Amanda Lundgren om kliniken bakom operationsserien: "grundlurad"

Amanda Lundgren fick väldigt mycket hat på grund av sin serie där man fick följa med på hennes bröstoperation och nu bryter hon tystnaden. 

Hon berättar att hon under den perioden mådde så dåligt att "ni vill inte ens veta vad jag tänkte göra och jag vet inte om jag kommer berätta det för er". 
 
Hon berättar att hon blev grundlurad och avslöjar också att hon inte gick med på att dela rabattkoden. 

Hon tycker att kliniken som hon samarbeta med spelade på hennes osäkerhet "det klart man tar närmaste osäkraste blondin som man har till hands när man vill göra ett samarbete för en klinik".

#1 - Berätta mer

Ojoj

#2 -

Vänta va jag fattar ingenting? På vilket sätt blev hon grundlurad?

#3 - Anonym

predictable

#4 - Anonym

Lätt att dra en sån story när man redan gjort bort sig för att ha något att skylla på.
Hon ville förstora sina bröst, dom ville samarbeta med henne pga stor följarskara och hon gick med på det pga pengar.

#5 - Anonym

#4 Jag tror inte hon fick pengar för samarbete utan bara en bröstoperation. Med all den exponering kliniken fick så blev hon helt klart grundlurad... hon borde betalat för sin egna operation och kanske gjort en video för att sedan låtit det vara.

#6 - Anonym

#5 Jag skrev aldrig att hon fick pengar? Jag menade att hon sparade pengar och fick en bröstoperation.
På vilket sätt blev hon grundlurad? Dom gick ju ihop med varandra, förhandlade till det som det till slut blev. Hon skulle sprida en rabattkod för att få folk att se deras klinik, hon fick en bröstoperation för det.

#7 - Anonym

Tror hon menar att hon blev grundlurad eftersom hon påstår att en rabattkod aldrig var en del av samarbetet men dom klippte in en ändå. Sen om det stämmer eller inte går ju naturligtvis att diskutera

#8 - Anonym

det här fick man ja veta för längesen, varför tar du upp det nu?

#9 - Anonym

#8 var fick man reda på det? Videon la hon upp för 3 timmar sen

#10 - Anonym

Vaddå inte gick med på att dela rabattkoden? Det var ju precis det hon gjorde..?

#11 - Anonym

#9
Hon sa det i anis don deminas podd för längesen o hydra tog oxå upp det innan hon gjorde en video

#12 - Anonym

Sorry men typiskt tjejer att utnyttja sitt utseende/vänner eller följarskara i hennes fall för att få det dem vill ha o knappt behöva göra något för det. Sen gå ut med att dem blivit lurade/utnyttjade när dem blir exposade och säga att ”det är så typiskt att utnyttja närmsta lilla oskyldiga tjej”. När dem egentligen valt att göra detta själva.

#13 - Stavfeeeel

samarbetADE*******

#14 - Anonym

hahahhahaha inte alls typ ett år sent skvaller men oki

#15 - Sabina

#12 håller med! Kunde inte sagt det bättre själv

#16 - Anonym

#12 Du tycker inte du drar alla tjejer över en kam när du skriver så?

#17 - Anonym

Jag var en av dom som skrev till Amanda och uttryckte mitt missnöje med denna rabattkod vilket jag står för till 110%. Och jag tycker denna video är väldigt bra och att hon tar mod till sig att berätta SITT missnöje med rabattkoden också.
Tycker för övrigt att hon mognat den senaste tiden, i mina ögon.

#18 - Anonym

@16 jo självklart, men det börjar bli en vanlig grej hos många tjejer tyvärr. Och menar såklart inte ALLA tjejer, det förstår du väl? Men det är ändå en lite typisk tjejgrej, liksom ”jag kan inte göra fel, jag är bara en oskyldig försvarslös liten tjej, det var män som utnyttjade mig”.

