Zara Larsson avslöjar att James Charles kontaktat hennes pojkvän

De senaste dagarna har den amerikanska youtubern James Charles hamnat i flera skandaler. 

En av hans närmaste vänner Tati valde igår att säga upp vänskapen med honom pga en rad olika anledningar, vilket hon berättar i sin senaste video
 
 
Tati säger bl.a att det är äckligt att James använder sin makt, pengar och kändisskap till att manipulera unga hetrosexuella män till att uppföra sig sexuellt till hans fördel.

Tati syftar på James relation med modellen Gage Gomez. Gage har gått ut med att James vägrade acceptera att han är hetrosexuell. 
 
 
Nu avsöljar Zara Larsson att James flera gånger kontaktat hennes pojkvän Brian på DM, trots att han vetat om att Brian är hetrosexuell. 
 
 
 
Flera kändisar har tagit avstånd från James genom att avfölja honom, bl.a Kylie Jenner, Miley Cyrus, Iggy Azalea och han har förlorat över en miljon prenumeranter på Youtube. 


 
För enbart nyheter om svenska youtubers, tryck på texten längst upp på bloggen (se bilden under).
 
#1 - Anonym

Så satisfying att kolla på hans live subscriber count och se honom tappa tusentals prenumeranter timme för timme. Han behöver komma ner på jorden.

#2 - Anonym

Han är så äcklig lmao he's going down

#3 - Anonym

BYE SIS!!

#4 - Anonym

🙌👏

#5 - anonym

#2 du säger att en människa är äcklig till någon som du inte ens känner, du vet inte historian bakom allt bråk osv. tro inte på allt du läser på internet alla sidor har två mynt dena ena kan ljuga och den andra berätta sanningen eller att båda bara har missförstått varandra.. Ingen är äcklig för de så sluta hata på en människa du inte känner.... HATA INTE PÅ NÅGON.

#6 - Anonym

#5 Jag håller med om att man inte ska hata på någon, men det Tati säger om James är sant. Hans beteende är INTE ok någonstans, det ÄR ett äckligt beteende rakt igenom att vara manipulativ, girig, obrydd om andras känslor, vara på heterosexuella män så som han har varit, hur han sålde Tatis och hans vänskap för pengar/Coachella. Det är faktiskt ett äckligt beteende.

#7 - Anonym

Till och med social blade ligger nere nu. Detta dramat spårar

#8 - anonym

#6 och hur vet du att han är manipulativ, girig, obrydd har du träffat han i verkligheten eller?

#9 - Anonym

#8 Det framgår om du kollar på videon.

#10 - E

LMAO hatar cancel culture™️ men detta är fan det bästa som har hänt på länge. BYE sister!!!

#11 - K

Svenska youtube-communityt är så jävla torrt hahhah

#12 - Anonym

#8 har vi en sister i kommentarerna eller? Tror knappast att Tati hade gått ut med det här om hon inte hade receipts så att säga. James borde ta en paus från sociala medier och söka hjälp. Hans beteende är inte friskt what so Ever.

#13 - Anonym

Det tråkigaste av allt är väl att han fortfarande kommer att ha över 10 miljoner subscribers och 12-åringar som avdyrkar honom och inte ser problematiken i hans beteende. Han är väldigt business-inriktad och har direkt börjat med damage control, så inom en snar framtid kommer han att vara tillbaka med videos och fortsätta ha miljontals dollar som inkomst. Han kommer, tyvärr, att komma undan med det hela när detta är bortglömt vilket suger. Enligt mig borde Morphe och alla som sponsrar honom droppa honom direkt. Om hans handlingar inte får direkta konsekvenser så kommer hans ego fortsätta vara stort.

#14 - anonym

#9 nej det framgår inte man är sällan sig på internet och framför kameran utan spelar en karaktär för att få följare och sen i verkligheten kan han va en helt annan person. Döm aldrig en människa innan du lärt känna den på riktigt

#15 - anonym

#14 sällan sin själv ***

#16 - Anonym

#14 Men jo, du har uppenbarligen inte kollat på videon. Tati belyser ett beteende som James har haft OFF CAMERA. Saker han sagt när de har ätit middag, när de har umgåtts etc. Snälla ta bara din tid att kolla istället för att försvara James.

