Ben Mitkus mobbare ber om en shout-out

Ben Mitkus visar upp ett meddelande som han fått från en gammal klasskompis från mellanstadiet.

Klasskompisen ber om ursäkt för att han dagligen mobbade Ben "Förlåt för gången när vi slog sönder dig, spolade ditt ansikte i toaletten".

I slutet av meddelandet ber klasskompisen om en shout-out. 
 
 
#1 - Anonym

Va i heeeeelvete

#2 - Anonym

Ben har typ gjort ett fake-konto och skrivit t sig själv, det här låter helt fucked up. Åtminstone om grabben ville ha en shoutout han skulle vara mer lowkey men wtf

#3 - Anonym

Känns extremt sjukt om folk skulle vara såhär IQ-befriade? Kan en människa ens tänka i de banorna

#4 - Anonym

#3 Har man mobbat till den grad att man spolat ens huvud nere i toaletten så saknar man troligtvis hjärnceller, usch.

#5 - Anonym

usch

#6 - Anonym

Verkar ju snarare som att killen skriver för att få Ben att må dåligt. Varför ens påminna om saker han utsatt Ben för om inte för att plåga honom ännu mer? Usch, vidrigt.

#7 - Anonym

Hm, bara jag som tror att detta är fake? Att han typ skrivit detta?

#8 - Anonym

Fast det här kan inte va på riktigt..
”Hej, förlåt för den gången vi slog sönder dig” så säger man ju inte. Man säger kanske, ”förlåt för att vi behandlade dig som skit” Känns som att han har hittat på det här meddelandet själv för att få sympati. Men är meddelandet äkta så måste personen som skrev det vara riktigt sjuk i huvudet.

#9 - H

Fick också känslan av att han skrev allt själv, sjukt pinsam är han.

#10 - Anonym

Vet inte om det är ”fake” eller inte, men att mobbaren skulle skriva exakt vad han gjorde känns lite överdrivet. Båda parterna vet ju, sådant skulle man endast skriva om man antingen vill nå ut till en tredje part, eller är rätt mentalt stoppad.

#11 - Anonym

mobbare. förändras. aldrig.

#12 - Anonym

hade det här varit på riktigt hade hen nog inte skrivit i detalj vad han utsatte ben för, för ben vet ju redan liksom? hade låtit mer äkta om han bara skrivit ”förlåt för allt jag gjort, kan vi ses för att snacka, mår så dåligt för mina dåliga val” typ. men istället skriver han ordagrant allt han gjort 🤣🤣 100% ben som skrivit till sig själv för att folk ska tycka synd om honom för att han blivit mobbad

#13 - Anonym

Låter ju fake som fan. Vill inte anklaga Ben för att ljuga sina fans rakt upp i ansiktet men samtidigt går ju inte detta att tro på.

#14 - Anonym

Låter ju fake som fan. Vill inte anklaga Ben för att ljuga sina fans rakt upp i ansiktet men samtidigt går ju inte detta att tro på.

#15 - KATZ

HAHAHHAHA

#16 - Anonym

Detta måste han skrivit till sig själv väll?

#17 - Sabina

Vidrigt

#18 - Anonym

Såklart att han har skrivit detta själv, det syns lång väg. Varför skulle mobbaren skriva i detalj vad han gjort mot Ben som om han inte redan visste om det? ”Mobbaren” (aka Ben) visste att detta skulle visas inför alla hans följare och därför förklarade han vad den påhittade mobbaren har gjort.

#19 - Freddy

Varför misstänker jag alltid att sånt här är fejk baserat på att stavningen och användandet av kommatecken och punkter är alldeles för korrekt? Folk i regel skriver ju som femåringar på sociala medier. Den korrekta svenskan ger ett sken av fabrikation.

#20 - Amanda

Ingen 24åring skriver sådär. Ber om shoutouts å grejer haha. En annan sak om de vore 12. I call bullshit

#21 - Anonym

Vem fan är ben?

#22 - Anonym

tänk såhär då, varflr skulle han lägga ut detta om det var fake, vad skulle han säga till hans vänner?

#23 - Anonym

#22 För uppmärksamhet såklart. Han blir ju omskriven på den här bloggen, vilket leder till att fler uppmärksammar hans instagram och eventuellt kanal. Och hans vänner är säkert väl medvetna om detta, kallas PR-trick

#24 - Längta Hem - från kråkbo till husdröm

Sjukt!! Sorgligt. :(

#25 - anonym

Ursäkta mig men hur fan har ni folket här på bloggen ens mage och diskutera om det är fake eller inte? Människor som blir utsatta för svår mobbning i skolan kan ju för fan snart inte ens gå ut och berätta för alla va man blir utsatt för... För folk kommer att tro att det är fake och att man överdriver. Ni här inne är fan värre än mobbarna själva som försöker tysta ner mobbningen genom att säga att allt är fake, ni har ingen aning om vad Ben har gått igenom under sin skoltid. Spyr på er alla !!

#26 - Anonym

Tips 1: Bianca berättar på instastory att hon kampas med bulimiska tankar
Tips 2: Carl Deman berättar om sitt spelmissbruk i Nyhetsmorgon

#27 - Anonym

Om det är sant kan det faktiskt vara så att mobbaren
Fortfarande mobbas, förklär det så det låter som han
Nu vill ändras men egentligen vill påminna ben
Om det dåliga, att be om
En shoutout säger väl sig självt ingen normal människa hade gjort det, men att ni alla i kommentarsfältet säger det är fejk o man är korkad annars är grovt
Dem flesta ljuger inte när det gäller mobbning och om ben gör det är det bara lågt

#28 - Anonym

Hahah detta känns så fake. "Det var det som fick dig att byta skola va?" 200% fake.

