#1 - Anonym

så sorgligt att det ska behöva hända.

#2 - Anonym

Tror tyvärr inte att det är därför hon gjorde abort. Tror inte att dom kände att det var läge att skaffa ett till barn så nära Lunabelle.
Tror helt ärligt att detta endast är för uppmärksamhet i detta fall. Tyvärr.

#3 - Anonym

#2 Håller med dig.
Det är ju jävligt lätt att skylla på någon annan att man blir "tvungen" att göra abort. Likefiske utan dess like.

#4 - Anonym

Hon vad stressad, hennes kropp orkade inte psykiskt eller fysisk ta hand om ett foster. Hon försvann i sig själv och därför gjorde hon abort.

#5 - Anonym

Tycker Jocke visar enorm mogenhet och att han är vuxen nu i sina livestreams. Han tänker igenom hur mycket och vad man får säga- och inte säga i och med polisutredningar osv. Och att han till och med har skippat sina solglasögon som varit som en ”fasad” för honom tycker jag är väldigt moget. Enorm eloge

#6 - Anonym

Nu får ni alla sluta och fortsätta med hat till paret Lundell. Det kvittar ju vad dom gör så får de hat. Tycker du som äger bloggen skall ta bort kommentar fältet. För detta börjar bli väldigt tråkigt läsa kommentarer. Tex En skrev här när livestreamen börja? och klockan var 18:05, då blir den påhoppad av en annan läsare här.

#7 - Emeöie

Tror inte direkt det är därför dem gjorde abort

Tycker Jocke tar på sig alldeles för mycket och sätter på sig pfferkoftan

#8 - Anonym

Min mamma fick missfall för att hon inte mådde psykiskt bra så det skulle säkert hända något liknande om han fortsatte i detta skick, det hade tagit hårdare på dom men det är ändå så sorgligt att Joz kan leva med ett abort & våldtäckter på sitt samvete

#9 - Anonym

Förstår inte hur vissa i kommentarsfältet tänker? Dom har levt i ett renoveringskaos i över ett år, dom har levt under hot och dom säger själva att dom inte har mått bra och mår inte bra fortfarande. Det är inte konstigt alls då att man känner att det inte är rätt läge att få ett till barn just nu pga omständigheterna. Hur ska hon kunna ta sig igenom en graviditet när allt är som det är just nu? Det dyker upp nya saker hela tiden, och det lär säkert dyka upp mer i närmsta tiden med.

#10 - Anonym

Hon gjorde abort för att hon skulle fått missfall annars, vilket är mycket värre för kroppen!

#11 - Anonym

#11. Man vet inte om man får ett missfall förrän det händer. Risken var säkert stor men inget som 100% hade hänt.

#12 - Anonym

#12 Med stor sannolikhet hade det hänt. Säkert därför barnmorskorna berättade att hon inte var i ett skick som skulle orka med en graviditet.

#13 - anonym

Bloggägaren ta ditt jävla ansvar och stäng av kommentarsfältet detta är inte något folk ska sitta och diskutera om och de eskalera bara till mer hat mot j&j va dom än gör!

#14 - Nej

#9
Det är typ omöjligt att få missfall av psykiskt mående. Barn föds i krig, svält där vi pratar om allvarlig stress. Det är praktiskt taget omöjligt för din kropp att framkalla ett missfall. Missfall får du om en utsätts för fysisk ordentlig våld eller att det (som vanligast) är något fel på embryot från start.

#15 - Anonym

#8 offerkofta är väl sista han har? Har tar ju på sig skulden?

#16 - Anonym

Men snälla människor, hon valde ju inte själv att göra en abort. Pga för mycket stress (Joz var säkert en av många anledningar till stressen) så var hon TVUNGEN att göra en abort för att hennes läkare bedömde att hennes kropp inte var i skick att bära ett foster. Skulle hon inte gjort en abort kunde det i värsta fall lett till ett missfall, något som tär mycket mer på kroppen än en abort. Sen ska man inte skylla allt detta på Joz, det finns massa annat som kan ha gjort henne stressad under den här tiden. Men oavsett så är inte detta ett aktivt val dom gjort själva, detta var något en utbildad läkare och/eller barnmorska bedömde, och det kan ingen säga emot.

