SVT:s fråga till Antonija väcker reaktioner

Mvh_svt har intervjuat Antonija Mandir och hon får frågan "Är du nöjd med Jacks penis?". 
 
Nu tycker flera att det är märkligt att de frågat henne om hon är nöjd med sin pojkväns penis. 
 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram

Härliga nyheter från bästa @aantonijamandir 😍 Se hela internet undrar med länken i bion!!!! ⭐️

Ett inlägg delat av MVH SVT (@mvh_svt) 21 Mar 2019 kl. 7:01 PDT

#1 - Me

Älskar Antonija <3

#2 - Anonym

Hon har ju byggt sin Fame på att gå runt o prata om snoppar, tuttar, sex och liknande så förstår inte varför den frågan skulle vara något problem. Fine om dem frågat den till någon annan men ser inte problemet när det är just antonija.

#3 - Anonym

Hahah vafan är det för fråga ens. Jag vet att sex inte är allt i en relation, men en relation håller sällan i längden om sexet är dåligt

#4 - Anonym

Kul om det hade varit ombytta roller

#5 - Anonym

Amir lägger ut att hans vän varit med i en trafikolycka och att han är med henne på akuten. Måste man lägga ut det på sociala medier? Är det helt omöjligt att göra en god handling utan att samtidigt samla pluspoäng hos följarna?

#6 - Anonym

#5 måste man övertänka och bli lätt störd av vissa saker?

#7 - Anonym

#6 Övertänker inte det minsta. Du tycker alltså att det är rätt att din vän lägger ut massa bilder på instagram och berättar om din olycka osv när du ligger på akuten i smärtor och bara vill ha din väns stöd?

#8 - Anonym

Jag tycker faktiskt inte att det frågan var så passande, jag menar om det var ombytta roller hade alla gått bananas...

#9 - Anonym

Jag tycker faktiskt inte att det frågan var så passande, jag menar om det var ombytta roller hade alla gått bananas...

#10 - Anonym

#7 Men geez, obviously hade hon sagt till eller nåt om hon nu inte ville att han skulle lägga upp något. Sen verkar det som att hon inte ens bryr sig i och med att hon bad honom att kommentera att olyckan inte var hennes fel, vilket var skrivet på en komiskt sett därmed verkar det inte vara en big deal. Sen vad vet du om ens vad som händer därinne, det var liksom 1 snabb bild, troligen sitter han där och ger henne stöd.

#11 - Anonym

Tror ni en manlig kändis hade fått frågan "Är du nöjd med din flickväns bröst?" Det hade blivit moralpanik i hela landet. Fyfan vilket ruttet samhälle vi lever i :D

#12 - Anonym

Kolla, i Alexandras senaste video testar hon och hennes kille klänningar. Är det bara jag eller ser man en liten bebiskula på Alexandra? Kan hon vara gravid?

#13 - Anonym

Att Tobias erpewijk vill flytta på sin dotter från skolan bara för att det tydligen är en fÖRorTS SKolA?? Va är det för fel med ett mångkulturellt samhälle?? En dag kommer ditt barn stötta på en invandrare och om du ser det som ett bekymmer borde du nog tänka en extra gång.

#14 - anonym

#13 han gör som han vill chilla herregud

#15 - Anonym

#13 Det kanske var för bråkigt där och då flyttade han sitt barn till ett säkrare ställe precis som en bra förälder gör?

#16 - Anonym

#15 men hon har inte ens börjat, hon fick plats men han tänker flytta på henne för att det är en skola med för många invandrare patetiskts

#17 - Anonym

#16 Ja han kanske fick reda på att det är bråkigt där och då valde att flytta sitt barn som en bra förälder gör.

#18 - Anonym

#16 Jag har gått i en skola med mycket invandrare i, jag fick sluta där för att jag som tjej blev påhoppad sexuellt både fysiskt och psykiskt av bokstavligt talat varenda invandrarkille. När det blev sommar och tjejerna började ha klänning, kjol eller shorts ska vi inte ens prata om. En tjej i skolan blev till och med våldtagen av en kille som är invandrare. Detta händer på så många skolor och arbetsplatser, så självklart blir en förälder orolig för sin dotter när man läser om att sånt här händer dagligen

#19 - Anonym

#10 Har aldrig sagt att hon inte är okej med det, förstår bara inte varför man inte BARA kan vara där som stöd, utan måste posta en ”snabbild” av vad han gör för god gärning

#20 - Anonym

#18 Fast vad spelar det för roll om de är invandrare? Svenskar våldtar också. Jag själv går i en skola med mångkultur och i min skola sker sällan mobbning eller trakasserier och absolut inte av sexuell grad. Döm inte ut någon för att den är specifikt invandrare. Alla invandrare är inte så, och alla svenskar är inte ”good guys”.

#21 - Anonym

#20 Har ALDRIG sagt att varenda invandare våldtar och att ingen svensk gör det. Men eftersom det är väldigt vanligt att tjejer blir utsatta för sexuella övergrepp av just invandrare på skolor så blir man som förälder orolig såklart. Man tar ju det säkra före det osäkra. Eller ska man gå på att ”inte alla invandrare våldtar så just min dotter kanske har tur att slippa”?

#22 - Anonym

#12 Gaaanska så rude av dig att kommentera något sånt om hon nu inte ens är preggo haha.

#23 - Anonym

#12 Fattar inte varför det ska komma graviditets spekulationer så fort en kvinnlig influencers mage inte är helt platt. Är hon gravid så lär vi märka det tids nog liksom. Men som någon annan skrev så är det ganska rude att kommentera det när vi inte vet något om det, kan bli jättefel när man ska hålla på att kommentera andra personers kroppar och graviditeter kan vara sjukt känsligt överlag för många.

#24 - Anonym

#21 Men det handlar inte om dom är invandrare. Det behöver inte nämnas. Jag förstår ifall man vill flytta sitt barn ifall det sker våldtäkter eller andra sexuella eller vanliga trakasserier på skolan. Men det har ju inget med att dom är invandrare då det lika gärna hade kunnat vara svenska testosteron pervon.

#25 - Anonym

#12 Minns jag inte helt fel fick hon en hel del kommenterar för ett tag sen om att hon såg gravid ut vilket hon inte uppskattade. Hon pratar dessutom om i en av sina senaste videos att gått upp i vikt på senare tid, så det kan ju vara en av anledningarna till att det finns en liten kula på hennes mage. Tycker inte heller man ska spekulera huruvida andra är gradvisa eller ej :)

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com