#1 - anonym

Han är inte ens bra så ett nej för mig, tänker inte rösta på han.

#2 - Victor

Hoppas på Victor

#3 - Anonym

Einar kommer nog vinna. Inga av de nedstående har nått upp till det siffror som han gjort!

#4 - Anonym

Einar kommer nog vinna. Inga av de nedstående har nått upp till det siffror som han gjort!

#5 - Anonym

Viktor alla dagar hela dagen

#6 - Julia

Hur? han är ju inte ens duktig? Jockkeeeboi gjorde ju allt för hans kändiskap.

#7 - Julia

Hur? han är ju inte ens duktig? Jockkeeeboi gjorde ju allt för hans kändiskap.

#8 - Anonym

Utan jocke så hadde han inte varit så känd som han är just nu

#9 - Anonym

Älskar att varje gång han länkar att man ska rösta på honom så går jag in och röstar på Einar 😂😂

#10 - Anonym

Misslisibell ska alltså flytta till Karlskrona. Vet inte om hon kommer att flytta till egen lägenhet eller in med sin pojkvän. De har inte ens känt varandra i ett år och varit tillsammans i cirka ett halvår. Bara jag som tycker att det är en dålig ide?

#11 - Anonym

#10 Den distansen dom har är extremt jobbig, tycker inte det är en dålig idé när hon har verkligen all möjlighet till det. Hon har pengar, och en bra familj att luta sig tillbaka till om saker skiter sig! Sen hoppas jag innerligt att hon är tillräckligt smart för att skaffa sig något eget!

#12 - Anonym

Till #10 , alla gör man olika. Jag träffade min man när jag bodde utomlands som aupair. Jag hade känt min man i nästan sju månader när vi blev tillsammans, flyttade ihop knappt två månader efter det och förlovade julafton samma år och gifte oss fem-sex månader efter det. Och det gick hur bra som helst. Det är fem år sedan vi blev tillsammans.

#13 - Anonym

Bara jag som tycker att Jocke är jättelik skådisen Rodney Eastman? Såg honom i en serie idag och trodde det var Jocke först

#14 - Anonym

#10 vadå dålig idé? Jag flyttade in hos min pojkvän efter att vi varit tsm i 3 månader :p nu har vi varit tillsammans i 7 månader :p

#15 - Anonym

#13 du måste ha fel på dina ögon. Dags att gå till optikern 😂

#16 - Anonym

#14
7 månader? Guuurl hold up! Ni har klarat 4 mån tillsammans hittills. Gissar att du är ung och firar månadsdagarna som att det är årsdagar. Kom tillbaka när det gått något längre tid än 4 månader som sambos så får du cred 😁

#17 - Anonym

#13 Inte jättelika men förstår absolut varför du tycker det, likheterna finns där 😅

#18 - youtube

Stort ändå att bli nominerad till det. Men hoppas iallafall det går bra för alla som är nominerade :)

#19 - Erika

#10 De är inte alls någon dålig idé att flytta till hennes pojkvän! Jag och min numera fästman flyttade ihop innan vi ens blev tillsammans och firade 4 år ihop nu 😂

#20 - Anonym

#16 ehh woot varför skulle man fira månadsdagar 😂 jag är inte 14 liksom 😂 ända jag firar är årsdagar :p

#21 - Anonym

#16 ehh woot varför skulle man fira månadsdagar 😂 jag är inte 14 liksom 😂 ända jag firar är årsdagar :p

#22 - Anonym

#10 Det är ingen dålig idé. Vet dom att dom vill vara med varann så är det bara att köra. Jag och min make flytta ihop efter 2 veckor, förlova oss efter 1 månad, och gifte oss efter 6 månader, och vi är fortfarande lyckligt gifta snart 5 år senare. 👍🏻

#23 - Anonym

#10 Det beror ju helt på, kan bli skitbra eller gå åt helvete. Jag och min sambo flyttade ihop nästan direkt efter vi började dejta och vi har varit tillsammans i 7 år. Men Lisa verkar ju ha ett bra skyddsnät och inte förlora något på det, så varför inte testa?

#24 - Anonym

#10 jag och min sambo flyttade ihop efter knappt 3 månader, 6 år senare är vi fortfarande sambos.

#25 - E

Skulle det gå åt helvete för misslisibell och carl så är det ju bara att hon flyttar hem helt enkelt :) Man måste ju få testa. Btw varför kommer det alltid massa kommentarer som inte har någonting med inlägget att göra?

#26 - Anonym

skulle säga att skillnaden på er som säger 'åh förlovade oss efter 1 månad, flyttade ihop efter 1 vecka'är att detta är lisas första förhållande, hon har precis fyllt 18, dom har varit tillsammans i ca 6 månader och känt varandra i ca 1 år. Det finns mycke man fortfarande inte vet om personen och man har förmodligen inte ens bråkat med varandra nån gång. Jag har varit i ett förhållande i snart 4 år och lär mig fortfarande hur min partner reagerar på saker och hur han tycker och tänker. Känner att dom kastar sig in för fort på att flytta in med varandra när dom typ precis lärt känna varann.

