#1 - anonym

Wallgrens värld har fått en konkurrent

#2 - anonym

#2 rättar min egen stavning wahlgrens värld**

#3 - Anonym

Kollar aldrig kolla ett ända avsnitt

#4 - Anonym

#3 det är väl ingen som tvingar dig heller? Förstår mig ej på bittra människor som du. Vill du ej kolla så varför ens kommentera ett inlägg som handlar om ett program du inte ens ska se? Hahhaahhaha

#5 - anonym

#3 det kommer att sändas oavsett om du kollar eller inte så vart vill du komma med din kommentar?

#6 - Anonym

#4 Förstår mig heller inte på så sjukt lättkränkta människor som dig, tagga ner herregud. Det är ett kommentarsfält, vi har yttrandefrihet i Sverige så det är bra att folk använder det också.

#7 - anonym

#6 ingen bry sig dock om att du inte ska kolla och sen så vet vi alla att du är nyfiken på hur serien kommer att bli och vi alla vet att du kommer att kolla ändå även om du sitter och skriver att du "aldrig" kommer att kolla... vilket är ren bullshit du skriver onödiga kommentarer anonymt bara för att du kan. .

#8 - Anonym

#7 Det var dock aldrig jag som skrev den kommentaren, jag bara påpekade på att man ska kunna få skriva sånt? Jag personligen kommer att kolla på serien, tycker den verkar spännande.

#9 - Anonym

Har Bente och Erik gjort slut tror ni? Tänker på hennes captions på instagram och att hon på Snapchat sa att det hänt något men att hon inte är redo att prata om det än

#10 - Anonym

Dplay, sämsta appen

#11 - anonym

#9 ingen ide att sitta och diskutera om saker och ting vilket kan leda till falska rykten och göra Bente ännu mer ledsen.... vad det än är så kommer hon med tids nog att berätta när hon är redo

#12 - Anonym

Det var bara en tidsfråga

#13 - Anonym

Joakim har ju inte dolt sitt förakt för ”gammelmedia” och TV innan, har det ändrats? Eller så är Dplay och andra streamingtjänster okej för att det inte är tablåer? Hur som helst, kul för dem. Synd bara att Joakim så ofta drar upp sina/deras förmögenhet och rikedom och säger att det ”sticker i ögonen på folk”. Kan det inte vara så enkelt att det är hans ständiga behov att hävda sig som stör folk, och inte deras ekonomi? Många frågor som aldrig kommer få svar. Lika bra det.

#14 - Anonym

Kommer verkligen inte att titta på detta, sorry J&J

#15 - Anonym

Okej detta är bara spekulation nu, men tror inte att Bente har gjort slut med sin pojkvän. Tror hon kan ha fått ett dåligt besked kanske när det kommer till hälsa

#16 - Anonym

undra vad som hände med deras dokusåpa?

#17 - Anonym

Kommer ni ihåg när de sa att Joz hade lurat de på pengar, och sen så sa de att de hade typ slut på pengar. Sen ryktas det om att jocke köpt en bil (trollning?) för 2.5 miljoner?

#18 - Anonym

Men lägg ner nu..
Det räcker denna jävla familjen.
Usch!!

#19 - Anonym

#17 Tycker också det verkar konstigt att de sa att de hade slut på pengar och sen eter 2-3 mån så går han och köper en värsting bil sen har han inte enns körkort. Cluee tog upp det med att Jocke har köpt en bil, så där är bevis kanske!

#20 - Anonym

#19 "Slut på pengar" för dem betyder troligtvis inte samma som för oss vanliga döda. Det är ett kort han kan köra när han inte kan komma på någon bättre ursäkt. :)

#21 - Anonym

#17 troll = dom som skriver hat anonymt och trakassera människor jag tror du menar mer på manipulation och söker "sympati" för sina följare för dom vet att drama ger mer visningar och det är de folk gillar att kolla på

#22 - Anonym

#18 vrf ska j&j lägga ner? Vrf säger du inte så här om Wahlgrens värld som gör exakt samma sak bara att dom hunnit före j&j med tv.... då Bianca också har en Youtube kanal och lever i en B kändis familj

