Jocke och Jonna AB har blint betalat Joz fakturor

I Jocke och Jonnas Dplay-serie visar de upp fakturor som de lagt ner på bygget och varje månad är det kostnader på ungefär 180 000 kr. 
 
Jocke säger att han tror att de lagt ner minst fyra miljoner kr på renoveringen. 
 
Danjal som sköter det administrativa i företaget Jocke och Jonna AB blir förvånad över att Joz fakturerat för sin medverkan på spökjakt. 
 
Jocke berättar också att Joz fakturerat 5000 kr för arbetsbyxorna som han fick i present av Joz.

Joz har också fakturerat för parkering på en spelning trots att han inte hade bilen med sig. 
 
#1 - Anonym

Hur kunde dom inte märka det här tidigare?

#2 - Anonym

Detta är inget hat, bara något jag lagt märke till. Är det bara jag som undrar lite angående Misslisibell och hur hon har förändrats extremt mycket? Jag tycker inte att förändringar är dåliga, tvärt om så förändras man oftast till det bättre. Men det känns som att hon har tappat sina värderingar typ, eller de saker hon brann för innan.

Samt blivit mer utseendefixerad? (Säger inte att det är en dålig sak, jag är likadan) Exempelvis med brun utan sol, lösnaglar, fransförlägning, den generiska klädstilen alla har med endast saker som är trendiga nu.

Okej, kanske onödig kommentar av mig men har blivit nyfiken vad som ligger bakom förändringen? Eller är det bara jag som lagt märke till detta

#3 - Anonym

#2 beror säkert på att hon inlett ett förhållande och därav förändrades. Personligen finner jag henne mer intressant nu (beror inte på att hon ex. Blivit mer utseendefixerad) än tidigare. Helt ärligt tror jag att hennes värderingar ändrats när hon och Carl blev tillsammans och att hon då insåg att ex. Vänta med sex till giftermål inte är såpass viktigt för henne om hon är trygg med honom nu. Hon har ju dock aldrig erkänt att hon haft sex men känns ganska uppenbart ju.

#4 - Anonym

#3 hur är det uppenbart att hon haft sex?

#5 - Anonym

#2 Jo fler som lagt märket till det. Finns många spekulationer om att förändringen kan ha (omedvetet eller medvetet) med hennes pojkvän att göra.

Personligen tror jag både att det har med hennes pojkvän att göra men också mycket med Amy, hennes gamla kompis som hon på senaste börjat hänga med igen. Omedveten förändring är det mest troliga, inget fel med det, men lite tråkigt ja, som du sa, känns lite som hon har tappat det hon står för.

Men har också personligen alltid tyckt att hon gör lite förhastade beslut och förändrar sig väldigt frekvent och tycker saker ena sekunden och andra sekunden tycker hon en helt annan sak. Och att hon kanske har lite fel blid av sig själv. Hon påstår alltid att hon är så mogen, men hon kanske inte är så mogen som hon tror. Jag vet faktiskt inte. Tycker om henne väldigt mycket ändå och anser henne vara väldigt intressant och fin person.

#6 - Anonym

F-a-k-t-u-r-e-r-a-t svärare än så är det inte ida

#7 - Anonym

#6 S-v-å-r-a-r-e stavas det hörru

#8 - Anonym

#7 😂😂😂 badum tss

#9 - Anonym

alltså dom som vet vem julia spindel är, tror ni hon ljuger om många saker? har sett massa videos på henne där hon säger massa saker men i nästa video säger i mot sig själv, tillexempel när hon sa att hon inte kunde använda jeans för att hennes hud reagera på det (?) men ändå i flera videos har hon jeans på sig????

#10 - Annika

Borde garanterat sparka danjal om det är han som tar hand om alla fakturor, varför betala något utan att titta vad man betalar för och sedan komma och gnälla om det?

