#1 - Anonym

Varför jag inte anser att hon är en Youtuber:

För det första, när man kollar på hennes videos så märker man tydligt att det inte finns en äkta passion för att filma och allt där emellan. För mig känns det som att hon endast gör Youtube för en extra inkomst, det tar ingen tid ifrån henne direkt. Hon redigerar ju inte ens själv? Vilket dem flesta gör, om inte har gjort innan. Det är som Kylie, hon är en grym på sina business men hon är fan ingen Youtuber. Har Bianca ens försökt lära sig redigera? Om man inte ens vet hur man klipper, tycker man ens om videoskapning då? Nej, Bianca är grym TV-profil, men det stannar där för mig.

#2 - Anonym

Såvida man lägger ut något på youtube är man väl youtuber? #1 du pratar om passion, men det handlar ju om att de läggs ut videos? Människor som har 60 prenumeranter kallas för youtuber såvida personen lägger ut videos. Frågan kanske däremot ska ställas till kritikerna hur pass bra youtuber hon är?

#3 - Anonym

vad har hänt med NattiD egentligen? Vet att hon fått "hat" och så, men det jag har hittat är inte ens så grovt? (Kan ha missat något, orkar inte ögna igenom alla tusentals kommentarer) 10-åringar klagar på att hon har fyllt läpparna och att hon ViSaR SiN KrOpP fÖr MyCkEt, men lite märkligt att ta så illa upp av vad barn skriver (som inte heller är innehåller några förolämningar eller könsord) när man är 18 år och dessutom gått igenom betydligt värre saker? Ingen kritik mot henne men undrar bara om någon kunde upplysa mig. Hoppas i alla fall pausen kommer få henne på bättre tankar <3

#4 - Anonym

K

#5 - Anonym

Bland annat youtuber, ja

#6 - Anonym

#2 Om jag snickrar ihop ett fågelbo, gör det mig till en snickare då? Eller, om jag gör en låt. Gör det mig till en artist då? Nej snälla.

#7 - Anonym

#2 Bra skrivet :)

#8 - Anonym

#6 Fast går man efter definitionen för ordet "Youtuber" så stämmer hon väl in som en Youtuber? :D

#9 - Anonym

skulle säga att man räknas som youtuber om 1: youtube är ens huvudsakliga inkomstkälla och 2: det var genom youtube man blev "känd". Bianca tjänar nog större delen av sina pengar från Instagram och wahlgrens värld, samt att hon var ett känt namn innan hon började med youtube

#10 - Anonym

Har hon en enda video som inte innehåller samarbete?

#11 - Anonym

#9 Kul för dig :) Själv skulle jag säga att demokrati är när en allsmäktig ledare styr över allting

#12 - Anonym

#11 så du skulle alltså säga att Adam 9 år är en youtuber för att han lägger ut fortnite gameplays och har 67 prenumeranter?

#13 - Anonym

Nån som har einars läkta bilder?

#14 - Anonym

Det är väl klart som fan att hon är en YouTuber BLAND ANNAT. Hon uppdaterar flera gånger i veckan?

#15 - Anonym

Visst kan man kalla Bianca en youtuber hon ”bockar av checklistan” osv, men när jag tänker på Bianca ingrosso så tänker jag inte att hon är en youtuber i första hand till skillnad från tex Therese där hennes youtube är det första jag tänker på, tror det är anledningen till att folk inte ser henne som en youtuber

#16 - Anonym

Allt är relativt. Jag ser henne mer som en influenser än en youtuber. Jag menar, när man jobbar med youtube är 70% av skapandet BARA redigering! Att filma lite i sin vardag och sen skicka vidare det till någon som både klipper och redigerar allt gör det ganska genomskinligt att man BARA vill synas på plattformen. Inte arbeta, skapa och förstå plattformen. Hon är en stor influenser som också syns på youtube. Thats it.

#17 - Anonym

Håller med de ovanstående kommentarerna! Ser henne mer som influenser!

Också, vad spydigt hon skrev om Therese.. ”dem fantastiska Therese Lindgren :)” ..

#18 - Anonym

Tekniskt sett så är hon en youtuber, de ba fakta.
Men om man ser på perspektivet från ett år sen så tycker jag inte det, hon var helt ny och det var inte riktigt då något som man kände henne som och det var därför jag inte tyckte det var rimligt när hon vart nominerad som årets i någon youtubekategori, när ”årets” har med ett helt år och hon var helt ny där.