#17 - Anonym

Du som äger bloggen, ta ditt ansvar och stäng av komentarsfältet. Det sista som paret lundell och andra youtuber är att få hat. Och här skrivs bara en massa hat ibland kommentarerna.

#18 - Anonym

Nä men lägg av. Ingen läkare råder om att göra abort pgr av stress... Speciellt inte i vecka TOLV.

#19 - Anonym

Alltså, ni som på riktigt tror att en abort är bättre än ett naturligt missfall borde ta er en funderare hur kroppen funkar. En abort är för övrigt alltid kvinnas val och inget hon kan bli tvingad till. Är även osäker på om sjukvårdspersonal får ”rekommendera” en abort ens, om det inte handlar om liv och död för kvinnan. Jag tvivlar inte att Jonna har genomgått en abort, men detaljerna från folks kommentarer får mig att ifrågasätta hennes faktiska omständigheter.

#20 - Anonym

Tänk efter vad som sagts alla dessa dagar så förstår ni att historierna inte stämmer.Tänk också på vem som har en historia att dra folk i skiten, ljuga, överdriva och manipulera.

#21 - Caloveline

Stäng av kommentarsfältet på detta inlägget
Www.caloveline.com

#22 - Anonym

22 januari la JJ upp prank på Jonna var gravid igen, men det var fake, men ändå var hon gravid. Det borde väl varit stressigt med huset redan i Januari?

#23 - Anonym

THERESE HAR SLAGIT JOCKE OCH JONNA I PRENUMERANTER OMGGGG!!!!

#24 - Anonym

#28 Ja för att en video är viral utomlands så hon fått 50k araber som prenumerar pga kroppsmålningsvideon hahahah
Måste kännas kul att gå om det sättet hahaha

#25 - Anonym

#24 Så många utsatta tjejer, hur fan kan du ens skriva så?

#26 - Anonym

Om Jonna var i vecka 12 när aborten gjordes så blev hon gravid 2-4 veckor efter att lunabelle kom. Är detta ens sant?

#27 - anonym

dom gör ju fan allt för upmärksamhet så det stinker om det. visst det är hennes val men jonna lundell skärp dig att sikta din skit på joz inte för jag stöttat det han har gjort absolut inte men nu få ni ge er. sluta tro på dom hela tiden som bara skapar drama dom är pinsamma. hoppas deras kanal går ner.

#28 - Anonym

Tycker att det är helt sjukt att folk ska försvara Joz och rikta skiten mot Jocke & Jonna, oavsett vad dom gör eller säger kommer det alltid finnas folk som hatar på dom. Det är uppenbart att Joz är en psykopat, han har uppenbarligen sexuellt trakasserad många tjejer och jag tycker att han ska få den skiten han förtjänar.
Tycker att du som äger bloggen borde stänga av kommentarsfältet när det handlar om något som är väldigt känsligt, som detta inlägget. Det tjänar ingenting på att ha det uppe så att folk kan sprida mer hat

#29 - Anonym

En läkare får inte rekommendera abort till en kvinna som är gravid.
Man gör det inte heller på grund utav stress.

#30 - J

Alla har olika anledningar. Men för MIG så sa ingen barnmorska till mig att jag skulle göra abort när jag var gravid och min pappa mördades. Jag fick dock gå på extra kontroller om jag ville.

#31 - Anonym

#31 Nej, blir ca 8-9v efter.

