Gardets.nu inlägg om att Jocke publicerade porrfilmen av misstag

Jocke har flera gånger berättat om hur han av misstag la ut sin porrfilm på Youtube när han skulle publicera en vanlig video. 
 
Igår la sajten Gardet.nu (där Cissi Wallin är redaktör) upp ett inlägg där de skriver att det är intressant att dessa olyckshändelser alltid drabbar män och det får de att tänka på hämndporr. 
 
Inlägget får flera anmälningar och tas bort av Instagram men nu har inlägget publicerats igen.
 
Både Jocke och Jonna har reagerat starkt över inlägget. 
 
Bild: Bloggbevakning.se

 

#1 - Anonym

Så uppenbart att Jocke har sagt till Jonna vad hon ska skriva.

#2 - Anonym

Cissi Wallin över reagera herregud vem fan bryr sig om en hemmagjord sex film. Alla är vi människor som gör misstag och Jocke gjorde ett misstag och de vet Jonna om annars hade dom inte varit tillsammans idag om detta hade varit en så kallade hämnd porr... snälla alla feministiska män hatare sluta över reagera när j&j klart och tydligt säger att det va ett misstag

#3 - Anonym

Vad spelar det för roll ens? De spelade ju ändå in videon, visst det kanske inte var meningen att den skulle publiceras offentligt men det var flera år sedan. Varför ska hon Cissi lägga sig i?

#4 - Anonym

#3 hon lägger sig i för att hob vill ha en anledning till att kunna klaga på män

#5 - E

Anledningen till att hon lägger sig i är för att Jocke blev vald som en av sommarpratarna och i och med det blev han intervjuad av Aftonbladet o då berättade han om den här porrfilmen.

#6 - Anonym

#5 detta angår dock inte Cissi Wallin och bör inte lägga sig i

#7 - Anonym

Varför är det okej för kvinnor att klanka ner på män så fort män gör misstag?? Hade män klankar ner på kvinnor hade de blivit ett jävla liv direkt

#8 - Suck

@1 sluta, bara ge dig. Hon är en egen individ med egna åsiker. Hon kan också ge svar på tal, sluta få det att låta som att hon är Jockes minion.

#9 - Anonym

Rätta mig gärna om jag har fel, men videon lades inte upp direkt på porr sidan va? Kan minnas fel då det var länge sen men den kom upp på Youtube först, och sen var det någon annan som la upp den på porr sidan vah?

#10 - Anonym

Rätta mig gärna om jag har fel, men videon lades inte upp direkt på porr sidan va? Kan minnas fel då det var länge sen men den kom upp på Youtube först, och sen var det någon annan som la upp den på porr sidan vah?

#11 - Anonym

Joakim ska dock vara jävligt försiktig med att kalla Cissi för manshatare när han för några år sen hängde ut tjejer på sin äckliga blogg o kallade dem för slynor, horor etc. plus att han för inte så längesen sa att ”män idag borde kräva kontrakt när de ska ha sex med en tjej så de vet att tjejen inte kommer ångra sig och anmäla för våldtäkt.” Han har betett sig jävligt kvinnohatiskt under sina år som ”offentlig person” och han försöker hela tiden jämna ut den med att säga att han haft en jobbig barndom. Som om han var den enda med en jobbig jävla barndom. Jag är förvånad att Jonna stannat kvar och ursäktat hans beteenden. Han är äckligt manipulativ och narcissistisk och jag hatar att så unga människor ser upp till honom. 😫

#12 - Anonym

På den tiden när Jocke "råkade" lägga ut denna film så hade han inte den mest fräscha kvinnosynen om man kan säga så. :) Intressant inlägg av Cissi.

#13 - Igen

skrapning? Har Jonna gjort ännu en abort alltså?

#14 - Freddy

Hur exakt laddar man upp en film av misstag? Det är flera steg att gå igenom där han borde ha upptäckt vilken video han laddade upp. Problemet är ju att Jocke aldrig tar ansvar. Han säger att han var en annan person då och att han inte är Jockiboi längre. Baserat på vad? Vad har han gjort för att bättra sig? Han väljer att ta avstånd för sina handlingar istället för att ta ansvar och detta är en människa som många kids ser som en förebild. DET är skrämmande. Det sämsta var ändå när Anis frågade honom hur sexfilmen kom ut och Jocke svarade "Ah, dä va mina diagnooooser dårå...". Men snälla.

