James Charles svar till Zara Larsson

James Charles har nu lagt ut en 40-minuters video där han svarar på alla anklagelser som cirkulerat på nätet efter Tatis video. 
 
Han svarar bland annat på Zara Larssons tweet (spola fram till 25:00) där han säger att han aldrig skulle skriva till hennes pojkvän om han visste om att de dejtade. 
 
Zara skrev i sin tweet att James skrivit till hennes pojkvän flera gånger, men i själva verket skickade James bara ett meddelande. 
 
När Zara kom på sitt misstag valde hon att radera tweeten, men den hade redan fått över en halv miljon likes. 
 
James tycker att Zara är en hycklare eftersom hon träffade sin pojkvän genom att först twittra om honom. 
 

För enbart nyheter om svenska youtubers, tryck på texten "Svenskayoutubers.se" längst upp på bloggen. 
#1 - Anonym

När ska folk lära sig att ta allt bråk privat 🤦‍♀️ fyfan va trött jag är på Internet

#2 - Anonym

Nina Glimsell nämnde att hon legat med någon i podden med Gabriella Bark. Verkar som att det är anton (wilmas kille/ex(?))

#3 - Jen

Ja!! Anton Hagman och Nina! Look it up ;)

#4 - Anonym

#2 #3 vem fan bryr sig om vem som legat med vem och vad exakt ska ni göra med den informationen??? SUCK ALLTSÅ

#5 - Anonym

Detta drama är så uttjatat asså

#6 - Jen

#4 Men, ja tycker det är sjukt gulligt. Jag älskar relationer och de hade passat SÅ bra ihop 😍

#7 - Anonym

#2 Hur kommer det sig att det ”verkar som det är Anton”?

#8 - anonym

#5 all drama överlag är uttjatat hur svårt är de för människor att vara sams eller åtminstone ta sånt här privat

#9 - Anonym

Varför menar James att zara är en hycklare pga hon träffade Brian genom twitter? Det är väl inte det allting handlar om? Menade inte Zara att James skrivit till hennes pojkvän trots att Brian är hetero + har flickvän

#10 - Anonym

#9
Det är ett argumentationsfel och ett typiskt manipulativt trick i en debatt för att lägga över skulden/bevisbördan på offret samt ändra på människors synnpå situationen genom att medvetet felvrida det eller utelämna information. Även om Zara hade tagit kontakt med honom på Twitter och Brian inte hade velat ha något med henne att göra, hade det fortfarande inte minskat legitimiteten i hennes argument eftersom man utgår ifrån argumentets styrka, inte Zaras autencitet. Och detta kommer ifrån någon som själv upplever Zara som väldigt störig och barnslig för sin ålder.

#11 - Anonym

Alltså är rädd för James. Han är precis som Tati beskrev honom, manipulativ. Han såg detta drama som en inconveniece i hans karriär och han ångrade inget med sitt beteende och han kommer inte att lära sig av detta. Sorgligt. Längtar tills allt detta är över.

#12 - Anonym

OT: Amir har plockat bort en kommentar som antydde att hans hang up med viktnedgången börjar gå för långt. Den fanns till videon där han byter om offentligt samt inleder videon i bar överkropp. Känsligt det där tydligen!

#13 - Anonym

#11 han har dock gjort en video där han bad offentligt om ursäkt och sen som tati säger sluta hata på han. Ingen lär sig av sina misstag genom hat

#14 - Sister

Säga vad man vill, men allt som James säger i sin nya video bevisar han. Jag har stått bakom honom till hundra procent i allt detta. Jag har inte avföljt honom eller börjat prenumerera på Tati. Jag tycker att det är LÖJLIGT att typ tre miljoner människor avprenumererade på James innan han ens berättade sin sida av allt. Och Amir då... han skriver på sin instatory att han stängde av James video ganska fort för att han inte vill lyssna på någon som sitter och ”ljuger sina följer rakt upp i ansiktet”. 1. Vad FAN vet Amir om James ljuger eller inte? 2. Tror någon på riktigt att Amir som själv säger att han lever för drama och har följt allt detta slaviskt på riktigt skulle stänga av videon?

#15 - Anonym

#14 alla människor har sina åsikter är en om dom inte vet hela sanningen själva... Vill man avprenunerar så låt dom göra de då, och sen att Amir och många andra är dubbelmoral är ingen nyhet alla är vi dubbelmoral utan att tänka på de

#16 - Anonym

#15 rätta mig sj... även om dom*** ska de stå

#17 - Haha

Men problemet är ju att James kommenterar flörtigt på STRAIGHT dudes instagram.

#18 - Anonym

#17 Har du sett James senaste video?

#19 - Anonym

Nej asså jag är så extremt besviken på James. Istället för att erkänna sina misstag så går han liksom till attack på ett extremt arrogant och manipulativt sätt.

