Abbe Blattelito frias från mord på exflickvän

Abbe Blattelito dömdes till 18 års fängelse för mord på exflickvännen i tingsrätten, men han överklaga till hovrätten. 

Idag meddelade hovrätten sin dom och det är att han frias från mord men han fälls på en rad andra punkter (grov kvinnofridskränkning, misshandel, grovt vapenbrott m.m) och straffet blir fängelse i 3 år och sex månader. 

I och med att Abbe suttit frihetsberövad sedan i maj förra året och med regeln om villkorlig frigivning efter två tredjedelar inräknad innebär det att han kan släppas ur fängelset redan i juli nästa år.

 
Källa: Expressen
#1 - anonym

Sveriges rättssystem är ett jävla skämt... Utvisa han på livstid istället om ni inte kan ha han i fängelse

#2 - Anonym

#1 ?

#3 - Anonym

Fyfan det är verkligen ett hån mot hennes anhöriga

#4 - Anonym

Tror inte han överlever utsidan ändå. Detta blir en snabbare död för honom bara. Varenda kriminell hatar nån som mördat en kvinna så enkelt är det!

#5 - Anonym

VIDRIGT

#6 - K

Vilken fucking skämt. 18 år blir till 3? Jävla idioter

#7 - Anonym

https://youtu.be/P9EdDGS6qBc
Viktig video- se slutet- låt de sjunka in

#8 - Anonym

https://stoppapressarna.se/svenskabloggare/cissi-wallin-tycker-att-joakim-lundell-ar-lattkrankt-narcissist

#9 - Anonym

#1 Rättssystemet är vidrigt. Vet inte mycket om Abbe ifall han är svensk medborgare, men om han är går det inte att utvisa även om han kommer från ett annat land.

#10 - Anonym

PÅ RIKTIGT??! Släng ut idioten ifrån Sverige eller låt dom som ändå inte spelar på lagens sida göra sitt! Fyfan stackars dottern som ska behöva leva med att hennes mammas mördare går på samma gata som henne usch!!

#11 - Freddy

Ännu ett exempel på Sveriges FELsystem.

#12 - Anonym

Tycker att fallet är så otroligt hemskt och hjärteskärande.

Förstår mig dock inte på folk som menar att Sveriges rättssystem är felaktigt. Vad vet ni om systemet? Har ni läst domen från HovR?

#13 - Magdalena

Sveriges rättsystem är löjligt... Du får mer tid för droger eller rån än mord. Samtidig som återkommande Is anhängare går på frifot fokuserar polisen på små potatisar än människor liv. Skäms över detta landet

#14 - Anonym

#12 fast driver du? Har du läst om hur många fall i Sverige som släpps? Våldtäcksfall där man 100% vet vem de är som gjort de och har alla bevis fast ändå släpper mannen? Detta är inte första gången detta händer, Sveriges ”rättsystem” är ett skämt

#15 - Anonym

#14 Jag läser juridik och skämtar inte. Ge mig gärna ett exempel på ett fall där man ”100% vet vem det ät som gjort det” och släppts. Ge mig ett exempel. Domstolarna har sina resonemang och oftast ska något kunna ställas utom rimligt tvivel för att någon ska kunna dömas. Man kan inte döma folk på tvivelaktiga grunder, så är det bara.

Mu har jag inte läst detta fall och vet inte heller hur Hovrätten har resonerat men förstår mig inte på folk som skriver att Sveriges rättssystem är vidrigt när de i själva verket knappt är insatta i hur det fungerar.

#16 - -

Jag tror att 2% här faktiskt har satt sig in i fallet. Ni tror att han är skyldig utan att veta vad för bevis som finns. Jag blev nyfiken och har därför laddat ner förundersökningen som innehåller alla bevis. Utbilda er istället!

#17 - -

Jag tror inte ens att 2% här faktiskt har satt sig in i fallet. Ni tror att han är skyldig utan att veta vad för bevis som finns. Jag blev nyfiken och har därför laddat ner förundersökningen som innehåller alla bevis. Utbilda er istället! **

#18 - anonym

på tal om något helt annat blev lurad idag och gav ut mitt person nummer + mina 4 sista som den idi*ot jag är och är efter klok i allt jag gör...

Min fråga är, vad kan fel person göra med mitt person nummer? Har för mig att personnummer är offentliga uppgifter och vem som helst kan få tag på de gratis på internet

#19 - Anonym

#18 den kan beställa saker i ditt namn så spärra internet köp

#20 - anonym

#19 jag har inte ens öppnat den tjänsten på mitt kort så då borde dom inte kunna beställa nått

#21 - Anonym

#18 Man kan se allas personnummer, inklusive de fyra sista, på Mr.Koll. Allt är offentliga handlingar.

#22 - anonym

precis så varför ringer man någon via telefon och frågar efter det ?

#23 - anonym

#22 dock så sa dessa att dom va polisen pga förhör för något som hände i mitt trapphus men poliser frågar väl inte efter personnummer när dom vet vart man bor

#24 - SKRIVDIVAN & lyckliga sexslavar

Oj vilken grej :/

#25 - Anonym

#15 fitjafallet?

#26 - Anonym

Kräks

#27 - Anonym

skriv om anna pankova

#28 - Anonym

Låt han brinna i helvetet

#29 - eli

#27, vad är det som hänt med anna pankova

#30 - Svenja

Vilket skämt... Skärpning Sverige & era vidriga lagar! Från 18 år till 3 års fängelse?? På riktigt? Usch..

#31 - Anonym

#29 läs kommentarerna i slutet på det andra inlägget

#32 - Anonym

#31 mena förra inlägget

#33 - Anonym

Varför tog Felicia Aveklew bort sitt inlägg om sunny bears?

#34 - Jyrgas

#30
Det är väl rätt rimligt att om du blir friad från ett brott i hovrätten som i tingsrätten gav 18år (alltså mord) då ska du väl rimligtvis inte sitta i fängelse i 18år. Det är ju knappast så att hovrätten sänker straffet för mord, de har ju friat honom på den punkten.

#35 - A

Anna Pankova och Kristian Täljeblad följer inte varandra på instagram längre?

#36 - Anonym

Men hallå vem fan är Anna pankova

#37 - Anonym

#35 wow försöker dra fokus från rasist grejen hon la upp

#38 - Anonym

Sveriges rättsystem är fucking bullshit..

#39 - Anonym

Det har inte funnits några bevis. Det har bara sagts att vittnen skall ha funnits för detta. Men inga bevis på att det skall stämma./Syster till hans kompis.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com