#15 - Anonym

#13 vad jag har förstått är skrapning när man tar bort resterna av den misslyckade aborten, så egentligen nej då dom typ ”avklarat” (utan att lyckas verkar det ju som) aborten när den riktiga aborten inte fungerade fullt ut

#16 - Anonym

#13 Jonna hade rester kvar ifrån den förra aborten, så hon fick skrapas igen.

#17 - Anonym

Problemet är INTE att de har gjort en porrvideo. Problemet är som också gardet upplyser att jockiboi säger gång på gång att det var i MISSTAG. En vidoe kommer INTE upp på pornhub i misstag, inte en jävla chans. Han var fullt medveten om att han ladda upp den så varför i helvete kan han inte stå för det

#18 - D

Joakim slänger med ordet manshatare och kallar sig feminist men för inte alltför länge sen kom det ju ut en sms konversation där han sprider på myten om att majoriteten av kvinnor anmäler falska våldtäckter? :-)

#19 - anonym

#17 dock så är det inte Jocke som la upp den på en porr sida utan han råkade lägga upp den på Youtube och sen har någon annan laddat ner videon och någon annan har laddat upp den på en porr sida

#20 - Anonym

#17 Håller med, är ju knapapst ett misstag att nåt sånt händer. Jockes story är väl att han råkade ladda upp porrfilmen istället för en annan video på youtube för att han blandade ihop filnamnen. Och det är folk som sparade ner den från youtube som laddade upp den på pornhub. Men som sagt man borde ju märkt vad det var för film långt innan dess.

#21 - anonym

#20 man är en människa och alla gör vi misstag

#22 - Anonym

#21 Man går ju igenom flera steg innan man laddar upp en video, tycker att han borde märkt det. Visst finns det säkert en möjlighet att sånt händer, men tycker det låter sjukt osannolikt.

#23 - Anonym

#21 Dessutom som Gardet skriver så verkar ju såna här "misstag" bara hända män. Varför är det inga kvinnor som bara råkar ladda upp nakenbilder/filmer på sin pojkvän? Självklart ska man aldrig säga aldrig att sånt händer, men är ju ett intressant sammanträffande att det är många män som bara råkar göra sånt här av misstag.

#24 - anonym

#23 tro mig kvinnor gör sånt här också men när det händer män så bryr dom sig inte lika mkt som när det händer kvinnor eftersom kvinnor ses mer som ett sex objekt och det gör inte män

#25 - Anonym

#24 Eller så sprids det mer nakenbilder på tjejer för att dem just ses som sex objekt? Ses man som ett sexobjekt så är det ju inte så konstigt att snubbar anser sig ha rätten till att sprida sånt här.

#26 - anonym

heja cissi tack för att du får mig andra att må bättre och att vi äger våra kroppar ingen annan gör det. jockeboi jonna är dum i huvudet hoppas dom slutar med youtube dom sprider bara dynga finns många men dom och rask ska bort. youtube ska vara kärlek som issy jewles hur det stavas säger.

#27 - Anonym

Alltid äckligt när andra försöker göra politiska poänger på bekostnaden av andras lidnad. Jocke och Jonna har själva sagt att de inte vill att det ska dras upp igen, då får man fan respektera det. Vidrigt! Det här är inte första gången Cissi drevar mot någon, om man minns hur hon medvetet tog upp Mr Cools flickvän Kim Walls död för att återigen göra en politisk poäng. Om någonting är det Cissi som är narcissist, som jämnt vill att folk ska stå på hennes sida, men när det kommer till andra är det hur okej som helst att gräva dem under.

#28 - Sabina

Men alltså varför är det okej för kvinnor att hålla på så hör mot män? Fatta vilket jävla liv det hade om Jocke att gått på denna brud så här? Spyr på manshatande feminister! Alla är lika mycket värda oavsett vad du har mellan benen. Nu får tjejer lägga av med detta manshat

#29 - Anonym

Tacksam för Cissi som vågar stå upp för oss kvinnor i en kvinnohatande värld!

