#1 - Anonym

Men det där är ju bara löjligt. De vägrar polisanmäla honom osv och vill bara gå vidare.
Och nu ska han jaga honom med filmteam 😝

#2 - Anonym

Hmm okej..

Kan han inte konfrontera honom utan att filma?
Eller bara överlåta det hela till rätten och rättssystemet?

Känns lite skumt att filma då alla hans 10-åriga fans kommer att bedriva någon häxjakt, känns lite smått skevt bara.

#3 - Anonym

Tror ärligt talat det är fuskbyggarna och Anders som kommer konfrontera råttan. Hade önskat att det var en boxare eller yrkeskriminell så pojken inte hade kunnat göra så mycket!

#4 - Elsa

Till ägaren av bloggen: Kan du snälla göra ett inlägg och sammanfatta dramat angående James Charles? Har kollat till hälften av Tatis video men förstår ändå inte riktigt till 100% vad som skett

#5 - Anonym

#4 Kolla hela videon då? Om du förstår engelska så vet jag inte hur du inte kan förstå för hon förklarar väldigt tydligt

#6 - Elsa

#5 förlåt men kan du ba hålla käften för pratade absolut inte ens med dig?

#7 - Anonym

#6 Du behöver absolut inte vara otrevlig. Om du nu vill rikta dig speciellt till blogg ägaren så finns en mailadress som du kan maila till! Annars är kommentarerna öppna för alla att svara på.

Gav dig bara ett tips som att faktiskt kolla hela videon då det absolut annars kan va svårt att förstå. Precis som när man kollar en film ;)

#8 - anonym

#6 nån verkar ha en dåliga dag iallafall

#9 - Anonym

Så överdrivet att göra ett program om det. Han som påstår att han nu mognat och är inte ute efter draman längre.

#10 - Anonym

#4 Kolla på olika drama-kanaler, ex. Here for the tea 2 har sammanfattat det hela, Tea Spill osv har också gjort det.

Sök på: "james charles tati drama" i youtube sökbar och kolla igenom några videos. Det hela började i alla fall med sugar bear hair-dramat.

#11 - Anonym

Therese gör verkligen allt nu för tiden för att få många views..
Så många thumbnails hon har där hon är halvt naken och massa dirty grejer..

Snälla Therese, lägg ner

#12 - Anonym

#11 Är det fel att vara "naken" eller? Skärpning alltså. Hade en kille lagt ut en thumbnail där han var i bar överkropp hade ingen klagat.

#13 - Anonym

#3 Tveksamt då det här filmteamet har filmat mer än det som har med bygget, Joz och huset att göra.

#14 - Anonym

#11 Det är skitsmart ju. Hon märker att videos där hon är avklädd, pratar om sex, visar upp en sexleksak, provar BH-ar, har bikini på sig osv får mer visningar. Mer visningar = mer pengar till Tessan. Om folk är så kåta och nyfikna av sig så är det väl självklart att hon utnyttjar det. Sen förstår jag inte varför män får gå runt i varje youtubevideo i kallingar men kvinnor ska skyla sig och är hemska människor om dom visar lite avklätt i sina videos. Lever vi på 1800-talet eller är det 2019? Svårt att avgöra.

#15 - Sandra

Jädrar i det vilken häxjakt som kommer starta pga detta, haha

#16 - anonym

#15 som man bäddar få man ligga.... Joz förtjänar all skit han kan få efter va han har utsatt för många tjejer för + lurat människor på miljoner

#17 - Anonym

Alltså gud.. så tråkigt att Lisa piercar sig med pistol i hennes senaste video

#18 - anonym

#17 och varför är det tråkigt? hon pierca sig på rätt sätt och inte på fel sätt som Vanessa gjorde i sina videos.

#19 - Anonym

Men herregud vad spelar det för roll hur man tar hål i sina öron hahahahah

#20 - anonym

#19 eftersom nr 17 skrev att hen tyckte de va tråkigt att Lisa tog hål med pistol så i fråga satte ja nr 17 bara... vrf blir du så butthurt?

