Anis Don Demina och Samir Badran lyckas få tag på Off-White-mattan

När Ikea släppte mattor i samarbete med modemärket Off-White köade människor hela natten för ett exemplar.
 
På Ikea kostade mattan ”KEEP OFF” 2 995 kronor och det fanns bara få exemplar. 
 
Samir Badran och Anis Don Demina lyckades få tag på en matta utan att behöva nattköa och köpte sin matta för 7 tusen kr av en person som köat. 
 
 
Samir visar på instastory att han sålt vidare en matta. 
 
#1 - Anonym

Vad är dehär dramat om Marcelo, Emilia, Annika och exet till marcello?

#2 - Anonym

vem fan köper en matta för 7 tusen

#3 - anonym

What the fu*ck det är bara en MATTA skärp er... spara era pengar istället, lev livet och res runt i världen innan ni dör... så mkt bättre.

#4 - Anonym

Fattar nt meningen med inlägget

#5 - Eh?

Mattan är riktigt schysst. Men inte värt att övernatta ute om jag säger så hah

#6 - Anonym

#1 Vad har jag missat?

#7 - Anonym

Marcelo har väl varit otrogen igen

#8 - Anonym

Asså själv köpte jag en helt vanlig basic (stor matta) för 7000 kr. Så en märkesmatta för det priset är fan skitbra, förutsatt kvalitet. Matta är något man har i flera flera år liksom.

#9 - Anonym

Men sålde han en för 10k då? Det står att personen lämnade mattan, så Samir kanske köpte en för 10k?

#10 - Anonym

#8 Dessutom kostade mattan 3000. Det är ett väldigt bra pris för en stor märkesmatta

#11 - Anonym

#1 Emilia och Marcelo träffas. När Emilia var hos Marcelo ville Nina komma in i lägenheten, när hon väl kom in så valde hon att flyga på och slå Emilia, oprovocerat. Fattar ej varför hon snackar om girlpower

#12 - Sarah

Hej!

En fråga bara, är det verkligen Linn Ahlborg som designar kläderna i hennes kollektion med NA-KD. För att det känns som att hon egentligen inte gör någonting alls, men att NA-KD ber henne säga att hon har designat kläderna för att få andra att köpa dem. Vilket i så fall känns jättetråkigt!

#13 - a

Helt random fråga men: Vad hette Seike's flickvän och vad hände mellan dom?

#14 - Anonym

#11 Vilken Emilia?

#15 - Anonym

#13 Angående Seike. Ska man ta honom seriöst när han skriver saker som hintar om självmord och extrem dödsångest osv på sin instagram? Eftersom att han senare kan verka mer normal och bråka med folk om triviala saker för uppmärksamhet så blir det svårt att ta honom seriöst bara. Delar du min uppfattning?

#16 - anonym

#15 när en människa har dödsångest eller självmordstankar så ska man ALLTID ta det seriöst vilket i slut ändan kan rädda liv om man agera snabbt... Oavsett om han är seriös eller inte så tar man alltid risken att fråga hur han mår än att bara skita i de

#17 - Anonym

#13 Bea heter hon, braheart_ på instagram. Har ingen aning vad som hänt mellan dom, på Seikes instagram verkar de som något är fel, men på Beas verkar allt bra..?

#18 - 17

#17 Beaheart_
Menar jag såklart!

#19 - Wilma

theBentish filmade snapstories när hon körde bil på motorvägen

#20 - Anonym

#12 Ja hon är med och designar, precis som alla andra som släpper en kollektion tillsammans med ett företag. Det sker mer saker bakom kameran än framför om man säger så

#21 - Anonym

Är så jävla trött på att Linn endast bryr sig om sina sociala medier när hon ska släppa kollektion och sen skiter totalt i att uppdatera

#22 - Anonym

#21 du säger att Linn endast bry sig om sina sociala medier samtidigt som säger att hon skiter i att uppdatera... Hur vill du ha de egentligen? Och sen vet du inte va som händer bakom kameran och i hennes liv så sluta klaga på andra när själv inte vet ett jävla skit

#23 - Anonym

Väldigt underhållande hur Amir predikar om hur han inte förstår sig på folk som medvetet äter skitmat, som trycker en chipspåse under en filmkväll eller äter ute hellre än att ställa sig och laga middag. Detta säger han samtidigt som han dricker massa Nocco?? Det om något är väl ren skit, ett gift för kroppen. Och nej har absolut inget emot folk som dricker nocco, men man ska inte stå och döma andra för deras val av kost när man inte är en ängel själv direkt