#19 - Anonym

#12 Absolut :)

#20 - Anonyma jävel

Omg håll käften kvinna

#21 - Anonym

#13 att du ens vill ha einars naken bilder är bara vidrigt. Att människor ens läcker ut sånt här och förnedrar en annan människa är vidrigt må ni brinna i helheter hoppas ro när må bra efter dessa trakasserier och mobbning på nätet

#22 - Anonym

#21 rättar mig själv... må ni brinna i helvetet och hoppas att einar mår bra

#23 - Min youtube

Hon är väl en youtuber bland annat ja! Sen kanske vissa har olika krav vad en "äkta" youtuber är för dem såklart. Men alla som sysslar med youtube, som lägger upp videos frekvent är väl en youtuber i sig. Sen kan man vara mycket på sidan om. Sen kanske vissa tycker att en "äkta" youtuber är en som jobbar med det heltid och bara youtube liksom. Men enligt mig är man delaktig att kalla sig för youtuber så länge man sysslar med videos och lägger upp dem på youtube. :)

#24 - Anonym

#12 Ja, Adam skulle klassas som youtuber. Även fast han har 67 prenumeranter och lägger ut spelvideos så har han rätten till att kalla sig för youtuber om han faktiskt lägger ut videos. De 67 prenumeranterna kanske bara är personer han känner till irl, vilket gör att vi andra inte vet vem det är - men youtuber ska han absolut kunna kalla sig för. Alla är nya någon gång, bara för att man har ett visst antal prenumeranter eller inte tjänar pengar på yt så ska inte rätten med benämningen youtuber tas bort. Teryos, Olle Mcdulle, Luddze, Clueless osv var några personer som började med att ha spelkanal och började med fåtals följare, där ser man hur de gick för dem. Bästa av allt var att de alla kallade sig själv för youtuber ändå, vad jag minns från den tiden

#25 - Anonym

Ja vilket problem. Världen riskerar att gå under...

#26 - X

#16 okej men jocke klipper inte heller sina videos Själv? Så då är han inte heller en riktig youtuber då eller? Therese jobbar också på att ta in en person som klipper en videos i veckan för henne. Jeffree star, james Charles klipper inte heller sina videos!
Jag tycker flesta av dom jag följde förr på Youtube inte alls lägger upp många klipp i veckan men bianca fortsätter lägga ut många videos vilket är grymt bra med tanke på hur många andra jobb hon har.
Så ja hon är en youtuber. Sen så ser jag bianca som mer än en youtuber. :)

#27 - Anonym

Eftersom hon har en youtubekanal som hon uppdaterar ofta skulle jag säga att hon är en youtuber. DOCK är ju inte youtuber det första man tänker på när man hör namnet Bianca Ingrosso

#28 - E

Tycker absolut hon är en youtuber då hon laddar upp videos på youtube :) Ska hon aldrig få kalla sig själva för "youtuber" Bara för att hon jobbar med annat också? Det är ju skitkonstigt. hon uppdaterar ofta och har väldigt bra videos tycker jag, oavsett vem det är som redigerar

#29 - Anonym

Tycker Margaux är i samma sits om man läser kommentarerna. Hon är igenkänd från Let’s Dance, hon jobbar på något kontor och har MASSA uppdrag och uppgifter som hon gör, ex. Allt med politikerna. Hon är youtuber, hon tjänar pengar, hon har en redigerare, hon har haft andra inkomstkällor också. Vad är skillnaden mellan henne och Bianca menar ni? Absolut att Bianca blev känd genom andra saker innan youtube, att man kanske inte förknippar henne som en youtuber, men precis som Margaux kallar sig för youtuber så bör väl Bianca få göra samma?

#30 - .

Största frågan är ju varför ni orkar argumentera om hon är youtuber eller ej. Ser inte meningen med att ens kommentera vad någon annan är för något, youtuber eller ej, vem bryr sig?

#31 - Anonym

#30 Folk tycker det är intressant och har olika åsikter, precis som allt här i världen.

#32 - Fatima

Den Bianca fulaste jag sett, hon ser ut Benjamin me långt hår. Hon attityd dålig också..