#21 - Fanny

#18 Det är absolut inte rätt sätt! Att pierca med pistol är det värsta man kan göra!
Absolut det Vanessa gör är inte heller rätt då det inte är tillräckligt hygienisk och det har absolut ingen koll på vad de gör (jag är själv piercing lärling).

Men pistoler.. ohh. Så himla dåligt. Rekommenderar att läsa detta: http://www.safepiercing.se/piercing/faq/haltagningspistoler

#22 - anonym

#21 men snälla nästan alla piercing studios kör med pistol när det gäller örat. det gjorde jag själv och har aldrig fått något problem eller infektioner... sluta tro på allt som står på internet... Bara för att en sak står på google så betyder inte de att det är sant.

#23 - Anonym

#22 Nej en professionell studio kör INGET med pistol. Det är endast frisörer, apotek och skönhetssalonger som gör det, och dom har ingen utbildning.

Det här är inget jag bara hittat på internet, då jag är lärling på en piercingstudio, och har själv fått piercat litegrann. Jag har viss utbildning om detta och hur en korrekt piercing ska utföras.

Bara för att det har gått bra för dig, så rättfärdigar det inte faktumet att pistoler är en dålig metod.

#24 - Anonym

Men alltså snälla vem fan går och tar hål i örat med nål på en salong? Visst att pistol inte är bra men inte fan dör man av det så vad spelar det för roll

#25 - Anonym

Men alltså snälla vem fan går och tar hål i örat med nål på en salong? Visst att pistol inte är bra men inte fan dör man av det så vad spelar det för roll

#26 - Anonym

studio*

#27 - Anonym

Folk som gnäller om att behöva gå till en piercingstudio och ta med nål, gnäll inte när du får en felplacerad och infekterad piercing. Endast oseriösa piercare och salonger piercar med pistol

#28 - Anonym

Varför sån big deal, visst det kanske inte är bra men i 99% av fallen går det ju bra? Jag, och alla jag vet för den delen, har tagit hål i örat när man varit typ 6-8 år på en salong med pistol. Alla mår bra idag. Ingen har dött :p

#29 - Anonym

#25 Många går faktiskt till riktiga studios numera
#28 Det är en big deal, tvingar absolut inte dig att pierca dig hos en studio. Men att Lisa sitter och tar hål i öronen, dessutom hemma, med en pistol.. no. Hon uppmuntrar verkligen till något extremt dåligt.

Det går tyvärr inte bra till 99% av alla fall.. många får extrema problem som kan vara livet ut.

I allra värsta fall kan allvarliga saker hända, tex att man får blomkålsöron pga att brosket har spräcks, man kan få Hepatit B. Och om man får stafylokocker (infektion) som man inte upptäcker i tid kan den sprida sig till hjärnan och det kan i absolut värsta värsta fall sluta med döden.

Jag vet att det här låter överdrivet. Men det sist nämnda har hänt, som tur klara sig den tjejen som jag tänker på, men tvivlar inte på att det hänt flera gånger i olika delar av världen.

#30 - Oj

I Therese senaste video berättar hon om Glossybox där många av hennes produkter ska finnas med. I kommentarsfältet skriver flera stycken att dom inte fick nånting från hennes märke.

#31 - Anonym

#30 Thereses så i videon att hennes produkter finns i vissa boxar, men inte alla

#32 - Oj

Men ingen har ju fått något från Indy Beauty, läs kommentarerna

#33 - Anonym

Har tagit två av mina hål i öronen med nål (ett själv hemma och ett på studio) kan säga att alla de jag tagit med pistol VARAR och luktar som mögelost bokstavligen, trotts att jag kolar örhängerna i salt och allt sånt och gör rent dom. Har var kulor inne i hålen på nästan varje hål och min helix har fortfarande inte läkt efter 1/2 år. Det jag tåg själv med nål hemma luktar ingenting och varar inget, min Tragus sol jag tog på salong är även jätte fin och har läkt jätte bra. Ångrar så grovt att jag va så dum att ta hål med pistol hade gjort om de 100 gånger om på en riktig piercing studio trotts att det är mycket dyrare, MEN SÅ VÄRT

#34 - Anonym

tycker det är lite fult att dom går och filmar rakt in i hans fönster när dom själva gråter att folk kommer och tittar in och knackar på deras fönster.

