Bianca sjöng live i Globen på sin Showcast

Idag hade Alice och Bianca sin Showcast i Globen med 10 tusen personer i publiken. 
 
Bianca har många gånger berättat att hon älskar att sjunga och är bra på att sjunga men är livrädd för att sjunga för andra människor. 
 
För första gången i vuxen ålder sjöng Bianca live för flera tusen människor (se klippet under). 
 

 
#1 - Anonym

Väldigt fin sångröst. Och väldigt modigt av henne att sjunga live inför flera tusen människor, trots hennes rädsla

#2 - Anonym

woow!!!! hon borde sjunga mer

#3 - Anonym

Detta har inget med Bianca att göra.

Men jag kom nyss att tänka på en grej, ni som sover med brun utan sol och inte duschar av den, hur tänker ni?
Vet av många som gör de, fattar inte grejen. Använder mig själv utav bus, den låter jag va på nån timma kanske sen går jag och duschar av den. Men alltså det finns folk som låter den va på i flera timmar och sover i den, samt folk som INTE duschar av den? Ni som gör de, hur tänker ni?

#4 - Anonym

#3 Det är väldigt vanligt att sova med sin brun utan sol. Men man ska duscha av den på morgonen när man vaknar.

#5 - Anonym

#3 Ida Warg BUS duschar man inte av. Blir inga fläckar på lakanen osv

#6 - Anonym

Många brun utan sol produkter blir allra bäst av att få vara på ca. 8h och då är det smidigast att sova med den, istället för att känna sig kladdig och bli fläckig på jobbet eller under dagens ärenden

#7 - Anonym

#4 #5 #6

Ja, men grejen är iaf ifrån vad jag upplevt är att dem som inte duschar av eller har på sig sin 10+ timmar luktar så fruktansvärt illa. Kanske bara är från märke till märke, men jag kan lite förstå att det är lättast att ta på sig på kvällen sen duscha på morgonen. Men alltså, det finns ju folk som aldrig duschar av sig sin även fast man ska göra det? Ser så fläckigt ut.

#8 - anonym

när folk använder brun utan sol men blir aldrig anklagad för blackface men så fort någon blir utklädd till en apa för skoj skull så blir man direkt anklagad för blackface haahahahah dagens samhälle

#9 - Anonym

var inte hon med i lilla melodifestivalen?

#10 - Anonym

#9 Jo det var hon, tillsammans med någon dåvarande kompis Malin

#11 - Anonym

#8 För att svarta människor förr användes på samma sätt som apor; sök på ”human zoo” och utbilda dig lite innan du uttalar dig, du ser bara fruktansvärt dum ut annars. Känner du inte för att läsa på så uttala dig inte om ämnet. ’kay? Bye

#12 - anonym

#11 ni kanske bör sluta för knippa svarta människor med apor och förresten är vi släkt aporna

#13 - sandra

men omg!! dold talang. kanske måste vara jobbigt för henne med tanke på hur framgångsrik hennes mamma är, samt bror, så hon känner väl hög press. men grym hon är!!

#14 - Anonym

#12 Som sagt, läs på. Förr förknippades svarta med apor och sattes på zoo så vita människor kunde gå dit och kolla på dom. Det är historiskt respektlöst att måla sig svart och kalla sig apa, har man minsta kunskap om detta så vet man det. Din okunnighet skrämmer mig

#15 - Anonym

såå jäävla vackert!!!!! WOW

#16 - Anonym

🤮🤮

#17 - Anonym

Åh herregud vad folk är lättkränkta, sluta vara moralhoror. Vem bryr sig om man skulle klä ut sig till apa, eller måla sig svart för utklädnad exempelvis. Rasism är inget problem i dagens samhälle, klart det finns mot både vita och svarta, men det är en fis i rymden.

#18 - Johanna

Det pågår just nu slavhandel i Libyen? Dina ord och formuleringar är jävligt opassande och du är inte påläst för 5 öre. Omvänd rasism existerar INTE. Det kallas istället diskriminering. Att måla ut sig till en svart person är förnedrande och fel och är du inte svart ska du inte heller uttala dig om detta. Ta dina fattiga åsikter o försvinn usch för sånna som du

#19 - Anonym

#18 Du har rätt i att det inte finns någonting som heter omvänd rasism. Det är alltid bara rasism. Oavsett om det är av vita mot svarta, eller tvärt om. Definitionen för rasism är klar och tydlig.