#33 - Anonym

Hur kan man sjunka så lågt att man klagar på nåns utseende, det är bara elakt. Och vad elaka kommentarer beträffar så är det inte bara barn utan medelålders kärringar som håller på med ren mobbning av en ung tjej skäms på er. Låt bli och titta om ni stör er så mycket på henne, men ni är väl avundsjuka gör nå bättre själv men det klarar ni inte. Fy Fan låt tjejen vara

#34 - Anonym

#32 gå på dina sfi-föreläsningar innan du hoppar på folk

#35 - Pia Svensson


Hej!
Älskar dig och denna sida
Jag vill tipsa er om länkar som gör att jag sparar mycket pengar varje månad.
Här shoppar jag allt från mode, märkeskläder, skönhet, hälsa och inredning.
Hoppas det funkar för dig/er med!!! Kramar <3<3<3<3<3<3

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo

Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Refunder:
www.refunder.se/b/Spara50

#36 - Anonym

Haha ja visst är väl hon youtuber men dock använder hon sin kanal bara för samarbeten och reklam för sina egna varumärken:) Medan andra kanske satsar mer helhjärtat och varierar sina videos så man får se mindre reklam bland annat.

#37 - Freddy

Det beror väl på att när man tänker "youtuber" så tänker man på någon som startade sin karriär på youtube. Bianca startade youtube för att utöka sitt varumärke som fick sin start med Wahlgrens värld. Men idag tycker jag gott att hon kan kalla sig youtuber. De största youtubers:arna i Sverige gör inte bara youtube längre. Therese, Jocke, Mitkus, Anis, m.fl. har andra projekt vid sidan av, vilket jag antar man måste ha nu för tiden då youtube-inkomsten är opålitlig då youtube ändrar sina regler hela tiden.

#38 - Anonym

När ska Linn Ahlborg gå ut med att hon gjort sina bröst samt fixat näsan?

#39 - Fatima

Den tjej jäte ful oh snålt. Jag såg program de familj då de sälja ett kissad soffa. De wahlgren familj tro de är något speciel. De. Är det INTE. Hon rediger sin bild också. O ljuga om den då. Usch den dålig stil! Jag säga vad jag tänka, de lära min fröken mig - ut med den språk!

#40 - Anonym

#38 Vadå när? Om hon gjort något ingrepp har hon ingen skyldighet att gå ut med det. Visst, det kan skapa skeva kroppsideal och eftersom hon har unga följare kanske hon BÖR gå ut med det. Men det är fortfarande hennes kropp och hennes liv, och alltså då också hennes val vad hon vill gå ut med offentligt och inte

#41 - Anonym

#39 haha troll eller?

#42 - anonym

#38 hennes kropp och hennes val det är inget hon är tvungen att prata om bara för att hon är en offentlig person

#43 - Anonym

#40 #42 som offentlig person så har hon kanske inte en skyldighet MEN som nån av er skrev det ger skeva kroppsbilder då unga människor tror att man kan har sån kropp utan ingrepp vilket jag personligen tycker är äckligt av henne

#44 - anonym

#43 även om de ger en kroppsideal är de ju bättre att hålla tyst om de och inte prata om de, de flesta unga vet knappt va såna operationer innebär och de bör inte uppmärksammas genom att prata om de

#45 - Anonym

# 1 Påminnelse- Jocke och Jonna redigerar inte själv. De har dessutom lejt bort filmningen.
#6 En Youtubers som "gör" musik existerar knappt. De använder sitt varumärke "namn" och får hjälp med allt, ändå säljs de in hos tittarna som musiker, trots sin okunskap. Ghost producer. Samma liknelse som snickare du var inne på.
Lika så Ghostwriters när de kommer till böcker. Helt plötsligt titulerar Youtubers sig som författare. Är dom musiker och författare- NEJ självklart inte. Varumärke som säljer- Absolut.

En annan tanke är youtubers som inte överlever utan Swish donationer. Klassas de som youtubers då som inte kan livnära sig själva? Menar att deras content inte genererar pengar.

Jag anser att Bianca är en Youtuber precis som alla andra.

#46 - Anonym

#45 Läs vad jag skrev på #6 igen, jag gav exemplen. Och dessutom, Jocke brukade redigera själv. Det visar på att han faktiskt har ett sant intresse för det, Bianca har ALDRIG ens redigerat en video. Det finns skillnader herregud.