#30 - Anonym

#29 Cissi gör tyvärr precis tvärtom i vad hon egentligen borde göra... hon borde skämmas

#31 - Anonym

Känns som om folk medvete försöker ignorera fakta för att få jocke att framstå som värre än han är. Han gjorde ett misstag, det är vi överens om. Men att sen gå på och kalla nån som ändå försöker stå upp för sin fru för kvinnohatare, det är lite drygt. Han har många gånger visat att han är ett svin, men egentligen aldrig mot Jonna. Så lägg ner bara, han önska säkert att han kunde få det ogjort för Jonnas skull.

#32 - Anonym

Ok, detta har kanske en digression, men ni som skriver att ni är trötta på manshat...

Ni ska veta att det finns en bastant skillnad på kvinnohat och manshat. Kvinnohat gör att kvinnor misshandlas, våldtas och i värsta fall mördas. Manshat är ett svar på det förtryck män utövar mot kvinnor var dag. Det är inget annat än rättfärdigat. Jag skäms över att det är kvinnor som skriver sådana kommentarer, trodde att ni visste bättre än så.

#33 - Anonym

Wow, så nu kan inte manshat leda till mord, våldtäkter och misshandel? Korkad kommentar. Alla människor är individer och alla ska behandlar på ett humant sätt. All form av hat och kollektiv förtryck bidrar till att det är individer som skadas. Spelaroll om det är en man eller kvinna.

#34 - R

Varför ska hon lägga sig i? Vet inte vem människan är men lite trist att någon tar upp något som hände för flera år sedan? Har själv följt Jocke sedan 2012/2013 och bryr mig inte det minsta lilla om deras egna "porrfilm" ..

#35 - Anonym

#33 Snälla det är stor skillnad på kvinnohat och manshat, STOR jävla skillnad.

#36 - W

#32 Varför dra alla över en kam? Jag hatar män som hatar kvinnor lika mycket som jag hatar kvinnor som säljer sina barn som slavar, mördar, våldtar eller misshandlar sina barn eller som utövar våld/terror mot andra vuxna/djur. Jag kommer aldrig att stå med i nåt systerskap bara för att någon är av samma kön som jag, det räcker inte för mig som vänskapsgrund. Jag står bakom dem som har vettiga värderingar, beter sig bra och som respekterar andra oavsett kön, läggning, ekonomi, religion osv. för att jag blivit bränd och utnyttjad av många fler kvinnor än män. Att skriva som Cissi att Jocke förtjänar att bli lemlästad (få d*cken avskuren) är precis lika illa som när Jocke hängde ut kvinnor, kallade dem slynor osv. Det är en anledning till att jag som kvinna inte vill kalla mig feminist, jag står inte bakom systerskap och jag hyllar inte sådana som Cissi Wallin. Jag står för jämlikhet-ja, men jag står också bakom min åsikt att alla förtjänar att bestraffas för det/de brott DE BEGÅTT, inte att vi masstraffar andra för att de råkar födas med en penis.

Oavsett vad och hur Jocke gjorde som ledde till att porrfilmen spreds, så har Jonna valt att gifta sig och bilda familj med honom. Uppenbarligen har hon (kanske inte förlåtit honom men) accepterat att det skedde och valt att trots det leva tillsammans med honom. Någon annan hade kanske dumpat Jocke, polisanmält honom eller tagit sitt liv. Sen kan jag hålla med om att hämndporr är ett stort problem och det sker varje dag att någon blir uthängd och får sitt liv förstört, DET borde Cissi ägna sig mer åt.

#37 - R

Det var väl inte ens Jocke som la upp videon på pornhub? Har för mig att han har sagt att någon lyckades ladda ner videon och lagt upp den där.

#38 - Anonym

#36 Halleluja!

#39 - Jen

Man märker hur många unga som drar igång ett drev. Ja, man lägger sig i sånt som kommer upp på medier. Precis som ni lägger er i vad Cissi lägger sig i. Och vad jag gör precis som ni gör just nu. Osv Osv.

#7 att män gör så mot kvinnor har det vart i åtal.