Joz må vara världens vidrigaste människa men sluta betala fakturor i blindo herregud

#11 - Anonym

#2 De flesta förändras mycket när man går från barn till vuxen, det händer vääldigt mycket på få år i den åldern hon är i just nu. Verkligen inget onormalt att hon vill testa olika stilar och försöka lista ut vem hon är

#12 - Anonym

#9 Tror ärligt talat inte att det är så att hon ljuger. Tror snarare att hon kanske har någon asperger-liknande diagnos som gör att man kan ha ett sådant beteende. Hennes känslor är genuina men kan förändras kraftigt pga små saker.

#13 - Anonym

#10. Jag håller med! Förstår inte hur Danjal kan spela förvånad i serien över att personen fakturerar för något när det är han som betalar fakturorna? Innebär det att fakturorna betalas utan att han kollar vad dom betalar för?

#14 - Anonym

Förlåt men en 5 åring hade kunnat lura dem på pengar

#15 - anonym

#12 fast hon påstår att det var en allergi hon har, att hon är allergisk mot materialet jeans... nu för nån dag sen säger hon att hon har haft självskadebeteende, men man har aldrig sett ärr, brännmärken, blåmärken på ben eller armar. hon säger även att hon har över 45 allergier som hon aldrig sagt vad alla dom olika är. läste om en 40 årig kvinna som var nära döden över 80 gånger på grund av sina allergier och hon hade hälften av vad julia påstår att hon har. Vet ärligt inte om det är nått uppmärksamhets behov hon har eller om hon är en mytoman. Har även väldigt svårt att tro att hon har aspbergers, då hon knappt visar symptom.

#16 - Anonym

Undra vem som är mest idiotisk, den som fakturerar för än det ena å det andra, eller den som faktiskt betalat dessa skumma fakturor månad efter månad?

#17 - Anonym

#15 självskadande beteende är så mycket mer än ärr och att skära sig själv med kniv... det kan vara att ha sex med killar för att man vill känna sig bekräftad att man duger och de kan vara ätstörningar som självskadebeteende

#18 - Anonym

Han parkerade kanske i Norrköping eller vid färjeterminalen. Jocke kunde lyssnat på "trollen" så hade han inte blivit så blåst av Joz.

#19 - Anonym

Det hade varit intressant att se hur deras renoveringskalkyl ser ut. Hur mycket de budgeterat för de förändringar de vill göra, samt hur mycket de beräknat att "dolda fel" kostar (t.ex. svartmöglet). Vem vid sina sinnes fulla bruk tar en månad i taget och bara accepterar de kvitton och utlägg som snickarna/byggarna gjort? Jag förstår att de är förstagångsägare av hus, men de är väl inte idioter? Med tanke på deras egna ekonomiska förflutna så kan jag inte förstå hur de bara kastat pengar omrking sig på renoveringarn utan en extra tanke. Har de inte mer respekt för pengarna de kämpat så hårt för att få ihop?

#20 - Anonym

#15 hon har dock sagt att hon skär sig, och att tatuera sig känns exakt som när man "skär sig djupt".
Inte ett enda ärr på hennes kropp.

#21 - Anonym

De är ju den som betalat ut som har gjort fel. Bevisar ju IQn på dessa människor.

#22 - Anonym

#21 det är dock bådas fel och inte bara en som har gjort fel man är en människa och alla gör misstag dock så är joz en väldigt manipulativ människa och kan snacka till sig vad som helst sån i don't blame them

#23 - Anonym

K fucking BRYYYY

#24 - Anonym

#22 Joakim är ju en manipulativ människa också, så there’s that...

#25 - Anonym

#3 förlåt men hur är dte uppenbart att Lisa har haft sex? Hur ser man att någon har haft sex ens?Förlåt, men tycker det är lite creepy hur intresserade folk verkar vara av hennes potentiella sexliv. Sen angående att hon förändras är väl inte så konstigt, hon är bara 18 år gammal, man förändras sjuukt mycket i den åldern. Är bara naturligt att hon testar nya stilar och försöker hitta sig själv liksom.

