Therese är Boohoos första svenska ambassadör

Therese har blivit utsedd till Sveriges första ambassadör för det populära klädföretaget Boohoo. 
 
Hon har dock fått en del kritik eftersom företaget i början av året sålde en tröja och skrev att det var fejk päls men det visade sig att tröjan innehöll riktig päls. 
 
Boohoo svarade att de är starkt är emot att sälja riktiga pälsprodukter. Tröjan kom från en extern leverantör och hade passerat interna test, men har nu tagits bort från försäljning.
 
Vidare säger Boohoo "Vi har policyer och rutiner för att vi ska kunna följa detta åtagande. Boohoo har ett team av kvalitetssäkringsexperter som ansvarar för testning och kontroll av produkter för att säkerställa att sådana fall inte uppstår."
 
 
#1 - Anonym

Grattis till henne! Bra jobbat tycker jag ❤️

#2 - anonym

Grattis Therese och alla människor gör vi misstag så att ni som kommer att skriva hat, ni gör också misstag i livet kom ihåg det. Therese kanske litade på denna leverantör att de talade sanning fast dom hade ljugit för henne..

#3 - Alicia Uusitalo

Varför är folk så rädda för att kritisera just Therese Lindgren? Hade någon annan gjort exakt samma sak så hade det blivit ett jävla liv.

#4 - Anonym

#3 Nog för att ge kritik där det behövs, men vad finns att kritisera i detta fall menar du?

#5 - Anonym

#3 de va levetörerna som hade ljugit för Therese om äkta päls så det är ju inte Therese fel... kritisera leverantören istället

#6 - Anonym

Tycker att det som är mest värt att ifrågasätta gällande företaget är den masskonsumtion de bidrag till. De säljer skitbilliga kläder, som tillverkats i typ Kina eller dylikt. Känns enligt mig väldigt ohållbart

#7 - Anonym

Har läst folks recensioner osv om Boohoo, verkar vara på ungefär samma nivå som Zaful och Shein. Kan bli jättebra och kan bli skit.

#8 - Anonym

Är inte josefine olsson den första från Sverige?

#9 - Anonym

Jag beställde från boohoo och fick betala över 300 kr för frakt för att skicka tillbaka mitt paket. Kläderna hade också extremt dålig kvalite!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com