#23 - Anonym

#22 Det finns en betydlig skillnad på familjen Wahlgren/Ingrosso och familjen Lundell. Bland annat att mamma Wahlgren är känd av en anledning, och varit i showbiz sedan barnsben. Självklart så blir hennes barn också kända "per automatik" på grund av detta. Familjen Lundell är kända för att vara kända, vilket är en helt annan historia. Kvalitén på realityserierna kan man ju diskutera dock, oavsett vilken familj vi följer. Men Wahlgrens Värld drar en annan publik än familjen Lundell, vilket troligtvis anledningen till att Lundells går på en streamingtjänst och inte på TV.

Wahlgrens Värld har jättemånga tittar i äldre åldrar (de som följt Pernilla i många år, vilket också syns i avsnitten). Lundell-följarna är generellt från den generation som inte tittar på tablåTV, därför finns ingen anledning at tvisa det på tv heller.

Så, ja, det finns betydande skillnader mellan dessa serier.

#24 - Anonym

#16 han har sagt att den har fått skjutas upp till i höst. Detta pga att Joz inte gjorde färdigt i tid, därför kunde dom inte börja renovera nedervåningen som dokusåpan skulle äga rum i

#25 - anonym

#23 nej det är ingen skillnad på wahlgrens värld och tittare/publik och ålder har inget med vad som är skillnad... J&J är också kända av en anledning och det är youtube... Bara för att Pernilla är sångerska så är det ingen skillnad alla är kända av olika anledningar... Folk gillar J&J både vuxna och barn...

#26 - anonym

#23 serien kommer att sändas på kanal 5 och inte bara på Dplay

#27 - anonym

#23 serien kommer att sändas på kanal 5 och inte bara på Dplay

#28 - Anonym

Amir visar verkligen att han inte har empati för någon annan än sig själv. "Om du sover gott om natterna så gör vad du vill" ang. att ligga med folk som är gifta.

#29 - anonym

#28 dock så har han rätt... Han svarade på en följares problem och detta handlar inte om han utan om hans följare... T.ex Om denna följare skulle sova gott om natten genom att bidra med otrohet så har ju inte denna följare någon sympati.

#30 - Anonym

#29 Tror knappast han menade det då Amir själv har gått ut med att han ligger med upptagna män

#31 - Anonym

#30 men det är ju de han menade med den meningen om du sover gott om natten efter att ha bidragit till otrohet så kör på... han menar om du INTE sover gott om natten efter att ha bidragit till otrohet då ska du INTE hålla på med de...

Vissa har fetisher och de kan vara just otrohet för dom tycker de är spännande och vissa tycker om när de blir på komna osv

#32 - Anonym

#31 Precis, och om du sover gott om nätterna efter sådant beteende så saknar du empati för andra människor. Högst troligt en narcissistisk eller liknande personlighetsstörning alltså. Min fundamentala poäng är väl att det inte är så bra med influencers som uppmanar till psykopat-beteende.

#33 - anonym

#32 Man är inte psykopat bara för att man är otrogen, sluta förbruka det ordet i fel mening... Vissa har konstiga fetischer som otrohet även om dom vet att det är fel... Och sen kan en människa aldrig UPPMANA till otrohet för det är ett val som man själv gör och ingen annans val

#34 - Anonym

https://youtu.be/fIbqiPSr2SI
Riktig musiker.

#35 - Anonym

#31 Blanda inte in fetischer i detta, kinks är alltid i samtycke. Om fetischen involverar flera personer exempelvis ”utlåning av partner” så har alla parter samtyckt. Otrohet är inte samtyckt av alla parter. Otrohet är vidrigt, fetischer är inte det.

#36 - anonym

#35 jo otrohet kan vara en fetisch då dom tycker de ger mer spänning och blir mer upphetsade att göra förbjudna saker

#37 - Anonym

Idag är rangångsindustrin känd för att vara känd.
Du är ett varumärke som används i reklam för musik, böcker, kläder, produkter. Du behöver inte stå bakom framtagandet bara sätta ditt namn på verket. Inget fel med de. Så är media uppbyggt nu. Talang är inte lika viktigt längre.
Ska bli intressant ändå å se känd för att vara känd på gammelmedia.

