Misslisibell sätter ner foten mot sexfrågorna

Lisa berättar i sin senaste video att hon under den senaste månaden blivit överöst av kommentarer och frågor om sex.

Tittarna vill veta om hon legat med sin pojkvän och i hennes kommentarsfält har det bildats diskussioner om huruvida hon förlorat oskulden eller inte. 
 
Hon berättar att det är oförskämt att ställa sådana frågor och kommer aldrig att besvara sådana frågor.
 
#1 - Anonym

Roligt hur hon säger att hon nämnde det här med att vänta med sex tills äktenskap ”lite lätt för två år sen” när hon pratade om just detta i en mukbang bara för några månader sen 😂

#2 - Anonym

Anledningen till varför folk är nyfikna är antagligen på grund av hennes otroligt konservativa syn på sex som hon delade med sig i en video sommaren 2018.

#3 - Anonym

De har haft sex, och? Sen förstår jag henne. Inom frikyrkan är det ju tabu att ha sex innan äktenskapet. Det blir ju dessutom svårare när ens partner inte år kristen och som inte förstår varför man vill vänta. Dessutom tror jag att hennes relation med Gud sätts på prov. Svårt att upprätthålla sin tro med en icke kristen. Alltså, frikyrkan då. Eftersom det är ju bäst att ha en kristen partner enligt frikyrkan.

#4 - lmao

hahahaha hon har tagit bort frågestunden eller vad d va där hon snackade om mens, pubertet och sex där hon förklara hur hon ser på samlag

#5 - Anonym

folk ska skita i andras privatliv punkt slut

#6 - Jen

Varför är de så jäkla intressant?! Haha... googla istället om sex intresserar er så mycket!

#7 - dera

tror folk e nyfikna eftersom hon la ut en video om detta i typ somras, där hon sa att hon ville ligga efter giftermål, hon får det att låta som att det var något hon ansåg för flera år sedan, men det är ju bara något halvår sedan? ...pls

#8 - Anonym

Även om man är kristen och har en annorlunda åsikt från början så får man faktiskt ändra sin åsikt om att ha samlag även om man inte är gift herregud no big deal

#9 - Anonym

Anledningen till att hon tog bort videon hon gjorde i somras ör för att hon sa i den här videon "jag yttra mig om det för typ 2 år sen när jag inte hade något förhållande". Hon vill make a point att hon förändras, samt hennes åsikt och att hon var "ung". Alltså har hon legat och vill bara att inte folk ska smälla till med "du sa i somras det där om giftemålet" osv osv..

#10 - Anonym

Så länge hon inte gör det mot sin vilja. Typ att han tjatar på henne trots att hon egentligen vill vänta till äktenskapet.

#11 - Anonym

#10 klart man blir blind av kärleken också och hon kanske börja tänka att hon vill göra han nöjd genom samlag osv. annars kanske hon känner sig självisk osv men va vet jag. har varit i den situationen trots att man inte vill ha samlag

#12 - Anonym

Helt orelevant och inte vår ensak som följare att veta om hon har legat med hennes kille eller inte, där håller jag med henne. Däremot har hon innan sagt att hon pga hennes kristna tro vill vänta med sex till efter äktenskap, vilket såklart får många att undra om hon ändrat sin åsikt nu sen hon fick kille, eller om hon står fast vid det hon sa i en tidigare frågestund.

#13 - Anonym

#12 om hon nu vänta med sex till efter äktenskap varför säger hon inte bara detta i videon då? hon har ju redan tagit upp de innan men istället sitter hon och bortförklara sig och så klart försöker hon dölja att dom faktiskt har haft sex annars skulle hon ju lätt bara säg nej jag är kristen och går efter min tro

#14 - Anonym.

#12 & #13 Precis, håller med er.

#15 - Anonym

Förstår inte grejen med att hur vänta med sex blivit att man är superkonservativ, bakåtsträvande eller "extremt". Tänker att det oxå är ett uttryck för frihet, man är fri att välja när man själv känner sig mest bekväm med att ha sex och då måste man ju, vare sig man är kristen eller inte, alltid räkna in känslor osv. Om man inte känner att man inför Gud och i sin relation med honom kan ha sex innan äktenskapet så känns det för mig ganska meningslöst att hela tiden ifrågasätta det,det är ju i princip samma sak som att fråga nån som säger "nae jag känner inte att jag är emotionellt redo för sex" varför hon inte vill ha sex.