#47 - Anonym

Fast vad menar du med att YouTubers som finansieras av Swish eller patreon inte generar pengar? Folk som donerar gör ju det för att dem gillar deras content och vill att dem ska kunna fortsätta? Då generar ju deras content pengar😂

#48 - Habiba

Bianca du är bra som du är låt inte någon förstöra de ok jag vet att du har de svårt och lita på mig jag vet verkligen du tror att din mamma struntar i dig men de gör hon inte min mamma vill ens ha mig när hon gör slut med min styvpappa så vill hon ha tillbaks mig jag gav henne en chans men hon svek mig och hon lämnade mig när jag var 1år min mormor och min moster tog hand om mig men min mormor dog för en månad sen hon var som en mamma för mig så jag vet hur du känner dig

#49 - Habiba

Bianca du är bra som du är låt inte någon förstöra de ok jag vet att du har de svårt och lita på mig jag vet verkligen du tror att din mamma struntar i dig men de gör hon inte min mamma vill ens ha mig när hon gör slut med min styvpappa så vill hon ha tillbaks mig jag gav henne en chans men hon svek mig och hon lämnade mig när jag var 1år min mormor och min moster tog hand om mig men min mormor dog för en månad sen hon var som en mamma för mig så jag vet hur du känner dig

#50 - Svenja

Youtuber eller ej, hon blev inte känd pga youtube som de flesta på plattformen har blivit, ett exempel är ju Tova H som faktiskt blev känd via plattformen. Följer henne inte, men antar att hon har lika mycket rätt att kalla sig själv för youtuber som alla andra på plattformen? 🤷🏼‍♀️ Förstår inte varför folk tjafsar om detta ens?

#51 - Svenja

#50 rättar mig själv.. menar att jag inte följer Bianca, vet knappt vem hon är men hört talas om henne av min bästa vän.

#52 - Anonym

JA, jag skulle räkna Bianca Ingrosso som en youtuber men frågan om hon är en bra youtuber eller inte, det är ju en annan femma. Personligen så tycker jag att hon har riktigt tråkigt content. Hennes kanal består av vloggar och hauls som för övrigt alla är reklamsamarbeten. Redan där kan man ju se hur "mycket" (lite) tid hon faktiskt lägger ner på youtube, för jag antar väl att visa lite kläder och filma sin dag inte tar alldeles för lång tid.

#53 - Anonym

https://stoppapressarna.se/svenskabloggare/valleboimannen-fortsatter-trakasera-jocke-och-hans-familj

#54 - Anonym

Ska du inte skriva om att Johanna Ottosson är ute från behandlingshem? Hon e ändå rätt stor?

#55 - Anonym

#54 hon är ute ja men fortfarande självmordsbenägen och hon bör inte nämnas på sociala medier pga hat hon kan få vilket kan påverka hennes mående snabbt

#56 - Anonym

Raed Murad verkar dra igång med youtube snart

#57 - anonym

#56 ingen bryr sig om den fuckboy

#58 - Anonym

Om jag är duktig på snickra ihop heminredningar gör det mig då till Ernst Kirchsteiger:p

#59 - Anonym

#58 Nej?

#60 - Anonym

Bara jag som upplever att Johannas video riskerar att blåsa i fel viddar? Att tipsa om olika läkemedel som fungerat bäst för henne och berätta om hur ''skönt det är att ta en cigg för att alla problem försvinner '' kan riskera att hennes yngre följare tar efter. Det känns inte som att hon är i ett stabilt stadium för att veta vad som är bäst för henne. Att ''röka bort vardagarna'' när man bara är femton år är inte långsiktigt hållbart. Hon må tro att hon är mogen och kan ta rationella beslut, men hon lurar bara sig själv. Jag önskar att hon vågade öppna upp sig för en psykolog eller någon annan vuxen. Hon verkar tro att alla vuxna vill stjälpa henne, när de i själva verket kanske hade kunnat hjälpa henne. Vården hade kunnat vara hennes räddning, om hon vågat lite på den.