#38 - Anonym

#36 Nej, otrohet är otrohet och fetisch är en fetisch. Du kan tända på att se din partner ha samlag med din bästavän, eller att ha samlag med en annan person än din partner, men om det är en fetisch, BÖR alla parter ha samtyckt. Alltså Du, din partner och personen du ska ligga med. Alla bör ha samtyckt till detta ligg, annars är det otrohet. Otrohet bör aldrig försvaras i en monogam relation.

Otrohet sårar, fetischer är roligt. Och de som tänder på att såra, ja dom är verkligen psykopater.

#39 - anonym

#37 dock är inte media någon talangjakt man kan spela en dum blondin och ändå få plats i tv då folk gillar att kolla på de.

#40 - anonym

#38 det är din åsikt

#41 - Anonym

Någon som har en aning om vad som hänt med bente?

#42 - Anonym

#40 Nej det är ingen åsikt det är fakta. Har själv en bdsm livsstil. Allt som ges samtyckte till är okej. Men så fort samtyckte inte finns, ja då blir det misshandel, våldtäkt, otrohet osv osv.

#43 - Anonym

#41 fast sluta spekulera om det. Tror inte att Bente tycker det är så kul att folk spekulerar om hennes privatliv. Bente berättar vad som har hänt om hon vill, vad som har hänt angår bara henne.

#44 - anonym

#25 att påstå att jocke är känd pga youtube är nått av de roligaste jag har läst idag, du måste vara rätt ung

#45 - Anonym

#44 vad mer är han känd för? Dokusåpa.
Musiken erkänner han själv han inte producerar. Böckerna skrivs av spökskrivare.
Jag tycker nog YT är de som gjort hans namn känt.

#46 - Anonym

Anis Don Demina är en musiker och DJ och har en youtubekanal.
Många andra youtubers är youtubers som provar musik/Dj osv. Men grunden är Youtubers. Alla kör samma nu.....
Däremot är de alltid Jocke som kör igång nya trender som andra på svenska youtube apar efter. De blir mer som en trend, likt smaka olika godis från olika länder, kommenterar tv program, challenger osv.
Vet inte om de är talang däremot kreaktivt av Jocke. Han gör de han känner för och kan pga. makt.
Önskat en tv serie om paret Lundell där de provar "vanliga" Svensson jobb de hade varit roligt att se.

#47 - Anonym

Kolla Mattias Guss story, där han filmar nicci på en dagsfest, Bianca ingrosso i bakgrunden, med en cigarett i munnen🤷🏼‍♀️

#48 - Anonym

#47 men vem bryr sig, nästan alla röker idag, det är inte olagligt. Snälla.

#49 - Anonym

#26 #27 - All information jag hittar säger att det kommer finnas på Dplay. Så tyvärr, inget vi kommer se på tablåtv.

#50 - anonym

#45 fast fortfarande är det inte youtube som gjort hans namn känt? tex när han va med i kungarna av tylösand, när han va med i wipeout och legit sket ner sig på tv. Hans gamla blogg där han hängde ut massa tjejer, det är så han blev omtalad först, det va inte så att han satte sig framför en kamera och helt plötsligt så blev han känd.

#51 - Anonym

#50 Fast det var ju genom youtube som han blev mainstream? Visst, han var känd innan, men det var ju inte en lika stor följarskara som det är nu. Tror dessutom att de flesta kopplar ihop honom med youtube än med Kungarna i Tylösand.

#52 - Anonym

#51 det är fint att ignorera hans smutsiga förflutna, men utan det skulle han inte haft en följarskara från början. Utan Kungarna och sin blogg hade han aldrig blivit stor på youtube.

#53 - Anonym

#47 Och..? Hon har redan gått ut med att hon feströker. Hon är gammal nog att ta egna beslut och konsekvenserna av det. Tycker snarare att det är bra gjort att hon inte visar upp det på sina sociala medier, då är hon öppen med att hon röker men promotar det inte.

