Wilma och Anton har gjort slut

Wilma bekräftar på instastory att det är slut mellan henne och Anton. 
 
Wilma och Anton har varit tillsammans i ungefär 2 och ett halvt år (sedan oktober 2016) och har gjort slut en gång tidigare. 
 
 
Det går spekulationer om att Anton dejtar Nina. 
 
Nina har avslöjat i podden "I sanningens namn" att hon efter uppbrottet med Marcelo börjat ligga och träffa en känd person som sjunger. 
 
#1 - Anonym

Man ser det ofta på armins story också

#2 - Anonym

Har tyckt att Wilma förtjänar bättre enda sedan dramat med Sara och Daniel. Hon är verkligen en genuint fin och snäll människa

#3 - Anonym

Jadu, eftersom Nina verkar väldigt status kåt efter Paradise Hotel så är hon uppenbarligen endast ”tillsammans” med han för att växa på sociala medier. Hon är en vidrig person, hennes true colours sken i PH.
Sen verkar ju inte han vara hennes typ? Han ser ju ut som en liten pojke, medans hennes ex ser ut som en ”man”. Detta kommer solklart bli en Nicci 2.0.

#4 - Anonym

Usch för Lina, orelevant som försöker bli känd igen genom att hänga med avdankade youtubers och wannabe ”influencers”

Hon är ju 24 medans han är typ 20. Stackars Anton blir utnyttjad

#5 - Anonym

Lina 🤢

#6 - Anonym

#3 Fast vänta exakt vad vet du egentligen? Hon hänger ju enbart med han för att hon är väldigt bra vän med armin som känner just anton? och är det nån som är vidrig och visat sina true colour så är det marcel, usch på dig.
Hade du släppt ditt hat och följt nina på insta/youtube så hade du märkt att hon är jätte skön & snäll tjej

#7 - Anonym

#6 Hej Nina!

Jag följer dock Marcel som jag redan tycker är skön och verkar snäll. Sluta vara bitter för man fått sett vilken mobbare du är.

#8 - Maria

Fast snälla du måste kunna skilja på ph och verkligheten. Där inne spelar alla en karaktär. Man lurar varandra för att man ska vinna. Sen vad fan vet du om Ninas typ? det gör ingen av oss förutom hon själv. Bara för man jämför med hennes tidigare. Sen så att du tar upp Nicci. Hur patetisk är du ens? Nicci har redan fått nog med hat.

#9 - Anonym

#9 ”Nicci har redan fått nog av hat”. Det enda jag sa var att Nina skulle bli en ”Nicci 2.0” Sluta vrida och vända på saker. Sen ditt argument om att man spelar någon annan när man är där inne är så himla weak, vem vill ens framstå som en jubelidiot som Nina gjorde isåfall? Och hur du framstår som på TV, det är så folk kommer komma ihåg dig som. Så varför skulle man då vilja framstå som en genuint elak människa? Visst att hälften där inne spelar korkade, men det är en annan femma, Nina.

#10 - Anonym

yup nina är fett elak

#11 - Anonym

#3 SÄG DET HÖGRE ✊🏻👏🏻

#12 - Jen

Men nej, finns inget mer vider än Marcelo. Det går INTE komma med annat då han gång på gång i tv, media osv bevisat allt det själv. 😊

#13 - Maria

#11 Bara för jag försvarar Nina så betyder det verkligen inte att jag är henne. Är du seriös? Om Nina vill framstå som det är det hennes egen ensak,folk gör allt som krävs för att vinna därinne. Dem kör massor av fulspel osv. Sen har jag inte vridit på något. Tycker bara att det är så onödigt att ta upp Nicci igen, när allt det dramat med henne är över. Hon fick så otroligt mycket hat. Och att du säger att Nina ska bli "Nicci2.0" är inte okej.

#14 - Jasmine

Skulle inte alls vara något konstigt ifall Nina och Anton skulle dejta. Båda två är singlar och om de faktiskt tycker om varandra så låt de vara med varandra, sen behöver det inte vara så alls utan att de bara hänger i samma krets.
Ni som tycker att det är konstigt med åldersskillnaden hade inte reagerat om det var tvärtom, jag var 20 när jag och min kille blev tillsammans och han skulle fylla 26. Har även två kompisar där tjejen är 93a och killen 97a, de har varit tillsammans väldigt länge och har tillochmed barn tillsammans, inget konstigt med det.

#15 - Anonym

Skriv om att Amir fick hat i hans senaste video som är borttagen eftersom att han hängde ut namnen på tjejerna i vip room. Han har tagit bort videon nu. Han hade mer dislikes än likes lol.

#16 - Anonym

Amir har tappat det, helt.
Lär inte dröja länge innan han är borta från youtube.

#17 - Anonym

#7 En person som är otrogen mot tjejer gång på gång är inte ”snäll”, då är man ett vider

#18 - Anonym

Jag hoppas verkligen att Amirs ursäkter på instastory är genuina och att han inte säger det bara för att rädda sitt eget skinn. Det är otroligt respektlöst att gå in på en privat Facebookgrupp som endast är till för tjejer. Jag är med i gruppen, och personer i den gruppen öppnar upp sig om allt dom varit med om. Våldtäkt, misshandel, psykisk misshandel, barnlöshet, missfall, mobbning, alkoholiserade föräldrar, missbrukarproblem osv. VEM ger Amir rätten att filma och lägga upp på youtube när han ”reagerar” på dessa inlägg. För let’s be real, det är inte direkt som han skulle reagera på dom lite mildare inläggen där folk önskar tips på god mat eller vart man kan hitta en fin klänning till studenten..

#19 - Lisa

Nina är en sjukt fin tjej!! Hon förtjänar verkligen någon bättre än Marcelo!!!!!!!!

#20 - Anonym

Vem har sagt att Anton har varit otrogen? Inte ens Wilma har sagt det. Det var ju Wilma som dumpa han och själv va med nån annan. Då får han ju va med vem han vill

#21 - Anonym

Lina är jätte vidrig haha, svär lina är någon här bland kommentarerna. Tönt.

#22 - Anonym

#7 jag är inte nina haha. skriv din instagram så kan jag dma dig från mitt konto!

#23 - Anonym

#13 Men snälla, jäkla moraltönt.
Hon var uppenbarligen fett elak där inne för det var hennes personlighet, ingen gillade hur hon betedde sig där inne så varför skulle hon då spela en elak och vidrig karaktär för att vinna? Allt du säger går inte ihop, skaffa lite
logiskt tänkande.
Och förresten, det är ingenting elakt att säga ”Nicci 2.0”, varken personangrepp eller annat.

Nina är en Nicci 2.0 fast mindre äcklig

#24 - Anonym

#22 skriv din insta då

#25 - Anonym

#22 Ja, skriv din Instagram då?

#26 - Anonym

#20 Hur vet du att hon var med någon annan? Vem var hon med? Endast nyfiken.

#27 - Anonym

#26 darför att killen la ut det på sin story med en bild, men tog bort de sen

#28 - Anonym

#26 darför att killen la ut det på sin story med en bild, men tog bort de sen

#29 - Anonym

Vet att ingen av dem har vart otrogna, låg annat bakom deras brake up. Så ingen idé att spekulera i det

#30 - Anonym

#23 Fast att kalla Nicci för ”äcklig” är väl ändå personangrepp? Låt tjejen vara, allt drama har lagt sig för länge sedan och dom gjorde slut för typ 9 månader sen, gå vidare i livet bara

#31 - Anonym

vet av en rätt säker källa att nina ligger med benjamin ingrosso så nja

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com