#1 - anonym

sättet dom skriver på... herregud, får ont i ögonen

#2 - Anonym

#1 dubbelmoral, du stavar fel

#3 - Ep

Är ju inte Biancas fel haha. Är ju nordicfeel och deras tillverkare som ska ha skit.

#4 - Anonym

☕️☕️

#5 - Anonym

And I oop...

#6 - Anonym

#2 Var någonstans har jag stavat fel?

#7 - Anonym

”Är väl jag” ”gumman”

#8 - Anonym

#2 dessutom syftar jag mer på att tjejen pratar om sig själv i tredje person så vet inte hur det skulle var dubbelmoral när jag inte gör det

#9 - Anonym

#1 är ju dock ett "internskämt" Bianca har. Alltså grejen med gumman

#10 - A

Asso förlåt men kan man inte ba sluta skriva ”är väl jag” osv Asso de är så fkn cringe o irriterande

#11 - anonym

#9 kanske det är, men det gör de inte mindre irriterande haha

#12 - Anonym

#10 Stör mig också på det men själv skriver du ”Asso” och ”cringe”

Kasta inte sten i glashus

#13 - Nej

#10

Så fkn, asso och cringe är inte värre? 🙄😂

#14 - Anonym

#9 snarare ett internskämt mellan alla utseendefixerade bimbos i hela vårt avlånga land att kalla sig själva och varandra för gumman...mina öron och ögon blöder i kontakt med det ordet 🙃

#15 - Anonym

#14 om det stör dig så mycket behöver du nog chilla lite gumman😉

#16 - Anonym

Varför skriver hon om sig själv som gumman i tredje person??? Vad händer med världen?

#17 - Anonym

#16 Haha vem bryr sig? Det är ett internskämt från Biancas podd. Världen går inte under bara för att man säger gumman. Let people Enjoy things.

#18 - Anonym

#17 #9 Gumman kommer ifrån Vanessa lindblad och Rebecca stellas podcast, för de säger gumman (gmn). gubben (gbn). tvättizar: följare o fans, råttizar: dom som inte supportar, lyzz: lyx, för de deras följare och alla andra som följer som använder de orden och bianca o vanessa pratar så med varandra, och deras vänner,

#19 - Elfa

#1 Man skriver inte ”dom” utan ”de” eller ”dem”. Sedan har du varken använt punkt eller versaler så du kastar sten i glashus när du klagar på hur andra skriver.

#20 - Anonym

#19 Dock är det skillnad på en vardaglig skrift/tal 2019 och fjortis/bimbo snack.

Att skriva ”dom” istället för de/dem är så himla vanligt och rättas inte ens längre i svenskan på skolan.

#21 - Anonym

#20 Säger det igen, let People Enjoy things. Hellre att folk kallar varandra för gumman än att folk är som dig och kallar folk för bimbos över ett internskämt.

#22 - Anonym

#21 Fast det där är ju inte ett internskämt utan dom är ju fullt seriösa. Och självklart får som snacka hur dom vill, men jag får och andra får tycka att det är löjligt. Och samma som jag får älska GoT eller Harry Potter och att andra folk får tycka jag är jättelöjlig.

#23 - Anonym

"Man är lite mindre intelligent om man röker" Amir i sin senaste vlogg. Detta säger han fastän 90% av hans vänner röker... Hur någon kan vilja vara hans vän fortfarande är bortom all logik.

#24 - Lol

Ok, Jaclyn Hill wannabe

#25 - Anonym

Beror på vart parfymen står under dagarna också. Den ska ju inte stå i direkt solljus eller i badrummet. Men tror dock inte det ska ske på så kort tid.

#26 - Hmm

Var väl ändå Linn Ahlborg som trendade hela ”gumman”-grejen? Likaså ”fina fina du”-grejen??

#27 - Anonym

#26 Stämmer. Det var andra som tog efter Linn

#28 - Anonym

#26 Dock har ju folk sagt gumman i hur många år som helst. ”Finns i chatten gmn” va ju jättepopulära typ 2011, såå tvivlar att Linn skulle vara personen som startade ”gumman”

#29 - Anonym

#28 Det var visst linn som skapade trenden att säga gumman år 2018 :))))

#30 - Anonym

#28 Det var visst linn som skapade trenden att säga gumman år 2018 :))))

#31 - anonym

Alla som snackar om ordet gumman! snälla ni det är ingen som bryr sig och det är ingen youtuber som har skapat detta... det har funnits i många år innan, det har funnits när min mamma va liten... snälla skärp er och väx upp!