I love women eller I love hoes? Vet ju vilket ja hade valt.

#40 - Anonym

tänker ingen nämna att jocke gjorde en direktlänk till porrvideon på sin blogg

#41 - anonym

#40 om du har bevis på de du säger så är detta en helt annan sak som kan diskuteras

#42 - E

Man kan ju även undra och spekulera om p-rullen var ett PR-trick. Den dras upp emellanåt och sätter Jocke och Jonna på tapeten. Om det är nåt man verkligen inte vill bli förknippad med, så VARFÖR ägnar man ett helt avsnitt i sin TV-serie till att prata om den, prata om sina fetischer och om onani och flera youtubevideor till att prata om sitt sexliv trekanter m.m? Just wondering. Jag brukar aldrig berätta alla pinsamma saker jag gjort, just för att jag skäms och inte vill dra upp det, jag får inte riktigt samma vibbar här. Undrar också hur man "råkar" ladda upp en privat p-rulle på Youtube oavsett vad man döpt filen till, HUR kollar man inte igenom materialet INNAN man trycker på LADDA UPP???

#43 - Anonym

NÄR ska Joakim bli vuxen egentligen? Han tjatar hela tiden om att han har förändrats och är en annan människa nu, men fortsätter samtidigt på samma bana, bara annorlunda spår.
Joakim säger hela tiden att han tar ansvar för sina handlingar, men det gör han ju inte alls? Han skyller allting på diagnoser (och nej, han använder inte sina diagnoser som en förklaring, han använder dem som ursäkt) och bara tjatar gång på gång om att han är annorlunda nu och blablabla. Varför kan han inte bara stå för allt han har gjort fel och be om ursäkt för det, och sen bara lämna det bakom sig? Han kastar ju bara bensin på elden när han fortsätter hålla på öppet i sociala medier.
Och nej, man RÅKAR inte gå in på en porrhemsida, RÅKAR skapa ett konto (vilket jag antar att man måste göra), RÅKAR välja just den videon och RÅKAR klicka på publicera. Det kanske finns någon anledning till att han gjorde det, han kanske var påverkad av något till exempel, men då borde han fan stå för det också istället för att säga att han "råkade", för man RÅKAR inte publicera en video på en porrsida.
Jonna verkar vara en så otroligt fin människa, och jag tycker verkligen synd om henne som föll för Joakim från första början ens, hon förtjänar bättre än så. Joakim behöver hjälp. Han behöver hjälp hos läkare och psykologer, och han behöver vara en privatperson, inte offentlig.
Och så tycker jag ärligt synd om Lunabelle, som får växa upp i ett hem där det springer folk hela tiden.

#44 - Anonym

https://youtu.be/pCC5krpndCI

#45 - Anonym

#43 är fortfarande inte han som har lagt upp videon på pornhub! Han råkade lägga upp videon på sin Youtube kanal och då har någon laddat ner videon från hans Youtube kanal och sedan lagt upp den där! Hade du lyssnat istället för att dra egna slutsatser så hade du sluppit skrivit en roman. Du är minst lika dålig som han då du kastar skit på honom! Du har väl också gjort misstag i livet!?

#46 - Anonym

https://youtu.be/pCC5krpndCI

#47 - Anonym

ÄLSKAR CISSI!! 💪🏼💪🏼💪🏼

#48 - Anonym

Fast jag förstår inte. Detta handlar ju inte om Jocke och Jonna, Cissi tog bara upp detta som ett exempel för att bygga sitt argument. Hon sa aldrig att deras filmsnutt nödvändigtvis var ''hämndporr'' utan menade bara att många andra var det. Visst kan det också röra Jocke och Jonnas fall, men troligtvis gör det inte det då Jonna har valt att gifta sig och bo med Jocke. Jag tycker inte att Cissi hade behövt nämna Jocke och Jonna över huvud taget. Går fortfarande att leda resonemanget utan att blanda in några namn. Detta skapar bara onödig drama. Dock tycker jag att Jonna eller Jocke hade kunnat förklara detta på ett vettigt sätt istället för att be om att få bilden borttagen. Att få bilden borttagen är inte lösningen. Detta är ett viktigt ämne som bör belysas, men det hade kunnat göras på ett bättre sätt utan att blanda in Jocke eller Jonna. Jonna borde också bli bättre på att kommunicera med en trevligare ton.

