#1 - Anonym

Bara jag som tycker Amanda Strand verkar vara rätt falsk som bara blir tillsammans med kändisar? Började med Omar, Adrian Kempe, Ben och nu dante. Känns som hon är ute efter fame.

#2 - Anonym

#1 no shit sis gumman hade slutat vara relevant om hon inte hade famous dick. Hon är fin men otroooligt tråkig både utseende och personlighetsmässigt

#3 - Hannele

Tänker spontant att det inte är någon vidare surprise att nätbutiker såsom NAKD, Chiquelle, Madlady, och liknande företag har kläder som är importerade från Asien. Allt är i skitkvalité. Titta hur de är storleksmässigt bara.

#4 - Anonym

#2 kunde inte sagt det bättre själv

#5 - Anonym

PINSAMT

#6 - Anonym

Hon har inte designat ett dugg! Det har ingen annan influensa heller gjort. Bestämma eventuell färg och säga nej eller ja är inte att designa.

#7 - Anonym

Så fruktansvärt fult och så kan det tjäna pengar på det där, vidrigt 🤦🏻‍♀️

#8 - Anonym

Kekucake har gjort slut med sin tjej

#9 - Anonym

Men snälla alla tar väl inspiration från nån eller något och allt finns det väl likadant. Klart hon gjort de själv. Ni andra är bara avundsjuka för att ni inte får designa något, bara inse sanningen. Tack o hej.

#10 - d

#2 måste tyvärr hålla med, klarar ej av hennes videos dom är så extremt ointressanta

#11 - Sabina

Ingen influenser designar sina plagg. Det är väl ingen nyhet

#12 - Anonym

#9 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Kom igen nu, dra inte avundsjuke-kortet...

#13 - Anonym

#8 Hur vet du att keku har gjort slut med sin tjej? :o

#14 - Anonym

#8 Det var ju dock flera månader sen 😅
#13 Dom har raderat bilder på varandra och hon har tagit bort hans namn ur sin instagramprofil

#15 - Anonym

#8 det står ju flickvän i hans profil, dessutom gillar hon och kommenterar hans senaste bilder (som han la ut för 3h sedan)

#16 - Anonym

#14 Vad menar du med raderat bilder? Har aldrig sett keku lägga upp en bild på en tjej?:/

#17 - Anonym

^^^ kanske inte följde han då

#18 - Anonym

#16 Han la ut för halvår sen typ

#19 - Jasmine

Men snälla alla de här influenserkollektionerna liknar något annat. De är inga designers utan troligtvis tar de fram olika plagg som de inspireras av också är det en riktig designer som gör liknande plagg.
Fanny Lyckman sa någon gång i sin podd att hon tar fram moodboards när hon ska göra en ny kollektion, så troligtvis är det så det går till.

#20 - Anonym

En sak att ha ett klädesplagg som är inspirerat av ett annat men att ha en IDENTISKT design är helt fel och fult att sätta sitt eget namn på. *host*dennism*host*

#21 - Anonym

Enda gången Linn uppdaterar youtube är när hon ska släppa en kollektion, börjar bli tröttsamt

#22 - Hallå

Varför skriver ingen om hur många som blev besvikna på Therese Glossybox där ingen fick nåt från Indy Beauty?

#23 - Hallå

Varför skriver ingen om hur många som blev besvikna på Therese Glossybox där ingen fick nåt från Indy Beauty?

#24 - Sandrine

#22 Ja men eller hur! Varför fronta en box om ingen av ens produkter är med? Lite falsk marknadsföring.

#25 - Anonym

#22 Fast folk fick ju produkter, jag till exempel. Men det var ju bara i några boxar vilket folk verkar ha missat. Det var ju större chans att inte få än att få om man säger så

#26 - Anonym

Har inget med kollektionen att göra, men det kan inte bara vara jag som är orolig för Linns livsstil? Jämför bara hur hon såg ut och betedde sig 2017 med nu. Hon har gått från överklasstjej till att bete sig som en eotb-deltagare... Har till och med avprenumererat då hela hennes liv verkar kretsa kring alkohol och engångsligg. (kan ju dock vara så att hon målar upp en sådan fasad för att få visningar etc.) Men ohälsosam relation till alkohol och intimitet råder det ju ingen tvekan om. Hoppas någon annan lägger märke till detta så att hon kan få hjälp.

#27 - Anonym

Vem kollar ens på Linn? Sjukt oskön, finner inte en kanal där det enda den består av är fyllevloggar, reklam och q&n’s intressant. Dessutom, hennes titlar på hennes videos är hennes försök att vara rolig, hon är ju annars inte ett dugg relaterbar och saknar personlighet. Jag vill verkligen inte känna så om henne, kollade hela tiden förr. Men nu är ju hennes kanal ganska tragisk..

#28 - Anonym

#27 I princip alla mina vänner AVGUDAR henne, tar efter henne och försöker vara precis som henne. Kan låta som att vi är 12 år, men sorgligt nog är vi mycket äldre än så. Håller fullständigt med dig kring dina tankar om henne och hennes kanal.

#29 - Anonym

Så många som ät pressen över att det går bra för Linn och att hon lever sitt bästa liv. Passar det inte kan ni ju scrolla förbi hennes videos på YouTube, inte svårare än så🐸☕️

#30 - Anonym

#29 Fast så bra går det ju verkligen inte för henne, viewsen säger ju sitt. Har man nästan 500k ska man iaf kunna snitta på mer än 200k views på videorna.

#31 - Anonym

#29 Pressad, inte ”pressen”. :)

#32 - Anonym

#30 fast hon snittar mer än 200 views på sina videos hahahah? Den senaste video har varit uppe i EN dag & har 200k visningar 🤦🏽‍♀️

#33 - Anonym

#26 Herregud, hon är en ung tjej på 19 år. Låt henne leva lite. Tror absolut inte hon har några problem med alkohol och festande, utan att det är något hon gör för att hon tycker det är kul och för att hon vill helt enkelt. De allra flesta festar mycket i hennes ålder så du har ingen anledning att oroa dig över hennes livsstil.

Och hon har aldrig snackat om att hon har massa engångsligg? Hon har snarare nämnt en gång att hon ligger med en och samma kille.

#34 - Anonym

#30 Nej det går ju inte alls bra för en 19 åring som har 600k följare på insta, över 400k på youtube, köpt sin egna lägenhet mitt i stan i stockholm, driver eget företag, fått designa massa kollektioner och omsätter miljonbelopp 🤦🏼‍♀️

Det luktar avundsjuka

#35 - Anonym

#34 Men snälla man bör ju få kunna kritisera utan att bli kallad för avundsjuk? Sen att du pointera hennes följarskara för att övertyga hur framgångsrik hon är, är ju bara tragiskt. Är man framgångsrik för man har mycket följare? Sen har hon ju inte designat kläder snälla asså, det dom gör är att dom sätter hennes namn på slutprodukten utan att hon lyft ett finger. Det vet vi nog alla.

#36 - Anonym

Svär att Linn är här och försvarar sig själv 😂

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com