#16 - Viktor

Tycker ärligt vi inte har något med detta att göra så ! :)

#17 - Caloveline

Vad är det ens att diskutera? Det är hennes och Carls jävla bussiness, i min förra klass var de exakt likadana. De skulle veta ALLT. Det är inte kul, När folk förväntar sig svar av saker man faktist inte vill dela med sig av.
Www.caloveline.com

#18 - Anonym

Svarar hon med att ''JA, vi har haft sex'' kommer hon få tusentals frågor där de ifrågasätter henne och hennes tro samt tidigare åsikter.

Svarar hon med att ''NEJ, vi har inte haft sex'' kommer folk kommentera hur de tycker synd om hennes kille och att han kommer vara otrogen för att bli nöjd.

#19 - anonym

om hon aldrig hade nämt det så visst, då kan inte folk fråga hur som helst. men det va verkligen inte särskilt längesen Lisa satt och pratade mycket om hur hon ska vänta med sex pga sin tro. Och helst ärligt, om HON väljer att gå ut med något sånt så får hon väl ta o räkna med att folk kommer undra. Hon är så fruktansvärt omogen och tänker aldrig på att saker får konsekvenser. Hon sitter och delar med sig av hennes privatliv men så fort någon ställer nån fråga om något hon inte gillar så överreagerar hon och hantrar det som att det skulle vara otroligt synd om henne. har föjt henne i många år och börjar seriöst tröttna på hennes otroligt barnsliga beteende.

#20 - Anonym

#19 HAHAHAHHAHAHAHAHHA

#21 - Anonym

Jag hörde mest "liksom" genom hela videon. Flams och trams...

#22 - Anonym

gillar inte lisa så mycket, men vad är det med folk som är beroende av att veta om andra har haft sex eller ej? sover du bättre? ändrar det din syn på henne eller?

#23 - Anonym

#22 folk är nyfikna efter som Lisa har sagt att hon väntar med sex till efter äktenskap och om hon nu kanske har ändrat sin åsikt... alltså får inte folk vara nyfikna och fråga eller?

#24 - Anonym

Ser inte jonna väldigt gravid ut på senaste bilderna??

#25 - Anonym

#24 hon har varit så rund sen hon födde Lunabelle och hon har ej tränat bort de fett som blir över efter att man fött barn

#26 - Anonym

Rask har fan gått för långt och nu går han på Jessica Pamlin herregud han förtjänar inte att vara på youtube

#27 - R

Kan folk bara vara snälla och sluta lägga sig i andras privatliv? Det här är typiskt svenskar att vara så sjukt nyfikna oavsett om man känner personen eller inte. Jag kan förstå att lisa inte vill svara på dessa frågor, för det är att lägga sig i andras privatliv. Sex är mellan två personer och inte hela Sverige.

#28 - Anonym

https://www.youtube.com/channel/UChkxV8RRmeI-uz0xht-WNCA Den här personen går i min klass så pinsamt...

#29 - Anonym

#27 får man inte vara nyfiken eller? det är ju Lisa som har tagit upp detta innan att hon säger att hon inte vill ha sex innan äktenskap det är klart att folk undrar om hon har ändrat åsikt nu när hon har kille

#30 - Anonym

Jag håller med om att det inte är någon annans ensak. Däremot tycker jag inte att man kan bli upprörd när folk frågar, efter att man gjort en så stor sak av att ha sex innan äktenskap. Självfallet kommer folk undra, när man sen skaffar pojkvän

#31 - Anon

#28 Vad är det som är pinsamt exakt?

#32 - Anonym

#25 Tror du att man får fett på kroppen automatiskt för att man fött barn? Det mesta handlar om att man lägger på sig vätska och att huden blir lös och hängig främst på magen efter att man burit ett barn i ca 10 månader. Jag själv födde barn precis och min kropp har inte återhämtat sig helt än och min son blir 1 månad imorgon.

#33 - Anonym

Vlad som hoppar ner på ett tågspår i sin senaste video??? Hur korkat???

#34 - Anonym

#33 korkat ja men lärorikt, nu vet man va man ska göra ifall de händer

#35 - Anonym

#29 det är väl klart att folk kommer undra. Men samtidigt så tycker jag att det är lite taskigt att bomba henne med frågor om det. Hon är liksom 18 år och har träffat sin första kille, det är omtumlande nog utan att det är flera hundra människor som ska fråga om hennes potentiella sexliv. Ge henne lite tid så kan hon prata om det när hon känner att hon är redo eller om hon ens vill prata om det. Dessutom så kommer hon ju få skit oavsett vad hon säger, säger hon att hon inte vill ha sex före äktenskap kommer folk säga att hon är taskig mot sin kille, säger hon att hon har haft sex så kommer folk säga att hon är en dålig kristen och en hycklare. Så ge henne lite space.

