Therese känga mot Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip reser ofta både privat och i arbetet och hon ska nu satsa på privatflygbranschen med ett nytt bolag i New York.
 
I Therese senaste video säger hon: "Jag kommer aldrig börja flyga som Blondinbella eller någon annan galen person som flyger på så sätt". 
 
#1 - Anonym

Man behöver inte övertolka allt folk säger.

#2 - anonym

Men snälla va du vinklar allt, hon menar inte de på ett elakt sett

#3 - Anonym

Hon har ju rätt :/

#4 - Anonym

Tror mer att Therese syftar på det faktum att Isabella klarar av att flyga ofta till skillnad från sig själv pga panikångest. Sen att Isabella flyger alldeles för mycket är absolut sant men inte vad jag tror hon syftade på.

#5 - Ingrid svensk

Vi vet ju inte om det är marknadsföring! Flyga varje weekend verkar vara ren marknadsföring.Väldigt enkelt att filma i tomma viprum! Varför inte vara hemma?
Vila ut över r helgerna?

#6 - Anonym

Blondinbella är lika sjuk i huvudet som Malena Ernman. Båda behöver tvångsvård

#7 - Anonym

Tror inte hon menade något illa, men även om hon gjorde det så har hon ju rätt.

#8 - Anonym

huh

#9 - Anonym

huh

#10 - Anonym

huh

#11 - Anonym

Blondinbella är f*n sjuk i huvudet. Förlåt men..jösses.

#12 - Anonym

Måste ändå hålla med om att allt inte verkar stå rätt till med Blondinbella. Verkar inte leva i verkligheten men förr eller senare kommer den ikapp henne.

#13 - Kami

Jag såg när Therése sa det i sin video och jag tolkade det verkligen inte som något påhopp, utan som ren och skär självironi - att en person är "galen" om den vågar flyga ofta (då Therese ju är rädd för att flyga och ämnar gå i terapi för det) Att lyfta fram det som en känga är som att göra en hönsgård av en fjäder..

#14 - Kami

Jag såg när Therése sa det i sin video och jag tolkade det verkligen inte som något påhopp, utan som ren och skär självironi - att en person är "galen" om den vågar flyga ofta (då Therese ju är rädd för att flyga och ämnar gå i terapi för det) Att lyfta fram det som en känga är som att göra en hönsgård av en fjäder..

#15 - Anonym

Rätt. Flygning är fett dåligt.

#16 - Anders

Att pusha för att flyga mer känns ju inte helt rätt. Faktiskt lite galet :)

#17 - Anonym

Alltså , är det bara jag eller har Therese gjort läpparna ?? För de ser verkligen inte ut som innan

#18 - Anonym

#17. Jo, vår kära Therese Lindgren har mycket riktigt fallit för trycket och pumpat upp läpparna. Hon har också fixat till sina tänder, så där vita och raka var de inte för några år sedan. Nu senast hade hon ytterligare någon skönhetsoperation på gång... var ska detta sluta?

#19 - Anonym

#17 #18 hon har inte alls fixat läpparna? Kolla på hennes gamla bilder på insta, hon har ALLTID haft fylliga och stora läppar. Sen att hon har raka och vita tänder kan ju vara för att hon har/haft genomskinlig tandställning och samtidigt nån grej under natten som hon använde för att bleka dom samtidigt. Fett onödigt att folk alltid ska försöka hitta fel hos therese 😂

#20 - Anonym

Tips till författaren: Therése stavar med apostrof, och glöm inte genitiv, dvs TheréseS känga mot Isabella, i TheréseS senast video osv! Tack hej

#21 - Anonym

#19: Jo, hon har fixat läpparna (men visst har hon haft rätt stora läppar redan innan). Inte bara jag som lagt märke till detta, enligt detta kommentarsfält att döma.

#22 - Anonym

#21 haha ja okej grattis då, du och en till person har lagt märke till detta då måste det ju vara sant!

#23 - Anonym

#22: exakt! Om det är någonting mer som du behöver hjälp med att förstå dig på så är det bara att du frågar oss.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com