#1 - Anonym

Nej tack

#2 - Anonym

#1 hahah same

#3 - Anonym

Bra sommarprat av Jocke som ger tydliga bilder hur en person med Aspergers syndrom kan uppleva sin omvärld.
Tänk om fler förstått Hanna Widerstedt som också har diagnosen Aspergers syndrom. Hennes konstprojekt ifrågasatts hårt och dömande och även idag.
Ingen ville förstå henne bakom konstprojektet, ingen frågar sig om konstprojektet var hennes räddning att passa in i ett sammanhang.
Vissa får revansch på livet hyllad medans andra blir stämplad för livet.

Hanna har verkligen talang att måla. Tänk om hon korsat sin väg med en yrkeskunnig person inom ämnet. En manager som fångar upp henne. Ger henne verktyg att utvecklas och bli sedd.

#4 - Anonym

Trött på att han mjölkar sina diagnoser och sin uppväxt.

#5 - Anonym

om du har ett osynligt handikapp/diagnos- hur kan en person med egna erfarenheter som vet vad de innebär döma ut en annan person med osynligt handikapp?
vart försvann orden se bakom varje människas handling - varför beter sig personen annorlunda?
ska de gälla för alla eller bara för vissa?

#6 - Anonym

en upprättelse som borde gälla alla

#7 - Anonym

OK. Inget för mig, tyvärr.

#8 - Anonym

#3, vad har Hanna med hans sommarprat att göra? Har inte lyssnat så det är en undran bara :)

#9 - anonym

vem har utsatt han till Sveriges mest mäktigaste makthavare på Sociala medier? När Therese Lindgren har fler prenumeranter än han.

#10 - Anonym

#8 Jocke pratar ofta och gärna om sina diagnoser hur han blir bemött och förväntas vara på ett sätt för att passa in. Vilket är svårt för en person med diagnoser att leva upp till.
Hanna W har också diagnoser och blev hånad förminskad med mera av många då hon kom ut och konstatera hennes figur utåt var ett konstprojekt. Likaså var Jockiboi en karaktär för att överleva. De märkliga är att han säger att människor inte är benäga att se bakom beteenden som avviker.
Men gör han de själv då de kommer till Hanna med flera? Har han dom fina orden han menar fler borde tänka på i sitt bemötande av personer med diagnoser mot andra..eller förväntas bara han bli förlåten och accepterad? Såklart inte.
Han målade om jag inte minns fel ett helt kapitel ut Hanna i sin bok. Även på andra sociala medier. Varför sparka på en som ligger ner och med diagnoser. Har svårt att se varför bara. Annars är hans tanke bra , ingen ska bli behandlad fel. Men då ska han även visa att hann också förstår som han säger ofta hur utsatta har de. Inte bara slänga sig i ord utan verkligen mena de.

#11 - Anonym

Avskyr Jocke men hans sommarprat var bra

#12 - Anonym

#4 sa-sa-same

#13 - Anonym

ASPERGER FINNS INTE. Det kallad Autism spektrumet. Snälla sluta säga asperger. Läs på

#14 - anonym

ASD/Aspergers syndrom

ASD/Aspergers syndrom är en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. ASD står för Autism Spectrum Disorder. Aspergers syndrom är en form av ASD. Om du har ASD/Asperger kan det märkas på hur du kommunicerar med andra. Du kan också ha lättare än andra att fokusera på saker som intresserar dig.

#15 - Anonym

Var de inte Jocke som tyckte Hanna gjorde de enkelt för sig då hon kom ut med att allt var ett konstprojekt- en påhittad karaktär. Hur ansvarslöst de ansågs.....fegt att inte stå för sina handlingar...är inte jockiboi karaktären samma saķ...

#16 - Weon

No gracias

#17 - Anonym

#13 Ehm jo det finns absolut något som heter Aspergers syndrom? Varför skulle man inte få använda det ordet för?

#18 - Anonym

vad vill han hanna? kommer alltid vara jockiboi med det barnsliga beteendet

#19 - Anonym

Hela sommarpratet var ju "Ueäää det är så synd om mig"

#20 - Anonym

Men gud, hur orkar alla vara så bittra hela tiden? Skulle det vara Therese som gjorde ett sommarprat och pratade om tuffa saker genom uppväxten skulle alla visa empati för henne men så fort det handlar om Jocke skriver alla att han tycker synd om sig själv? Det bevisar ju att han har rätt i det han skriver dvs att folk ska leta fel på honom oavsett vad han gör

#21 - Anonym

Gäsp, börjar bli väldigt uttjatat. Tror dessutom han överdriver allt gällande sin mamma och sin uppväxt, så som han överdriver med allt annat. Han gör något litet, till nått stort.

