Anis Don Deminas intervju med Jocke

Anis Don Demina har lagt ut en lång intervju med Jocke och här en kort sammanfattning.
  • Jocke berättar att han och Jonna aldrig planerat att fejka ett prank, men erkänner att de tagit flera omtagningar på reaktioner om något gått snett, tex om kameran varit avstängd.

  • En del gånger har Jocke spelat med trots att han vetat om att Jonna prankar honom.  

  • Jocke berättar att han inte tror på spöken och tror inte att mätarna/apparaterna de använder på sina spökjakt är trovärdiga eftersom de kan påverkas av störningar från mobilen. 

  • Jocke har aldrig manipulerat mätarna på sina spökjakt-videos.

  • Jocke och Jonna gjorde aldrig slut utan gick endast ut med det för att folk skulle sluta samlas utanför deras hus. 

  • Han önskar att han kunde säga att han hade planerat sin framgång men berättar att inget varit planerat i förväg. 
  • Jocke har lagt ner jakten på att vara störst och vill nu bara göra det han tycker är roligt. 
#1 - Lol

Jökibööööööi

#2 - Viktor

Har ej ännu sett denna, så skall givetvis ge den ett försök! :)
Roligt med en så pass stor intervju!

#3 - anonym

Ni som kommentera bör se hela videon innan ni yttra er och sedan bilda er egna uppfattning, i videon får ni mer information än att bara läsa här på en skvallerblogg

#4 - anonym

jockeboi alltid jockeboi. ljuger som alltid tror inte skit på det han säger. ljuger jämt

#5 - Anonym

Önskar verkligen att Anis hade tagit upp den gången då Jocke hotade de där två killarna och allt om det dramat. Samt även dramat mellan Jocke och Therese när Jocke påstod att kvinnor ljuger om våldtäkter osv. Men annars var det en väldigt bra intervju, men hade velat höra Jockes syn på några till saker.

#6 - Anonym

Älskar folk som är ärliga

#7 - Anonym

tycker om ärligheten!!!

#8 - e

Tycker han har vuxit så mycket som person under den senaste tiden!

#9 - Anonym

Hatten av för Joakim som vågar blotta de oäkta. Från 36:46 och framåt säger Joakim i ett av sina svar - jag tjänar ändå pengar på musik jag inte gör. Stort att våga erkänna!!! Många erkännande modigt!

#10 - Anonym

Jo men visst.. Hylla en människa som ljugit i flera år om allt möjligt för att han 5 år senare har stake nog att stå för det han gör

#11 - Anonym

Visst Jocke har gjort mycket fel tidigare. Ljugit och blivit lite knäpp i huvudet av all framgång. Men jag tycker att han verkligen har kommit ner på jorden ända sen han blev pappa. Tycker han känns mer genuin och jordnära för varje dag som går!

#12 - Freddy

Jag ska vara ärlig: Jag drog en djup suck och stängde av när Anis frågade om hur sexvideon kom ut och Jocke svarade ”Ah, det var mina diagnoser”. Blev den vettigare efter det? Är den värd att ge en andra chans?

#13 - Em

Är Wilma och Anton tillsammans eller har dem gjort slut ?

#14 - Anonym

#13 Varför så desperat efter att få veta? Om inte du vet vet nog ingen annan heller, förutom de själva då. Så sluta fråga detta i varje inlägg!!

#15 - Anonym

#13 MEN GE UPP. Svarar ingen dig så är det ganska uppenbart att INGEN VET. Så sluta fråga i varje inlägg.

#16 - Anonym

Kolla Amirs bild på instastory där han skriver att han är nere på 74,5 kg. Hans ben ser så sjukt smala ut, han börjar nästan se ohälsosam ut...

#17 - D

#16 ser inte direkt hur de ser ohälsosamma ut? Ser ut som ett par hälsosamma ben, DOCK finner jag hans besatthet av sin vikt det som är ohälsosamt.

#18 - Freddy

#13 - #17 Kan vi SNÄLLA hålla oss till innehållet i blogginlägget i respektive kommentarsfält? Gå till flashback och snacka där om allt annat ni vill skvallra om.

#19 - Anonym

#16 #17 Har också tänkt på detta. Går man från att ha XXL till S i klädstorlek på bara 3-4 månader så har man inte gått ner i vikt på ett hälsosamt sätt. Och detta vet jag då jag själv försökt gå ner i vikt genom att skära ner på onyttigheter samt börja träna, och det går INTE så snabbt ifall man inte svälter sig/tränar ihjäl sig. Vet inte vad han vägde från början men det borde iallafall vara 20-25 kilo han gått ner nu. Tror helt klart han tyvärr fastnat i någon slags ätstörning med tanke på hur besatt han verkar vara angående sin kost och träning, och det lyser igenom så mycket när han säger att han ”absolut inte gör detta för att gå ner i vikt utan för att må bättre” samt alla uttalanden och påhopp om att alla som inte äter nyttigt eller tränar är lata tjockisar. Märks att han blivit så fixerad :(

#20 - Anonym

#19 Fast folk måste ju få diskutera annat så länge det rör youtubers och influensers? Hade varit ett väldigt tråkigt forum annars, bloggägaren tar ju tips från kommentarerna till att skriva inlägg bland annat

#21 - D

#20 han pratar om det obehagligt mycket. Speciellt sin vikt

#22 - D

#20 han pratar om det obehagligt mycket. Speciellt sin vikt

#23 - Freddy

#19 Jag tycker bara att det kan vara irriterande ibland då man går in i kommentarsfältet för att man är nyfiken på vad folk tycker om ett inlägg, men sen snackar bara folk om massa andra grejer.

#24 - Anonym

#24 Jo fast annars hade det ju knappt varit några kommentarer? Det finns inte alltid jättemycket att diskutera om det som står i inläggen, klart folk börjar ta upp annat

#25 - Anonym

Jag är så jävla trött på Amir. Och om du läser det här, hej Amir jag är inte ett dugg jävla avundsjuk på dig utan jag är förbannat trött på din trista attityd.
För bara några månader sedan så var du överviktig, tjock. Idag, när du lyckats gå ner dina kilon så sitter du och klankar ner på varenda överviktig som finns. Minns tydligt att du påpekat att influencers som är överviktiga bör sluta uppmana till det. Men hör du inte hur du låter? Det är bara MÅNADER sedan du själv var rejält överviktig men idag sitter du och slänger skit och klankar ner på andra överviktiga personer. För att "Jag kan inte gå ner i vikt" inte är någon ursäkt säger du, men snälla gubben. Du var överviktig i FLERA ÅR, men sen så fort du lyckas gå ner i vikt så ska du leka någon jävla översittare. Fy fan.

#26 - Anonym

Amir jag tror du menar att folk är avundsjuka, inte svartsjuka på dig.

#27 - Anonym

Hahah Bente på snapchat ”Fattar inte varför hundens ägare ska vara så envis med att sälja honom”. Ja kanske för att du är DAGMATTE, det betyder att du tar hand om hunden när hans ägare inte kan, det betyder inte att du får ha honom en period och sen kräva att få köpa honom. Ägaren älskar väl den hunden minst lika mycket som Bente, varför skulle hen sälja hunden liksom?

#28 - Anonym

#25- tack!! Är så fucking trött på Amir, usch.

#29 - Anonym

Amirs härliga personlighet försvann med kilona han tappade 😃

#30 - Anonym

#29 håller verkligen med dig innan var han så snäll o go grabb men känns som de enda han gör nu e att klanka ner på andra o prata om hur smal o hälsosam han är

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com