#24 - Oho

Står det keepoff på den? Eller är mattan utan text?
Skit ful om det är textå

#25 - Anonym

#23 Det roligaste är att han för bara några månader sen var exakt den människan som åt skräpmat hela tiden

#26 - Anonym

#24 Det står keep off på ja

#27 - Anonym

#22 ja hon bryr sig bara när hon ska släppa kollektion? inte annars? det har varit så här så himla länge, tycker det är skittråkigt då jag inte tycker hon sköter sitt jobb som youtuber.

#28 - Anonym

Tycker att Amir är väldigt otrevlig och riktigt dömande person generellt med väldigt skeva åsikter. Alla får ju tycka precis som de vill, men gillar inte översittar-personligheten.

#29 - Anonym

#27 håller med!! Hennes uppdatering är jättedålig och har varit ett bra tag nu, bloggen är inte uppdaterad sedan februari. Varför inte bara skriv kort om varför hon är så frånvarande? Är det för mycket begärt liksom..

#30 - Anonym

#28 Måste faktiskt hålla med dig, han var min absoluta favorityoutuber för 1-2 år sedan men nu på senare tid har han precis som du säger blivit så himla dömande och allmänt oskön. Har avprenumererat på honom 👍🏼

#31 - Anonym

#27 #29 Tyvärr får jag känslan av att hon nästan skäms lite över sitt yrke som just youtuber och så har jag känt sedan hon började bli mer känd och fick släppa kollektioner etc. Jag tror hon tjänar tillräckligt bra på sin instagram och samarbeten där samt på sina kollektionsläpp att hon inte behöver lägga ut mer än nån video i månaden. Det märks att hon inte längre gör youtubevideos för att hon tycker det är kul om man säger så!

#32 - Anonym

☝🏼 Vill även tillägga att detta inte är något hat mot Linn, jag precis som de flesta andra älskar henne och hennes videos. Detta är bara vad jag tror är anledningen till att hon knappt bloggar eller youtubear längre

#33 - Anonym

Misslisibell är vän med Amy igen?

#34 - Anonym

Undrar hur Amir känner nu när Therese skickade sina sminkprodukter till honom, när han i någon av sina senaste videos sågade förpackningarna och designen på hennes smink

#35 - A

#34 Antagligen jävligt glad eftersom han slapp betala för något han tyckte var skittråkiga förpackningar ;)

#36 - Anonym

Får jag fråga varför folk tycker om Linn?

#37 - Anonym

#36 Tycker att hon känns skön, bryr sig inte om vad andra tycker, hon är sarkastisk på ett bra sätt och tar det mesta med en nypa salt. Sen kan man ju absolut diskutera huruvida hennes uppdatering är bra eller inte, eller om det är för mycket samarbeten på hennes sociala medier eller inte. Men Linn som person tycker jag verkar härlig och därför följer jag henne

#38 - Anonym

Linns humor är basic som fan, vadå rolig

#39 - anonym

är jag seriöst den enda som bara tycker att linn e dryg? har aldrig gillat hennes humor för hon låter exakt som alla dom 'populära' tjejerna i en skola. Hon ser också exakt likadan ut som alla brudar gör nu för tiden, så ser verkligen inget speciellt med henne som får henne att stå ut i mängden i youtube världen. Men det är ju min åsikt :)

#40 - Anonym

Linn ahlborg har inte uppdaterat bloggen på 3månader typ. Lägger knappt ut videos på youtube. MEN hon ska snart släppa ännu en kollektion så ge fan på att hon kommer uppdatera både insta,blogg och youtbe nu för att sprida kollektionen - sedan slutar hon uppdatera igen. oprofessionellt.

#41 - Anonym

Jävlar vad folk hatar på Linn? Asså ge er

#42 - Anonym

Grejen är ju den att det är hennes kanaler. Vad hon gör med dom är helt och hållet upp till henne, precis som för alla andra offentliga personer är hon inte skyldig någon att lägga upp ett visst typ av material och inte lägga upp ett annat. Gillar man inte hur hon använder sina sociala medier får man helt enkelt avfölja henne. Det blir ganska patetiskt när ni sitter och klagar på henne som om hon är skyldig er något.

