Därför kunde Jocke inte sparka Joz tidigare

Jocke har fått mycket kritik för att han inte sparkat Joz när han fick reda på vad han utsatt Alexandra för. 
 
I sin livestream berättar han att de inte kunde sparka Joz eftersom Joz berättade att han hade ”tunga människor i Göteborg".  
 
I efterhand skäms Jocke och anledningen till att de vågar gå ut med detta nu är för att de fick reda på att Joz inte alls kände "tunga människor i Göteborg." 
 
 
Jocke och Jonna ska sända en till livestream idag 18:00. Jonna berättar att det kommit fram en ny sak som de måste gå ut med, men att det är extremt känsligt. 
 
#1 - Anonym

Lägger ner kanalen eller?

#2 - Anonym

1: Jag tror inte de kommer lägga ner sin youtubekanal. Tror att det är mycket mer allvarlig/känslig sak nu iom de skall ha en livestream ikväll igen.

#3 - J

Gravid? Skilja sig?

#4 - Anonym

#3 joz är så mycket mer än trettio år hahah

#5 - Anonym

#4 Det handlar om en till grej om Joz

#6 - Anonym

Dom ska absolut inte anklaga sig själva visst kunde dom gjort annorlunda men en psykopat är jävligt duktiga på de dom gör att manipulera osv, har själv varit i en situation där mitt ex manipulerade mig men han va ju bara ute efter sex och detta insåg jag efter ett tag men inte i början eftersom jag var nykär och han va manipulativ

#7 - Anonym

Jag tror dem säljer huset...

#8 - Anonym1

Jag tycker inte synd om dem. Faktum är att jag skrattade genom hela deras livestream.

#9 - anonym

#8 antar att du själv aldrig ha blivit manipulerad och utsatt för en psykopat och inte vet hur det är att vara i en sån situation.

#10 - Anonym

#8 Du verkar ju vara lika mycket psykopat som Joz

#11 - Anonym1

#9 Nu pratar vi väl om JJ och inte vilka personer jag har mött. Psykopater finns det gott om här i världen. Jag skrattade åt dem i deras förra livestream, lär skratta åt dem i kvällens livestream också. Låt folk ha kul för guds skull.

#12 - Anonym

Bra att jocke skippade solglasögonen i liven! riktigt modigt! <3 <3

#13 - Anonym1

#10 kan möjligtvis vara så att jag inte är det. Vem vet ;p

#14 - anonym

#11 du skratta åt andras sorg och hemskheter i livet? undrar verkligen hur dina föräldrar har uppfostrat dig

#15 - Caloveline

#3 varför skulle de skilja sig? Tror säkert det handlar om något mer om Joz, antaglien.
Www.caloveline.com

#16 - Anonym

kanske är Joz som var personen bakom oroanmälningarna tidigare på Lunabelle?

#17 - Anonym

#16 Nej det tror jag nog inte. Det finns idioter utöver Joz som skickar också. Bara för att Joz är en bluff så kan man inte anklaga (nu anklagar inte just du) honom för allting som hänt. Läste andra kommentarer att det kanske var han som kastade stenar på fönsterrutorna osv

#18 - E

Jocke sa jättebra saker i livestreamen. Stolt!

#19 - Anonym

Fick rysningar och mådde illa när Jocke berättade att joz gjort hemska saker med en tjej i jockes garderob där uppe. FY F*N för den där psykopat gubben alltså.

#20 - Anonym

Ser på rasks video just nu angående Joz och såg en väldigt sann kommentar ”Joz tatuerade in en räv bakom örat under Jocke o Jonnas livestream. Det betyder ju ”ha en räv bakom örat, vara slug och opålitlig” ”.

#21 - Anonym

Asså what??? Hur fick Therese 10 miljoner visningar på sin video?

#22 - anonym

#21 för att hon har många följare och folk delar hennes videos

#23 - Anonym

#21 vilken video?

#24 - Anonym

Och vart är liven som de skulle ha ikväll igen? Nu är klockan 18:06.

#25 - anonym

#24 om en stund skrev jonna

#26 - Anonym

#24 personer som dig alltså.. omg

#27 - Anonym

Liven handlar om att de förlorade ett barn. Trodde först att det skulle vara om Joz

#28 - Anonym

Allting med Joz har gjort att Jocke och Jonna förlorade ett barn nyligen

#29 - Anonym

Joz har snuskat sig i deras barnrum :))

#30 - Anonym

#21 Hon har ingen video med 10 miljoner visningar..? Den med flest visningar har 5,6 miljoner

#31 - Smurf

Men seriöst, så jäävla less på Jocke och Jonna nu. Äre inte det ena så är det nå annat. Om dom visste det hör med Joz är dom ju super smarta med att ha han inärheten av deras unge. Visar bara på att Jocke gör allt för pengar, han offrar även sin egen unge för det. Tyck vad du vill, jag är ingen mobbare utan har bara en åsikt. Och ja jag skrattar när andra slår sig.