#22 - A

Ingen lust o höra hans jävla egoprat... han pratar enbart om sig själv, finns det nåt som existerar i hans huvud än han själv?!

#23 - Anonym

#21 "Jag jag jag jag jag, min uppväxt, mitt liv, jag har haft det svårt, men jag är stolt över mig själv faktiskt" o sen spelade han enbart sina egna låtar va??? HAHAHA kom ut ur egobubblan snälla.....

#24 - Anonym

Bara jag som inte kommer lyssna? Han har pratat om det här i Youtube videos, i sin TV-serie, skrivit 2 böcker, gjort tidningsintervjuer... I mean de mesta har man säkert redan en eller två gånger

#25 - Anonym

#24 Känner detsamma, varför lyssna på något han redan dragit upp flera gånger? Alla vet ju redan allt

#26 - Anonym

Men ja vi har hört din uppväxt och historia 1927272626226 tusen gånger nu. NEXT! 😴

#27 - Anonym

#25 men du inser väl att det är en väldigt stor målgrupp som lyssnar på sommar i P1 och majoriteten av de som lyssnar har antagligen aldrig hört talas om Jockes uppväxt? Vill inte du lyssna är det ingen som tvingar dig, men sommar i P1 riktar ju sig främst till en äldre målgrupp än den som tittar på vloggar på youtube och dom har mest sannolikt aldrig hört det han berättar om.

#28 - Anonym

Ironin blir ju så klockren när man läser kommentarerna här och sen lyssnar jockes sommarprat. Allt han säger stämmer ju in med det ni kommenterar. Är det en slump att han blir hyllad på alla andra ställen än här? Nånstans måste ni börja reflektera om det är ER det är fel på.

#29 - Anonym

Hallå nån!! vad la paow ut om wolt?? Missade de helt

#30 - Hanna Widerstedt

Ibland blir inte livet som man vill, jag har kämpat pa med mig själv och de val jag gjort för att överleva star jag för. Panikangest och medicinering sa självklart var det jobbigt när jockiboi beslöt sig för att skriva om mig i sin bok. Massa grejer som inte stämde, men hans bevis var ju hans bästa vänner Martin och Gustav.
Jag vill bara bli lämnad ifred av denna man men han har bestämt sig för att förstöra för mig.
Det viktigaste för mig är att jag mar bra, ett liv utan stress och problem.

När jockiboi skrev sin bok om mig drabbades jag av en djup depression just för att det var för mycket. Min mamma ringde det där bokförlaget varje dag och fragade vad dom höll pa med men dom var väldigt arroganta.

Jaja, allt fran mig. Kul att ni tänker pa mig!

Kram, Hanna

#31 - Anonym

Hanna W alla vet de finns två sidor av ett mynt. Anledningen du får skit är för J har stort följe. Du är enormt stark som orkat stått ut med allt skit som kommit ur er fd. "relation". Se bara hur större män på YT gråter när de får hat som inte ens är i närheten av de hat du fått i alla år.
Dagens förlorare i massmedia är dem med lite följe. Makt kommer inte ur hur du är som person längre. Makt kommer ifrån antal prenumeranter. De är lönlöst att ha en annan åsikt/historia om den du möter har många tittare. De spelar ingen roll längre om du har fler rätt så kommer personen med fler följare förgöra dig. Att bli känd för att vara känd kan säkert vara vilseledande.

De hemska är hur respekten enbart ska vara enkelriktad. Många influencer pratar psykisk ohälsa och diagnoser fast är benägen att vara först ut med bana väg hur du använder någons svaghet för egen vinning eller ur personliga konflikter. Hur kan de hänga ut andra med samma dilemma och ändå förespråka hur andra är dålig på bemöta osynligt handikapp. Se bakom personens beteende. Kontraproduktivt. Youtube måste vara bland de sämre arbetsplatserna du kan jobba på om du mår dåligt. Nästa dag du vaknar är din kollega din värsta fiende. Och allt för underhållning. En tumregel-prata om dig själv men låt andras liv vara privat eller eget.

