#1 - Mathilda C

Det var fint skrivet...heja JOZ!!!

#2 - Anonym

#1 wtf

#3 - L

”Vi inom Joz Of Sweden” 😂😂😂

#4 - Anonym

Men vilka är ''vi''?

#5 - Ey

”cementerar”?

#6 - Anonym

Vilken konstig människa han är wtf. Han snackar som om det är flera personer haha "vi" Allt bara för att inte se ensam ut. I am sorry but you are jUiCe

#7 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=wSjSTXiAUdQ

Minut 7,04 Varför säger han "puss å kram" till en helt okänd tjej? Tror Juicen att han äger tjejer?

#8 - Anonym

Detta var ju ingen höjdare..

#9 - Anonym

Juice: jAg sKa iNtE tA dEt hÄr i mEdIa
Också Juicen: "allt är fabricerade lögner, buhuhuhu "

#10 - Anonym

#1 Mathilda C - Är det du som Joz gömmer sig med eller lmao

#11 - Anonym

Hahaha "vi" ??? Wtf

#12 - e

juice

#13 - Anonym

Han claimar alltså oskyldighetspresumtionen. Snyggt. Men vad krävs då för att det ska kunna ställas utom rimligt tvivel att Joz är skyldig, räcker inte 30-40 olika vittnesmål?

#14 - anonym

Vi???? det är väl bara han som är joz of sweden eller lmao? trash

#15 - Anonym

Handlar nog mer om att han inte är dömd i en domstol än, dvs att han än så länge är juridiskt oskyldig. Jag tror att han har gjort det j&j och andra vittnen säger men det ändrar inte faktumet att j&j riskerar att bli dömda för förtal om joz blir frikänd i en eventuell rättegång. Det är olagigt enligt svensk lag (kap 5 i Brb) att sprida information om brott som en gärningsman ska ha begått när hen inte är dömd. Det kallas förtal, i detta fall förmodligen också grovt förtal med tankte på j&j stora plattform. Det spelar ingen roll om det är sanning eller inte, lagen säger det är olagligt att utpeka någon som allvarlig brottsling. SÅ om joz blir frikänd och väcker åtal mot j&j finns det en risk att han kan vinna ett sådant mål även om det scenariot skulle vara ganska osannolikt. Jag tycker att joz verkar som en hemsk person och jag hoppas verkligen han blir åtalad och dömd. Dock så tycker jag också att det är bättre om allmänheten , J&J, rask och andra vittnen / offer respekterar det juridiska arbetet och samarbetar med polisen för att på så sätt kunna lämna riktiga gilitiga bevis i en rättegång istället för att lägga ut allt på sociala medier. Bara min åsikt, tror den juridiska processen blir lättare då samt större risk för fällande dom. MEN som sagt jag tycker det är bra att joz stoppas för att han är rent av äcklig och att följarna får reda på saker för att bli varnade men någonstans måste polisen ta över arbetet för att han ska kunna få sitt straff.

#16 - Anonym

#16: Faktum är att det är, eller kan vara, olagligt (förtal) att peka ut någon som brottsling även om personen är dömd i domstol.

#17 - Anonym

asså sjukt ändå att förtalslagen ska behöva begränsa vår yttrandefrihet

#18 - Anonym

dock är det fett sällan man faktiskt blir dömd för förtal, ingen lag som ngn tar på allvar direkt

#19 - p

https://www.solidinfo.se/foretag/sernebrink-design-group/grunddata

"Sektor612 - Hushåll med företagarinkomst från rörelse utan anställda"

Han har alltså bevisligen inga anställda...
(+ då att omsättningen är alldeles för låg att han skulle kunna ha några anställda)

#20 - Anonym

#19 Precis, det är inga "Vi på Joz of Sweden". Det är bara han och det har det alltid varit. Han fortsätter försöka lura och manipulera för det är verkligen det enda han kan. En väldigt sorglig individ som tyvärr världen hade varit en bättre plats utan.