#26 - Anonym

Angående Lisa, själv tycker jag det är riktigt synd faktiskt att hon tappa sin religion på det sättet. Älskade att hon va annorlunda (inte ville ha på sig korta kläder som shorts, sex innan äktenskap, etc) och inte som normen liksom. Vet inte nu om hon ens har sex innan äktenskap såg bara någon skriva det då jag personligen inte följer henne, såg också någon skriva ”att vänta med sex till giftermål inte är såpass viktigt”, jo det är viktigt inom kristendomen

#27 - Anonym

Hoppas att det här var scriptat till TV-serien. Verkar ju helt sjukt att Danjal och Jocke inte skulle ha märkt det här innan. Är väl Danjal som är ansvarig för bokföringen och då går man ju igenom kostnader etc innan man betalar.

#28 - Anonym

#17 Jag vet att de finns flera olika sätt att skada sig på, men jag tog upp dem vanligaste och som #20 sa, hon har sagt i en video att hon skär sig, vilket är ett synligt sätt att skada sig på men ändå har man aldrig sett några ärr på kroppen.

#29 - Anonym

#28 Jag har haft ett självskadebeteende, mina ärr syns bara i vissa ljus då dom är såpass bleka. Självskadebeteende behöver inte betyda gigantiska och brutala lila/rosa ärr över hela kroppen

#30 - Anonym

#29 men herregud, hon jämför tatueringskänsla med att skära sig djupt,alltså säger hon indirekt att hon har skärt sig djupt, jag har också haft självskada och skärt mig djupt och jag VET att djupa ärr syns oavsett ljuset:)

#31 - Anonym

Bevisar bara hur blåsta de är... stackars lunisen - redan NU. Hon kommer ju inte få det kul i framtiden när hon får se porrfilmer osv på sina föräldrar och bli mobbad osv, men hon verkar ju ha ett helvete redan nu, växa upp i byggkaos. Stackarn... fattar inte att soc inte tar anmälningarna på allvar.

#32 - Anonym

Skulle inte Jocke ta körkort förra veckan? Misslyckades han?

#33 - anonym

#32 antagligen kommer du få veta detta i deras serie

#34 - Anonym

#29, Exakt! Har också självskadebeteende och har många gånger råkat skära för djupt. Dessa ärr syns. De blir breda och väldigt lila, speciellt med tanke på att hon har sagt att det är ett pågående beteende hon har. Inte så att ärren blir vita så fort de läkt.

#35 - Anonym

#29 #34
Har någon av er tatueringar? Hade själv ett självskade beteendet när jag skaffa mina första, och jag vet inte riktigt hur man får för sig att jämföra dessa känslor? Sure, tats kan kännas men för mig är känslorna av smärta i sammanhangen inte ens med på samma karta.

#36 - Anonym

#29 #34
Har någon av er tatueringar? Hade själv ett självskade beteendet när jag skaffa mina första, och jag vet inte riktigt hur man får för sig att jämföra dessa känslor? Sure, tats kan kännas men för mig är känslorna av smärta i sammanhangen inte ens med på samma karta.

#37 - anonym

#35 alla är olika känsliga när det kommer till tatuering och därför kan man bara jämföra ur sitt eget perspektiv

#38 - Anonym

#35 har ej egna tatueringar men mina kompisar har och alla har sagt att de bränns och gör bara väldigt ont när man har tatueringen på ett ställe där hudlagret inte är så tjockt. tyckte ärligt att det var lite disrespectful att ens jämföra att göra en tatuering med att skära sig själv för att ens känslor är på helt andra ställen när man håller på med självskada.

#39 - Wilma

Alltså, vilken bra koll de har!

#40 - Anonym

#35 Har inte kommenterat förut angående detta, så jag är en helt annan person är de övriga kommentaren.
Men jag har haft ett självskadebeteende, där vissa sår blev djupa (vad som nu definieras djupt). Och har även tatueringar och är väldigt intresserad i kroppsmodifikation. Och kan säga att varken piercing, tatuering eller bodysuspension känns överhuvudtaget ens i närheten likt som att skära eller skada sig medvetet på andra sätt, tycker inte ens smärtan är lik alls.
Som #38 skrev så är man dessutom i två helt olika sinnesstämningar, vilket gör det helt enkelt ojämförbart.

