Flest svenskar känner till Bianca Ingrosso

Medieakademin har släppt sin undersökning "Förtroendebarometern 2019" där det kommer fram att Bianca Ingrosso är den influencer som flest känner till.

Hos de som är under 40 år känner 89 procent till Bianca, och 85 procent bland de som är över 40 år. 

Bianca delar också första plats med Isabella Löwengrip som har störst förtroende, medan Jocke och Jonna har lägst förtroende. 
 
Hos de som är under 40 år känner 71 procent till Jocke och Jonna, medan endast 45 procent känner till Therese. 
 
#1 - Anonym

Hatar såna där undersökningar... jag då? Varför får aldrig jag svara? Då kanske de sett annorlunda ut 🙄😅

#2 - Anonym

jocke å jonna har igen gått om therese !!

#3 - anonym

tyvärr jag tror inte på allt som skrivs på internet 50% på allt som skrivs är bara påhitt

#4 - anonym

vill verkligen veta hur dom har kommit fram till denna statistiken, har dom frågat varenda svensk människa eller hur har dom gjort?

#5 - Anonym

#4 Det är ganska enkelt att googla fram hur Sifo gör :) En ganska trovärdig källa för övrigt.

#6 - Anonym

Hur kan man ha förtroende för Isabella? Hon ljuger sig blå om allt mellan himmel och jord 😱 skrämmande

#7 - anonym

#5 trovärdig källa? konstigt att jag och många andra inte har fått vara delaktig i deras fråga

#8 - Anonym

Jag kunde verkligen inte bry mig mindre.

#9 - Anonym

4# 7#
De väljer ju ut x antal människor. Tex 5000 människor och frågar dom hur de tycker och sedan gör tabell osvosv.... klart som fan ni inte blivit vald då och såna här handlar aldrig om hela Sverige. Utan de personer dom frågat.

#10 - Anonym

#2 Nej Therese har fortfarande mer prenumeranter

#11 - anonym

#9 denna statistiken är skit och inte ens trovärdig endast påhitt

#12 - anonym

ljhvbkhgfgv

#13 - Anonym

Alltså, en del verkar tro att såna här statistiska undersökningar göra för att dissa dem det handlar om, men nej, så är det inte. Statistiska säkerhetsskälets undersökningar är lite som tittarsiffror - det är omöjligt att säga exakt hur många som tycker en viss sak, men en bred urvalsgrupp ger oss ett hum om hur det ligger till. Inga konstigheter. Ingen popularitetstävling.

#14 - anonym

och vad ska dom göra med denna statistiken? ingenting?? helt onödig statistik

#15 - Anonym

#14 de som beställde rapporten tyckte uppenbarligen inte det :) finns många anledningar att ta fram statistik gällande personer i media och deras generella påverkan på folk.

#16 - anonym

#15 nämn en anledning tack?

#17 - Anonym

#16 till exempel är det ju intressant att se huruvida antal följare eller kändisskap är i direkt relation till sin trovärdighet eller inte, vilket också kan påverka de som väljer att samarbeta med dessa.

#18 - Anonym

#16 Det är ju jätteintressant för medievetare om vilken typ av influenser som har bra eller dåligt förtroende oavsett antal följare. Det ger ju underlag för att analysera vilken typ av influenser som går hem hos folket. Så för gemene man är säkert den här typen av statistik helt ointressant - precis som statistik om de bästa fotbollsspelarna i sverige är helt ointressant för mig :)

#19 - Anonym

#16 nÄmN eN aNlEdNiNg tAcK =)

#20 - anonym

Det va nog den sämsta anledning jag har hört

#21 - Anonym

#20 Vilken anledning syftar du på?

#22 - Anonym

Jag är 14 år och går därmed i åttånde klass. Jag läser alla kommentarer, spekuleranden kring draman osv.
Jag läser också om hur upprörda ni blir av att någon ni inte känner uttrycker sej om sin åsikt inom ett ämne, men är det verkligen viktit att spekulera kring dessa saker?
Ja, det kanske är intressant att höra om kändisarnas drama. Detta är ett exempel på vad vi inte kommer kunna göra om 100 år om vi inte ändrar utvecklingen NU. Varför inte lägga tiden på något vettigt? Varför inte arbeta mot klimatförändringen? Varför inte arbeta för min och miljarder andras framtid på Jorden? För tiden är knapp och 2030 är det försent.

#23 - Anonym

#22 Det ena utesluter inte det andra. Att spekulera i Youtube-draman är ju lite av ett guilty pleasure som många har. Ett sätt att slappna av. Man kan kämpa för klimatet samtidigt som en har ett guilty pleasure. Det är faktiskt helt okej :)

#24 - Anonym

Hur kan Isabella Löwengrip ha högst förtroende? Känns som en genomfalsk människa om ni frågar mig.

#25 - Anonym

#22 Gå och lägg dig Greta...

#26 - Anonym

Jävla clickbait

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com