#21 - Anonym

Såg på LinkedIn att en tjej jobbar på joz of Sweden som administrativ assistent sen två månader tillbaka och hon är även vän med joz på facebook... så man undrar ju om det är fler som jobbar hos joz eller om han har anställt folk nu när han har fått in mycket pengar av Jocke och Jonna

#22 - Anonym

Joz är inte själv i sin firma. tror de är runt 3 st.

#23 - Eh?

Oj vad alla ska leka advokater/jurister i kommentarsfältet. LOL

#24 - E

jag känner för att pressa lite apelsinjoz :-)

#25 - Anonym

Det märks att folk inte vet vad förtal innebär, det är inte förtal så länge man har bevis och vittnen och film material som visa alla anklagelser vilket j&j har så nej det är inget förtal dom kan lägga ut hur mycket dom vill

#26 - Anonym

Disgusting

#27 - rmm fan

Varför är inte RMM med på din header? Tänker att de ändå är några av de största på svenska youtube:)

#28 - Anonym

När ska vi få se den där fakturan på 1,3 miljoner kr?

#29 - Anonym

All detta youtube drama och det är bara nyheter 24 som skriver om det - ingen annan haha!!

#30 - Anonym

JJ kommer åka på förtal att det var JOZ fel Jonna gjorde abort. Detta finns det inget belägg för

#31 - Anonym

Kan folk sluta överanvända ordet förtal, ni vet ju inte ens vad det betyder ser man. Öppna en lagbok och läs på istället.

#32 - Anonym

#29 Menar du att Aftonbladet skulle skriva om det eller eller vad haha

#33 - Anonym

Jag är så grymt less på Jocke och Jonnas offerkoftor. Ta av er koftorna och grow some balls.

#34 - Anonym

#27 För att vi som följer bloggen fick möjlighet att rösta vilka som skulle vara med på headern, rmm fick uppenbarligen inte nog med röster.

#35 - Anonym

#30 märks att du inte har hängt med, j&J skyller inte på Joz pga aborten men det är en ANLEDNING till varför dom gjorde abort ser du skillnad nu? På att skylla och ha en anledning?

#36 - Anonym

#35 att använda en utomstående person som en del bakom beslutet av en abort är fortfarande ganska äckligt. Oavsett om det är en anledning eller en ursäkt. Valet att göra ett abort är jonnas. Ingen annans. Och att överhuvudtaget dra in en utomstående i anledningarna bakom en abort är inte okej oavsett vad Joz gjort. Det var jonnas beslut. Ingen annans.

#37 - Anonym

Vill bara fråga en sak, höra andraas åsikter. Om man haft svåra problem med att få barn, alltså riktigt svårt. Sen får man andra barnet ”utan problem”, skulle man faktiskt då göra abort? Nästa barn som JJ vill skaffa kan vara lika problematiskt som det va före lunis + att en abort ökar risken att man int kan få flera barn eller att det kmr va svårt. Tkr ba de e jävligt konstigt.. BARA EN FRÅGA VAD NI TKR. Ingen behöver hoppa på mig nu om att det är jonnas val, hon mådde psykiskt dåligt blabla. Dessutom när jonna gjorde gravidpranket på jocke då borde hon ha varit i vecka 4-5 redan ifall hon var 3månader gången när de var i Dubai.. ja fan vet jag, tkr ba de e märkligt

#38 - Freddy

Jag vill se Arga Snickaren konfrontera Joz i Fuskbyggarna. Hur får vi det att hända?

#39 - Anonym

#37 det är väl klart att man kan göra en abort oavsett? Sen så påverkar inte en abort framtida fertilitet. Det som kan påverka det är ifall man får en skada på livmodern eller om man får infektion i livmodern och äggledarna. Aborten i sig påverkar inte den aspekten. Alla har sina skäl oavsett situation.

#40 - Anonym

#36 alltså har du inte hängt med livestreamen som jonna hade igår???? Hon sa fan att de va hennes eget beslut MEN att anledningen va stress och press och allt som joz hade ställt till de med.