#41 - Anonym

Jocke sa ju att det gick ju så fort att renovera när Joz var ute ur huset. Nu har det gått nästan tre gånger längre tid än vad Jocke sa och än är det inte klart. Inte lätt att vara Jonna och Lunabelle. Specialintresset har bytts från Saddam Hussein-pynt och Youtube till Lambo och gammelmedia.

#42 - Anonym

#34, jag har typ hela kroppen fylld av tatueringar

#43 - anonym

#42 du är typ 12 år som skriver anonymt på en blogg och leker "cool"

#44 - Anonym

Frågan är ju varför man blint betalar fakturor? Det gör man inte.

#45 - Anonym

#44 det är lätt att betala fakturor som ser ut att vara i ens eget namn. T.ex de finns människor / bedragare som skickar ut bluff fakturor. Dom ser äkta ut med person nummer och allt det är bara en liten detalj som avslöjar att det är fake och den är svår att hitta. När du själv bli äldre och kommer att betala räkningar så kommer du att förstå bättre

#46 - Anonym

#43, Kul att du tror det, är dessvärre väldigt mycket äldre. Men tack för komplimangen!

#47 - Vaaarför inte

Ger mig in i diskussionen om tatueringar jag har tatueringar, Och skärsår. Kan säga att det känns liknande. Linjerna känns som om man skär med en sylvass kniv och skuggningen känns som om du nästan bänner med en tändare. Jag personligen tycker att det gör jätte ont att tatuera sig och hennes jämnförelse var inte fel.

#48 - Anonym

#45 Jag betalar redan mina fakturor själv då jag är över 20 år, så jag vet nog redan att man inte blint betalar fakturor sådär? Vem gör det ens?

#49 - Anonym

#45 Är du på riktigt? Vem betalar fakturor utan att veta till hundra procent att den är giltig? Det är som att man skulle betala sin mobilräkning som av ett tekniskt misstag var på 5000kr istället för 500kr, bara för att allt ser riktigt ut och för att man har konto hos den operatören. Men det är väl sådana som du då som gör bluffakturor till en blomstrande marknad. Ignorance is expensive.

#50 - 40

#47 Visst att alla har olik smärttolerans, och att det kan för vissa göra jätteont att tatuera sig. Men det går inte att jämföra tatuering med självskada. Det är två helt olika mindset och därför bör smärtan kännas helt olika. Och om man kan skilja på dom smärtorna, så bör man kanske inte tatuera sig..

Blir så fel att jämföra tatuering med självskada när tatueringar ska symboliseras med konst, glädje, selflove, m.m.

Det är inget fel och man bör aldrig skämmas över sina sår och ärr, det är den man är. Jag hade aldrig varit den jag är idag utan min f.d självskada. Men självskada är heller inget positivt eller fint.

#51 - Anonym

Nu sitter Jocke och skyller på sjukvården för att Jonna har fått in och skrapats fyra gånger. Det är inte sjukvårdens fel att rester blir kvar, det är kroppens fel. Det är varken onormalt eller ovanligt, och det är sånt man måste räkna med kan hända om man väljer att göra en abort

#52 - anonym

jag har haft självskadebeteende och har både släkt familj vänner som har med haft det och tatuerat sig. alla har olika smärtgräns och vart dom tatuerar alla känner olika. jag tycker det är respektlöst av henne att säga att det känns som att skada sig själv. för jag har haft olika självskadebeteende

#53 - Anonym

#51 dock är det sjukvården som ska skrapa bort allt på första eller andra gången är ok att åka dit men 5 gånger är för mycket

#54 - Anonym

#53 Komplikationer kan uppstå, det är inte vårdens fel, dom gör så gott dom kan.

#55 - Anonym

#53 det är då man anmäler vården för felbehandling, inte sitta på sociala medier och gnälla.

#56 - Mr Big Double M

Att Jocke ens har mage att skylla på sjukvården när dom som jobbar innom dom jobbar tok för mycket övertid, så gott som ner på sina bara knän SAMT så pass låga resusers som finns innom vården. Men självklart det är ALLTID alla andras fel i hands lilla huvuud. Han får även skylla sig själv över det parti han röstade på sist den senaste valet bryr sig inte ett skit om vården heller.

