#1 - Lalish

Tror dom ska vara med i Lundell husets exposé

#2 - Anonym

Lär bli intressant om det är ett youtubehus, så många olika personligheter under ett tak 😅

#3 - Anonym

Det är en reklamkampanj för mobilföretaget Oneplus, de ska lansera sin orangea mobil 6T. Googla orange 6T så ser man mkt Ingo

#4 - Freddy

6organet?

#5 - Anonym

6T Orange. Svårt.

#6 - Anonym

Har svårt att tro att Felicia skulle flytta in i något yt-hus då hon bara för några veckor sedan flyttade in i en ny lägenhet. Är antagligen reklam för one+ orange 6t.

#7 - Smurf

Har bente blivit singel eller nåt? Tänker på att hon bor på hotell.

#8 - Anonym

#9 hennes maneger fixa de åt henne då hon mådde dåligr o behövde vila ut... följ henne så vet du :)

#9 - Q

Kanske Ben och Joakims gala som dom skulle fixa i protest mot Guldtuben?

#10 - Anonym

asså sandra lindahl, älskar henne, men hon redigerar sina bilder så konstigt? så hon får en jättestor haka liksom! varför? hon är ju så jävla snygg i sina videor?

#11 - Anonym

Linn Ahborg i sin senaste video : "finns inga snygga influencers killar, ärligt skriv om ni kan komma på en enda" osv, wow - undra vad folk hade sagt om det istället var en kille som sa att det ej fanns snygga tjejer över huvud taget i den branschen. Alltid är det killar som får skit om dom kommenterar utseende,kroppar osv medan tjejer säger lite vad dom vill. / en TJEJ

#12 - Anonym

#12 HÅLLER MED

#13 - Anonym

#12 lättkränkt du är! Dessa uttryck kommer från båda könen och inte bara från tjejer, och sen har vi alla olika smak och attraheras av olika killar så ta ditt chill pill

#14 - Hehe

#12 Fast...hon har ju rätt..

#15 - Anonym

#14 det jag försökte få fram var att män generellt får mer skit när dom yttrar sig ang tjejers utseende än tvärtom. Tror endel hade reagerat om tex jocke elr ben sa "alla influencer tjejer är fula"

#16 - Anonym

#15 finn inget rätt och fel iden fråga, alla tycker olika. Men tjejer verkar ha mer rätt att säga sina åsikter ang utseende än vad killar här. blir ett jävla liv annars

#17 - Anonym

#16 #17 håller tyvärr inte med dig!! det blir ett jävla liv från alla håll oavsett om det är en man eller kvinna som uttrycker sig och tyvärr bor vi i ett lättkränkt land där människor tar åt sig av de minsta lilla

#18 - Anonym

Lol vad kränkta "Linn ahlborg tycker inte att det finns snygga influencerkillar!!11!!!1!!" Hon har liksom rätt.

#19 - Anonym

#19 hoppas du säger "han har liksom rätt" När någon grabb nämner vikt, utseende elr vad som på tjejer. Lol.

#20 - Anonym

#16 men nu sa inte Linn att hon tyckte att alla var fula?? Hon sa att HON inte visste någon som var snygg. Samma sak som om du tex hade sagt ”det finns inga snygga killar på min skola” eller ”det finns inga snygga killar på mitt jobb”. Smaken är som baken - DELAD!!! Lägg din energi på något annat istället så kanske du kommer längre här i världen. Usch för tråkiga människor som dig. Skäms.

#21 - Anonym

#11 alltså SUCK

#22 - Anna

#11 bloggägaren, varför låter du såna här kommentarer vara kvar? en taskig kommentar om någons utseende?

#23 - Anonym

#20 Nej, jag kommer inte att säga att en killa har rätt om han säger det. Varför? För att JAG stycket att det finns snygga influensertjejer. Killar däremot, finns inga snygga. Så ah du kanske har börjat förstå nu ATG deg handlar om att man har olika smak :-)))

#24 - Anonym

Oj, skrev kommentaren med min iPhone som tydligen inte var så himla enkel att stava på. Hoppas det går att tyda ändå.

#25 - Anonym

Fräscht att Bente är ute på stan ett och ett halvt dygn efter hon börjat spy pga magsjuka 🙃

#26 - Viktor

Reklamkampanj för mobil 6T :)

#27 - Anonym

#25 Det är din åsikt. Jag tycker att det inte finns några snygga influencer-tjejer alls. Alla ser bedrövliga ut. Jag tycker även att det inte finns några snygga tjejer som följer dessa influencers heller. Alla som gör det är bara osäkra i sitt eget utseende, patetiskt. Men det är bara min åsikt, precis som du har din. God dag!

#28 - Anonym

#26 Hahaha varför skulle hon inte det? Jävlar vad bitter du måste vara som sitter och försöker skapa något drama ur något så trivialt. Ta dig i kragen och gör något med ditt liv istället för att sitta och skriva nonsens.

#29 - Anonym

#29 Det finns en anledning till att läkare råder patienter att stanna inne två dygn EFTER att dom blivit friska, det är inte okej att gå ut bland folk när man är magsjuk eller precis blivit frisk och smitta ner folk. Speciellt äldre som ofta blir svagare vid sjukdom.

#30 - Anonym

#29 magsjuka kan vara ett helvete för många. Barn kan få svårare att äta, äldre kan bli rejält sjuka lätt och för mig och många andra med diabetes är magsjuka en mardröm!

#31 - Anonym

#28 Kul! Inte för att någon bad om din åsikt eller så, men aa.

#32 - Anonym

..eller kanske är de stolta över att de kan alfabetet och några siffror,.mycket imponerande och oerhört viktigt;-)

#33 - Anonym

Nu har dom börjat lägga upp nya bokstäver

#34 - Anonym

Regeringsgatan 61

#35 - Anonym

Kammis senaste video där hon pratar om sin punani🙄

#36 - Anonym

#36 Vad sa hon då.,?

#37 - Anonym

Hur kan Therese göra ett samarbete med ett företag där vissa choklader inte är veganska? Hon bidrar ju till att folk köper företagets choklad (icke vegansk) vilket bidrar till att fler kossor råkar illa ut. Förstår inte riktigt hur hon tänkte där.

#38 - Anonym

Hur kan Therese göra ett samarbete med ett företag där vissa choklader inte är veganska? Hon bidrar ju till att folk köper företagets choklad (icke vegansk) vilket bidrar till att fler kossor råkar illa ut. Förstår inte riktigt hur hon tänkte där.

#39 - Anonym

#36 Ja visst är det hemskt när kvinnor är nöjda och tycker att något är fint på sin kropp 😒

#40 - Anonym

#40 absolut inte det som är problemet, problemet är hur hon säger det, att den är fin pga korta blygdläppar vilket är något väldigt väldigt många mår dåligt av

#41 - Anonym

29# man måste vara inne minst två dygn från magsjukan sista symtom så jo. Det är något att höra drama om.

#42 - Anonym

#39 Ja eller hur, dubbelmoral? Hon avslutade ju samarbeten med föera företag som inte sålde veganskt smink trots att det hon fick var vegans. Det här är precis samma situation, bara att det är med choklad!

#43 - Anonym

Amanda Strand har lagt ut att dom som lagt ut bokstäver är hennes nya roomies. Förutom Keku..?

#44 - katten

Gör egna badbomber och badbitar, recept på http://beautybell.se/ ♥

#45 - Anonym

Hahaha såna irrelevanta youtubers

#46 - Anonym

Keku drev väl bara

#47 - Anonym

Felicia har lagt ut att de sla bo i ety vardagsrums tillsammans

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com