#32 - Anonym

Hanna w vem faan bryr säg om dig du har fått barn att begå självmord ,stå för vad du gjort
Och ta av dig offekofftan tid hemska vider.

#33 - Anonym

Hanna w vem faan bryr säg om dig du har fått barn att begå självmord ,stå för vad du gjort
Och ta av dig offekofftan tid hemska vider.

#34 - Anonym

#32 #33 DU kan inte må bra. Märks vem din idol är. Vidriga anklagelser att påstå.
Om så fallet hade varit hade förmodligen personen ifråga fått sitt sitt straff. Sitt inte å påstå saker du tror dig veta av information säkert av en stor influencer med stor inverkan på folk.

#35 - Anonym

Lilla vän du har ingen aning om vem jag är.
Har ingen idol alls utan ja vet vad hon gjorde emot min syster ,det finns prints och utdrag av det mesta.
Nu är jag och mina bröder en bra bit över 25 år
Och jag lovar dig hon kommer att få sitt straff
För eller senare för vad hon har utsatt våran familj för .Hanna är ett vider kommer alltid vara.

#36 - Anonym

#33 Tycker du veckans k... och slynstä....fått flickor att må bra...nej...vet du hur de har de idag...
Lägg ner att dra i de förflutna...de enda en person kan förändra är framtiden..och lära sig av sina fel...låt rättssamhälle ta hand om brottlisga saker..och sluta vara hobby polis...blir bara pinsamt...
Konstprojekt och karaktär Jockiboi de är ingen skillnad. Båda gick in i en roll av olika anledning. Båda med diagnoser...
Enda skillnaden är att en har makt och en inte...mycke följare med stort inflytande...medans den andra inte fick de...men de jag betyder inte att en person som inte känner personen ifråga får säga och skriva vad som helst...tänk dig för
..De du skriver är baserat på rykten du hört...för du känner inte någon av dessa individer...Du är bara en åskådare som tagit parti...

#37 - Anonym

Jewels and Issy: issy har kommit ut som trans och känner inte sig som en tjej

#38 - Anonym

#35 beklagar. Ber om ursäkt om de är sant som du skriver.

#39 - Anonym

Tack ja tyvärr är de sant och har satt fruktansvärda ärr i våran familj och som du ser har hon inte ens kurage att besvara kritiken eller påståenda vilket gör henne till ett vider
Hon tog min syster liv utan ens kunna stå för sina handlingar.

#40 - Anonym

Tack ja tyvärr är de sant och har satt fruktansvärda ärr i våran familj och som du ser har hon inte ens kurage att besvara kritiken eller påståenda vilket gör henne till ett vider
Hon tog min syster liv utan ens kunna stå för sina handlingar.

#41 - Hanna widerstedt

Berätta GÄRNA vad jag gjort mot din syster. Det här är sjuka anklagelser du kommer med. Du skriver att jag gjort att din syster tagit ditt liv? Riktigt allvarligt. Jag vill ha prints till min mejl och dina s.k bevis för sådan här trollning är totalt smaklös.

#42 - Anonym

Sen när hänger Lisanna Carmen med Sindy Niklasson?

#43 - Anonym

Gääääsp.

#44 - Anonym

Gääääsp.

#45 - Anonym

Pratar människor fortfarande om sig själv i tredje person.

Karaktär eller konstprojekt makes NO difference.
Att använda de för egen överlevnad är tagbart. De är ger en klar bild hur dåligt en person mår och varför- bra beskrivet.
Svårigheten är att se ett moraliskt ansvar när en karaktär och konstprojekt får stå för handlingarna. De kan aldrig bli en ursäkt, de är för enkelt att nyttja i lägen man begår olämpliga handlingar utan att behöva stå till svars.

Överlag var snacket bra med klockrena bilder hur diagnosen speglar en problematisk vardag när en person inte har rätt verktyg. Sakligt och träffsäkra bilder för förståelse. <3

#46 - Anonym

https://youtu.be/8VaDa6NhXYk
Förbättringsområde: att inte tillrättavisa ungdomar med orden h-runge.
Höj DIG!

#47 - Anonym

Kan nån förklara varför nattid grät på hennes livestream och tar en paus?

#48 - Anonym

#46 såg klippet nu och förstår han till 100%, vidrigt hur du lägger skulden på offrets relation än skitungar som trakasserar. Han sa tydligt ifrån flera gånger och alla har rätt reagera!