Angående inlägget så ja det Joz har gjort men det borde både Danjal samt deras revisor påpekad för längesen och rytit ifrån - är Jocke så pass farlig, är han gud att man måste lyda varje vink annars får man ett helvete? Tydligen. Usch.

Trevlig helg allihopa iaf!

#57 - Anonym

#51 Tack för ett bra och klargörande inlägg.

#58 - Anus

Kan ni SNÄLLA göra ett inlägg om att Anis don Demina MÅSTE sluta skrika i hans videos han skiftar så sjukt mycket i ljudnivå o så skriker han från ingenstans så man måste hålla på o höja o sänka hela tiden.. gillar hans videos men drar mig ifrån att kolla pga detta snälla håll med mig någon???

#59 - Anonym

Varför folk här så jävla vidriga? Klart man är upprörd om ens partner fått skrapa 4 gånger och fortfarande är dålig? Har ingen här känslor alls? Alltid så fort det är Jocke så är det hans fel som en läst fakturor, inte en person som är bedragare. Blir bara äcklad. Vilken karma för Jocke att deras serie slog alla rekord så det blev i allas ansikte iallafall

#60 - Anonym

#58 Tror dessvärre att folk tycker om det. Det är ju lite hans grej. Om du måste sänka/höja så rekommendera jag väl dig att ha volymen på medel och skaffa bra hörlurar eller något sådant. Ingen kommer göra ett inlägg bara för du ogillar det. Och Anis kommer absolut inte sluta med det bara för att du ogillar det.

#61 - Anonym

#59 Självklart kan man känna sig uppgiven och ledsen när något sådant här händer, ingen vill se sin partner må dåligt och det är jättetråkigt att Jonna har fått gå igenom det här. MEN att sitta inför flera hundra tusen och skylla detta på VÅRDEN är fel, det är inte deras fel, dom kan inte hjälpa hur väl Jonnas kropp hanterar denna abort eller inte, dom gör som sagt så gott dom kan. Detta är SOM SAGT inget ovanligt och något man får räkna med kan hända om man beslutar sig för att genomgå en abort

#62 - R

Finner inga ord om den där Joz.. Är bara glad över att slippa se människan i deras videor numera och att J&J och gänget mår bättre utan den hemska människan!

#63 - R

#59 HÅLLER MED!

#64 - Anonym

Safir blir förbannad på Alexi öppet på sin Instagram. Helt rätt...Han har tröttnat på att ta skit av storebror Amir som tydligen fastnat i sandlådan🙄 och skickar sina små manipulerade människor för att snacka skit öppet om safir.

Är komiskt, Thomas, marchell, andre, safir med flera Hur kan man bli av med så mycket folk på så kort tid? Hans beteende måste ju vara orsaken...🤭

#65 - Anonym

#64 varför slutade han hänga med andre? Och varför skulle Amir be Alexi att snacka skit om hans egna lille bror?

#66 - Anonym

#61 Klart att det kan hända att man får göra om en abort, men låter helt bisarrt att Jonna har fått göra om det 4 ggr. Har hört om folk som har fått göra om det 2 ggr men 4 låter helt sjukt. Speciellt med tanke på att hon skrapades den tredje gången. Tycker att Jocke har helt rätt att vara upprörd och ifrågasätta ifall allt har gått rätt till.

#67 - Anonym

#66 Som sagt, detta är INTE ovanligt. Allt handlar om hur väl aborten har tagits emot av kroppen, vården har inte gjort något fel i detta

#68 - Anonym

#64 Amir byter ut vänner väldigt ofta precis som du skriver. Något annat som man kan märka är att Amir tar åt sig egenskaper utav personen som han är vän med ett tag, innan han slänger dem. Det hände med alla dem du radade upp. I grund och botten så har Amir alltså ingen egen klar identitet och därför beter han sig så här istället. Det är väldigt egoistiskt att fortsätta bete sig så istället för att han tar tag i sig själv och slutar vara destruktiv gentemot andra bara för att han själv inte lyckats bilda sig en trygg identitet.