#19 - Anonym

#18 Jag personligen tycker inte att det är okej att skriva så. Det är som att jag skriver ”Alltså jag menar ju inte ALLA män, men det är ju typiskt män att våldta och mörda folk, ock det blir ju vanligare och vanligare”

#20 - Sarah

Det är lätt att skylla på andra när man blir lynschad för sina beslut. Uppenbarligen så gick hon ju med på att dela rabattkoden eftersom hon gjorde just det - DELADE DEN! Vilken jubelidiot.

#21 - e

har wilma och anton gjort slut? verkar så

#22 - Anonym

@19 hahaha ja tjejer skriver ju att dem hatar alla män och skit hela tiden, har du varit på internet nån gång senaste åren? Men nu när jag skriver nåt tillbaka så är det fel att generalisera helt plötsligt hahah, asså ge er. Skrev inte ens alla tjejer i flesta kommentaren, skrev bara att det var lite typiskt

#23 - Anonym

#21 Eftersom att varken Wilma eller Anton har gått ut med det så vet ju ingen av oss? Denna fråga har ställts här flera gånger, de kommer gå ut med hur det ligger till förr eller senare

#24 - Anonym

#22 Och jag tycker det är precis lika illa att säga att man hatar alla män osv. Du sa ju faktiskt att det är ”typiskt tjejer” att göra en sådan sak, förstår inte riktigt varför man känner behovet att generalisera på det sättet, oavsett vilket kön man pratar om

#25 - Anonym

#24 Anledning varför vissa kvinnor säger ”hatar alla män” är för att kvinnor är förtryckta av män. Det är fakta. Sålänge den förtryckta gruppen är förtryckta kan dom inte förtrycka deras förtryckare. Förstår du? Allt handlar om hiarki i detta fall. Så att såga ”hatar alla män” är inget kränkande då män strukturellt sätt inte kan bli kränkta av kvinnor.

Däremot det personen gjorde när den skrev att det är en typisk tjejgrej, det är att generalisera. Vilket nog alla gör flera gånger i sin vardag. Så det är inget fel med det heller enligt mig. Jag generaliserar precis nu när jag skrev att alla nog generaliserar.

#26 - Anonym

#25 Så att säga att ALLA män är svin eller att ALLA män våldtar är inte att generalisera?

#27 - Anonym

usch vad hon ser ut

#28 - Anonym

#26 Jo det är såklart också att generalisera men det bygger på strukturer och förtryck där kvinnor är förtryckta och männen är förtryckarna. Det är alltså inte kränkande. Att generalisera är inte något negativt så länge man är tydlig med det och även kanske tillägger ord som visar på att det inte är på en individuell nivå.

#29 - Anonym

#28 Det är väl jävligt kränkande att anklaga oskyldiga människor för att vara våldtäktsmän?

#30 - Anonym

#29 Nej då alla män är potentiella våldtäktsmän. Det menas inte med att jag kallar din pappa eller min bror för en våldtäktsman och att de har våldtagit någon. Nej, utan bara att när jag går ut på stan (kvinna) så vet jag inte vem som skulle kunna våldta mig, och eftersom 98% av allt sexualbrott utförs av män (källa: BRA, 2016.) så blir alla män potentiella våldtäktsmän.

#31 - Anonym

Ha?

#32 - Dedu

Skriv om att Linn Ahlborg söp bort sin kamera och man får 10k om man hittar den

#33 - Anonym

Så hon är offret nu? Herregud..

#34 - Anonym

Hur kan Therese bestämma när hennes hundar ska vara trötta och vila?

#35 - Anonym

^^^^ att generalisera män skadar dock inte dom på något sätt eftersom dom är högst i samhället :)

#36 - Anonym

#35 Fast det kanske skadar dem psykiskt? Likaså ifall män skulle säga att alla kvinnor är svaga, det skapar en falsk bild av en själv. Så himla trött på folk som skyller allting på män. Skärp er och skaffa ett par bollar. Ta tag i problemet och diskutera med varandra vad man kan förbättra istället för att kasta skit och skapa ett krig mellan de båda könen.