1. Han har fortfarande svikit en vän för Coachella-biljetter. Hörde inte honom be genuint om ursäkt, hörde bara bortförklaringar.

2. Han promoted Sugar Bear Hair till sina UNGA följare, utan att ens ha provat produkten i en hel månad och att han antyder att det ska hjälpa mot ångest är så jävla vidrigt. Ingen ursäkt för detta heller.

3. Han behöver hjälp. Han behöver växa, inse sina misstag och lära sig. Men nej han visade absolut 0% ånger. Usch.

Har aldrig prenumererat på James och kommer aldrig att göra det heller. Hela hans karriär startade genom en lögn, skulle aldrig kunna lita på honom. Han gör fake sponsorships för coaachellabiljetter, hans Ebola-skandal, hans biljetter tills hans tour kostade 4,800 kronor - tror han att han är Beyonce eller? Money hungry af. Han mobbade den där 13-åriga killen som kom till hans tour.

Även om han kom med screenshots hade jag aldrig kunnat prenumerera på en person som har så mycket drama och skandaler kring sig.

#20 - Anonym

#teamjeffree

#21 - Ep

Någon som vet om det faktiskt är slut mellan Anton och wilma???

#22 - Ep

Nevermind, såg nyss att wilma bekräftat att det är slut

#23 - Anonym

#19 Har du ens sett hela videon? Förstår du engelska ordentligt? Inget illa menat, jag undrar bara eftersom du uppenbarligen inte har hört/förstått någonting.
1. Han har bett om ursäkt till Tati flera gånger, både privat och offentligt, vilket han visar screenshots på.
2. Jag håller med, dåligt gjort. MEN han ber visst om ursäkt för detta.
3. Exakt detta säger James själv att han behöver göra. Dessutom så visar han otroligt mycket ånger enligt mig, speciellt närmare slutet på videon där han pratar om hur han själv känner efter allt som har hänt.

#24 - Anonym

#23 Fint att du försöker dumförklara mig bara för att jag inte gillar James? Sluta med härskarteknikerna. Ja, jag förstår engelska och ja jag tittade på videon.

Jag sa vad jag sa.

#25 - Anonym

Nu bekräftar Wilma att det är slut mellan henne och Anton så nu kan ni på den här bloggen ÄNTLIGEN sluta skriva frågor angående detta

#26 - sonia

Wilma bekräftar på instagram att det är slut med henne och Anton!

#27 - Anonym

#23 På vilket sett dumförklarar jag dig? Jag frågade för att jag genuint undrade, eftersom du missuppfattat HELA videon. Vilka härskartekniker kör jag med? Jag bevisade bara att vissa saker av det du skrev inte stämde. Jag struntar i om du gillar honom eller inte, det spelar ingen som helst roll för mig att du inte gillar honom. Alla har rätt till sin egna åsikt, men rätt ska vara rätt.

#28 - Anonym

#27 Jag kollade på videon och skaffade mig min den uppfattning. Allt jag skrev står kvar, jag sa vad jag sa.

#29 - Anonym

#28 men lol du vågar bara inte erkänna att du höll med en lögnare, precis som amir 😂

#30 - Anonym

#28 ”Jag sa vad jag sa”... jag tar det som att du lägger ner diskussionen. Ha en bra kväll! Tack och hej.

#31 - Anonym

#30 Verkar snarare som att det är du som lägger ner diskussionen 😅

#32 - Anonym

#31 Eftersom du forsätter att referera till det du skrivit tidigare utan att komma med något nytt så kommer vi ju ingen vart. Jag har ju redan svarat på det du skrev tidigare men ändå så fortsätter du säga "jag sa vad jag sa". Jag kan fortsätta diskutera om det är det du vill, men det är ingen idé om du inte har något nytt att säga. Så ja, det kanske blir jag som lägger ner diskussionen då.. I don´t know.

#33 - Till #32

Det är inte jag som är #31 som skrev innan om James.

Bara för att jag inte gillar James betyder det inte att jag gillar Tati heller. Sluta lägg ord i mun på mig tack. Varför ska jag sitta och skriva paragraf efter paragraf här när jag redan har förklarat vad jag menar och står fast vid det? Lol.

#34 - Anonym

Älskar att Joakim Lundell börjar flippa och har blivit skön

#35 - Anonym

#32 Vad är det för ord jag har lagt i din mun? Jag har aldrig påstått att du gillar Tati. Varför svarar du inte på en enda fråga jag ställer? Ja, du har förklarat vad du menar men det du förklarar är ju inte sant. Punkterna du tog upp stämmer ju inte, vilket jag förklarade för dig. Vad är det ens du står fast vid? Fattar inte ens vad du vill komma fram till, LOL.

#36 - Anonym

#33 Det jag skrev ovan är till #33, inte #32

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com