Tredje gången gillt för Bianca och Philippe?

För ett tag sedan började Bianca och Philippe att följa varandra på Instagram. 

I sin senaste vlogg berättar Bianca att hon har en ny kille och det är med högsta sannolikhet Philippe. 

Philippe har dumpat Bianca två gånger tidigare (offentligt). 
 
 
Uppdatering:

Bianca får kritik för att hon ger ut tips till hur man går igenom ett breakup, även fast hon börjat träffa sitt ex igen.
 
Bianca svarar en läsare och poängterar att det inte tog henne en vecka att ta tillbaka sitt ex. 
 
#1 - Anonym

Eftersom hon säger en NY kille så är det inte Philippe han ett ex och ingen ny kille. Det är så att dom bara är kompisar istället

#2 - Jenni

Herregud, hon tar alltid tillbaka honom!!!!! Hon kan få vem hon vill, men tar en snubbe som utnyttjar henne

#3 - Godkväll

Tror också det är Philip, för hon skulle nog inte visa sig utan smink så fort för en ny kille.......håller tummarna på att det verkligen är en ny kille denna gång

#4 - hehe

Spännade, är så nyfiken på vem det kan vara. Tänk om det är Samir badran hahahah

#5 - oyooyo

Är de tillsammans eller vad menar hon med ny kille? Vet någon??

#6 - Anonym

Ja Bianca sa bara för någon vecka sedan att hon inte hittat någon kille. Inte rimligt att hon skaffat en NY pojkvän under så kort tid. Det är givetvis Philippe, en del människor har helt enkelt svårt att släppa taget.

#7 - s

Kan hon inte bara släppa honom.... på riktigt! Jag vet hur kärlek är men ibland måste man se över sitt självvärde att man är värd mer än att bli lämnad på gång på gång. Ingen kommer att tro på att deras relation är sund om de blir tillsammans igen för 99% så kommer det ta slut igen. Känns som sandlådenivå..

Bianca förtjänar bättre än Philippe. Tycker det är fult sätt av honom att dumpa genom sms de 2 gångerna de tagit slut. Det finns flera fiskar i sjön.

#8 - Anonym

#7 Precis så!

Till mina fellow girls: Ta ALDRIG tillbaka en kille som dumpat dig. Det är inte värt det. Blir ledsen över att Bianca visar sina små fans att det är okej...

Om man inte kan leva under samma tak så är man inte menade för varandra, punkt slut.

#9 - Anonym

Kanske blandar ihop Bianca med någon annan, men hade inte hon en "singelfest" för inte så längesen?

#10 - Anonym

#9 Jo det hade hon, men de är tillsammans nu igen

#11 - Anonym

#8 Förstår inte riktigt vad du menar med ”Bianca visar sina yngre följare att det är okej”, okej med vad? Det är upp till var och en om man vill ta tillbaka sitt ex. Hon kan inte föregå med ”gott exempel” om precis allting. Hon är också en människa som känner kärlek och kanske intr alltid gör korrekta beslut, men uppenbarligen känner väl Bianca att det känns rätt för henne i stunden och att det är värt det. Bianca kan inte uppfylla allas krav om att hon ska vara perfekt på alla sätt. Så din kommentar vad väldigt skev, i mitt synsätt.

#12 - S

Riktigt bra uppdatering. :)

#13 - @

Men det ni alla måste förstå är att vi vet i princip ingenting om deras relation, visst man kan tycka att det känns som att någonting är fel när det tar slut flera gånger med Bianca har ändå varit väldigt sparsam med att dela med sig av deras relation redan från början av podden (där man ändå får mest information) och därför vet vi inte mycket. Tycker dem båda verkar genuina och snälla och har inte fått intrycket att han utnyttjar henne?

#14 - E

Om det är Philippe är det så jävla löjligt att hon i sin senaste yt video, samma som hon snackade om den nya killen i sa att hon skulle göra en video på hur man blir lycklig efter ett breakup pga isåfall är det ju självklart att hon blev lycklig, hon fick tillbaka killen hon älskar och vill leva sitt liv med. Så isåfall är ju anledningen att han kom tillbaka. Inte att hon kämpade sig genom det och kom ut starkare på andra sidan, utan honom. Ugh.

#15 - Anonym

Alexandra som bodde i lundell huset har lagt upp en ny video om Joz och lundell huset.

#16 - Jasmine

Vi vet inte om det verkligen är Philippe och om det är de vet vi inte varför de gjorde slut och varför de är tillsammans igen. Vissa saker ska man bara inte lägga sig i.

#17 - Kika

De har ju gjort slut mer än tre gånger.

#18 - Viktor

Well jag hoppas allt blir bra för dem i slutändan! :) Hur dem än väljer att göra och fortsätta! =)

#19 - Anonym

Intresse klubben antecknar

#20 - jagvetvemduär

hej ida

#21 - Anonym

Allra roligaste är ju att Bianca också svarat på alla som skrivit och spekulerat att det är Philippe med otroligt otrevlig attityd, för att sedan få hennes lilla armé av töntiga följare att automatiskt börja hänga ut personen som startade kommentaren FÖR BIANCA SVARADE JU. Spyr så äckligt. Kan hon inta bara ta bort de kommentarerna eller något? Ignorera dom? Herregud hur svårt ska det vara

#22 - Anonym

Har man gjort slut så många gånger kommer det aldrig att funka, fattar dem inte det!?!?

#23 - Anonym

asså vad händer med anty? hennes visningar går ju under? snittar högst typ 30k

#24 - Anonym

Oj vilken nyhet ......

#25 - Anonym

#35 Detta är ju då en skvallerblogg, vill du ha nyheter föreslår jag att du letar vidare efter en annan blogg eller hemsida. Nyheter24 eller expressen kanske?

#26 - Julia

amk podden snackade skit om ena från jlc idag

#27 - Bunny Therése

Bilderna på de olika tallrikarna är ju inte tagna vid samma tillfälle? Jag antar att det påstås att de ätit lunch tillsammans? På den ena bilden är det en kantig tallrik, på den andra bilden är det två runda...

#28 - K

26. Vilken är amk?

#29 - Anonym

RIP denna bloggen, artikel 13 klubbades igenom igår

#30 - Anonym

#29 vad har jag missat?

#31 - Anonym

#30 kolla på vivala Julian video om de och läs nyheterna, står typ överallt

#32 - Anonym

29# hm hittar inget om det på tex Aftonbladet eller nyheter 24?

#33 - Anonym

#32 tyvärr så ha de klubbats igenom i EU parlamentet men inte i högsta domstolen än så länge

#34 - Anonym

#27 vissa restauranger (speciellt finare) har ju olika tallrikar för olika maträtter. Det kan därför mycket väl vara vid samma tillfälle. Sen om det är det eller inte, är väl bara en spekulation.

#35 - Anonym

Är det bara jag som tycker det är semi märkligt att alexandra (tjejen som jobbade i lundellhuset) ska börja med youtube nu? Får lite dålig smak i munnen hur hon använder joz situationen som en start på youtube.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com