#61 - anonym

#60 vården är inte alltid en räddning det är lite svårt för vissa personer speciellt dom med diagnoser att prata om sina känslor på beställning man pratar liksom när man känner för de... och om antidepressiva medel hjälper henne så är de bra att rekommendera de om man själv och andra är djupt deprimerad... antidepressiva räddar liv och det har bevisats

#62 - Anonym

Issy har kommit ut som trans

#63 - Anonym

Kan vi inte ba ta upp de faktum att Bianca ljuger för sina fans om hennes photoshoppade bilder samt gå emot det hon sagt om psykisk ohälsa när hon säger att Lina har psykiska problem och vägrar stå för att hon har postat bilder som har varit photoshoppade av hon själv eller hennes stylist som hon sa. Den tjejen har fått för mycket hybris tyvärr vilket är tråkigt då jag gillade när hon gjorde saker självmant som sin youtubekanal och inte fixade sina bilder

#64 - Anonym

Alexander Rask springer Jockes ärenden igen. Nog för att denna person som skulle behöva under vård, men de är inte Rask ensak. Precis som hans följare som kontaktar bilhandlaren.
Snälla Rask kör inte runt och håll ena handen på ratten och andra med en filmkamera. Han påstår de är okej. NEJ!

#65 - Anonym

#63 Bianca sa dock att de va två stycken som pratade om henne och att den ena va psykiskt sjuk alltså inte Lina hon menar... Men håller med bara för att man uttrycker sina åsikter och lilla Bianca så är man inte automatiskt psykiskt sjuk

#66 - Anonym

Ja nu verkar Rask må bättre igen när det finns något att mjölka på :)

#67 - Anonym

Många nämner att hon inte är en YouTuber då hon inte redigerar sina videos, kan upplysa er om att både Margaux Dietz inte redigerar eller filmar videos själv, och likaså Ida Karlsson som också får hjälp med redigering. Låt bara människan få vara framgångsrik inom fler kanaler, att man alltid ska missunna andra...

#68 - Anonym

#61 Är dock kontraproduktivt att rekommendera specifika läkemedel som Johanna gjorde i sin video. Antidepp är sjukt individuellt och det som funkar för Johanna kommer inte att fungera för alla. Är all for antidepp men tycker att man ska vara försiktig om hur man informerar om det. Johanna verkar ju dock ha kontakt med BUP och får hjälp, hoppas det löser sig för henne i alla fall. Hemskt att se en 15 åring må så dåligt.

#69 - anonym

#68 och dock så är de en psykolog som bestämmer vilka antidepressiva man ska ha och inte Johanna så de kvittar om hon informerar de eller inte då hon inte är en psykolog och kan inte skriva ut recept ;)

#70 - Anonym

#69 tycker fortfarande att det är onödigt att sitta och rekommendera Sertralin om man är skitdeppig för att citera Johanna. Good for her att det funkar, men är helt irrelevant i sammanhanget oavsett. Det är fortfarande viktigt med rätt information om såna här saker.

#71 - Gerra K-Son

En storm i ett vattenglas, låt henne vara ifred och jobba som hon vill.

Mvh Gerra...

http://www.gerra.se/

#72 - Anonym

Vrf tar du inte upp det Bianca sa i sin podd om Lina Dawood?

#73 - Anonym

Dom barn som påverkas av såna personer hade nog hittat dit ändå. Det ska mycket till innan personen påverkas, får tag på cigg och faktiskt röker. Dessutom har föräldrarna ett visst ansvar att se till så att deras barn förstår att det är fel även om andra gör det.

#74 - Anonym

^ #60

#75 - Anonym

Som vanligt så ska Jocke tysta människor som vågar stå upp emot han och Jonna! Senast i raden är valleboi som nu ska bli inlåst enligt Jocke. Go valleboi härligt att nån vågar gå emot Jocke

#76 - Anonym

#75
Du är typ 13 år om du står bakom ett sådant beteende, Killen är inte frisk o behöver vård innan han skadar säg själv eller andra personer
Han är farlig för allmänheten.

#77 - Anonym

Inte för att det har med yr att göra😂 men någon som vet vem den ”superkända” personen som hilippa Parnevik skriver med är?😂

#78 - Anonym

#75 precis, han hotar ju bara om att våldta ett spädbarn och tortera en hel familj till döds samtidigt som han erkänner att han är kannibal, helt okej!

#79 - Anonym

Precis! Man måste förstå att det är content bara och Jocke måste lära sig sluta lipa och försöka vara härskare över alla och sluta försöka tysta dom.