#41 - Anonym

#40 Nej, jag har inte sett någon av deras streams. Men om de nämnt Joz (eller någon annan alls för den delen) när det gäller beslut bakom aborten så tycker jag det är fel. För då skuldbelägger de andra människor. Visst, Joz har satt dem i en jäkla skitsituation - men han har ingenting med graviditeten att göra, och bör drför heller inte nämnas i samma sammanhang.

#42 - Anonym

#41 har du inte sett deras livstream eller något så ska du inte heller yttra dig om en situation utan fakta

#43 - Anonym

Jocke sa i sin förra video att Joz inte kan anmäla för förtal eftersom de har filmer på när Joz röker i firmabilar. Däremot har ju den tjejen som tydligen haft dessa videos tagit bort dom? Bevisen är borta och förtal kan väl anmälas, eller?

#44 - Anonym

#42 Jag yttrar mig hypotetiskt utifrån de "fakta" folk kommer med i kommentarer. För det är dessa kommentarer jag bemöter, och det absurda i det hela, och inte vad Jonna eller Jocke faktiskt sagt. För jag HOPPAS verkligen att de inte sagt det som folk påstår. Att de skyller på Joz etc. Att det är Joz fel att Jonna gjorde abort, att sjukvårdspersonal "bestämde" att hon skulle göra abort (vilket är tjänstefel förövrigt). etc etc och alla andra absurdheter. Folk borde hålla sig till direkta citat från Jocke och JOnna innan de yttrar sig om vad exakt de sagt. För det är så här rykten startar annars.

#45 - Anonym

"Förtal" - Joakims favortiord och favorithot. Och alla små minions i kommentarerna.
Läs på vad "förtal" faktiskt innebär, så lär ni er något nytt idag. Kunskap är makt!
https://sv.wikipedia.org/wiki/F%C3%B6rtal

#46 - A

#37 Nej jag skulle inte själv göra abort om jag blev gravid utan problem (har haft svårt att få barn och har ett "mirakel", önskade att jag hade kunnat få fler men verkar inte bli så). Har hört av sjukvårdspersonal att en abort kan påverka framtida graviditeter, säkert väldigt individuellt. Även om situationen just nu är väldigt stressig för Jocke och Jonna så tar en graviditet 9 månader, alltså hade de haft tid till oktober innan det var dags för baby nummer 2. De gör självklart som de vill, men jag personligen hade nog inte gjort abort utan hoppats och gjort allt för att boendesituationen blir bättre under de 8-9 månader jag har tid på mig innan jag ska föda. SÅ mycket som de hunnit bygga på några veckor så hade huset garanterat varit beboeligt på övre våningen före oktober nu när ingen är där och låtsas bygga/förstör. Men vi vet ju inte om det är annat än bara boendet som är Jockes och Jonnas orsaker till aborten. Det kan vara att det var något fel på babyn som de inte pratat om, eller att Jonna kanske mår sämre psykiskt än hon har berättat. Förstår dock att folk undrar så mycket som de pratat om barn och syskon till Lunabelle, barnlöshet osv.

#47 - Anonym

”Vi”??? Schizofren!!
Och är det, mot förmodan, ”fler inom Joz” så står dessa bakom och hyllar det Johan gjort!! Hur många hyllar Martin Timell? Va? Va? Va?

#48 - Emma

Vad menar han ?? 🤣🤣🤣

#49 - Anonym

#25 snarare du som inte har koll hur lagen om förtal ser ut. All ryktesspridning som framställer en annan person i dålig dager är förtal, vare sig ryktesspridningen är falsk eller inte. Ett förtal handlar om att man pekar ut någon som brottsling eller klandervärd i sitt levnadssätt. En enkel googling är allt som krävs.

#50 - Anonym

Jonna sa att hundarna hatade Joz. Men på Joz instagram under "❤️" kan man se hur Affe ligger i hans famn och slickar och myser..