#49 - Anonym

Fast jag förstår inte. Detta handlar ju inte om Jocke och Jonna, Cissi tog bara upp detta som ett exempel för att bygga sitt argument. Hon sa aldrig att deras filmsnutt nödvändigtvis var ''hämndporr'' utan menade bara att många andra var det. Visst kan det också röra Jocke och Jonnas fall, men troligtvis gör det inte det då Jonna har valt att gifta sig och bo med Jocke. Jag tycker inte att Cissi hade behövt nämna Jocke och Jonna över huvud taget. Går fortfarande att leda resonemanget utan att blanda in några namn. Detta skapar bara onödig drama. Dock tycker jag att Jonna eller Jocke hade kunnat förklara detta på ett vettigt sätt istället för att be om att få bilden borttagen. Att få bilden borttagen är inte lösningen. Detta är ett viktigt ämne som bör belysas, men det hade kunnat göras på ett bättre sätt utan att blanda in Jocke eller Jonna. Jonna borde också bli bättre på att kommunicera med en trevligare ton.

#50 - Anonym

#45 Hej Jocke! 😂

#51 - anonym

#50 det är inte jocke som skriver det där bara så du vet... ALLA vet att Jocke la upp den på Youtube men tog bort den i samma sekund men de va redan försent då andra redan hunnit sparat videon

#52 - Anonym

#48 håller med, cisai e dum i huvet

#53 - Anonym

Råkade Jonna lägga ut alla naken videos med eller

#54 - anonym

#53 hon har inga naken videos dock så jobbade hon som modell för reklam i underkläder, det är inte samma sak som porr herregud

#55 - Anonym

#54 Det är därför det finns videos på henne när hon tar av sig kläder framför kameran och filmar sig själv i duschen naken? Bra försök dock 😉

#56 - Anonym

#54 Jo hon har nakenvideos. Säger inte att det är dåligt, men vill bara poängtera att det finns ett antal videos på henne där hon poserar inför en kamera naken.

#57 - Anonym

#54 HAHAHAHAH jaaa gud hon har massa videos som rä NAKEN videos inspelade av henne själv där hon är naken utanför henens ”modell” sak om höll på med.

#58 - Anonym

Då kan ju länka dessa videos då om det är sant dock skulle inte jag klassa de som löss sex film när man står i en dusch

#59 - Anonym

#58 autocorrekt på mobilen la till ett extra ord lol

#60 - Anonym

#58 Att ta på sin kropp på ett sexuellt sätt, naken i en dusch, skulle jag klassa som en sexvideo iaf

#61 - Anonym

Bara att söka på Jonna Lundell på pornhub så får man upp massa videos

#62 - Anonym

Vad har hänt med Jonas i RMM?

#63 - Anonym

Joakim du kan ju alltid ringa och ta en fika med Fredrik Virtanen ni har säkert helt del att prata om för ni har ju båda "Cissi Wallin " som gemensam nämnare

#64 - Anonym

#58 Det är inte bara videos när hon står i duschen. Och jo, det är sexvideos. Varför vill du att man ska länka? Bara att gå in på valfri porrsida och söka.

#65 - Anonym

Lägger miljoner på renovering och har Ica basic korv i kylen, var det inte Jocke som var så kräsen med mat? Tydligen inte, men såklart, kan man käka bajs osv kan man nog äta korv med 3% kötthalt också.. nä stackars ungen, och Jonna för den delen. Att hon ens går på att videon råkade publiceras. Men man fattar ju, han gjorde det för att hålla kvar henne, vem vill ha en flickvän/fru som har ute en porrfilm med sveriges(?) äckligaste människa. Och han har ju verkligen lyckats med det! Men mest synd är de om lunabelle, men om hon har nog med vett i skallen så drar hon så fort hon kan..