#27 - Anonym

som fortsättning på min förra kommentar så är det inte heller 'bara' att flytta hem om de skulle gå åt helvete

#28 - Anonym

#27 Klart hon bara kan flytta hem. Har du sett hur hon bor? Har du sett hennes familj? Hon har en bra familj som älskar henne. Dom bor i ett hus och kommer nog alltid ha plats för Lisa sålänge dom bor där. Tror inte Lisas föräldrar hade låtit henne flytta om de inte hade tänk ”vad händer om de gör slut”

#29 - Anonym

#28 syftar inte på att hennes familj inte hade låtit henne komma tillbaka, tänker mer på att det är ett distans förhållande och att man ska köra hennes saker tillbaka om dom nu gör slut. Sen blir man ofta mentalt utmattad efter ett breakup, så nej det är inte att 'bara' flytta hem.

#30 - Anonym

ska rösta på bishara

#31 - Anonym

#29 Som sagt, Lisa har ju ett skyddsnät och har hjälp om det skulle ta slut och hon blir mentalt utmattad. Tror knappast att hennes föräldrar bara skulle lämna henne att lösa allt själv om det skulle gå åt fanders så ser inte din poäng riktigt. Fattar poängen med att det är hennes första förhållande, men samtidigt så måste man ju testa grejer när man är ung och ser inte varför dem inte skulle testa iom att Lisa inte förlorar något på det.

#32 - Hejhej

Kände bara att jag ville säga min åsikt om den här disskutionen om Lisa jag också. Jag har inte så jättebra koll på henne men vad jag vet så har hennes familj det ganska bra ställt. Visst hon bor fortfarande hemma än så länge men hon pratar säkert med sina föräldrar om vad dom tycker och tänker om det här, och tycker hennes föräldrar då att det är okej att hon flyttar till sin pojkvän så får hon väl göra det? Hon är trots allt myndig och har ju rätt att bestämma vad hon själv vill göra, men jag tror inte att hon bara skulle packa sina saker och sticka utan att som sagt prata med sina föräldrar.

#33 - Anonym

#32 Eller hur, det verkar som att hon har en väldigt bra relation med sina föräldrar också, så håller med dig om att hon nog har diskuterat det med dem.

#34 - Anonym

#31 men herregud har aldrig sagt att hennes familj hade lämnat henne för att lösa allt själv, jag säger att JAG tycker det är för tidigt att flytta ihop med en kille som hon knappt känt i 1 år? Sen också att det är så tidigt i deras förhållande så dom har knappast bråkat med varandra så dom vet inte hur dom är när dom bråkar med varandra. Snälla läs nästa gång innan du kommenterar skit som jag inte ens har skrivit

#35 - Anonym

#26
Vill bara påpeka att man faktiskt kan ha ett förhållande utan att bråka. Sen är det ju skillnad på att ha disskutioner, smågnabbas och ordentliga bråk, så antar jag även att det beror på personerna i förhållandet också. Jag själv t.ex var tillsammans med en kille av och på under nio månader och vi bråkade nästan hela tiden, jag var i en dålig period i livet och det spelade in ganska mycket, istället för att försöka kommunicera med honom så letade jag anledningar till att bråka och vara på dåligt humör, sen var inte han heller så bra på att prata om saker så där var det väl bådas ”fel” att det va så pass dåligt, men tillslut så insåg ja att det inte var bra för någon av oss och pratade faktiskt med honom om det så vi gjorde slut. Men nu mår jag bättre än då, jag har fått hjälp och jobbar konstant på mig själv och mitt mående. Dessutom så har jag en annan kille och vi har varit ilag snart fem månader, dock känt varandra i snart två år, och vi har aldrig haft något bråk under tiden vi känt varandra, visst har vi haft något smågnabb och sådär men det har berott på missförstånd och oftast att jag varit otydlig med vad jag menat, men det är något vi jobbar på gemensamt.
Insåg nu att det här blev en väldigt lång text men jag är så leds på att människor påstår att det alltid kommer bråkas i ett förhållande. Jag skrev inte heller det här för att göra någon arg eller liknande, utan ville bara säga vad jag tycker och tänker och hur jag haft det 🤷🏼‍♀️

#36 - Hejhej

#33
Ja precis, sen så är det ju Lisas liv så har hon helt enkelt möjlighet (pengar, stöd från familj, och en ”back up plan”) så tycker jag hon ska köra på det.

#37 - Anonym

#34 Min poäng med att nämna hennes föräldrar är att jag inte ser hur det spelar någon roll att hon vill testa att flytta ihop med sin kille efter ett halvår om hon har ett skyddsnät och inte förlorar något på det. Går det åt fanders så spelar det ju ingen roll, man måste ju testa grejer när man är ung oavsett vad andra tycker. Du får tycka vad du vill, men ser inte hur det är relevant när vi inte vet hur Lisas och Carls relation är, alla gör olika gällande relationer och alla gör vad som känns rätt för dem.