#43 - Anonym

#33: undrar hur länge den vänskapen håller. Tror att hon dumpar amy efter sommaren. Hon har ju svårt med relationer

#44 - anonym

somsagt så får jag ha min åsikt utan ni whiteknights ska komma och klaga på den, det är min åsikt och jag kommer fortsätta att tycka så. Jag klagar inte på att ni tycker om henne eller?

#45 - Anonym

Det finns massor av personer på youtube som jag inte tycker gör ett underhållande content och därav tittar jag inte på dessa. Jag ödslar inte min tid på saker som inte intresserar mig och särskilt inte på personer som jag enbart stör mig på. Men vill du spendera ditt liv med att sprida negativitet och ''underhålla'' dig med att glo på personer du inte gillar för att sedan klaga på dem är det upp till dig ;)

#46 - Anonym

Linn Ahlborg är perfekt.

#47 - anonym

var någonstans har jag sagt att jag tittar på henne? @45

#48 - Anonym

trodde endast kåta 12 åringar kollade på linn lol?

#49 - Anonym

#47 är lite svårt att ha en åsikt om någons content om du inte tittar på den eller håller dig uppdaterad med vad den lägger upp.

#50 - Anonym

Du/ni som hatar på Linn är ju obviously hennes största fan och tittar säkert på varje video. Och nej, hat är inte en legitim ”åsikt”. 👍🏼

#51 - Anonym

#50 Fast det är inte riktigt någon som hatat på Linn.. Hat är när lite grövre språk blir inblandat och kommentaren kan skada personen.

Jag har inte kommenterat om Linn förut. Men jag kan säga att jag inte kollar på henne för att hon är inte mim preferens. Jag och hon/hennes content går inte ihop.
Sen har jag absolut segt någon enstakas video över de senaste åren. Och faktum är att jag faktiskt kollade på henne typ 2012, och har även träffat/tagit bild med henne. Men idag faller hon och hennes kanaler inte mig i smaken, och det tror jag att de andra här i kommentarerna också menar.

Andra kanaler som inte faller mig i smaken är Jocke o Jonna.

#52 - Anonym

#51 Så du menar att man att kalla en person för dryg och basic inte är hat?

Det är en sak att skriva att hennes videos inte faller en i smaken, men folk har ju gått på henne som person om du läser några av de kommentarer som postats. Väldigt onödigt enligt mig, då är man inte ett dugg bättre själv.

#53 - anonym

så då e de väl också hat att jag tycker du verkar dryg HAAHAHAH
och det är en självklarhet att jag har sett någon video av henne men betyder det att jag tittar på alla videor den här tjejen lägger upp? precis som du själv sa att du säger att du inte väljer att titta på personer som inte faller dig i smak? hur vet du att dom inte faller dig i smaken då? äh då måste du ju titta på varenda video dom lägger upp. Ärligt så skärp dig och tänk logiskt innan du kommenterar herregud

#54 - anonym

förresten så borde du kolla upp definitionen av åsikt ;)

#55 - Anonym

#52 Nej jag anser inte att det är direkt hat. Det är en anledning varför man inte går ihop med personen. Jag kan hålla med om att Linn upplevs som dryg. Sen beror det absolut på hur man formulerar sin åsikt.


Att säga saker som grövre saker som anspelar på könsord och liv och död, ja det är hat och mobbning och är absolut inte okej.

#56 - Anonym

#53 vem skriver du ens till?

#57 - ânonym

nummer 50 ^^

#58 - Anonym

Vad är det speciella med mattan?

#59 - Anonym

#15 seike e bipolär+adhd så d e vanligt beteende. många med diagnoserna tar sina liv lr försöker så nt så konstigt....vad då ska man som deprimerad ej kunna vara normal ? hur tänker du ?

#60 - Till #53 och #57

Förlåt men vad gaggar du om ens? Riktigt moget att gå runt och kalla folk för dryga! :) Bra där.

Och till dig som skrev att hat ska anspela på könsord, död etc. Du har fel. Personangrepp är hat. Personangrepp är mobbning. Om ni hade sett Linn i verkligheten så hade ni inte gått fram till henne och sagt att hon är dryg och basic, för det gör man inte. Tänk efter förfan.