#32 - Anonym

#31 Bara håll käften

#33 - Anonym

#31 Jocke berättar ju tydligt hur han beskyller sig för hur andra har kommit till skada pga att han släppte in Joz. Jocke skulle inte offra Lunabelle för pengar?

Han berättar ju dessutom väldigt tydligt i liven att han inte vill vistas i vissa rum i sitt eget hus pga det Joz har gjort. Han vill renovera om ett helt badrum för det han har gjort

#34 - anonym

herregud vilket svin han är joz usch fyfan. men ensak jag inte förstår mig på det är att dom skyller på joz om abort WTF det var ju deras val. jonna sluta skyll på att det var joz när det var ditt val usch fy skämms på dig. dom beter sig som barn. man ska inte alltid lita på alla det är dom i ett nötskal. jag skrattar åt dom för dom är så jäkla dumma. respekt till alexandra hon verkar mer klok vettig person en jocka jonna är. det är jämt drama med dom två nu få ni ge er. jag stöttar inte joz eller dom två bara alexandra.

#35 - Anonym

#34 Jonna gjorde abort på grund av att hon mådde så psykiskt dåligt av allting med huset och att sanningar började komma fram om Joz. Hon kollapsa. Om inte hon hade gjort abort hade det blivit ett missfall eftersom att Jonna var så utmattad och kraschad. Så det är Joz fel att hon gjorde abort. Men det var ”hennes val” att göra det, ja. Men som jag sa så skulle barnet dö i magen annars.

#36 - Anonym

#8 Är du Joz? Hade ju nästan kunnat tro det.

#37 - Anonym

De har bränt 7 miljoner på huset, fått stämning på 400000 kr, bränt 1 miljon kr på Joz säger de har inga pengar, då sticker de ner till DUBAI, Sveriges rikaste youtuber har inga pengar! Fan till och med bögen Amir Akrouti klarar av leva på sin "youtube" lön - Therese Lindgren klarar av att leva på sin

#38 - Mjao

#35 hon gjorde fortfarande abort, dom kämpade för att bli gravida med Luna. Du tror inte det är nåt scamming på g eller? Du tycker inte det här är lite för välplanerat? Du tror inte att hela det här dramat kommer leverera en massa visningar? Och otroligt nog väldigt lägligt så att det inte blev någon serie som dom set så mycket fram emot. Jag tror iallafall att det är nåt lurt i kikarn.

#39 - Mjao

#35 hon gjorde fortfarande abort, dom kämpade för att bli gravida med Luna. Du tror inte det är nåt scamming på g eller? Du tycker inte det här är lite för välplanerat? Du tror inte att hela det här dramat kommer leverera en massa visningar? Och otroligt nog väldigt lägligt så att det inte blev någon serie som dom set så mycket fram emot. Jag tror iallafall att det är nåt lurt i kikarn.

#40 - Anonym

Om Joz är skyldig till Jonna gjorde abort. När var det Joz först blev insläppt i Lundellhuset? Första bilden var tagen 28 februari på instagram. JJ gick ut med de var gravida 25 februari 2018. Innan såg jag inte Joz, så hur kan då Joz vara skyldig till Jonna gjorde abort? Det var väl pga JJ missat slarvat med besiktning med fuktskador och mögel Jonna var orolig för huset? Hur är det Joz fel?

#41 - Anonym

#40 Joz har varit insläppt i huset i ett år. Det var nu senaste månaden som Jonna gjort en abort

#42 - Anonym

#40. Hon var gravid nu, i vecka tolv. Hon avslutade graviditeten efter Dubairesan.

#43 - Anonym

#40. Hon var gravid nu, i vecka tolv. Hon avslutade graviditeten efter Dubairesan.

#44 - Anonym

#35 Det är inte alls säkert att hon hade fått missfall om hon inte hade gjort en abort.

Fyfan vilken mardröm för paret! Önskar dom all lycka till och att dom får hjälp att ta sig ur denna mardröm.

#45 - Anonym

Ett ex ta lång tid få gjort i huset. Den stora lampan i hallen. På instagram 25 april 2018 visar man bild på lampan. 12 december 2018 visar man lampan i hallen hänger i taket - Ska det ta 8 månader för det arbetet eller är det sånt Joz segade på tiden? Finns säkert fler exempel - Kollar man på Lundellhuset, det mesta såg ut vara färdigt runt september men ändå inte klart

#46 - Anonym

Om JJ inte köpt huset inte haft som "renoveringsobjekt" inte haft all drama inte fött Lunabell. Tror ni det inte hade varit jävligt fattigt på innehåll på kanalen få tittare då?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com