#49 - Anonym

#46 du måste ju vara besatt av Jocke som hittat ett klipp som i detta nu har 18 visningar hahahhahahaha

#50 - Anonym

#47 För att folk sa att hon ljög om mobbningen, och hon satt där 18 år och gråter som ett fkn småbarn shit vilken tönt, hennes kompis Tess tröstade inte ens henne utan hon gick förbi o skrattade som om inget hänt, till o me nattid vänner tycker hon är skittöntig

#51 - Svenja

Kan alla ni som inte har något vettigt att säga bara HÅLLA KÄFTEN? Lyssna inte på Jockes sommarprat då? Ingen har tvingat er. Märks att ni inte har något bättre för er än att klanka ner på Jocke. Kom inte med kommentaren att jag är ett fan av Jocke för nej det är jag inte, bara för att man tycker om deras videor så är man inget fan. Kom ut från er lilla bubbla istället.

#52 - Svenja

#28 Håller med dig!👌🏼

#53 - Anonym

Kolla nattiD’s insta , och kommentarerna

#54 - Anonym

#50 Det märks tydligt att du aldrig har blivit mobbad när du visar noll empati till en tjej som har blivit utsatt för grov mobbning för det sätter spår FÖR LIVET. Usch för dig

#55 - hatajockeboi

nej tack. :)

#56 - Anonym

#49 Tror inte du behöver vara besatt för att hitta klipp med h_runge replik från J.

#57 - Anonym

Någon som vet om Wilma H och Diego Mami är på g? :)

#58 - Anonym

#54 gumman sätt dig ner du o din aldrig blivit mobbad, sen aa jag tkr hon e cok töntig asså hon grät legit som en bebis och de e nt ba mobbningen hon gråter över nån skulle legot kunna säga ”oj du har lite klumpig mascara” o hon skulle seriöst böla sönder över d fkn bebis, du o hon verkar ha nått gemensamt lättkränkta j*vel

#59 - Anonym

Verkar som att Raed Murad ska göra comeback på Youtube hahah

#60 - Anonym

har nån sett hur nattid gråter ut i sin live, angående hatet hon fått

#61 - Anonym

Någon som hann se vad Bianca och Paow bråkade om?

#62 - Anonym

Har nån bilden på einars dp?

#63 - Anonym

Sjukt att ingen influencer uttalar något om tragedin i umeå

#64 - Anonym

Sjukt att ingen influencer uttalar något om tragedin i umeå

#65 - Anonym

Har någon einars läckta bilder?

#66 - Anonym

#63 skulle inte säga att de är så sjukt, det är en flygolycka dom skriver väl aldrig om bilolyckor heller? Knappast så att dom skriver om slavhandeln i Libyen eller de som händer i Sudan heller så varför skulle dom skriva om en olycka?

#67 - Anonym

#59 Hahhaha jaaa har saknat när folk reagerade på Raeds videos, hans videos var riktigt quality cringe content.

#68 - Anonym

Väldigt bra uppdatering på denna blog, not.

#69 - Anonym

Margaux senaste video....

#70 - Viktor

Shit vad seg jag känner mig haha! Har inte lyssnat på sommarpratet än, men skall väl ta och göra't :D

#71 - Anonym

#69 vad är det med den?

#72 - Anonym

einar är typ 16 era äckliga as.
sluta be om läckta nakenbilder på en minderårig person

#73 - Anonym

#71. Ehh?? Kolla på den?

#74 - Anon

#73 Det är en helt vanlig video?? Vad snackar du om?

#75 - Anonym

Ämnet han väljer är intressant men tyvärr faller allt pladask i sommarpratet. Det är slarvigt, ogenomtänkt och jag blir inte berörd alls. Synd!

#76 - Maj Svensson

Hej!
Älskar dig och denna sida
Jag vill tipsa er om länkar som gör att jag sparar mycket pengar varje månad.
Här shoppar jag allt från mode, märkeskläder, skönhet, hälsa och inredning.
Hoppas det funkar för dig/er med!!! Kramar <3<

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo

Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Refunder:
www.refunder.se/b/Spara50

#77 - Sofie

Jag tycker att han redan har berättat alla sina historier och hunnit ändra dem flera gånger. Trött på honom nu. Next.

#78 - Anonym

Ingen bryr sig.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com