#66 - Anonym

Jonna är typ värre än Jocke?? Fyfan vilket liv hon valt att leva, och ihop med vem. Jocke har ju som inget val att drass med sig själv. Sen undrar jag typ om hon har mer diagnoser än han? Står ju inte rätt till där uppe iallafall, den saken är jävligt klar. Vem fan accepterar att någon lagt ut en snuskfilm på sig själv. Men hon höll ju själv på med likande, vilket kanske förklarar saken..

#67 - anonym

Är det fler än jag som har problem facebook och instagram just nu?

#68 - anonym

Om man söker Jonna Lundell på Mrkoll.se så är hon åtalad i tvistemål.... Åtal, domar och rättsprocesser undra va de kan vara om

#69 - Anonym

#45 Jaha, det har jag inte hört något om, jag har bara hört att han "råkade" lägga upp den. Men fortfarande, inte fan RÅKAR man klicka på sin sexvideo och sen RÅKAR klicka på publicera? Är du 12 år? 13 kanske? Max 15? För det här handlar inte om mig för fem öre, det handlar om Joakim. Men visst, jag kan svara på din fråga, ja jag har gjort misstag i livet. Men jag har inte lagt ut dagens runk när jag runkar med diskmedel och med en dammsugare, jag har inte hängt ut unga tjejer inför flera tusentals människor, jag har inte tatuerat in I love hoes på armen, jag har inte "råkat" lägga ut en sexvideo, behöver jag fortsätta? Läste du ens hela min kommentar? För största delen av den handlar inte ens om sexvideon, det handlar om att jag tycker att det är dags att han faktiskt lägger ner med allt bråk via sociala medier, han är verkligen pinsam. Han är en vuxen man, han behöver fan ta och skärpa till sig lite. Något mer du vill tillägga?

#70 - Anonym

Någon som har en inloggning på mrkoll eller ratsit att låna ut?

#71 - Anonym

#70 Nope, vad ska du kolla då? Ratsit och mrkoll är ju både ganska givmilda med information så varför behöver du premium?

#72 - anonym

#70 man måste betala 99kr för att läsa åtal och domar om det är de du menar

#73 - Anonym

#70
Domar och åtal ges ut på Lexbase. Alltså inte på ratsit eller Mr.Koll

#74 - Anonym

Domar är generellt offentliga handlingar och man behöver inte betala för att få dessa från berörd myndighet. Sidor som Lexbase tar betalt för att du ska slippa göra jobbet att ta fram set själv.

#75 - Anonym

#65 Jonna finns ju på andra sidor med saker som hon själv lagt ut som varit av naket innehåll. så vem vet hon kanske går i gång på att filmen läckt alla har ju olika fetisher.

#76 - Peter

#76
Säga vad vad man vill men den kroppen hon har i duschen är de nog många killar som skulle vilja titta närmare på :)...och dom pojkar som förnekar det borde nog fundera på din sexuella läggning ;)

#77 - Peter

#76
Säga vad vad man vill men den kroppen hon har i duschen är de nog många killar som skulle vilja titta närmare på :)...och dom pojkar som förnekar det borde nog fundera på din sexuella läggning ;)

#78 - Anonym

#77
Håller med dig finns några få 19 åringar som har den kroppen som hon hadde då ,Jocke Har verkligen dragit en högvinst vilken kille eller man skulle tacka nej ?

#79 - Anonym

#77
Håller med dig finns några få 19 åringar som har den kroppen som hon hadde då ,Jocke Har verkligen dragit en högvinst vilken kille eller man skulle tacka nej ?

#80 - Anonym

#65 Yikes

#81 - Freddy

Såg klippet från Dplay-serien där Jocke sitter och säger till Jonna att det är inget fel på henne för att hon är med i en läckt porrfilm utan det är de som retar henne för det som är dumma. Nej, Jocke, den som är dummast är du som läckte den. Men visst, att skylla ifrån dig är ju din grej. Sen att du skojar på din instastory om att du trendar på pornhub är bara ännu ett bevis på att du inte har förändrats ett dugg, för du fattar fortfarande inte allvaret i det du har gjort.

#82 - Anonym

Heja Cissi <3 Jocke ska få skit.

#83 - Anonym

Cissi Wallin är en Manipulativ kontroll freak. hon har för mycket behov av detalj kontroll i andra folks liv. Hon ska ge fan i andra människors liv.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com