#20 - Anonym

#18 Sluta lev i din lilla vänsterbubbla gumman, våda omvänd rasism finns inte? Lär dig begreppet innan du uttalar dig. Snabb googling. Så rasismen vi haft mot vår urbefolkning kallade samer existerade aldrig? Sluta skriv efter dina känslor, personangrepp är väldigt onödigt och gör så du ser dum ut. Rasism är en fis i rymden i dagens Europa, vi har större bekymmer. Invandrarna vill ha sina rättigheter, utan våra skyldigheter. Vi kan gärna föra denna konversationen vidare på sociala medier istället

#21 - Anonym

När vi ändå diskuterar BUS, hur gör ni med era händer? För mig så försvinner färgen alltid på innersidan av handen efter några dagar och det blir som en stor linje mellan armen och handen.Dessutom så blir händerna alltid för mörka, några tips??

#22 - anonym

Så klart man få klä ut sig till en apa för skoj skull utan att någon ska bli lättkränkt och dra rasism kortet, det är lika korkat som att förbjuda pepparkakor i lucia tåg för att dom är bruna herregud

#23 - Anonym

Vad det bara jag som hörde att någon sa på majas story `gud va fult`

#24 - Jasmine

Hon sjunger så otroligt bra! Man kan ju hoppas att hon sjunger lite oftare nu 😁

#25 - Anonym

funkar inte att trycka på äldre inlägg för mig :(

#26 - Anonym

Alice sjöng ju också?? Varför får bara bianca cred haha

#27 - Anonym

Du måste skriva om rask och hans bil, https://www.youtube.com/watch?v=iYaWGVwrucE

kolla kommentarerna och rask har lagt ut sin bil på blocket,

#28 - Anonym

han köpte sin bil 7 maj

#29 - Anonym

#26 För att Bianca har alltid varit väldigt blyg när det kommer till att sjunga och har berättat att det är en sak som får henne att bli väldigt osäker. Medans Alice inte har tyckt det varit en lika big deal.

#30 - Anonym

fyfaan

#31 - Anonym

Fyfan vilket tråkigt liv du har som startade diskussionen om blackface från ingenstans wtf?

#32 - Anonym

Till alla BUS frågor i denna tråd (trots att de inte är relevant): använd inte mousse på händerna! Använd en vanlig lotion som byggs upp gradvis (ex dove, eller sådana man har i ansiktet bl a från ACO) och lägg en klick på ena ovansidan av handen och smörj baksidorna av händerna mot varandra noggrant mellan fingrarna osv. Blir så mycket jämnare o naturligare resultat! Kan behöva göras varje kväll/varannan kväll för at behålla färgen men då slipper man oranga händer o handflator. Och med armbågar där många brukar få fläckar - smörj in ordentligt med en fet kräm innan applicering av BUS, o om fläckar ändå dyker upp - använd hårborttogning i ca 1 min efter behov o skrubba bort.

#33 - Anonym

Släng bloggen och släng din youtube kanal bli artist istället 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Jättefin röst 🔥🔥

#34 - anonym

Det går ju i släkten så klart

#35 - Anonym

#29 Fast nä, Alice nämner ofta att hon har grov scenskräck

#36 - Anonym

Underbar sångröst!!!äntligen en person från youtube å bloggvärlden som verkligen kan sjunga. Begåvning är inte samma sak som att vilja vara allt. Endel har de andra inte. Bianca har de definitivt!!!

#37 - Anonym

#21 #32 Jag brukar blanda min mousse som jag har på kroppen med vanlig handkräm, blir fint resultat och då slipper man köpa en kräm med gradvis uppbyggnad bara för det ändamålet :)

#38 - Anonym

Alice som har scenskräck sjöng också???

#39 - Anonym

BÅDA ÄR SÅ JÄVLA DUKTIGA JAG VILL GRÅTA VA FINT

#40 - anonym

ni som säger att vi är lättkränkta tänk om. detta är bara vidrigt läs på om blackface utbilda er läs johannas kommentar en gång till. hon formulerar sig bra. antar ni som tycker vi är lättkränka vänsterbliven är själva höger och nazister rasister. blää för er. är själv vänster är för alls lika värden förutom er rasister och nazister.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com