#37 - Alicia

#34 Jag reagerade också på det

#38 - Anonym

#36 Nej det skadar inte en man psykisk på en individuell nivå att säga att män är svin. För män är svin. Machokulturen är skit och därför är män skit. Men jag är älskar många män. Tex min pojkvän, min pappa, min bror mm. För jag hatar inte män på en individuell nivå, utan strukturen och makten män har.

Om någon man skulle ta illa upp personligt, ja då är inte det mitt problem, då kvinnor fått utstå betydligt mer skit.

Sen kan jag absolut hålla med om att ”hatar män, män är svin” inte utvecklas speciellt mycket framgång och är ofta ett onödigt uttryck. Dock är det viktigt att veta att 9/10 som säger ”jag hatar män” inte menar det på en individuell nivå utan en strukturell nivå och kan därför inte skada män eftersom dom inte är förtryckta.

#39 - Anonym

#34 Man kan lära hundar i vilken situation det är okej med lek och bus, och när man ska ta det lugnt och vila. Min hund har lärt sig nu att när jag går hemifrån ska han ta det lugnt, när jag kommer hem ligger han oftast i soffan och sover. Det är sjukt bra träning, så dom inte tror att det är okej att leva loppan och förstöra halva hemmet för att dom är ensamma. Therese är inte unik med denna metoden, dom flesta hundägare (speciellt dom som har unghundar och valpar) använder sig av denna metoden

#40 - Anonym

#38 Fast den attityden ''Ja då är det inte mitt problem'' kommer man inte särskilt långt med. Och jo, jag tror nog att det påverkar individen då man får en skev uppfattning av sig själv när mångfalden bestämmer hur och vad man är för något. Jag som kvinna och individ har påverkats utav att män har kallat kvinnor för svaga och inkompetenta. Jag har spenderat mycket tid på att fundera över vad det möjligtvis finns för saker som jag som kvinna -som kvinnor är bättre än män på. Så jag tror definitivt att många män kan få en skev självbild när det är såpass många kvinnor som berättar för män vad de är för något. Varför ska kvinnor sänka sig till deras nivå och fortsätta med kränkningar? Sen så är det skillnad på förtryck och kränkning. Självklart kan kvinnor kränka män??

#41 - Gerra K-Son

Det är bara att beklaga om hon blev lurad, ingen går väl in i en affär med tanken att det ska gå fel.

Mvh Gerra...

#42 - Anonym

Tycker videon var ganska bra faktiskt :). Lite hoppig och upprepande men jag förstår hennes situation

#43 - Anonym

Tycker videon var ganska bra faktiskt :). Lite hoppig och upprepande men jag förstår hennes situation

#44 - Anonym

Är ni så ouppfostrade vissa av er här i kommentarsfältet? Skäms.

#45 - 🤣

Rätt åt henne!!! Hahaha! Så går det när man är ytlig o dryg 🤣

#46 - Anonym

#40 Först av allt. Absolut, en kvinna kan kränka en man eller flera män på individuell nivå! Absolut men inte på en strukturell nivå. Dessutom händer det mycket mer sällan att män blir kränkt än att en kvinna blir kränkt både individuellt och strukturellt.
Precis som ”kvinnor våldtar också” JA, ingen har sagt emot det. Men varför fokusera på 2%? Helt meningslöst när det är majoriteten som är problemet.

Attityden att ”det är inte mitt problem”, är attityden de flesta män har om feminism. Världen har större problem än om en man blir lite kränkt.

Hur tänker du att de får en skev bild som man? De skrattar och gå vidare med livet. Har aldrig hört om en man som fått en dålig självkänsla för att folk tycker att män generellt är svin.
Och tror du måste reflektera lite mer.. varför tror du att du som kvinna har blivit påverkad av att män sagt att vi är svaga? Jo för det är det vi har blivit tillsagda i hundratals år dagligen. Det är det som kallas förtryck. Det vi gör mot män är inte förtryck, det är inte kränkingar. Det är en kamp. Tror du kvinnorna fick sin rösträtt genom att be snällt?

