#1 - Anonym

"Respektera att jag vill vara ifred", visst så som du respekterar dina kunder?!!?!??!?!

#2 - Anonym

Juice, du är cancelled! Jocke å Jonna har förstört din karriär

#3 - Viktor Youtube

Ja, det är sjukt läskigt vad detta bär av just nu! Tror tyvärr inte Joz kommer ge upp, gått under jord för att planera tyvärr.

#4 - Anonym

Detta kommer bli en otäck historia. Om Joz nu kommer göra något hemskt mot familjen Lundell, så är det nog dags att de ökar sin säkerhet eller anmäler ett besöksförbud mot Joz så han inte kan gå nära dom. Jag har börjat få ont i magen av allt detta, och blir orolig för familjen Lundell att någon hemskt skall hända.

#5 - Anonym

#4 samma här, är väldigt orolig :'(

#6 - Anonym

Vad tror ni han skulle kunna vara kapabel till ens? Han ljuger ju om allt. Har inget att komma med och Riley kan sätta sig på honom.

#7 - Eh?

Känns som att detta kommer sluta illa. Är typ rädd för J&J säkerhet.

#8 - Anonym

Rask har lagt upp en ny video ang det med Joz.

#9 - Anonym

#6 en psykopat kan va kapabel till allt. Till och med att mörda någon eftersom denna människan också saknar sympati och har inga känslor för andra medmänniskor

#10 - Anonym

J&J borde skött detta snyggare eftersom dom visste att Joz är en person som skulle kunna hämnas. Bara sagt typ "vi har inte råd att ha kvar dig längre" och släppt honom

#11 - Anonym

10: Men Jocke och Jonna kunde ju inte sparka Joz för han kom ju med hot.

#12 - Anonym

Han kommer inte mörda eller skada dem. Han kommer anmäla för förtal. Herregud

#13 - Anonym

#12 Exakt.

#14 - Anonym

#12 Exakt.

#15 - Anonym

omg nytt på jockes story. mår illa.

#16 - Anonym

12: Hur vet du att han inte kommer skada dom? Och hur vet du att han kommer anmäla dom för förtal? Jocke och Jonna säger att de har bevis på saker som Joz har gjort ju.

#17 - Anonym

15: var för nytt har nu kommit fram?

#18 - anonym

#12 en psykopat kan va jävligt farliga ska du veta det är bara till att googla och läsa på och se dokumentärer om dom.... psykopater är kapabla till ALLT

#19 - Anonym

#16 Eftersom det inte är polisuträtt och Joz inte är dömd än.
Man får inte prata om sånt pågående en polisutredning, och det kan kosta J&J mycket pengar.

#20 - Anonym

Någon som vet hur den där insamlingen till Jocke och Jonna går?

#21 - anonym

#20 det finns ingen insamling j&j har tydligt att sluta swisha pengar

#22 - anonym

#21 tydligt sagt*

#23 - Anonym

Nån som vet vilken stad o stadsdel berörd person befinner säg i

#24 - Anonym

Nån som vet vilken stad o stadsdel berörd person befinner säg i

#25 - Anonym

21: Men där var något par på youtube som ville samla in pengar. Vet inte vad paret heter på youtube nu bara för det.

#26 - anonym

#25 j&j har tydligt sagt swisha inte och gå inte på något par som med högst sannolikhet kan lura till sig pengar genom att säga att de går till j&j fast dom inte gör de!

#27 - Anonym

26: jag har inte swisha några pengar. Tyckte att det lätt konstigt bara.

#28 - anonym

#27 Bra! gå inte på sånt bara

#29 - Anonym

Snälla nån hur många människor liv har dom liksom inte förstört
dom ska ju alltid hänga ut folk dom har hängt ut många det kan ju liksom inte vara fel på alla andra dom är liksom inte perfekta heller då det inte finns ingen som är det dags att öppna ögonen folk det kan ju inte vara alla andra som gör fel liksom. Grejen är ju den med vad är det alexandra själv har skrit liksom det finns liksom två sidor av allt låt joz få förklara sig sanningen den kommer att komma fram dessutom är detta en rejäl mobbing sen om det som sägs inte är sant så är det förtal det är inte lagligt att anklaga en person som inte är dömd.

#30 - anonym

#29 när det finns hur mkt bevis som helst med snuskiga bilder så kommer du och försvara en psykopat, jag hoppas verkligen att du någon dag blir utsatt för Joz precis som så många andra har... spyr på dig

#31 - Anonym8

Bara jag som tycker det är konstigt dem säger att Jonna gjorde abort på grund av det som hände med Joz. Med tanke på att hon gjorde aborten innan Dubai resan (vilket står i livevideon på pappret) och det med Joz hände efter Dubai resan. Tycker bara det är lite konstigt eller är det jag som tänker fel?

#32 - Anonym8

Bara jag som tycker det är konstigt dem säger att Jonna gjorde abort på grund av det som hände med Joz. Med tanke på att hon gjorde aborten innan Dubai resan (vilket står i livevideon på pappret) och det med Joz hände efter Dubai resan. Tycker bara det är lite konstigt eller är det jag som tänker fel?

#33 - Anonym

31# jonna har ju inte tyckt om joz sen dag 1 så kan mycket väl vara något som hade med joz och göra. det gick fram med detta till oss efter Dubai bara.

#34 - Anonym

Påminnelse, själv diognosera aldrig nån. Han är ingen psykopat om han inte har en diagnos på det, vilket är otroligt osannolikt. Psykopat är en förlägen diagnos och ingår idag istället under antisocial personlighetsstörning. Samma som att psykopat faktiskt inte ens är en existerande diagnos längre då den egentligen bara fanns under typ 70 talet. Joz har helt enkelt bara fuckat upp det, men han är ingen "psykopat".

#35 - Anonym

Joz förstör ert liv svara inte på sm.s en

#36 - Anonym

Joz förstör ert liv svara inte på sm.s en

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com