?

#66 - Anonym

#64 Är du Antonija?

#67 - Anonym

Saknar att du och jack var ihop

#68 - Anonym

Hallå!

Vilka Youtubers följer ni?? Behöver tips på nya, kul personer att följa :)

#69 - Anonym

#68 Therese Lindgren, Helen Torsgården och Linn Ahlborg är dom enda jag följer nu för tiden. Resten har blivit tråkiga 🤷🏼‍♀️

#70 - Nojsan

Therese Lindgren har utbildning med tjejzonen för influensers för att belysa psykisk ohälsa hos sina följare, några dagar senare pratar Margaux Dietz precis samma sak i en YT-video... försöker hon sno åt sig Queen of Youtube-titeln? SÅ trött på överhypade Margaux

#71 - Anonym

#70 Har aldrig gillat henne, hon dök plötligt upp i media och man förstod inte varför. Sedan har det bara varit massa dramatik och har bara aldrig förstått vad folk gillar med henne. O andra sidan har jag aldrig kollat på henne.

#72 - Anonym

Har amir förlorat körkortet igen? Han åker väldigt mycket uber nu för tiden? Typ uber till systemet, affären, stan osv?

#73 - Anonym

#71 Hon lever på att exploatera sitt lilla barn, vad han kan, gör och säger. Emellan det gör hon... eh ja... typ inget förutom att spela paddel, umgås med sin bror och mamma samt har nått nytt hudvårdsmärke som ingen bryr sig om förutom andra influensers. Ajust det, hon bryter mot corona-restriktioner rätt hårt väldigt ofta också.

#74 - e

är det någon som faktiskt vet vad det är so hät emellan dem?

#75 - e

är det någon som faktiskt vet vad det är so hät emellan dem?

#76 - Anna

#68 Sandra Lindahl, roligaste youtubern!!

#77 - Anonym

Margaux Dietz använde ju ebba thors säpovakter också som taxi. Sen när blev Margaux Dietz en person som behöver skyddas av säpo vakter!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com