#1 - anonym

Dom stoppar inte en lansering pga EN tröja, har sett värre tröjor än hennes, antagligen har de blivit strul någonstans och att de tar tid bara

#2 - Anonym

Hoppas på det iallafall, dålig text till ett fint budskapet..

#3 - D

Ingen annan som reagerade på kammis story? Ang att hon bott tillsammans med någon som visat sig vara en mördare, helt sjukt..

#4 - Anonym

#3 Undra vem det är

#5 - Anonym

#3 Undra vem det är

#6 - Anonym

Svenskarna är nog Nordens mest lättkränkta folk!😂

#7 - Anonym

#3
Abbe Blattelito?

#8 - Anonym

Vet någon vad som hänt med Felicia Bergström? Varför uppdaterar hon inte?

#9 - anonym

#8 hon har sagt att hon skulle operera bort sin cysta hon hade i livmodern eller va det va, antagligen har hon nog tagit paus pga det

#10 - Anonym

Kammi sa "mordet på magnus" är en kille på 30+ som blev mördad förra året. Är en 22 årig kille som blev död för det bland annat och detta hände i Gbg. Min gissning är att det är han..

#11 - Anonym

Felicia skulle komma ut på söndag med en vlogg där hon berättar mer om sin merch och vad som kommer hända.

#12 - Anonym

#3 & #4
Det är Kammis mammas ex's son, Tobias.
Googla om fallet plus Tobias så ser du bild. Om du följt henne sedan tiden då hennes mamma och Tobias pappa var tillsammans och bodde ihop så känner du igen han på bilderna.

#13 - Anonym

#12 vet du ungefär när hon och han ”brukade umgås”? Alltså år

#14 - Anonym

Största med hela F.A's merch är enligt mig att Linda-Marie inte vände i dörren när hon kom till fotograferingen och såg texten. Trodde mer om L-M.

#15 - Anonym

#13: är inte 12, men jag följde kammi då och jag har för mig att det var runt 2012/2013 som anja och tobias pappa (henke) bodde ihop. sen flyttade de isär/gjorde slut, och sen har jag för mig att de började dejta varandra igen, men bodde isär som sagt. https://www.youtube.com/watch?v=EK4Qs9wA90g här är en video med anja och henke, men de tidigare videosarna verkar kammi ha gjort privata!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com