#32 - Viktor youtube

om det är som dem säger, så är det väl bara kanske att reklamera produkten och förklara och sända bild! :)

#33 - Anonym

Gumman va ett populärt ord redan under fjortisåren, men det var Linn som började använda det i alla olika sammanhang förra året. Sedan tog folk efter, precis som det ”fina fina du”

#34 - anonym

är det bara jag som är orolig för Tova? hon ser jättesmal ut på sin snapstory, hoppas hon är okej.. :(

#35 - Anonym

#18 oherre fjortisperioden är visst tillbaka med buller och bång

#36 - Anonym

Jockeboi borde byta namn till EGOboi inte lätt va jävligt rik och framgångsrik ja jag skämtar bara är glad för det går bra för honom även om det i bland kan stiga han öber huvudet och gör att han inte alltid tänker sig för innan
Han säger /gör saker https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/rA9wj0/joakim-lundell-knackt-av-framgangen-varit-ett-helvete

#37 - Emma

Det kan bero på vart man har den stående,

1.
Snabba temperaturväxlingar kan vara skadliga för parfymer, därför ska de inte förvaras i kylskåp om man sedan tänker ta dem till badrummet, för att sedan ställa tillbaka dem i kylskåpet. De ska inte heller stå i direkt solljus, till exempel på fönsterbrädet, eftersom det kan bli väldigt varmt där solen ligger på.

2.
En annan anledning till att fönsterbrädet är en sämre plats att förvara parfym på är att parfymer är ljuskänsliga. Så även om parfymflaskan är fin är det bättre att förvara den på platser dit inget öga når.

3.
Om parfymen har en sprayfunktion behöver du inte oroa dig för att syre och bakterier ska ta sig in i flaskan, men om den är utrustad med vanlig kork kan du tänka på att inte ha för mycket hudkontakt med flasköppningen då bakterierna kan börja frodas där. Och stäng korken eller locket noga efter användning!.
Det inte tillverkarn eller Bianca s fel :)
#38 - Anonym

#34 Hon har redan berättar flera gånger att hon har gått ner i vikt och att hon är medveten om det. Sådant kan lätt hända när man är djupt deprimerad under en lång period

#39 - Jadu

Vad har hänt mellan nattid och minna

#40 - Anonym

#31 Mår du bra? Det var ingen som sa att Linn kom på ett helt eget ord förihelvete, det var hon som drog in trenden förra året igen.

#41 - anonym

#40 du har ej förstått min kommentar och nej det är inte hon eller någon annan youtuber som har gjort den så kallade trenden, den har funnits sjukt länge

#42 - Anonym

#41 Det var visst Linn som drog in trenden förra året. Även om ordet funnits länge användes det INTE ALLS i samma utrstrckning som det gjort bland (unga) senaste tiden. Alla unga nu för tiden vill vara som Linn Ahlborg och tar efter allt hon gör.

#43 - Anonym

#41 Och det var inte jag som skrev tidigare kommentarer. (Är #42)

#44 - Anonym

#42 sluta dra alla unga över en kam och nej alla vill inte va som Linn

#45 - Anonym

Så Viktor Frisk är tillsammans med Martina Haag?

#46 - Anonym

#45 Över en kant heter det, fina fina du. Och vare sig du gillar Linn eller inte så var det hon som startade skiten förra året. Finns inget att ifrågasätta här.

#47 - Anon

#47 Men ska du rätta någon bör du ju ha rätt. Det heter "dra alla över en kam", precis som personen skrev.

#48 - Anonym

#48
lol faktum är att båda uttrycken används så pass mycket att de båda är rätt. det originella är dock över en kam, precis som den förstnämnda kommentaren sa.

#49 - Anonym

Det komiska är att Moa Murderess inte vill att hennes efternamn inte ska komma ut, men ändå så har Jocke outat det i en av deras äldre videos..

#50 - CHILL

#48 hahaha ditt stolpskott. Bara för att människor som du, som inte är särskilt allmänbildade använder fel uttryck gör det inte uttrycket rätt. Det finns inget som heter dra alla över en kant, och har aldrig funnits.

#51 - Anonym

#49 Hennes efternamn är redan ute, haha. Det har varit det ett helt tag. Hennes riktiga är Thun runsten.

#52 - W

Kammi ber om pengar för en hotellnatt på instagram trots att hon gått ut med att hon tjänar ca 100k varje månad. Ofräscht att utnyttja sina unga följare på det sättet när hon inte ens behöver pengarna.

#53 - D

Kammi går ut på instagram och ber om swish för en hotellnatt som hon mycket väl har råd me...

#54 - Anonym

Ida lägg upp om hur smal tova blivit

#55 - Erika Lindberg

Men herregud Rebecca och Vanessa startade sin podd 2018 och började med gumman!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com