#36 - Joakim

Så, nu kommer jag följa ngr avsnitt m sällis som mer intr är.. Blir intr men som sagt tid, "looking forward"..

#37 - Anonym

Men kan någon låsa in Johanna Ottosson någonstans eller? Först rymmer hon från sitt behandlingshem, och nu vill hon ha hjälp av sina följare att skaffa sovplats för 2-3 st under en kortare period. Ska hon dra med sig dom andra flickorna det har gått snett för också nu? Vart är personalen? Hennes föräldrar? Lärare? Psykologer? Socialen? Polisen? Hennes systrar? Vem som helst. Förstår inte hur det är möjligt att man kommer undan med sånt här, varför får hon inte hjälpen hon behöver? NÅGON borde väl kunna agera?

#38 - Anonym

#37 men snälla hon bor ju på ett hem för ungdomar med psykisk ohälsa och hon är tvångsomhändertagen och i detta hemmet så finns de vissa regler att följa så låt personalen sköta sitt jobb du ska inte yttra dig om denna situationen.

#39 - Anonym

#37 hon har vissa dagar där hon har permission och får komma hem och hon kanske inte vill bo hemma och leta efter sov plast någon annanstans

#40 - R

#29 Klart man får? Sa att det är så typiskt svenskar att lägga sig i andras privatliv? :) Kan inte Lisa, precis som alla andra människor, få ha ett privatliv utan att folk lägger sig i om hon har haft sex eller inte? Ingen jävel frågade mig eller någon annan om det när vi precis skaffat kille för många år sedan. Och då är min kille med i ett band och ingen jävel har frågat honom eller lagt sig i, för folk fattar att det är naturligt och att det händer när man är i ett förhållande. Så förstår inte vad det är att tjafsa om ens? 🤗 låt henne ha ett privatliv precis som du och jag. :)

#41 - Anonym

#40 är man offentlig vilket du inte är så får man ju förvänta sig att folk kommer att vara nyfikna och sen va de Lisa från första början som tog upp det här med att hon är kristen och därför väntar hon med sex till efter äktenskap, då behöver hon inte bli upprörd över att folk är nyfikna. varför nte bara säga i videon att hon fortfarande väntar till efter äktenskap då? nej juste hon försöker dölja att hon har haft sex nu

#42 - Anonym

#38 ehhh.. Vet inte om du ens följer Johanna men dom får röka, skita o kissa i handfatet, hon har skurit sig där, rymt innan flera gånger, tagit selfies med personalen osv.. Om hon rymmer är de enda personalen gör är o ringa polisen, polisen har bättre saker för sig än o jaga tjejer som rymmer från behandlingsbara bara för dom kan... Någon borde låsa in henne separat o inte tillsammans med andra tjejer som har dåligt inflytande på henne. Personalen måste ta ditt ansvar o faktiskt kolla vad hon lägger ut o om hon nu öppet skriver att hon ska rymma borde någon varna dom om detta så att dom har extra koll. Inte kul för varken hennes familj eller pojkvän att veta att Johanna sticker o kan göra vad som helst.. Hon har väldigt hemska tankar o förut pratat om självmord.. :/ Stackars tjej

#43 - Anonym

#38 ehhh.. Vet inte om du ens följer Johanna men dom får röka, skita o kissa i handfatet, hon har skurit sig där, rymt innan flera gånger, tagit selfies med personalen osv.. Om hon rymmer är de enda personalen gör är o ringa polisen, polisen har bättre saker för sig än o jaga tjejer som rymmer från behandlingsbara bara för dom kan... Någon borde låsa in henne separat o inte tillsammans med andra tjejer som har dåligt inflytande på henne. Personalen måste ta ditt ansvar o faktiskt kolla vad hon lägger ut o om hon nu öppet skriver att hon ska rymma borde någon varna dom om detta så att dom har extra koll. Inte kul för varken hennes familj eller pojkvän att veta att Johanna sticker o kan göra vad som helst.. Hon har väldigt hemska tankar o förut pratat om självmord.. :/ Stackars tjej

#44 - Anonym

#42 du ska ej yttra dig om saker du inte vet och som Johanna har sagt de finns regler att följa och ja dom får röka där och man kan rymma men om man rymmer så får dom konsekvenser av de pga reglerna i huset

#45 - Anonym

#38 #39 Hon har redan rymt en gång tidigare för några veckor sedan som hon gått ut med, och då är det väl lite suspekt att hon ber om en sovplats för ett par pers vart som helst och hur som helst?