#29 - Anonym

vem går på det där

#30 - Anonym

Finns det någon som tror på detta? 😂

#31 - Emma

@20, ingen 24:åring skriver så? Är du go eller? Tro mig, finns sorgligt många stolpskott i denna värld. Ålder är en siffra, förbannat många "växer inte upp". Majoriteten i kommentarsfältet här är ypperliga exempel.

#32 - Mm

Hmm av någon anledning skickades aldrig min kommentar :O eller så är min dator bara seg :P
Menmen, är det ett sammanträffande att Moa Murderess (stavning?) för inte så länge sedan gjorde en vlogg och berättade om en som mobbat henne hade kommit fram (eller skrivit jag minns inte :S) och frågat om en shout out och nu händer i stort sätt samma sak med Ben :P
Nä jag tror detta är fake faktiskt

#33 - Anonym

j och J får kritik för Conin Master , källa resume.se

#34 - Anonym

Vidrigt folk det finns här inne 🤮

#35 - Anonym

#23 Tror du värdesätter denna bloggen lite väl för mycket :D

#36 - anonym

#35 jag värdesätter inte bloggen utan människorna här inne. Jag trodde att humaniteten hade kommit längre, men ack så fel jag hade.

#37 - Anonym

Hahaha, märks ju lång väg att Ben själv har skrivit båda meddelandena

#38 - anonym

#37 och på vilket sätt märks de? förklara dig bättre tack? det äcklar mig verkligen att folk här inne tror att allt är fake att ni ens har mage att säga de är fake när ni själva inte har en jävla aning och att ni tysta ner mobbning genom att säga att det är fake, Läs kommentar nr 25 hen har en jävligt bra poäng!

#39 - Anonym

#36 ??????????????

#40 - Anonym

#38 Inte så konstigt att folk anser att det låter fake. Som många redan förklarat så vet mobbaren och Ben om vad som har hänt, varför skulle mobbaren uttrycka sig specifikt om vad som hände när de var små? Mellanstadiet är årskurs 3-5 (beroende på stad). Tror inte att många kommer ihåg vad man utsatte en människa för när man va runt 9 år och nu närmre 25.

#41 - anonym

#40 vidrig kommentar du nyss la... fyfan. att skylla ifrån sig att man va liten och inte kommer ihåg nått... Jo de gör man, en del har ett jävligt bra minne.

#42 - anonym

#40 och vem har sagt att Ben va 9 år vid händelserna av mobbningen? Mobbning pågår oftast i många år och sitter kvar som gamla sår i resten av sitt liv. som du aldrig kommer att glömma

#43 - Anonym

Tror det är fake

#44 - anonym

#40 i mellanstadiet så är man 13 år när man går i 7 an och inte 9, och är man 13 år så kommer man ihåg ALLT det finns ingen ursäkt mot att mobba någon

#45 - Me

Min åsikt är att jag tror detta är fake🤪

#46 - Jakan

Har gått i samma skola som Ben och kan intyga att det är fake. Han blev inte alls mobbad och fick ansiktet spolat i toaletten. WTF? Han hade vänner. Meddelandet är fake as shit 🤷🏼‍♀️

#47 - anonym

#46 bara för att man har vänner så betyder de inte att man kan bli mobbad och sen kan dessa händelser ha utspelat sig när du aldrig va i närheten.

#48 - Anonym

#44 Du har fel. Sjuan tillhör högstadiet.
Lågstadiet 1-3, mellanstadiet 4-6 (ibland 4-5), högstadiet 7-9 (i vissa städer 6-9). Så nej du har verkligen fel. Ben gick i mellanstadiet och var mellan 9-11 år (då han fyller sent på året dessutom).

#49 - Anonym

Det låter fake as fuck o vrf skulle ben öppna just hans DM när han får skit många???

#50 - Anonym

#48 att vara liten är fortfarande ingen ursäkt till att mobba någon

#51 - Anonym

Bra Ben, bara stå på dig!

#52 - Anonym

Men ojjjjj vad godtrogna ni är här bland kommentarerna. ”Ingen 24-åring skriver så” Jo visst finns det stolpskott i alla möjliga åldrar, men förstår om ni vill tro gott om alla över er egna ålder (12)

#53 - Anonym

#50 Ingen påstod det? Berättade att 44 hade fel. Så om du skrev fel så behöver du inte skylla på annat för du hade fel med åldern

#54 - Anonym

Ingen ifrågasätter om mobbning skett eller ej. Men man ser på grammatik och uttryck att det påminner mycket om hur han pratar exempelvis ordet ”förmodligen” som ben överanvänder råkade ”mobbaren” nämna minst 3 gånger i detta meddelande.

#55 - Anonym

”Omvänd rasism finns inte” Haha ni vet ju tydligen inte ens vad begreppet rasism betyder, finns mer rasism emot dem vita än svarta nowadays. Har upplevt mer rasism mot svenskar dessutom, ser fan inget mot dem mörkhyade längre snälla get over it. Alla dem som upplevde slaveri perioden är döda för längesedan, NYA TIDER. SLUTA TYCK SYND OM ER SJÄLVA.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com