#51 - Anonym

#46 Enligt Jonna hade hennes kropp utsatts för mycket stress, och pga det var inte hennes kropp i skick för att bära ett foster och därför valde dom att göra abort. Barnet hade alltså stor risk att dö innan födseln. Inte så kul att gå runt i 9 månader och inte veta om barnet kommer överleva eller inte heller

#52 - Anonym

#51, man kan vara gravid och stressad och man kan aldrig vara helt säker på att barn i magen kommer överleva.

#53 - Anonym

#51 vanligtvis går en gravid lvinna till MVC många gånger under en graviditet - och högriskgraviditerer ofta en träff i veckan. Så Jonna hade inte behövt oroa sig mer än någon annan högrisk-gravid.

#54 - Anonym

https://nyheter24.se/noje/924422-braket-med-joz-jocke-och-jonna-kan-domas-for-fortal

#55 - Anonym

#47 Tror inte det handlar om schizofreni utan att det ska verka som att det är fler bakom Joz of Sweden, han blåser upp sig och ska inge mer "respekt" och vara "läskigare" när han egentligen är en liten fis i rymden.

#56 - Anonym

#47 Tror inte det handlar om schizofreni utan att det ska verka som att det är fler bakom Joz of Sweden, han blåser upp sig och ska inge mer "respekt" och vara "läskigare" när han egentligen är en liten fis i rymden.

#57 - Anonym

Samir berättar att ryktet inte stämmer att han är tillsammans med cassandra. Han tycker bara att hon ser bra ut och de har enbart träffats en gång

#58 - Anonym

så intressant att se hur många youtubers som mjölkar visningar på detta drama, nu har cluee släppt en "dokumentär" om joz... försvarar ej joz handlingar, dom är vidriga. Men att göra en dokumentär om han? när man inte ens har med saken att göra? wtf

#59 - Anonym

Joakim är snabb med att hota andra för förtal när det kommer skandaler om honom men han har inga problem med att själv hänga ut och anklaga andra för brottsliga gärningar. Joz har självklart betett sig illa men Jocke är inte mycket bättre när han lägger ut hela bråket på sina sociala medier.

#60 - Anonym

Älskar joz!
Äpplejoz då alltså

#61 - Anonym

HAHAHAHA vadå ”vi”? Skämmig han är 😂

#62 - Anonym

Therese Lindgren har gått om Jocke & Jonna i antal prenumeranter. Inte ens senaste dagars drama hjälpte...

#63 - Anonym

#60 HAHAHAHAHAHA

#64 - R

Haha vadå "vi inom Joz of sweden"? 😂😂 Vilka "vi" han själv och de som inte existerar då eller?

#65 - Anonym

Jag kollade bak lite på Jockes och Jonnas vloggar ett år tillbaka. Och där är den där tavlan som de säger att Joz har tagit. Klippet: https://www.youtube.com/watch?v=NIIVtDPOmEc
Joz och Jocke står framför tavlan, det är typ 13:45 in i vloggen.

#66 - Anonym

ApelsinJoz hahah 😂😂

#67 - Anonym

SCHIZOFRENI INNEBÄR INTE ATT MAN HAR FLERA PERSONLIGHETER. Läs fucking på. Blir fan arg på riktigt.

#68 - Anonym

Är det någon som vet när Jockes och Ben Mitkus alternativa Guldtubengala ska gå av stapeln i år? Den där alla skulle vara med, och folkets röst avgör etc etc...

#69 - Anonym

Rask har lagt upp en ny video om Joz idag.

#70 - Anonym

Tänkte på det, Joz har en bild på sin instagram med Mikkey Dee. Jocke kanske skulle ta kontakt med han också och höra om han vet vem Johan Joz Sernebrink är. och om Joz har varit och byggt något hos han också!