#32 - Anonym

Hon gjorde cellprov för lite mer än en månad sen. De får man inte göra när man är gravid 🤷🏼‍♀️

#33 - Jen

#38 jo det får man 😂

#34 - Anonym

My bad 😅 blanda ihop med det andra provet hon åkte in för att göra någon gång när hon var gravid med Lunabelle som hon blev hemskickad från

#35 - Anonym

Att folk sitter och påstår saker hit och dit och att j&j ljuger, när fan sak ni lägga av och ta och växa upp? ni har ingen aning om vad som händer och har hänt bakom kameran, ni sitter och säger att jonna ljuger WTF kolla man hennes bilder från Dubai så ser man hur mullig hon va. Skärp er för fan så jävla trött på er som påstår saker när ni inte vet ett JÄVLA SKIT. Och sen är det möjligt att jonna kan ha fått ett missfall för alla vet hur mycket Jonna gärna ville ha ett till barn och drf känns de mindre troligt om en abort men va fan vet jag och va fan vet ni? Inte ett jävla skit

#36 - Anonym

Jonna skrev att hon fått sin första mens efter graviditeten 3 januari på Bloggen. Jocke sa att hon var i vecka 12 i Dubai. Någon annan får räkna ut om det stämmer.

#37 - anonym

har aldrig tyckt om jocke och jonna speciellt mycket, men nu måste jag säga att de växt enormt i mina ögon. jocke säger och erkänner att han gjort fel utan att skylla ifrån sig på diagnoser osv, han tar sitt ansvar och gör sitt bästa för att ställa allt till rätta. jag känner för första gången stor empati för detta par och allt de gått igenom nu. all kärlek till dem, verkligen.

#38 - Anonym

#42 Asså hon skrev att hon hade ägglossning, inte mens. Och det stämmer med veckor eftersom man räknar graviditetsveckor på ett annat sätt.

#39 - Anonym

#42 Blödningar kan man få under hela graviditeten, vet man inte om att man är gravid så är det lätt att man blandar ihop det med riktig mens

#40 - Anonym

#46 men snälla tro inte på allt du läser på denna bloggen speciellt inte från kommentarerna. Folk påstår saker hit och dit när dom inte själva vet sanningens j&J har aldrig gått ut med att han har våldtagit endast sexuella trakasserier. Som sagt lyssna på vad j&J säger och inte anonyma kommentarer på en patetisk blogg

#41 - Anonymous

Att skylla sin abort på någon annan är fan inte ok. Det är lågt som fan. Abort är ett val man själv gör. Så sluta anklaga andra för det. Jösses. Hur fan kommer detta sluta... väx upp och fokusera på er själva istället. Ta en fucking pause från sociala medier.

#42 - Anonym

jag tycker det är lite så, många säger att de skall ta en paus från allt. Jocke säger att de kan dom inte, för dom har inga andra inkomstkällor. Och nu allt kaos med huset igen. Joz som har tagit en lön på 1.3 miljon, och inte gjort ett skit och bara lallat runt. nu är där ett par som skall samla ihop pengar till dom dessutom, fast Jocke satt(livestreamen) och sa att de ville inte att folk skulle göra det.

#43 - Anonym

#41 Hon ser ut så sedan förra graviditeten med Lunabelle, man får ingen gravidmage på 12 veckor bara så du vet

#44 - Anonym

#29
Tessan skulle ändå förr eller senare gå om j&j oavsett viral video eller inte. Fast iofs hellre gå om med en viral video i form av kroppsmålning på en kvinnokropp blandat med samtalsämne om psykisk ohälsa, än att gå om pga att ha sålt ut sig själv för drama, dagens runk, porrfilm osv osv. I’ll take my bag and leave it just like that 💁🏼‍♀️

#45 - Anonym

OAVSETT om Joz är ett svin eller inte, vilket han troligen är, så är det lågt att skylla en abort på honom. En barnmorska skulle ALDRIG råda en kvinna att göra abort pga detta. Jocke och Jonna borde agerat tidigare, oavsett anledning. Jocke och Jonna är falska och kommer göra sådana här saker sä fort deras stjärna börjar falna. Jag tror att dessa människor skulle hålla sig längre i rampljuset om de bara var sig själva. Men skandalerna mättar deras munnar. De borde hålla sig till det de kan, till exempel vloggar och challenges, för det gör de bra!

#46 - Freddy

Ni som kommenterar att de gjorde abort för uppmärksamhet: Logga ut och gå och lägg er!