#46 - R

#41 Fast vad vet du om jag är offentlig eller inte, det vet ju inte du? :) Vad har det med saken att göra om man är offentlig? Man ska ändå inte lägga sig i andras liv, så enkelt är det. Följer inte Lisa överhuvudtaget, hennes videor lockar inte mitt intresse. Tycker bara att folk ska sköta sitt eget och så sköter Lisa sitt, jag kan förstå att hon blir upprörd eftersom många har ju diskuterat har jag ju läst i tidigare kommentarer. Sen om hon har haft sex, och? Det rör inte allmänheten ändå? Sex är naturligt, och inte en självklarhet för alla, men de flesta har sex i förhållande. Det borde väl ändå personer förstått? Jag har också sagt att jag ville vänta tills jag gifter mig, men blev det så? Nej. Jag är inte kristen, men jag känner/har känt flera som är det och som inte har väntat tills de gift sig. Sen om man vill vänta ,fine, det är väl inget att diskutera om? Bara onödigt.

#47 - R

#46 eftersom många har diskuterat om hur hon har haft sex osv.. *

#48 - Svenja

Alltså att folk ens orkar lägga sig i om hon har haft sex eller inte? Och om hon nu är kristen och har sagt att hon vill vänta efter giftermål, man kan faktiskt ändra sig. Dessutom var hon lite yngre än vad hon var, och det är hennes första pojkvän och det är nytt för henne. Klart man vill ha sex då isåfall om man känner sig säker och verkligen vill..

Om hon har haft sex eller inte rör inte oss andra, så varför inte bara låta det vara?

#49 - Svenja

#41 Märks att du inte är vuxen, vad i hela helvete spelar det för roll om hon "försöker" dölja att hon har haft sex? Det kallas för PRIVATLIV, alltså inget som hela Sverige ska behöva ta del av. Så ditt argument kommer du inte långt med haha!

Vad vet du om R inte är offentlig? Känner du henne? tror inte det, jag känner henne för är hennes bästa vän. Och precis som hon skriver, vad spelar det för roll om man är offentlig eller inte? En offentlig person bör få ha ett PRIVATLIV, för Lisa är precis som DU och JAG och alla andra?

#50 - Anonym

#44 Jag yttrar mig för vi har yttrandefrihet i sverige.. Allt jag sagt har hon själv gått ut med. O jo hon pratar öppet med sina följare om saker o då har jag väl rätt o spekulera o prata om de... Vill hon inte behöver hon inte sprida de på sina sociala medier för hundratusentals människor. Jag vet att dom följer vissa regler men det hon visar upp på hennes snapchat är inte riktigt o följa lagarna..

#51 - Anonym

Misslisibell sa att ho va djupt deprimerad i 2 år, kan hon söka hjälp istället för att självdiagnotisera sig med allt som finns, hon har inte ens pratat med en psykolog

#52 - Anonym

Tycker Lisa och hennes följare är alldeles för hårda mot henne. Detta är hennes första förhållanden, herregud, ha sex så mycket du vill och ha det roligt. Kärleken kanske inte varar för alltid men den är speciell och man minns så mycket fint. Hon är omogen men det är inte alls konstigt, jag är 23 och när jag var 18 så var jag otroligt omogen, man är fortfarande barn i den åldern oavsett om man är myndig. Det är okej att göra misstag, det är okej att ändra sig, det är okej att vara för feg för att stå vid vad man har sagt. Ge henne tålamod. Tycker inte det är nyheter alls att prata om en 18 årings sexliv, tycker ärligt talat att det är obehagligt för hon är såpass ung. Och kommentarsfältet är fullt med skammande kommentarer, varför ska kvinnors sexliv alltid vara i fokus och diskuteras.

#53 - Holly

Föstår inte hur folk kan tycka det är helt ok att bomba henne med frågor om hon haft sex eller ej, samt att dem diskuterar det i kommentarsfälten. Det är strunt samma vad hon sagt om sex innan - om hon inte vill prata om det så låt henne. Tänk er om ni alla när ni var i er första relation att alla dina följare satt och kommenterade på era bilder på instagram och frågade om ni haft sex?

#54 - Anonym

#52 Eller hur, tycker det var hemskt för övrigt att hon blev så bombad med frågor ang hennes pojkvän så hon kände sig tvungen att gå ut med hans identitet trots att hon vill vänta med det. Är fan läskigt hur investerade folk verkar vara i en 18 årings potentiella sexliv.

#55 - Joakim Ramqvist Hallin

Många s.k. "anonyma" avs. här, faschinerande och skrämmande på samma ggn men det är ju så i samhället idag vad gäller denna typ av "bransch". Intr läsning emellanåt, dock.. Önskar samtliga deltagare i progr lycka till och glöm ej att tänka och välja m och fr hjärtat i största möjliga mån.. Trevlig helg nu för helg har vi just tagit, p/k..

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com