#61 - sluta va kränkt lmao

men lilla gumman jag skriver hur jag upplever dig och linn? jag har ej kallat henne för basic btw :)
om du vill sitta o gråta på internet pga vad nån random människa skriver så är det ditt problem och inte mitt, ett tips till dig i framtiden är att skita i vad folk tycker ÄVEN om dom inte tycker likadant som dig. Det kallas åsikt precis som du har en åsikt om allt annat här i världen.

#62 - Anonym

”LiLlA gUmMaN” grow up :)

#63 - kappa

HAHAHAHAHA om du nu tar åt dig så mycke av vad folk skriver på internet så borde du inte vistas här, hejdå ha det bra:)

#64 - Anonym

Vem är Seike?

#65 - Anonym

Hmm, eller så kan du sluta bete dig som en ***, och kanske växa upp förslagsvis? Ha det gott 🥰👍🏼

#66 - Anonym

#64 Svensk emocore/rock artist. Sångare i bandet Kerbera. Väldigt igenkänd bland alternativa personer, både i Sverige och internationellt.

#67 - lmao

du sitter och predikar om att de är fel med personangrepp men du sitter och gör exakt samma sak HAHAHAHA riktig hycklare #65

#68 - lmao

du sitter och predikar om att de är fel med personangrepp men du sitter och gör exakt samma sak HAHAHAHA riktig hycklare #65

#69 - Anonym

omg "gumman" !!!!! jesus det går överstyr

#70 - Anonym

Har anton och wilma gjort slut

#71 - anonym

blir överraskad om du är över 15 år HAHAHAH #69

#72 - Anonym

#66 Varför skriver folk om han här då? Vad har han med youtube att göra

#73 - Anonym

#15 Det är en collab med märket offwhite precis som det står i inlägget

#74 - Anonym

Menar #58

#75 - Anonym

#72 Ingen anledning mer än att någon börjar prata om han/hans flickvän och folk som visste vem han var och sedan svara. Han har ju ändå videos på youtube, typ musik och varit med i andras videos/vloggar. Ofta folk diskuterar andra saker här än YouTubes, så det är inget konstigt.

#76 - Anonym

#72 Ingen anledning mer än att någon börjar prata om han/hans flickvän och folk som visste vem han var och sedan svara. Han har ju ändå videos på youtube, typ musik och varit med i andras videos/vloggar. Ofta folk diskuterar andra saker här än YouTubes, så det är inget konstigt.

#77 - Anonym

Era nollor som bråkar på en blogg ta varandras nummer och träffas face to face istället...

#78 - Anonym

#71, påpekade bara att användningen av ordet gumman används så sjukt mycket av alla att det nästan blir jobbigt för öronen.

#79 - Anonym

Är det någon mer som märkt att Amirs nya videor när han reagerare på olika frisör-grejer är EXAKT som Brad Mondos. Sätter han filmar på, innehållet och till och med thumbnailen. Brad mondo är känd i USA men mindre känd i Sverige, tror det är därför Amir inte skäms med att kopiera honom totalt.

#80 - Anonym

#64 @seike på insta. sångaren i kerbera. han va med i något svt program. vet att han gjorde mycket youtube förr men verkar tagit bort alla videor. tror mest folk som gillar alternativ stil och musik har koll på han.

#81 - Anonym

#80 Varför svara på något som redan besvarats? Läs kommentarerna.

#82 - Emelie

Har Wilma och Anton gjort slut?

#83 - Anonym

Seike ör ej relevant

#84 - (;

Youtube är dött.

#85 - Anonym

#83 tror inte seikes 30tusen följare håller med

#86 - Hayley

#79 JA! Så tragiskt, men så går det när man börjar bli en has-been och måste sno alla idéer..

#87 - Anonym

#85 och din poäng är..? för det första är 30k inte direkt mycket för en offentlig person och sen har inte följare nånting med relevans heller. finns tex många youtubers som har 100 000+ men inte får views alls eller blir skriva/pratade om.

#88 - Anonym

#87 många kommenterar om han å är intresserade =relevant

#89 - A

#79 Amir har reagerat på frisörgrejer i flera år, är inte Brad M en rätt ny kanal? Kanske har fel. Dock är Amir låååångt ifrån den enda svenska youtubern som kopierar amerikanska kanalers innehåll...

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com