#69 - Sanne

Det känns som att de borde ha varit noggrannare med granskningen av fakturorna.

#70 - Anonym

Har Antonia & Jack gjort slut tro? Antonia följer inte Jack på instagram & vill ta en paus från Youtube. Bortresta på håll från varandra?

#71 - Anonym

Misslisibells brun utan sol. Hur kan hon gå runt så orange och fläckig??? Hon ser seriöst smutsig ut. De blir ju inte heller bättre av hur BUSen ser ut runt händerna. Frågan är om hon inte ser hur illa de är eller om hon tycker de är snyggt. Faktiskt chockerad att ingen nämnt detta..

#72 - Anonym

Också tänkt på lisas brun utan sol haha ser fruktansvärt ut!

#73 - Anonym

Minns för något år sedan när Lisa dessutom påpekade att BUS inte var för henne och att hon gillar hennes bleka hudfärg. Nu verkar hon föredra en fläckig morotsfärgad hud👍🏼

#74 - Anonym

Så dåligt du uppdaterar

#75 - Anna

#70 good try ;)
Är du 10 bast eller ?

#76 - Anonym

#73 Samma sak för bara några månader sen (!). Då köpte hon ett linne som det skulle se lite konstigt ut att han BH till, då var hon helt hysterisk och sa att det är ett linne hon bara kommer kunna ha hemma när hon inte ska visa sig för någon. Och nu gör hon en haul med massvis av toppar som hon inte har BH under. Känns som hon är ganska osäker och inte riktigt vet vad hon vill, vem hon vill vara och vilka värderingar hon vill ha. Är väl i den åldern nu men jag menar come on, är hon så mogen som hon påstår kan hon väl visa det också

#77 - Anonym

Omg kolla amirs senaste snap story, jävlar vad smal han är. Vet att man ej ska kommentera vikt men lägger ingen värdering i det. Menar bara att han har blivit supersmal.

#78 - aaliyah

jocke och jonna har haft trekant med vlad 💀

#79 - Anonym

#77 Överdriver lite? Han har liksom inte anorexia, snarare att han ser normal ut but ok.

#80 - anonym

#78 och? vem bryr sig? folk har trekant och gruppsex överallt

#81 - Anonym

#78 Hur vet du det?

#82 - dera

hej hej äre nån som vet vad låten som bianca och alice brukar festa till heter? antar att de nämnt det i deras podd men har inte hunnit lyssna i kapp :/

#83 - Anonym

#82 Djadja av Aya Nakamura

#84 - Dera

#83 tack men det är en annan låt jag söker :/

#85 - Anonym

Nytt drama mellan Jocke och Cissi Wallin på Instagram. Jocke använder sina gamla vanliga narcissist-argument som inte har med saken att göra. Räcker gott och väl att på senaste avsnittet av Dplay-serien vilken oansvarig skitstövel Jocke är. Han har dessutom sagt att de har varit sig själva i den serien så ingen idé att komma med fler ursäkter.

#86 - Anonym

#85 Visst så är Jocke inte den mest ärliga och genuina människan. Men jämfört med Cissi Wallin så är han en ängel. Hon ljuger öppet om vad som helst bara för att få synas och få uppmärksamhet. Den som skyddar Cissi Wallin än idag står även bakom svartmåleri, uthängningar och förtal. Allt på oklara grunder. Precis som Jocke skrev i sin story.

#87 - Anonym

#83
Losing it

#88 - Anonym

Drama mellan Cissi och Joakim!! Alexandra Nilsson har repostat lite från ” ladydahmers” instagram också. Gör nytt inlägg och låt oss diskutera!

#89 - Anonym

Kolla bloggbevakning istället

#90 - EB

Dom nötterna har ju ingen jävla aning om vad dom själva ens håller på med.

#91 - Anonym

Yttligare ett bevis på hur otroligt blåst Jocke är lol

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com