#47 - Viktor Youtube

Riktigt hemskt att höra vad de gått igenom och att se Jocke så här ledsen! Han har verkligen INGEN offerkofta på sig, han lägger skulden på sig själv.. Verkligen supertråkigt att detta har hänt! :/

#48 - Sandra M

När kom dom hem från Dubai? Jag tyckte att det såg ut som att det stod den 12/3 på pappret om aborten.

#49 - Anonym

#58 det spelar ingen roll när dom har gjort sluta fel hos dom hela tiden, dom hade redan problem med huset innan Dubai och ekonomiska problem och att ta hand om ett till barn kanske inte är de smartaste just nu för dom.

#50 - Anonym

#59 sluta leta fel hos dom ska de stå **

#51 - sam storbacka

och du som tar bort mina kommentarer vad är det för fel på dig ser du inte hur människor håller på här eller är du helt blåst? kanske du skulle börja fokusera på att ta bort alla dom här vidriga anklagelser och anställda nån som kan fixa den här hemsidan

#52 - Emma

Trist , men förståeligt 💗

#53 - Anonym

Vill man egentligen ej ha barn för tillfället/så tätt inpå sitt nuvarande barn skyddar man sig. Sjukt konstigt att ej tänka på det? Riskera att bli gravida och sedan göra abort för man ej är redo. (Lätt att skylla på någon annan men i själva verket är dom ej redo för ett till barn, vill egentligen ej ha till barn nu och kan ej för kaoset redan).

#54 - Anonym

Varför gör man en abort på 12 veckor när man prankat man inte var gravid? Hur blir JJ trovärdiga då? Precis som det var bluff Jonna var flera veckor över graviditeten!

#55 - Anonym

Att blottställa innan fällan dom utfärdats är de ens lagligt?. Oavsett om alla bevis pekar emot personen ifråga.
Borde inte den rättsliga processen äga rum före allt exponeras ut på nätet?

Hoppas innerligt inte allt slår tillbaka nu på J och J som redan är utsatta samt övriga in blandade.

Massmedia fullständigt exploderar med content av olika kreatörer som ger olika syn på fallet. Jag hoppas de hjälper och inte stjälper på sikt.

<3 Alla drabbade som utsatts i detta fall hoppas jag får professionell hjälp <3#56 - sam storbacka

tycker verkligen att dom här som kommer ut med löjliga anklagelser och skamlösa spekulation och påståender hatiska pk kommentarer borde hamna ut för en psykopat det skulle va så bra för er

#57 - sam storbacka

tycker verkligen att dom här som kommer ut med löjliga anklagelser och skamlösa spekulation och påståender hatiska pk kommentarer borde hamna ut för en psykopat det skulle va så bra för er

#58 - Sandra M

#49. Jag letar inga fel. Jag tycker genuint om dom och tycker allt är jättetråkigt. Det var en allmän fundering bara.

#59 - Anonym

Kan någon citera vad Jocke och jonna FAKTISKT sagt om "aborten"? Dvs. har de själva sagt att sjukvårdsperosnal sagt att jonna var tvungen att göra abort, eller är det saker som broderats av de som kommenterar?

För om någon fattat (eller starkt rekommenderat) beslutet att jonna ska göra abort så är det grovt tjänstefel, och bör anmälas till lämplig instans.

#60 - A

#59 Jocke pratar om det här från första sekunderna och ungefär 10 minuter framåt https://www.youtube.com/watch?v=2KyMq4KrDlE

#61 - Anonym

# 59 Se bloggbevakning uppdatering
de är fler som frågar sig detsamma i kommentarsfältet

#62 - R

All kärlek till dem! ❤️

#63 - Anonym

Så ynkligt o skylla aborten på allt annat än sina egna behov.

#64 - sam storbacka

#63 din jävla skamlösa äckel slut gömma dig bakom anonym

#65 - Anonym

Men var det inte J&J som hade försökt i 4 år att bli gravid innan Lunabell kom. Hoppas allt blir bra för dem❤️

#66 - Anonym

K3mpa

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com