#17 - anonym

#16 jag försvarar ingen och sen vet du inte om tati berättar sanningen eller bara hittar på saker för att förstöra för andra... det jag vill säga är att tro inte på allt som sägs på internet när du själv inte vet sanningen... Döm aldrig människor eller tro på ett rykte som någon annan säger om en annan människa

#18 - Anonym

#17 Jo, du försvarar tyvärr James och hans beteende vilket är vidrigt. Sluta. Tati ljuger tyvärr inte, det finns belägg för det mesta (speciellt situationen kring Gage säger en hel del). Kolla nu på Tatis video och bli mer upplyst.

#19 - anonym

Bara för att en människa beter sig som skit så behöver man inte va en skit tillbaka och hänga ut människor på internet... visa att du är en bättre människa istället

#20 - Anonym

Är själv på tatis sida men tycker det är skumt att hon inte tog det men honom privat om de nu nästan var som familj. Förstår varför men det är som som känns lite fel med att hon som en 30 årig kvinna sitter och hänger ut honom en 19-åring på youtube utan att prata med honom

#21 - Anonym

Tänk att ha spenderat 500 (!!!) dollar på en biljett till James tour och så blev det såhär hahhaa fyfan

#22 - Anonym

#20 tati har ju försökt att prata med honom, hon säger ju det i videon. James verkar ju inte lyssna på henne och hans handlingar måste få en konsekvens helt ärligt. Det är vidrigt att manipulera folk till att göra sexuella grejer med honom, såna som utnyttjar sitt kändisskap till att utnyttja andra människor måste få konsekvenser för det.

#23 - Anonym

Ni som bara "vArFöR tOg HoN dEt iNtE pRiVaT?"

Jag hoppas att ni skojar? Det är VIKTIGT att sånt här beteende kommer fram till ytan för oss tittare att se, James hade liksom 16 MILJONER (!!) följare innan, vilket är galet många. Han har så många som ser upp till honom. Det blir liksom inte bra med tanke på hans beteende. Har man betett sig som han har gjort så borde alla få veta om det och det bör få konsekvenser, PUNKT.

#24 - Anonym

Jag är iallafall glad att Tati kom ut med sanningen om James. Annars hade jag ex. aldrig vetat om att han sagt olämpliga saker om den där servitören (sexual harrassment) vilket är något jag aldrig stöttat. Är glad att Tati gjorde videon, för det gjorde att jag och 1,5 miljoner människor öppnade ögonen och insåg att James beteende inte är okej någonstans.

Vissa grejer är helt enkelt bättre att de kommer fram till ljuset, speciellt när det handlar om manipulation, ofredande etc.

#25 - Gerra K-Son

Ibland är det riktigt skönt att inte tillhöra kändis världen.

http://www.gerra.se/

#26 - Anonym

Vad handlade hennes video om?

#27 - Jjj

Kan inte du göra ett långt inlägg där du skriver om allt som har hänt angående james charles???

#28 - Anonym

Inte relevant på detta inlägg men... någon mer än jag som blev fett upprörd av Josef locos storys!? Där han försökte kidnappa en liten apa. Så skriver han att det inte var lätt heller då apan bits och kämpar emot. Är han på riktigt dum i hela jävla huvudet!?

#29 - Anonym

#23 om detta pågått länge varför säger hon det just nu. Då borde hon pratat om det för länge sen

#30 - Anonym

Who the fook is that guy???

#31 - Anonym

Who the fook is that guy???

#32 - Anonym

#29 Om du kollar på hennes video får du svar.
Men kort och gott så varför hon inte tagit upp det förrän nu är för att James C löste ut sig från typ vakter på coachella med hjälp av ett kontrakt hos sugerbear vitaminer, som är konkurrenter till Tati’s HALO. Vilket helt enkelt är väldigt respektlöst osv.

Rekommenderar att kolla på hela hennes video för att få full förståelse.