#54 - Anonym

#52 har aldrig förnekat hans förflutna. Dock tycker jag att det är sjukt tröttsamt att folk ska dra upp grejer som hände för x antal år sen som han bett om ursäkt för 100 ggr. Han har bett om ursäkt och slutat med skiten han höll på med. Bara sa emot personen som skrev att han inte är känd genom youtube, han är ju betydligt mer känd som YouTuber än som kungarna av Tylösand-profil i nuläget. Oavsett hur han fick sin följarskara.

#55 - Anonym

#43 Vadå sluta spekulera?! Hon säger själv på sin my story att hon tror att flera nog redan listat ut vad som har hänt & att det inte är så svårt att lista ut om man tänker efter och att hon typ därför inte ens behöver säga det. Hon är en offentlig person, tror nog hon kan säga till om hon inte vill att man spekulerar, dessutom så kommer folk alltid spekulera.

#56 - anonym

#54 det du ej förstår är att han ej blev känd pga youtube ju? oavsett vilken följarskala han fick från kungarna så var det så han blev igenkänd? all skit han gjorde då så var han jockiboi och hans första youtube kanal hette jockiboi av en anledning. men på senare år så vill han inte förknippas med namnet jockiboi just för att han gjorde massa skit

#57 - Anonym

#54 och absolut så är han mest känd IDAG för youtube, men det var inte så han blev känd :)

#58 - Anonym

Spyr!

#59 - A

#58 Har du druckit tillräckligt med vatten i hettan? Uppsök läkare om du inte mår bättre snart! Krya på dig 😉

#60 - Anonym

#58 Jadu snorunge, vad har jag sagt om att man inte ska äta sand i sandlådan?

#61 - Anonym

Säga vad man vill om Jocke.. men skapa reaktioner lyckas han i alla fall med.

#62 - Anonym

#56 absolut så blev han känd från början genom kungarna av Tylösand, men det var väl 2010 han var med och majoriteten av hans följare verkar ju vara barn/tonåringar som aldrig har sett programmet. Så för hans följare som han har NU så var det genom youtube han blev känd

#63 - Anonym

Men vad tjafsar ni om egentligen?? Ni är ju överens. Joakim blev från början känd genom dokusåpan när han gick under namnet ”Jockiboi”. Sen startade han en youtubekanal, och eftersom folk visste vem han var sen innan byggde han upp en följarskara även på youtube. Sen växte han och fler (som inte följde honom när han gick under namnet Jockiboi) började följa honom. Nu är majoriteten av hans följare väldigt unga och dessa personer följde inte honom runt 2010, men vi kan alla bekräfta att han inte skulle fått en så bra skjuts in i youtubevärlden om han inte var känd sen innan.

#64 - Anonym

Tänkte precis skriva de, jag trooor Erik har gjort slut med henne

#65 - Anonym

#55^

#66 - Anonym

Jag såg Erik igår. Han gick han i hand med en annan tjej så....

#67 - Anonym

#66 Haha förlåt men det var nog det sämsta försöket till uppmärksamhet jag sett

#68 - Anonym

Vad har hänt med Lucas Simonsson?? (Kolla hans instastory)

#69 - ?

Vad har hönt med Lucas Simonsson?

#70 - ?

Vad har hönt med Lucas Simonsson?

#71 - 2

Jocke är en äcklig människa.
För mig dom sett Jocke i tyresand kommer han alltid vara den för mig

#72 - Anonym

#71 då borde du vara en äckligare människa då du inte ens kan stava Tylösand 🤣😂 Ingen har tvingat dig att kolla heller så.

#73 - Anonym

#68 tror han blivit misshandlad.

#74 - Anonym

#73
Nej de har han nog inte han har säkert trillat elr ngt

#75 - Anonym

Lucas Simonsson var med om en olycka och ramlade av en sparkcykel. Han fick sy 7 stygn i pannan och 4 stygn i ena örat.