#47 - Anonym

#44 Vem? Ge konkret exempel.

#48 - Anonym

Fast att kvinnor tidigare har varit förtryckta påverkar inte mig som individ idag. Jag har inte varit med om det och därför påverkar det inte mig i den utsträckningen. Tycker att du borde ta av dig offerkoftan. Klart som fan att kvinnor kan kränka män och att män kan få en skev självbild? Du framstår som väldigt ignorant då det känns som att du tror att män inte har några känslor och inte påverkas av kränkningar vare sig de kommer från kvinnor eller män. Snälla ta av dig offerkoftan och försök vara förstående och sluta beskylla samhället för dina problem.

#49 - Anonym

#48 För en sista gång, SJÄLVKLART, kan män bli kränkta!! Självklart har de känslor! Och de borde visa sina känslor mer, det är något feminism också vill motverka ”matchokulturen”

Sök upp vad ett strukturellt förtryck är, för män kan inte vara strukturellt förtryckta. Precis som vita inte är förtryckta eller kränkta när det kommer till rasism. Det finns inget som kallas omvänd rasism, det finns inte omvänd sexism heller.

Jag tar inte på mig någon offerkofta.

Tro mig du blir påverkad av kvinnoförtrycket som skedde för. Varför? För det finns fortfarande kvinnoförtryck kvar. Hur påverkas du då? Ja här är lite exempel: http://www.trettiotreanledningar.com/

Än idag är abort inte lagligt i vissa länder. Och vissa paritet i Sverige vill sänka vår aborträtt. Om det inte är kvinnoförtryck.. ja då vet jag inte vad som är.

#50 - Anonym

Men snälla misstolka mig mer, förtyck och kränkningar är olika saker. När har jag sagt att kvinnor förtrycker män???? Jesus.
''varför tror du att du som kvinna har blivit påverkad av att män sagt att vi är svaga? Jo för det är det vi har blivit tillsagda i hundratals år dagligen. '' KVINNA jag påverkas inte i nuläget psykiskt av att män under tidigare år sagt att kvinnor är svaga, för jag levde inte under den tiden. Det jag påverkas av är vad som SKER JUST NU. När män kallar mig svag I NULÄGET. Självklart är kvinnor förtryckta? Både i Sverige och i andra länder, men det är värre i många andra länder.

#51 - Anonym

Förlorar hjärnceller på det här forumet

#52 - Anonym

#50 Fast det handlar inte ens om de det handlar om? Förtrycker består av kränkningar och män kan strukturellt sätt inte bli kränkt. STRUKTURELLT! Det om något är två helt olika saker.
Jag har aldrig sagt att män inte kan bli kränkta individuellt. Men män kommer inte påverkas av att någon feminist säger ”män är svin”. Sånnafall blir männen kränkta på ett sätt att dom tror att det är synd om dom, när det inte ens är det.

Och tror du inte förstår vad jag säger. Teorin om att allt i dåtiden påverkad framtiden. Klart som fan du blivit påverkad av vad som hände förr. Vi kanske än idag hade suttit hemma och vabbat barn dag ut och dag in, från 15 års ålder, och inte fått rösta om det inte var för kvinnokampen från förr.

#53 - SKRIVDIVAN

Jag hittar ibgen länk till inlägget :) är jag helt blind kanske ?! ;) beträffande bröstoperationer,... har alltid haft väldigt vackra bröst. Ganska stora, fylliga och på rätt plats. Trodde aldrig att jag ens skulle tänka tanken om bröstoperation, men nu när man är 33 + gör det faktiskt ont i hjärtat att brösten inte är riktigt lika på sin plats som de en gång var :/ så vem vet vad jag gör om 10-15 år. men det är väl inget fel med det, klart det är snyggast med fylliga bröst som sitter som på en stadig hylla liksom. Och snygg vill man ju vara.

#54 - theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förbanna en förälskad älskare.
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

#55 - Anonym

Hon ser ut som 40. Fail :(

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com