#71 - Lina

Alltså förtal är de ju om du går ut och säger något som inte stämmer om en person, när det finns bevis och vittnen kan de ju inte bli förtal, för att det inte handlar om osanning.
Däremot känns han otroligt schizofren som skriver vi, han är väl the most lonely guy in the world haha.

#72 - Anonym

Alltså förstår inte hur tröga folk är de måste vara typ av nått prank eller liknande

#73 - Anonym

Typ Diana grejen nått lurt är det lite tidigt för ett aprilskämt men vem vet

#74 - Mr d

Vi ojoj joz goz börjar undra borde få din hjärna undersökt

#75 - Mr d

Vi ojoj joz goz börjar undra borde få din hjärna undersökt

#76 - Anonym

#65 Tavlan försvann ju långt efter det tillfället..?

#77 - Anonym

#71. Förtal gäller även om det är sanning. Läs på om vad förtal gäller :)

#78 - Anonym

#71 Lina
Läs vad rättsexperten anser i artikeln någon länkade här i kommentarsfältet #54 tidigare vad de gäller förtal och fällande domar.

Du kan inte ta lagen i egna händer och publicera vad som helst oavsett du har bevis

#79 - Anonym

Jag kan väll inte vara den enda som tycker att hela denna grejen är väldigt märklig? Jag säger absolut inte att Joz är oskyldig, han har förmodligen gjort allt som har sagts men är det inte märkligt att detta kommer fram NU? Om man tänker på det så verkar det inte ha gått så bra för J&J den senaste tiden men nu riktas all uppmärksamhet mot dem igen tack vare detta. Är det rent ut av en slump? Det känns som att de hade brist på material så att de tar upp detta NU för att fånga fler tittare plus den påstådda aborten. Vare sig Jonna gjorde en abort eller inte så känns det märkligt att allt skulle komma just nu. Menmen.. det är bara mina tankar

#80 - Anonym

Det verkar som att hans företag egentligen heter Sernebrink Design Group och att ''vi'' är han och hans pappa. De bor i ett radhus och äger två Volvo bilar. Allting med honom är verkligen märkligt.

#81 - Anonym

Han hade även Sernebrink och Hakenäs Rapida Handelsbolag tillsammans med en annan person från 2003-02-19 till 2007-07-30 som bedrev datasupport direkt i hemmet, dygnet runt. Undrar varför det avvecklades...

#82 - Anonym

I vilken video säger Joz till Jonna om han får pussa henne?

#83 - Anonym

76: Jag vet faktiskt inte när tavlan försvann. Var det den tavlan de menade? Jag har för mig att där finns någon vlogg då Joz har tagit tavlan och sen fick man inte se den igen. Men nu är jag inte 100% säker. Bara undrar om där finns video bevis att den försvann.

#84 - Anonym

Har kollat på fler vloggar om den där tavlan, och den är med i vlogg: Världens största badboll sen har jag inte kollat i fler vloggar. Men läste lite på kommentarerna och där är dom som kollar dom nu efter allt med Joz, och där är dom som vill att de skall ta bort vloggarna med Joz. Men jag ger upp och kommer inte säga mer om familjen Lundell och det med Joz. Hoppas att familjen Lundell snart mår bra igen och får klart huset. För de kan inte bo i det kaoset hur länge som helst. De har bott i det kaoset nu i ett år. men tycker det går framåt nu när Joz inte är kvar längre. Dessutom jag kan ha fel ang tavlan så jag yttrar inte mig mer om den.

#85 - Therése Lindkvist

https://nyheter24.se/noje/924422-braket-med-joz-jocke-och-jonna-kan-domas-for-fortal

Ojdå Berty...

#86 - Anonymous

Danjals flickvän är GRAVID. kolla hans senaste story (söndag)

#87 - Anonym

Vi 😂 han e ju ensam

#88 - Anonym

Asså fy fan joz hur kan man göra så här!?🤬😡 det är ej okej villken dålig människa han är men har en fråga till joke och jonna vet ni varför joz jorde så där

#89 - annonum

"vi"

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com