#80 - Anonym

#79 (Snälla var sarkasm)

#81 - Anonym

Uppdateringen på denna bloggen börjar bli pinsam alltså

#82 - Anonym

Såg Bianca på nyhetsmorgon. Hon sa att hon hade flyttat hem till sin mamma nu när hon renoverar sin nya lägenhet. Så där har hänt något kanske mellan Bianca o P.

#83 - Anonym

https://youtu.be/Td4JVKVImkU Vallibo om allt som hänt.
https://youtu.be/3fExISm5l0c Q&A Valliboi

#84 - Anonym

Diagnoser är svårt :(

#85 - Anonym

Tänk på att alla bär på en historia så döm ingen i förväg. Oarbetade upplevelser.
Dessutom bär många på dolda diagnoser.
Alla har inte samma förutsättningar i livet.
Vilsenheten är som störst då du är ung.
Häng inte ut andra om du själv inte vill bli uthängd.
Straffa ingen om du själv inte vill andra drar i ditt förflutna.
Inge är perfekt. Så spä inte på någons brister så de far mer illa än den redan gör.
Om någon mår dåligt, hjälp den, häng inte ut en människa i kris.
De finns bättre vägar att gå än på YouTube och Sociala medier för att hjälpa.
Diagnoser är en livskamp att få ordning på. Så snälla, tänk till vad som hjälper och vad som stjälper.
/ Tack

#86 - Anonym

https://youtu.be/Td4JVKVImkU

#87 - -

Extremt dålig uppdatering.

#88 - Anonym

UPPDATERA FÖR HELVETE

#89 - Nyfiken

Kan någon SNÄLLA berätta för mig vem Mathilda Ljungberg pratar om i sin senaste video hahah måste veta

#90 - Anonym

https://youtu.be/STT25Z1WNX8
Raed Murad

#91 - Anonym

Nej det är inte Raed har hon nämnt i sin senaste video. Dock är killen i fråga bekant med Raed.

#92 - Linda

Orka lägga tid på att gnälla om sånt.

#93 - Anonym

Vad hände med att uppdatera bloggen?

#94 - Anonym

Valliboi och Jockiboi påminner om varandra då de pratar.
https://youtu.be/Td4JVKVImkU

#95 - Ullaredblogg.se

Att folk orkar bry sig så mycket.

#96 - Anonym

Oproffsigt dålig uppdatering här.
Mvh

#97 - Anonym

Uppdateringen här är ju för fan sämre än min framtid-.-

#98 - Anonym

Att ni läsare ens ta er rätten att gnälla över denna sida.
Är det inte bättre ni lägger energin på andra saker än gå in här varje dag och kräva uppdatering. Människor har liv förstår ni. De är sommar, semestertider, denna blogg är kanske ett sidoprojekt utanför ordinarie jobb. Vad är de ni gnällspikar kräver av en person ni inte känner? Att uppdatera annars raserar era liv eller vad är de som är så viktigt? Kan ni gnällspikar berätta vad som händer med era liv om denna bloggägare inte uppdaterar. Mår ni dåligt då? Får ni ångest? Kan inte göra något vettigt med dagen om bloggen inte lägger upp nyheter? Berätta varför de är så förbannat viktigt att denna blogg uppdaterar ?
Hahaha alltså de är så låg nivå på er läsare med noll respekt för andra människors liv. Ni kräver och kräver. Börja prestera själv. Ni har noll rättigheter att bete er som gamar här.

SKÖT ER SJÄLVA VETTJA SÅ SLIPPER ANDRA LYFTA ER LIV MED INNEHÅLL!!!!!
Tack

#99 - Anonym

#98 men var lite mer aggressiv!

#100 - Anonym

100:e kommentaren!

#101 - Lovisa Locrea

Jag tycker inte att hon är någon ''Youtuber-Youtuber''. Med det här menar jag någon som tidigare varit, eller nästan varit, okänd innan och som byggt upp sin kanal och fame ifrån grunden, redigerar/redigerat sina egna videor och ja, sådant. Tycker dock inte heller det är helt inkorrekt att säga att hon inte är Youtuber heller då hon har vissa av ''dem'' egenskaperna... hon gör ju videor, men samtidigt är hon främst känd för annat en Youtube och har vad jag vet aldrig redigerat sina videor själv?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com