#33 - Anonym

Legit allt ni ifrågasätter ang Tati om varför hon inte tog det privat, varför hon tog upp det nu etc får ni mycket tydligt svar på från videon. Rekommenderar starkt att titta på den, det är en ögonöppnare

#34 - Anonym

#28 håller med. Tyckte det var obehagligt att han och Josefin bara skrattade och tyckte situationen var skitkul. Verkligen noll respekt för djur

#35 - Anonym

bye sister

#36 - Anonym

Är det bara jag som tänker direkt på Amir's beteende när man hör Tati berätta om hur James är? :P

#37 - Anonym

#36 Känner detsamma 😅

#38 - Anonym

varför skriver du om Zara Larsson? hon är inte ens en youtuber

#39 - Anonym

Vem är tjejen som Vlad hånglar upp på Jockes story? Känner igen henne.

#40 - Anonym

Låter inte så trovärdigt. Att hon alltid ska försöka att vara relevant är bara pinssmt

#41 - Anonym

Men omg #38, läs HELA INLÅGGET så får du svar på det

#42 - Anonym

Skulle inte förvåna mig om Amir kom ut o försvara detta beteende, han verkar vara likadan.

#43 - SKRIVDIVAN

Jag hade back in the days in killkompis (gay) eller som jag rättare sagt trodde var min kompis. I efterhand fick jag veta att han försökt ligga med både mitt ex som jag fortfarande hade en komplicerad relation till, samt med min dåvarande pojkvän. Helt sjukt. Tror han gick igång på att se om han kunde "omvända" vem han ville.

#44 - Anonym

#41 jag har läst hela inlägget, men undrar bara varför hon skriver om annat än svenska youtubers när hennes blogg till och med heter svenska youtbers

#45 - Anonym

#44 För att de ska ske förändringar på bloggen, alltså att hon också ska börja skriva om andra influensers/kändisar

#46 - me

#23 WORD

#47 - Anonym

Kan någon ge en kortfattad sammanfattning om vad James har gjort för oss som inte är så jätteinsatt? Alltså förutom detta med att han försöker omvända heterosexuella killar :P

#48 - Anonym

#47 Det finns massa drama-kanaler som sammanfattar allt, YouTube flödar av videos. Vet att Tatis video är lång men den är extremt värd att titta på.

#49 - Anonym

#44 Hon har sagt tidigare att det ska ske förändringar på bloggen. Men hon har en knapp som du kan trycka på så slipper du dessa inlägg, då får du bara upp allt om svenska youtubers. Varsågod, hejdå

#50 - Anna

Får också 100% wibbar av ett liknande mönster och beteende ifrån vår kära Amir, men eftersom de är ”gay” och tillhör LGBTQ-ligan så anses det som mer ”OK” och accepterat. Så glad att detta kommit fram och folk fått upp ögonen. Ingen ska få patent och få betee sig som RÖVHÅL bara för att de tillhör ”utsatta-minioriteter”.

#51 - Anonym

#50 Hur menar du att det är okej för att han är gay? Eller att man inte får kritisera någon som är en utsatt minoritet??

#52 - Anonym

#51 Skulle en heterosexuell kvinna försöka omvända en homosexuell man för att hon finner honom attraktiv skulle folk reagera. Men när en en homosexuell man försöker omvända en heterosexuell man anses det vara mer okej, just för att det handlar om homosexualitet

#53 - Anonym

Amir fungerar precis som James. Extremt manipulativ och ett rejält ego med en falsk självbild. Ni som tror att Amir skulle försvara James beteende är helt fel ute. Amir köper popcorn och njuter av James nedfall. Anledningen till att han njuter så extremt mycket är för att det boostar Amirs ego ännu mer, då han tror (i sin falska självbild) att han lyckas med det James misslyckades med. Förstår ni inte hur bra Amir mår av detta? Klart att han spelar med och säger att James är sjuk i huvudet. Amir njuter då bara ännu mer när alla hans följare faktiskt tror på vad han säger.

#54 - Anonym

Men vad är det igentligen han har gjort mer än de? Jag har inte riktigt fattat de än x)

#55 - Anonym

okej men jag kan inte vara den enda som påriktigt inte hade någon aning om vem tati var innan detta

#56 - Anonym

Tips, heterosexuell stavas med fyra e och inte tre.

#57 - Anonym

and i oop-

#58 - Anonym

Hur kan han göra något sånt

#59 - Anonym

Är detta sant

#60 - Anonym

Jag fattar fan inget😂

#61 - Hejsvejs

Lmao hej alla!😂

#62 - Anonym

Hetero*

#63 - Anonym

kan du lägga till Bente

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com