#35 - Anonym

100 spänn på att han inte öppnar, o gör han det kommer han inte säga nått, stänga dörren/gå därifrån!

#36 - Anonym

@32, jag fick en bronzer i min box :)

#37 - Dedu

Förstår inte varför folk klagar på att man inte ska göra piercingar med pistol?
Inget fel med det.
Gjorde själv det när jag va liten och har aldrig haft problem med det.
Alla jag känner gjorde/Gör det och ingen har problem.
Nej väx upp människor

#38 - Anonym

#32 Så bara för att du inte sett en kommentar där någon fått något från hennes märke så har INGEN fått det? Jag fick. En annan i kommenterare här fick tydligen en bronser. Som sagt fick inte alla, men några. Sluta leta fel som inte existerar

#39 - Anonym

alla ni som är positivt inställda till håltagningspistol, varsågoda och läs på;
http://www.safepiercing.se/piercing/faq/haltagningspistoler

#40 - D

Ang. Piercingar, ja alla får göra som de vill, har tagit i öronsnibbarna samt min helix (har aldrig tagit med nål) med pistol men asså ni måste ändå inse att det inte är något bra?

Asså att ta med pistol behöver man ingen utbildning för och jag va så rädd när jag tog min helix för att brosket skulle spricka plus att jag fick någon som va extremt oerfaren vilket många får då man som sagt ej behöver utbildning. Ta med pistol om ni vill men sprid inte lögner om att det är bra när det finns så mycket belägg för att det inte är det?

#41 - Svenja

Äntligen 👏🏼

#42 - Anonym

#33 Jag tog Helix med pistol och den var fortfarande inte läkt efter 4 år :)))

#43 - Anonym

#29
"Det går tyvärr inte bra till 99% av alla fall"
SNÄLLA länka undersökningen som visar att det inte går bra 99% av alla fall. Hitta inte på fakta, jag har piercat mig med pistol 5 gånger, varav 2 var hemma och jag har aldrig haft några problem.

#44 - ANON-ETT

Gillar att så många tjafsar för att göra piercingar med pistol. Är man insatt i piercingar osv så VET man att pistol inte är bra, det finns en större risk att det går åt helvete än med en ordentlig nål och en utbildad person. Det är så det är, lägg ner att försvara något som är dåligt när ni inte ens kan argumentera för varför pistol skulle vara så mycket bättre än nål. Det är inte direkt så att de som skriver att pistol är dåligt gör det för att det är kul.

Men vill ni fortsätta pierca er med pistol, go ahead. Ingen tvingar er till annat. Folk försöker obviously bara tala om för er att det inte är ultimat.

#45 - Anonym

#43 Vet inte riktigt vad du inte förstår. Jag jobbar med piercingar på en professionell studio? Det här är mitt jobb? Klart jag inte hittar på saker.

Eftersom piercingar och branschen kring piercingar inte har några lagar eller riktiga utbildningar (högskola osv) så finns tyvärr inte mycket forskning eller statisk.

Men det kommer in personer flera gånger i veckan på studion och säger att dom har piercat med pistol och har nu problem och vill att vi ska fixa det. Så jo jag kan garantera att 99% av alla fall inte går bra. Dessutom kan du ju bara läsa kommentarerna här och på Lisas video. Det är så många som haft problem med sina pistolhål!

Detta är även en ögonöppnare: https://www.dailymail.co.uk/femail/article-3070144/I-pain-throwing-Teen-says-lucky-alive-badly-infected-piercing-left-hospital-cost-ear.html

#46 - Mathilda

Jag är så jävla trött på den här familjen nu. Försvinn ur mitt nyhetsflöde.

#47 - Anonym

och vaaaart ser man videon??, finns ju inte direkt nån länk nånstans där man kan gå in för å se skiten...

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com