#38 - Anonym

Som sagt jag får tycka och tänka hur mycke jag vill, tycker folk annat? Ja visst gör de men sitt inte o dra upp skit jag inte ens skrivit. Låt mig tycka att det är för tidigt, vem skadar de att jag tycker så? Jag säger min åsikt men det betyder inte att ni behöver tycka som jag gör ellerhur? Agree to disagree

#39 - Anonym

#38 Har inte sagt att du har skrivit att hennes föräldrar skulle skita i henne, tog bara upp hennes föräldrar som exempel på varför jag inte ser problemet med att hon flyttar ihop med Carl. Har aldrig sagt att du inte får tycka det för tidigt, bara svarade vad jag tycker.

#40 - 28

#29 Om man inte är redo att ställa upp för sina barn och ”take a bullet for them” då ska man inte ha barn.

Och jag tror nog allt att hennes föräldrar orkar köra 50 flyttlass åt henne om så behövs. Säger inte att hon är bortskämd för jag tycker hennes föräldrar verkar vettiga, men hon har det bra och hennes föräldrar bryr sig om henne och de verkar väldigt snälla.

Att flytta närmare varann när man har distans är inte en ”dålig idé”. Vissa har redan turen att bo 1 kvarter från sin älskade redan från start, men folk med distans får kämpa mer än så..

#41 - Anonym

Bara massa white trash Hood ratz nominerade.

#42 - Uppmärksam

Jocke verkar ha tagit körkortet nu iallafall.

#43 - Anonym

Lisa och Calle ska flytta ihop

#44 - Anonym

Hade jag varit Lisa hade jag absolut flyttat till Karlskrona men inte in med Carl faktiskt.

#45 - Que

Annica Englund har släppt två låtar på youtube, men det är en kille som sjunger. Men ändå står det "Annica"


Okej?

#46 - Anonym

#45 hon är väl en DJ? Dom flesta dj’s sjunger inte på sina egna låtar utan endast producerar dom, Avicii sjöng inte sina låtar men de står ju ändå att de är avicii’s låt

#47 - Anonym

De tråkiga med youtubers son "gör" musik är att de är sällan eget mer ett varumärke som får sitt varumärke på konstverket. Precis som Lundell svara i Anis video att han inte gör musiken men de säljer ändå. Fast å andra sidan vem skulle inte liksom om de går tjäna pengar:)

#48 - Anonym

issy (från jewels & issy) är trans

#49 - Freddy

Måste ändå ge Anis en eloge för sitt mediatänk som överglänser alla andra youtubers. Anjo hänger ut honom för att vara fördomsfull mot deprimerade. Anis matar inte dramat med en svarsvideo där han ber om ursäkt. Istället gör han en video i Amsterdam där han pratar om hur tacksam han är och gör en låt om hur mycket han älskar sin mamma. Hur kan man inte sympatisera med honom? Sen kan man se lite undertoner i hur han ger Anjo en känga genom att åka till Amsterdam och köpa skor för 8000 kr bara för att han kan medans Anjo sitter hemma i sin trånga lägenhet och är bitter. Anis alltså, han kommer att gå långt, för till skillnad från alla andra på plattformen så tänker han noga efter innan han reagerar.

#50 - Anonym

När Mr Lundell gör något han blir hyllad för så blir det alltid tyst här inne, varför har ingen nämnt hans sommarprat som tar upp så viktiga ämnen. Eller hans dokumentär?

#51 - Freddy

#50 Nu blev jag nyfiken. Ge gärna exempel på vad Joakim har för viktigt att säga.

#52 - Anonym

#51 framförallt om psykiskt ohälsa och vikten av att börja med barnen och ge dom redskap för att kunna klara av vuxenlivet osv.

#53 - Anonym

Bra sommarprat och tydliga bilder hur en person med aspergers syndrom kan uppleva omvärlden. Tänk om fler förstått Hanna Widersted som också har diagnosen Aspergers syndrom. Hennes konstprojekt ifrågasatts hårt och dömande. Ingen förstod att de kanske var hennes räddning att passa in i ett sammanhang. Vissa får revansch på livet och blir hyllad andra får stämpeln att hata på livet ut. Livet är orättvist.
Hon har en talang att skapa konst. Tänk om hon också fått en bra managers som gav henne verktyg att bli sedd och skyddad. Tänk om hon fått hjälp att skapa med sin kreativitet med hjälp av professionella konstnärer för att nå ut.

#54 - Anonym

Alltså förlåt men är det någon som fortfarande finner Amirs videos intressanta? Jag kunde sitta o gapskratta igenom en hel video förr, nu (om jag klickar in på någon) snabbspolar jag och det slutar med att jag stänger av. Vad har hänt med humorn? Long gone

#55 - Anonym

#54 Saknar också Amirs gamla videos, men tycker hans kanal blev så sjukt enformig. Är typ vloggar där han gör samma saker hela tiden. Sen så tycker jag att han har blivit sjukt oskön som person to be honest

#56 - Anonym

#54 Hans kanal var aldrig relevant to begin with. Man märker att han försöker för mycket in. Ingen humor, stereotyp och cringey. Inget originellt anyway.

#57 - Anonym

Asså varför kommentera ni alla ens om Lisa och henens val henens liv? Snälla tror hon skiter i vad fan ni tycker. Hur skulle ni känt om ni va i hennes sits

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com