#76 - Anonym

#73 tro inte så mycket, han skadade sig när han åkte elsparkcykel

#77 - Anonym

Har Jocke tagit körkort

#78 - Anonym

#77 om du skulle tittat på Jonnas instastory så ser man en bild På ÖVNINGSKÖR skylten när den är på nya bilen...

#79 - Anonym

#78
Så synd att jag inte kollat då:(

#80 - Anonym

Hydra har skrivit på sin instastory att han har slutat med youtube!!!!

#81 - Anonym

Hydra slutar med youtube #rip

#82 - Anonym

Hallå? Finns hur mycket som helst att skriva om nu. Hydra slutar med youtube, Jocke köper svindyr bil utan körkort, Lucas skadar sig rejält på elsparkcykel, Felicia ska göra om sin merch, osv

#83 - Nicole

JLC Lucas var precis med på nyhetsmoegon via facetime, varav nyhetsmoegon precis visade upp hans nummer en liten stund i tv 😂
Klippet borde finnas på deras hemsida.

#84 - Svenja

Hur orkar folk diskutera hur Jocke blev känd? 😂 har ni inget bättre för er?

#85 - Svenja

#82 Men snälla låt Jocke köpa en riktigt fet sportbil? Han kan iallafall köpa en 😉 Han håller ju på att övningsköra och ska dra igång med teoriprov? 🤦🏼‍♀️ fast det här är ju såååå typiskt svenska avundsjukan.. haha

#86 - Erika lindberg

Man behöver inte ha körkort för att köpa en bil, bilen kommer nog stå på Jonna eller Danjal som har körkort tills att jocke ha tagit det så kan allt skrivas över på han

#87 - Anonym

#85 "Den svenska avundsjukan" - det förutsätter ju att alla drömmer om en sådan bil.

#88 - Anonym

Zzzzzxxx är någon som fortfarande är intresserad av dessa människor?

#89 - Elvis

Dom är hycklare bägge två. Jag har varit på Joz sida hela tiden. Man hänger inte ut folk på Youtube så som dom har gjort. Skamligt! Och ljuget om att dom är panka och gör en live om det där små stackars fans skänker pengar som Jocke sedan köper en kärra för. Åh nej. Så dumma är vi inte.

#90 - Elvis

Dom är hycklare bägge två. Jag har varit på Joz sida hela tiden. Man hänger inte ut folk på Youtube så som dom har gjort. Skamligt! Och ljuget om att dom är panka och gör en live om det där små stackars fans skänker pengar som Jocke sedan köper en kärra för. Åh nej. Så dumma är vi inte.

#91 - Elvis

Dom är hycklare bägge två. Jag har varit på Joz sida hela tiden. Man hänger inte ut folk på Youtube så som dom har gjort. Skamligt! Och ljuget om att dom är panka och gör en live om det där små stackars fans skänker pengar som Jocke sedan köper en kärra för. Åh nej. Så dumma är vi inte.

#92 - Elvis

Dom är hycklare bägge två. Jag har varit på Joz sida hela tiden. Man hänger inte ut folk på Youtube så som dom har gjort. Skamligt! Och ljuget om att dom är panka och gör en live om det där små stackars fans skänker pengar som Jocke sedan köper en kärra för. Åh nej. Så dumma är vi inte.

#93 - Joakim

Morgon, morgon.. "Mr and Miss Anonym" mfl. (hamnade i flödet av misstag). Hallå, fegheta ynkryggar, ☝️.. ell, varför inte m ditt/Ert namn 🤔..

#94 - Mats Eklund

Inte speciellt kul när dom fick se den elräkningen och fick se att dom betalade 121% högre än normalpris. Tråkigt att det är så många som går på anvisningsavtal utan att veta att man kan byta (jag själv inräknad) men de blev ett underhållande avsnitt :D

#95 - Anvisningspriser

Mats?

Hur fick du detta till att handla om anvisningspris för elavtal. Jag förstår att de kan bli dyrare med ett sånt elavtal. Men de är verkligen långt ifrån ämnet...

#96 - Mats Eklund

För att avsnittet handlar om elpriser ju och anvisningspriser

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com